Politica locală

12 aprilie 2024

Despre democrație

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 17:08

De la 1:39:33 la 1:43:19

recorder.ro

19 Comments

  1. Poate așa se înțelege de ce, cei care îl vor vota pe penal, sunt dobitoci.

    Comentariu by lucian visa — 12 aprilie 2024 @ 17:13

  2. Oare de unde vine lehamitea ?
    https://m.youtube.com/watch?v=GB4s5b9NL3I

    Comentariu by nabuco — 12 aprilie 2024 @ 19:25

  3. Iată cum ce am afirmat, se dovedește:
    https://www.replicaonline.ro/mohammad-murad-am-informatii-ca-deja-procurorii-imi-pregatesc-un-dosar-video-589322

    Murad a vrut o alianță cu PSD, dar nu a vrut PSD. Ceea ce uită Murad să spună este că nici Simion nu l-ar fi lăsat să facă AUR alianță cu PSD, pentru că Simion știe: Dacă prin absurd, candidatul PSD ar avea mau multe voturi decât Radu Cristian, cu ordin de la Stroe propriul partid va „trănti” candidatul PSD ca să câștige Radu Cristian.
    La fel ca in 2012, la fel ca in 2016, la fel ca in 2020. Chiar Murad a pățit-o în 2020. A fost trimis să îmi rupă voturile, ca să câștige Radu. Dar chiar cu o zi înainte să depună candidatura (întâlnirea de la Costinești, mediată de Cosmin Gușă, la care Murad a venit cu Rareș Bogdan), am băgat în capul lui ideea că are posibilitatea să câștige, să-i învingem și pe Stroe, și pe Orban, pe Radu inclusiv…
    La alegerile din anul 2020, Murad a fost candidatul PSD-ului. Pentru că s-a schimbat matematica, iar Murad avea voturi mai multe (muncite de echipa mea), PSD a trântit meciul și si-a anulat 1.700 de voturi. Ca să câștige Radu Cristian.

    Dacă venea să candideze Georgescu de la Limanu, Murad speră că fiind acesta candidatul, PSD nu ar fi trântit meciul. Iar Murad l-ar fi susținut. Dar nu a venit Georgescu, ceea ce înseamnă că Stroe îl vrea pe Radu Cristian primar.

    Candidatura lui Paul Foleanu este o caterincă. Și dacă ar avea voturi mai multe, ar fi trântit de PSD. Radu Cristian e zi de zi la cafeneaua PSD-ului, nici nu se mai oprește la UNO.

    AUR la Mangalia este sediu părăsit, Murad l-a terminat. Ieri, după insistența lui Moraru la Murad (Moraru are o înțelegere cu Simion că nu se bagă peste Mangalia, pentru că este conflict de interese în ceea ce mă privește), a mișcat mortul: a apărut pe Facebook o postare de campanie. Dar mai proastă ca noaptea, anti propriul candidat.

    Tot întrebam des, cine din următorii candidați:
    – Foleanu Paul PSD
    – Tănase Leonard/ Moroianu Nicu AUR
    – Abdurefi Semiran USR,
    poate învinge pe Radu Cristian?

    Niciunul nu va învinge, chiar dacă prin absurd ar aduna voturi mai mult. Toți sunt puși candidati pentru primar, ca să câștige Radu Cristian.

    – Paul pt că Stroe
    – Leo pt că era pus provizoriu pt Murad, dar cum știam înaintea lui Murad că nu va fi lăsat să candideze la Mangalia, am fost sigur că AUR se va duce spre zero.
    – Semiran, care – fără ca ea să știe – candidatul lui Orban pentru Radu și Palaz pentru Stroe. Stelian Ion a zis că am dreptate și urma să mă sune, a intervenit Palaz si a mințit că a vorbit cu mine și m-a convins să mă retrag pentru Semiran. Încât m-am trezit cu telefon de la Semiran bucuroasa pentru că vreau să îi susțin candidatura. Aveam treabă în momentul apelului, am asigurat că NU. Dar nu am uitat de ce a făcut Palaz asta, ca să țină gruparea lor cu candidat, ca să rupă votul anti-Radu. De atunci am urmărit ce face Palaz, ce face Orban, Semiran e pusă candidat-iepuraș.

    Am pus întrebarea să vă dați seama că acești candidați nu au vreo șansă, iar asta din cauza politicii lui Stroe complice pentru Radu Cristian. Stroe a știut cum să ceară de fiecare dată de la USR (remember Paris?), de la celelalte partide.
    Acum teama a fost să nu facă USR alianță cu mine, am fi plecat în campanie de la 30%.

    Nu toți care citesc ce am scris aici se pricep la politică. Cei care se pricep, înțeleg. Catatonicii și ignoranții vor mârâi cum au făcut-o până acum.
    Este adevărat, strategia Stroe/Radu este să se fărâmițeze votul anti-Radu, folosindu-se de prostia politicienilor, ori de supușenia lor.

    Acum, când sunt numai candidați marionetă, electoratul este buimac. Totul depinde de ceea ce voi face de acum încolo. Dacă rămâne așa, fără să fac ceva, Radu Cristian este primar încă 4 ani. Toți politicienii din Mangalia, toți de la PSD, AUR, USR, chiar și patashonii, sunt învinși deja de politica de la Constanța.

    Sunt singurul dintre politicienii Mangaliei care este independent, pe propria voință și pe propriile forțe.
    Nu mă ajută să câștig, așa cum nici pe cârpele partidelor nu le ajută să învingă pe Radu, dar eu am măcar posibilitatea. Totul depinde de câți bani mă hotărăsc să cheltui. Am cheltuit mulți bani cu campania din 2020, am cheltuit și la candidatura la parlament pentru PER, dar necesarul de sumă este mai mare pentru a pleca Radu (fie și cu condamnare în instanță).

    Ia la această probocare: Dacă ai avea 1 milion de euro, ai da acești bani ca să plece Radu? Ori ai opri banii sa trăiești bine și sigur, până la sfarsitul vieții? Nu ai 500 de milioane de euro, ai doar 1 milion de euro. Ai sacrifica banii ca să plece Radu Cristian?
    În 2020 am cheltuit peste 200.000 de euro cu cele două campanii. Cât mai e până la 1.000.000 de euro?

    Cine este inteligent, în ce am scris va identifica ceea ce ceilalți nu au capacitatea să înțeleagă.

    Comentariu by Mentalistul — 13 aprilie 2024 @ 8:57

  4. https://www.drmax.ro/articole/paranoia-cauze-simptome-tratament

    Comentariu by Anonim — 13 aprilie 2024 @ 9:34

  5. Am senzatia ca principala preocupare acum este sa nu castige O2zy indiferent de ca va fi cu Radu Cristian.
    Cat despre bani … @2 e „exhaustiv”.

    Comentariu by nabuco — 13 aprilie 2024 @ 9:48

  6. Pt.3
    Eu zic să iei legătura cu Joe Biden, prin FBI și să ai sprijinul său. Și atunci vei candida singur. Murad va face o fabrică de torturi în Mangalia, Leo Tănase va organiza un grandios spectacol aniversar Pink Floyd, iar Semiran îi va îngriji pe cei diabetici din cauza torturilor și pe cei ce vor răni în timpul spectacolului lui Leo. Iar tu vei fi primar pe viață. Aferim !

    Comentariu by lucian visa — 13 aprilie 2024 @ 15:31

  7. @5 indeed

    Comentariu by wow — 13 aprilie 2024 @ 18:44

  8. Pt 6: Iată cum arăți cât poți, dle Vișa. Am știut ca ești printre anonimii care au fost agresivi în stilul ăsta. Te respectam mai mult dacă o făceai cu numele tău, nu anonim, precum huliganii cu masca și cagulă.

    Eu chiar am fost la FBI. Și la US Secret Service. Și la Bundespolizei. Să le țin cursuri. Sau în schimb de experiență.
    Este ca și cum as face eu mișto de proiectanții de la Fincantieri (Vard): lasă că o să proiecteze Vard o navă…
    Păi ăia chiar proiectează nave.

    Prin 2016, când am întrat consilier local peste noapte, am povestit apoi ce am făcut în viața mea. Unii oameni nu concep că poate exista cineva ca mine, nu au crezut povestea vieții mele. Li s-a spus oamenilor ca este adevărat, de către oameni care au fost martori la viata mea, și tot nu au vrut să creadă. Nu că nu cred, unii oameni nu vor să creadă.

    Știu că invidia oamenilor este cel mai mare motor pentru ură. Dacă ii faci ceva rău unui om, nu te urăște atât de mult pe cât te urăște un om invidios pe mintea ta, pe averea ta, pe norocul tău, pe …orice mai există motiv de invidie.

    Am povestit că am trăit la București, ca am făcut afaceri de mulți bani etc. Am fost luat la mișto, cu atât mai mult mi-a convenit. Am lăsat să urle ticăloșii că aș fi un băiet sărac și horopsit, au zis ca cerșesc țigări, că trăiesc din pensia lui tata (mort), au zis că mă droghez, ca sunt un nebun, că sunt …
    Dar nu mă invidiau.

    Apoi, cu timpul, eu fost martori la ce pot sa fac. Văzând cu ochii lor, tot în negație sunt.
    M-am testat la Mensa, nu e ușor, s-au dus la ultimele organizate în Constanța sa se testeze, mi-au spus impresia lor, ca nu este ușor, dar a fost o experiență bună. Să treci testul Mensa cu scor care te situează printre primii 2% cei mai inteligenți oameni de pe planetă este o recunoaștere oficială. Până și cu asta unii fac mișto, dar este precum ar face mișto unii de un laureat cu premiul Nobel pentru fizică, denigrandu-l că habar nu are de fizică.

    Gestul dumitale nu este cu nimic diferit de ticăloșiile lui Radu, ale lui Colgiu, ori ale lui Iorguș etc…
    Cu astfel de atitudine (o data că faci mișto de un om că a realizat ce a realizat, apoi că sarcasmului îi lipsește logica, ca să fie ironie), te-ai pozitionat la nivelul lui Bazel.

    Înțeleg că te-au lăsat nervii în fata adevărul expus de mine și nu ai știut ce altceva sa faci, decât sa dai cu năduf acolo. Nu te superi pe cei care au ne-au adus la această realitate, nu te-ai supărat pe tine pentru că ai ales prost (poți să nu recunoști sieți, dat tot adevărul ăcesta e realitatea!), te-ai supărat pe mine pentru că am spus un adevăr la care nu se mai gândea nimeni.

    Comentariu by Mentalistul — 13 aprilie 2024 @ 23:01

  9. Baaaa iar fumezi iarba ? Erai portar in vama, ai tinut cursuri la aia cum se ridica bariera ? Ce fumezi tatare ?
    Acolo ai fost trimis sa belesti ochii pe acolo nu sa le arati cum se ridica bariera… doamne cata drogangeala exista intr un om

    Comentariu by Alo2 — 14 aprilie 2024 @ 0:14

  10. Pt. #8, #6

    … am invatat de la recentele conflicte ca cea mai rapida si durabila Pace se obtine trimitand arme ( doi se lupta si al-III-lea, al -IV-lea castiga).
    Asa ca pentru doua incarcatoare pentru lupta urbana, nu ma poate acuza nimeni de „traffic” …
    https://pubs.aip.org/physicstoday/Online/19105/One-million-physicists
    vs.
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Nobel_laureates_in_Physics

    Comentariu by nabuco — 14 aprilie 2024 @ 1:05

  11. X vs. Y = Pace voua !

    Comentariu by nabuco — 14 aprilie 2024 @ 1:07

  12. Mensa, mensa, dar ți-a luat ceva timp până ce te-ai prins că Visa nu este întruchiparea bătrânelului luminat și democrat! Este orgolios moșulică. Cum i se atinge coarda, cum răbufnește anonim. Ba mai mult, este un mic securist, care livrează Ip-ul găștii

    Comentariu by Pentru 8 — 14 aprilie 2024 @ 9:31

  13. Pt. #12

    Daca era cum spui cu IP-urile, ii fura sunca din fasole lu’ Bazel09.

    Comentariu by nabuco — 14 aprilie 2024 @ 12:37

  14. Numele meu de cod de la securitate era ”Boul de la comentariul 12”.

    Comentariu by lucian visa — 14 aprilie 2024 @ 12:46

  15. Pt.8
    Tu văd că ai probleme cum că USR, AUR și PSD e cu penalul. Despre PRO România și ADER văd că nu comentezi. Înțeleg că l-ai ajutat pe Trușcă, dar a cotit-o, chiar nu vezi ?
    Eu te-am lăsat în pace, te-am promovat pe blog, iar tu tot continui cu doamne ajută. Cu cât ataci mai mult USR-ul că e cu penalul, cu atât riposta mea va crește. Tu alegi.

    Comentariu by lucian visa — 14 aprilie 2024 @ 12:49

  16. Pt 5: De morți nu am ce discuta.
    Avem asa cu ADER: Trușca nu știa ori nu a vrut sa știe că este unealta lui Stroe-Radu. Dar la un momentdat nu mai poate să o eschiveze. De-asta și Crăciun a ieșit live să mă înjure jumătate de oră, pentru că fie Trusca Isus asumă că l-a prostit o unealta a PSD, ori fie dovedește prostie în continuare.
    ADER nu va candida, oricum. Sunt disperați să gaseasca o alianță, care sa ii bage acolo.
    Orice încercare de a inventa alt Ozzy, care eșuează, dovedește de ce Ozzy e Ozzy.

    (Ca o paranteză: s-a gândit cineva vreodată că e schema mea?)

    Pe Trușca poate să-l ia un partid care nu are candidat. De exemplu: AUR. Ori USR.
    Opinia mea este că Trușcă nu o face neștiind, ca naivii, ci o face știind, dar a ales calea aia, ea facă joaca lui Radu-Stroe.

    Sunt candidați anunțați, la care dacă cineva privește în istoricul lor penal, le este terminată candidatura instant.

    Tot ce îmi pare rău este că o să-l vedem pe dl Vișa umblând ca zombi, urmărind propria minciună, candidatul pe care îl susține.

    Partea importanta este: la #3 am exprimat o situație reală. Cel mult poate fi doar un raționament. Reacția dumitale a fost o înjurătură. Deja ești userist în sânge, au scos ăștia tot ce este uman din dta?

    Comentariu by Mentalistul — 14 aprilie 2024 @ 16:39

  17. Toți sunt uneltele lui Radu, Stroe in afara de tine. Tocmai tu, ăla inventat de Stroe. Mi-e milă de tine cum ai rămas fără idei. Caută ceva repede că asta e penibilă.

    Comentariu by Anonim — 14 aprilie 2024 @ 19:09

  18. Pt 17: Faptele arată cine este fiecare.

    Comentariu by Mentalistul — 16 aprilie 2024 @ 0:11

  19. WOW just what I was searching for. Came here by searching for
    máy nén khí

    Comentariu by thietbibmc.vn — 17 aprilie 2024 @ 20:14

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress