Mangalia – politica locală

13 iunie 2019

Au intrat buldozerele în Cinematograful „Pescăruș”! Primăria zice că demolează o anexă, în locul căreia va face o parcare

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 19:39

Zvonul că Cinematograful Pescăruș este pus la pământ o firmă tocmită de primărie a stârnit, de ieri, un adevarat iureș pe rețelele de socializare. Clădirea este de ani de zile abandonată, focar de infecție, ghenă de gunoi și adăpost pentru oamenii străzii sau animale fără stăpân. E drept că, tot de ani de zile, “Pescarușul” este o sursă inepuizabilă de comunicate de presă, planuri, proiecte și studii de fezabilitate și oportunitate, toate plătite din bani publici.

Cinematograful cel mai reprezentativ al sudului litoralului a fost inagurat în 1982, cam în aceeași perioadă cu o altă clădire de marcă a Mangaliei, ajunsă într-o situație aproape la fel de precară: Casa Tineretului. Vară sau iarnă, cinematograful a avut zeci de mii de spectatori. La începutul anilor 2000, a funcţionat, în paralel, atât ca bar de noapte, dotat cu cuşti pentru dansatoare profesioniste, dar şi ca sală de cinema! Cârciuma a fost desființată după câțiva ani, iar în 2005 era proiectat ultimul film la Cinematograful “Pescăruș”. Au urmat ani de uitare: încet, i-au fost furate ferestrele, ușile, a ajuns depozit de gunoi, aruncat cu nonșalanță de localnici printre role de film și elemente de butaforie rămasă de pe la spectacole. “Pescarușul” a luat foc în 2015.

Comunicate periodice venite dinspre primărie, însoțite de scheme și proiecte, ne dădeau asigurări că, odată preluat de la RADEF, Cinematograful va reveni ceea ce a fost odinioară.

Ultima documentație în ceea ce privește imobilul aparține SC Domino SMART CONS SRL, sub semnătura șefului de proiect arh. Teodor Costan Bratan și a trecut de girul Consiliului Local în ianuarie anul acesta. Este vorba despre aprobarea a circa 2 milioane de euro cu care ar urma să fie reabilitat “Pescarușul”, sumă care, afirma viceprimarul Dragoș Angelescu în fața protestelor opoziției, ar fi una “corectă, aici fiind incluse și instalațiile de sunet”. Proiectul a trecut cu votul celor 11 consilieri PNL și UNPR și abținerile PSD, ALDE și PMP. Milioanele de euro ar fi urmat să provină din împrumutul CEC Bank realizat de primărie în urmă cu doi ani, în sumă urmând să fie incluse o sală cu 200 de locuri și proiecții 3D, dotarea cu grupuri sanitare, vestiar, foaier, un grup sanitar pentru persoanele cu dizabilități și mama și copilul, centrală termică, anveloparea clădirii, montarea de parchet, gresie antiderapantă, faianță, montarea de echipamente specifice pentru siguranța la incendii și multe altele.

De de ieri, însă, clădirea disputată ani de zile de primărie RADEF-ului, este sub asaltul lamelor buldozerelor. Cum niciun fel de explicație din partea mai marilor orașului nu a însoțit această acțiune, Facebook-ul s-a umplut, rapid, de imagini și filmări de la fața locului, însoțite de comentarii sumbre. Pentru mangalioții născuți și crescuți în urbe dispariția „Pescărușului” reprezintă o etapă tristă din viața lor, mulți amintindu-și, cu nostaligie, anii în care, normalitatea cuprindea și ultimele noutăți cinematografice pe ecranele orașului. Pentru alții, normalitatea ar cuprinde o parcare pentru un market ce a primit autorizație în buricul târgului și care urmează să fie amenajată în scurt timp.

Neoficial, se pare că lama buldozerului se va mulțumi doar cu demolarea intrării în incinta cinematografului, tocmai din cauza reacțiilor cetățenilor vizavi de această acțiune.

Varianta oficială a Primăriei Municipiului Mangalia infirmă, doar în parte, zvonurile apărute public. Reprezentanții administrației publice ne-au declarat că, în prezent, se demolează doar anexa ilegal construită de fostul patron al discotecii, în urmă cu 15 ani. “Deocamdată, în zonă se vor amenaja parcări, până la începerea lucrărilor de reabilitare a clădirii. Cinematograful rămâne în conservare până când CNI va aproba finanțarea reabilitării și modernizării”, au declarat, pentru „Ediția de Sud”, reprezentanții primăriei.

editiadesud.ro 13.06.2019

47 Comments

  1. Pentru cei de pe rețele

    Dacă vreți să opriți demolarea Mangaliei, o puteți face foarte simplu și democratic luând atitudine împotriva celor 10 consilieri din Mangalia care votează orice dorește primarul. Pe aceștia îi găsiți relativ simplu. Mergeți la ei acasă sau la firmele unde își desfășoară activitatea și aveți o discuție cu ei. Dar nu individual. O să vedeți că nu va fi în zadar. Dacă faceți asta, atunci mai e speranță.
    De exemplu, consilierul Sorin Mihai e cel mai ușor de găsit, la școala 5. Foarte mulți îl știți pentru că e cadru didactic. E încăpățânat, dar o să înțeleagă, mai ales că apele au început să se tulbure.
    Implicați-vă și nu așteptați ca partidele să facă ceva. Că n-o vor face. Treceți de la vorbă la faptă.

    Mulți m-ați certat, aici pe blog, că eram obsedat de primar. Nu eram, la fel cum nu sunt nici azi. Eram doar un pic mai precoce și azi nu mă mai surprinde nimic.

    Comentariu by lucian visa — 13 iunie 2019 @ 19:54

  2. Azi acest golan care chiar se crede primar a intrat cu boldozerul și în primărie. Ieri,12, trebuiau plătite salariile angajaților. Multi, peste 400 de oameni, din care efectiv muncesc 50 din cei vechi. Nu a platit salariile, pentru că primăria e in incapacitate de plată. Nu se știe dacă se vor plati nici miine, 14. Lucru care nu s-au mai întimplat niciodată în istoria instituției. Azi a făcut ședință cu șefi , adică impostori și tarfulitele care se freacă unii de alți prin primărie și încasează lunar intre 5000 și 10000 lei lunar. Ia ghiciți, ce le-a transmis golanilor lui de baza? Că primăria face eforturi să plătească salarile, că nu se mai poată așa și dacă nu se muncește cu sirg (?) până la sfirșitul anului reduce personalul la jumate – un term3n care-i place lui mult, jumi-juma… Asta în condițiile în care angajează în fiecare luna(tiganii cu voturile sunt la mare căutare în primărie), cînd face evenimente de tot caca pe care aruncă miliarde în vînt, cind a stricat toată primăria si toate WC din primărie , de nu se poate intra și nu ai nici unde sa te piși. Asta e soluția golanului după ce a transformat deja primăria in stabiliment , sa scape și de cei puțini care fac ceva. Asta face de cînd a venit , numai ura, amenințări, curvasareala. Și hoție, preturi și lucrări supraevaluate și pe urmă nu are bani de salarii. Angajări fictive, plătite pe stat de plata. Să te vedem lîngă Dragnea , asta îți dorim!

    Comentariu by Anonim — 13 iunie 2019 @ 22:01

  3. https://www.cotidianul.ro/veste-buna-pentru-romanii-din-provincie/

    Comentariu by nabuco — 13 iunie 2019 @ 22:23

  4. Este adevarat. In plus, se pare ca in curand vom vedea directorii din primarie, latraii piticului hitlerist, cum vor ingriji diverse zone ale Mangaliei pe banii subalternilor lor. Asta este ordinul frustratului sef, pentru a mai capata 5 voturi si probabil niste bani care vor pleca catre firma sa de casa, din Eforie.
    Pe scurt:
    Bani de vouchere de vacanta nu au fost anul trecut si nu sunt nici anul asta, desi ele ar trebui acordate, dar sant bani de vacante (doar pentru piticul sef si fetele libertine ale primariei) in Istanbul.
    Bani de spatii verzi si parcuri nu sant, avem iarba pana la geamul etajului 1, nu sant bani sa se coseasca dar sant bani pentru pus gazon.
    Bani de salarii nu sant, deci nici oentru salariile departamentului juridic din cadrul primariei, dar bani de 1000 de ori mai multi(milioane de euro) pentru case de avocatura din Bucuresti sant.
    Bani pentru iluminatul stradal nu sant dar bani pentru abonamentul de mentenanta facut de omul primarului sant.
    Bani de salarii nu sant dar angajari se fac intr-o veselie(sa verifice cineva neamurile lu Sinan, Raim, Taner, Tanior, si altii), oameni analfabeti la propriu si care iau salarii de mii de lei pe luna, doar pentru ca aduc voturile romilor.
    Si mai degradant este ca d alde Ozzy si altii latra la comanda, pe banii primariei, cu subiecte exacte date de Colgiu. Sa poata latra mult si cu impact real 0. Pentru ca sa fim realisti, dupa atata latrat si mimat interes pentru oras, s-a intamplat ceva concret? NIMIC!
    Si Ozzy, sant sigura ca vei veni acum sa ne insiri marile (dar inchipuitele) tale realizari, lasa-ne ca esti penibil.
    Sa ai un guvern la putere si sa nu fii in stare sa faci NIMIC palpabil pentru un oras plin de probleme, unde orice interventie reala s-ar fi cumoscut, nu inseamna decat ca esti un zero barat.
    Si in final, nu sant bani pentru nimic, dar cumpar masini noi din banii primariei(adica ai nostri, ai tuturor contribuabililor), trei bucati mai exact, pe care le dau cadou sa le foloseasca…… (nu spunem cine, inca).
    Pai cum e primare pana la urma, ai sau nu ai bani? Sau ai doar pentru firmele de casa care stiu foarte bine notiunea de parandarat?
    Daca o urma de bun simt sau macar realism mai exista in voi, pot sa va spun atat: FUGIIIITI!!! Fugiiiiiiiti!!!
    Luati-o si pe țața-sef Ozzy(cu tot cu mentorul turnator-stropitor Cautiș) si… FUGIIIITI!!!

    Comentariu by Wolfy — 13 iunie 2019 @ 22:34

  5. Pt. #4
    https://www.replicaonline.ro/acuzatii-grave-fost-consilier-parlamentar-din-mangalia-concediat-de-la-parlament-cu-semnatura-falsificata-394126/

    Comentariu by nabuco — 13 iunie 2019 @ 22:46

  6. Lupoaică debilă ești stricată la burtă sau ți-a venit menopauza?

    Comentariu by Anonim — 13 iunie 2019 @ 23:22

  7. Marele noroc al unora este ca nu trece seful prin birouri sa vada cum unii omoară floricele pe telefon toata ziua si barfesc politica, altii mai grav ii streseaza cu barfe si critici pe cei care incearca sa munceasca, si altii le dau inutil de lucru dorind sa rezolve probleme pentru care au luat dreptu. Asta e valabil pentru cei care totusi vin la munca ca eu a cautat 3 ore sa rezolv o problema si nu am gasit pe nimeni care era in masura

    Comentariu by Adi — 13 iunie 2019 @ 23:59

  8. Acum an ajuns la comanda lui Radu și Colgiu?
    În loc să se lupte cu nemernicii care distrug Mangalia, treaba lor este să mă denigreze.
    Ce caut eu în filmul ăsta? Care este logica pentru care am devenit personaj principal?

    PS: Stai liniștită, nu am acceptat să iau USR pe Mangalia.

    Comentariu by Mentalistul — 14 iunie 2019 @ 12:00

  9. https://www.cotidianul.ro/ce-a-fost-si-ce-a-ajuns-mazare-se-apuca-de-mesterit/
    Poate il naseste RC si ramana la … ciorba de potroace.

    Comentariu by nabuco — 14 iunie 2019 @ 12:22

  10. @1 asta poate doar intr o tara civilizata in care ai cu cine sa porti un dialog .
    acum sincer daca se va duce cineva sa incerce un astfel de dialog cu consiliera sa spunem..griguta .cate sanse are sa primeasca un raspuns pertinent si cate sa primeasca o injuratura?daca nu mai rau?
    sa fim seriosi.nu e asta calea.
    l ati dat ex pe mihai sorin.e intruchiparea perfecta a arvistului si chiar daca de dragul imaginii publice va fi dispus la un dialog tot interesul lui de parvenire va prima.

    Comentariu by wow — 14 iunie 2019 @ 14:13

  11. Dacă se duc vreo 10,20,30 de inși, nu cred că vor fi înjurați. Poate invers. Chiar și ariviștii sub presiune au alt comportament.
    Dacă nu se poate, nu se poate. Atunci la pământ cu Mangalia. Asta văd că se poate, mai ales că vor like-uri fără număr.

    În timpul războiului din fosta Yugoslavie, sârbii ieseau seara pe podurile de peste Dunăre și stăteau până dimineața. Așa au putut să le salveze de raidurile aviației americane care nu omorau deliberat civili. Dar ei sunt o altă nație. Nu spun că sunt mai buni sau mai răi decât noi, dar sunt altfel.

    Comentariu by lucian visa — 14 iunie 2019 @ 17:55

  12. Dați-mi un candidat capabil pentru primărie, care să aibă și șanse să fie votat, ca să îl susțin!

    Comentariu by Mentalistul — 14 iunie 2019 @ 18:28

  13. Dacă PNL-ul s-a dovedit incapabil să administreze acest oraș, atunci PSD-ul ar trebui să vină cu acel candidat. Alte partide nu contează.
    Eu nu cunosc baza voastră umană, dar știu că nu aveți o conducere bună și pare că nici nu vreți să modificați starea actuală. La PSD pot să-i dau o bilă albă lui Paul Foleanu. Dar nu cred că e destul pentru a câștiga primăria.

    Ar mai putea fi o soluție cu un candidat al unui partid local. Dar asta ar însemna ca oamenii de opinie din Mangalia să se implice. Experiența arată că nu își asumă nimic, adică se complac prin tăcere la golăniile din administrație, oricare ar fi conducătorul. Unii au treabă, pe alții îi doar în cur și așa mai departe. Câți foști candidați la primăria Mangalia comentează public dezastru public al orașului ? Nici unul. Ce dovedește asta ? Că au fost candidați care vroiau funcția doar pentru căpătuială și glorie. Răspundere zero.

    Comentariu by lucian visa — 14 iunie 2019 @ 20:06

  14. Vazand calitatea conducerii locale a psd ului nu cred ca vor
    fi capabili sa propuna un candidat credibil si capabil
    Oare de ce trebuie neaparat ca primarul sa cie membru al vreunui partid?societatea civila n are nimic de zis?asta chiar daca acum pare o utopie s ar putea ca peste ceva timp sa se dovedeasca contrariul

    Comentariu by Wow — 14 iunie 2019 @ 20:35

  15. Care societate civilă ? E vreun ”civil” care a comentat ceva substanțial politic în ultimii 20 de ani ? Poți să-mi un exemlu de 3 ”civili” ai Mangaliei? Există vreo societate civilă în Mangalia ? Poate e ca USR-ul. Sub acoperire. Securiști sau masoni. Sau poate și una și alta.

    Comentariu by lucian visa — 14 iunie 2019 @ 20:46

  16. Eu nu dau nicio bilă albă celor care nu reusesc propria identitate și ajung să fie servanții altora mai proști că ei. Dacă ai sânge în instalație, iti construiești propria identitate și te impui. Nu a reușit nimeni să mă trateze ca o cârpă, sunt exemplul că se poate. I-am zis și lui Stroe că nu fac ce zice el și să nu îmi jignească inteligența. Sunt în continuare pe poziții? Mă rog de ei de 6 luni să mă dea afară, iar ei nu vor. De ce crezi, dle Vișa, că nu vor? Cei de la PSD Mangalia s-au străduit din prima zi să mă excludă, nici nu mă puseseră pe listă. De ce nu au reușit? Dacă eu pot, înseamnă că cei puternici și capabili politic pot și ei.
    Hmm, de la partid nu au de ce să mă excludă, nu am funcție, nu particip la ședințe, nici nu mă cheamă ei la ședințe pt ca nu au de ce, nu sunt o amenințare pentru vrei funcție… Nu de la partid vor să mă excludă, ci din Consiliul Local. De ce oare? Îi deranjez? Pe de o parte este deranj pentru tot partidul să mă dea afară din CL, pe de altă este deranj pentru unii că sunt în CL. Dacă nu sunt o amenințare politică, de ce atata strădanie să nu fiu în CL? Mă rog… Discutam despre Paul. Eu sunt direct, nu mă ascund după politețuri că să distorsionez adevarul. Paul ar fi Ok dacă nu ar exista altcineva contra lui Radu. Problema este că va pierde. Din cauză de echipă, din cauză că dacă vor vinde alții de mai sus primăria, din cauză de istoric, etc.
    Eu știu că poate exista puterea de a impune Constanței de a nu mai vinde Mangalia. Ori de a purta o politică pentru Mangalia, independentă de Constanța. Stiu. Pentru că asta am făcut. Știind că se poate, nu pot să dau bine albe cui nu poate.

    Comentariu by Mentalistul — 14 iunie 2019 @ 20:47

  17. Un candiat la primar trebuie să convingă electoratul. Dacă tu o faci, foarte bine. Succes!

    Comentariu by lucian visa — 14 iunie 2019 @ 20:50

  18. Pt 15:
    De comentat? Pai despre ce discutăm? Despre comentatori sau despre oameni pricepuți, care pot aduce lucrurile la consecința bună?
    Chiar nu vreti sa iesiti din nivelul acela, de la comentatori care se întâlnesc la o partidă de table și discută „politică”? De comentatori avem nevoie noi, ori de oameni de acțiune?

    Comentariu by Mentalistul — 14 iunie 2019 @ 20:52

  19. A fost în CL o doamnă de origine musulmană care a spus în ședință publică că întîi să aprobăm un împrumut, apoi vedem pe ce îl cheltuim. Așa și cu acțiunea. Întâi acționăm sau discutăm și apoi acționăm ? Asta ar trebui să fie diferența între ce face actualul primar și cum ar trebui să fie. Hai să dezbatem (comentăm) și apoi să acționăm ! Acțiunea politică a opoziției înseamnă cuvântul, nu parul. Coagularea maselor se face prin cuvinte.

    Comentariu by lucian visa — 14 iunie 2019 @ 20:59

  20. Pt 17:
    Eu nu spun că voi candida, eu spun că voi face campanie anti-Radu și anti-orice-hoție.
    Si mai spun că nu voi considera că ceva nu se poate, când eu am experimentat că se poate. Dacă cineva nu este cum vreau, voi căuta să găsesc pe cineva cum vreau. Dacă nu este nimeni, asta e. Rămân cu ce consolidez și nu mai sprijin pe nimeni.
    Până când se vor lămuri lucrurile, lăsați-ma să bag panică în ai lui Radu. Eu îi trântesc, ei contraatacă la mine. Cu siguranță îi mai tai o mână, un picior, niste procente. Lui îi dăunează. Iar mie cum nu îmi pasă, mi se rupe de denigrarile lor.
    Dar dacă tot dau din mine în lupta asta, dati-mi voi solutia alternativă.
    Da, dl Vișa are dreptate. PSD pleacă de pe 18% la europarlamentare, plus pesediștii care au votat anti-Dragnea la Pro România. Deci pesediști care nu votează Radu sunt cel puțin 28%. PSD are cel mai mult, pleacă de pe poll position și în ziua cea mai slabă lor, 26 Mai 2019.
    Este important candidatul PSD să fie de încredere pentru populație, unul care să adauge, nu unul ca Maganu care să alunge. Cineva care să cunoască electoratul PSD, nu că îl cunosc Vișa și alți vreo câțiva.
    Ori dacă apare altul credibil în altă parte, cei 28% in loc să urce, vor scade. Dar, 28% e ceva. Are dreptate Vișa.

    Comentariu by Mentalistul — 14 iunie 2019 @ 21:09

  21. Pt 19:
    Sunt vremuri de război, sunt vremuri de gherilă, dar vin și vremuri de diplomație.
    Eu am totul pregătit. Dați-mi omul! A venit vremea, altfel va fi prea tarziu. Dar nu-mi dați bărci care se scufundă.

    Comentariu by Mentalistul — 14 iunie 2019 @ 21:17

  22. Mentalistule tu trebuie să fi pregătit să te duci la muncă măi trîntore …. stai cu telefonul în mînă toată ziulica și ne minți că tu ești mare și tare ….trăiești din pensia părinților și visezi să fi primar …… hahaleră și trîntor ce ești

    Comentariu by Anonim — 14 iunie 2019 @ 23:24

  23. Neghiobule, tata e decedat!

    Nici până acum nu ai aflat din ce trăiesc? Chiar crezi că păcălești pe cineva cu aberații.

    Comentariu by Mentalistul — 15 iunie 2019 @ 0:08

  24. Mentalistule, pe cine minti tu cu USR? Nu te-a cerut nimeni acolo bai mitomanule! Esti prea mic, prea mincinos si prea corupt ca sa te accepte aia vreodata, dar sa te si cheme!

    Probabil ai mancat urzici

    Comentariu by Anonim — 15 iunie 2019 @ 17:35

  25. Nenea Visa, USR e plin de acoperiti cum esti dumneata mare jurnalist!

    Stii cum se desconspira un limitat? Preia prostiile altora si le prezinta ca fiind ale sale!

    Vizionare placuta mestere!

    Comentariu by Anonim — 15 iunie 2019 @ 17:38

  26. Si e POLE POSITION … nu poll … romenglezule

    Comentariu by Anonim — 15 iunie 2019 @ 17:40

  27. Ozzy cred ca regizor era meseria care ti se potrivea cel mai bine.
    Prea mult film in capsorul tau si inca mintea iti sta lejera.

    Comentariu by Anonim — 15 iunie 2019 @ 17:46

  28. Pt. #19
    Pe vremea lu’ „Mangalea” sau a lu’ „3,14151-ticu” ?

    Comentariu by nabuco — 15 iunie 2019 @ 18:01

  29. Pt.25
    Prezintă-ne și nouă 3 USR-iști din Mangalia. Cine sunt, ce au făcut pentru comunitate și ce vor ei.
    Am cerut același lucru și celui cu ”civili” și degeaba.
    Poate la tine avem noroc.

    Faptul că postezi anonim și mă acuzi, confirmă că am dreptate.

    Comentariu by lucian visa — 15 iunie 2019 @ 18:09

  30. Ai dreptate ca ce? Ca nu ma conectez la fituica ta? Ai intrat vreodata pe pagina USR Mangalia? Sunt prezentati acolo toti. Eu asa am aflat despre ei. Mie legea nu-mi permite sa fac parte dintr-un partid politic, dar asta nu ma opreste sa am simpatii si opinii.

    Daca ai nelamuriri, intrebari, tu ca mare jurnalist ce esti, te duci la sursa. Dar nu asta e scopul tau, de a informa si a te informa…

    Apropo, USR are peste 10000 de membri. PLUS si mai multi, dupa logica ta toti sunt acoperiti. Pai acoperitii astia crezi ca sunt asa de multi si s-au strans toti in partidele astea doua ca sa o puna de o bauta sau ce? Ai idee cat de penibila e teoria ta?

    Nu e prima data cand ai aceleasi intrebari, supozitii, etc… au trecut luni de zile ai tot nu ai reusit sa te edifici desi informatiile sunt publice si la indemana. Dar asa e cand nu vrei decat sa manipulezi

    Comentariu by Anonim — 15 iunie 2019 @ 19:00

  31. Pt 27:
    Chiar crezi că politica se face pe bloguri?
    Acesta este un blog. Nick-ul meu este „Mentalistul”. Dacă nu te-ai prins până acum de ce, poate te prinzi acum.

    Comentariu by Mentalistul — 15 iunie 2019 @ 19:10

  32. Pt. #30
    https://www.usr.ro/statut/#capitolul6
    vs.
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Proclama%C8%9Bia_de_la_Timi%C8%99oara#Punctul_8

    Comentariu by nabuco — 15 iunie 2019 @ 19:35

  33. Pt.30
    Are Mangalia 3 USR-iști sau nu ? Eu nu-mi pierd timpul să caut. Dacă ai chef să-i torni, bine, dacă nu, iarăși bine.

    Comentariu by lucian visa — 15 iunie 2019 @ 19:49

  34. Pt 29:
    Subiectul USR Mangalia este închis, momentan.
    Dacă USR sprijină pe Radu primar, cum speră el, e tot un drac. Nu îl votează nimeni din cei care a votat USR la europarlamentare, pentru că de-asta au votat USR, să nu voteze PNL. Si USR nu va prinde niciun consilier local, decât dacă face PNL alianță la BEC, pe număr de consilieri, și dacă dă Radu 1 loc, dă de la sine, pentru că locul ăla nu va aduce voturi de la USR.
    Daca vine USR cu candidat, Radu nu mai adaugă nimic, ba i se ia din voturi. Nu câștigă nici USR, dar sigur nici Radu la Primărie.
    USR Mangalia nu are oameni care să atragă voturi, iar la aceste locale va fi mai mult despre oameni. Nu s-a votat USR la Mangalia pe motiv că a convins si a facut campanie organizatia locală, ci pentru ca așa a fost trendul pentru europarlamentare. Să scoți acum oameni pe scenă la USR Mangalia este prea târziu, nici nu au vreo funcție oficială să există vreo voce de băgat în seamă. Tot ce pot facă este să redistribuie declarațiile vreunui parlamentar sau europarlamentar,deci subiecte fără Mangalia.

    Singura lor posibilitate de afirmare în Mangalia este să facă opoziție lui Radu. Dar văd că cei 5 membri USR din Mangalia fac
    aceeași greșeală ca alții din opoziție: fac întrecere cu mine si ma atacă, pentru a se remarca și ei. Când de fapt ar trebui să ia atitudine față de Radu, care a ruinat Mangalia. Fac asta și alții, pentru că nu-s în stare să facă o opoziție mai remarcabilă și astfel aleg să mă atace pe mine mai mult decât pe Radu.
    Dacă ar fi adevarat că sunt cantitate neglijabilă, nu ar avea de ce să mă atace. Ii vad ca imi pronunță numele mai mult decât pe al lui Radu.

    USR nu poate să ia electorat de la PSD, poate să ia doar de la PNL și de la nehotărâți. Asta dacă s-ar trezi să existe. Dar cum nu se pricep, consecința fiind că nu pot propune un platformă politică de niciun fel, singura soluție este opoziția față de PNL-ul lui Radu. Asta dacă va fi la ei cineva care se pricepe la politică, adică un caz fericit pentru ei. Dacă va face înțelegere cu Radu, USR nu scoate nici 5% la locale, pt ca oricine vrea pe Radu votează cu partidul lui.

    Comentariu by Mentalistul — 15 iunie 2019 @ 19:55

  35. Mentalistule nici vara asta nu muncești puturosule ? Vai de capul tău nătărăule …… ești epava societăți nespălatule

    Comentariu by Anonim — 15 iunie 2019 @ 23:24

  36. Daca tot nu-ti bati capul, macar nu te mai arunca in acuzatii nefondate nenea Visa! Recunosti ca nu cunosti pe nimeni de la USR Mangalia, dar stii tu ca sunt acoperiti… curat murdar coane!

    Comentariu by Anonim — 15 iunie 2019 @ 23:56

  37. Inca o analiza plina de balarii marca MENTAL LIPSUL!

    Daca tot sunt asa de inexistenti cum pretinzi, ce tot vorbesti despre ei? Tine-te de bufoneriile tale! Apropo, cand ziceai ca ti s-a propus sa preiei USR Mangalia si ai refuza?

    Comentariu by Anonim — 15 iunie 2019 @ 23:59

  38. Pt Nabuco

    USR nu accepta in ramdurile sale nici macar fosti componenti ai partidelor toxice din Romania actuala, dar sa accepte fosti securisti…

    Dar asa ne place noua sa inflorim…

    Comentariu by Anonim — 16 iunie 2019 @ 0:02

  39. Dacă nu e, nu există!
    Nu poate să fie doar pentru că discutăm noi că nu există.

    Comentariu by Mentalistul — 16 iunie 2019 @ 1:50

  40. ce s au dezlantuit impotriva mentalistului.chiar si pe fb.dar si aia si astia nu s decat niste catelusi analfabeti.sa fi inceput campania?sau au ramas in urma si nu si iau banii?aa stai nu se dau salarii in primarie deci trebuie sa dovedesti ca meriti banu public injurandu l pe vinovatul de serviciu.
    sincer mai bine sa nu muncesti decat sa te faci ca muncesti si sa furi din banii nostri?right?

    Comentariu by wow — 16 iunie 2019 @ 22:42

  41. Atâta timp cât se demolează și nu se pune nimic în loc E PERFECT ! În curând vom fi un șantier întreg.
    Cât de „isteț” = PROST să fi să demolezi toate trotuarele și apoi să stai să te uți ca proasta la lună ? Nu ți-au ajuns garajele ? Și acum te apuci de cinematograf !!!? Da puneți dracu ceva în loc ! Ce veți face când nu va mai ceva de demolat ? Știm. Construți de laba gâștii ca să aveți ce demola ! Asta-i tot ce știți ! O primărie de căcat dar în care s-au înrolat din ce în ce mai mulți. Opriți-vă DEMOLATORILOR și măcar reparați și întrețineți ceva din ceea ce e făcut:trotuare, fântâni, plantat copaci etc.. Mari ticăloși mai sunteți !

    Comentariu by Hâtru — 17 iunie 2019 @ 13:08

  42. Pt. #38
    https://www.cotidianul.ro/scandal-de-la-bani-in-usr/
    O „gasca” de varani, sa-i vezi cand o sa aiba cu adevarat puterea …

    Comentariu by nabuco — 17 iunie 2019 @ 22:25

  43. Pur și simplu sunt stupefiat de maniera în care pot gândi oamenii politici pentru noi, cei care i-am votat. Observ calcule, observ strategii, observ cu indignare interese strict politice și de grup, dar nu observ sub nicio formă vreo atitudine favorabilă nouă, cetățenilor Mangaliei. Voi vă dați seama că, după ce vi se încheie mandatul sau funcția politică, veți fi nevoiți să dați ochii cu noi, mangalioții? Învățați ceva din experiența lui Iorguș, care s-a apucat mai nou de viticultură, ca să evite prvirile noastre, cu un Tusac care a dispărut complet din peisaj, și cred că nu va mai pune piciorul pe-aici, și tot așa. Dacă toți conducătorii acestui frumos oraș ar fi lucrat doar în interesul urbei, Mangalia era departe acum! Pe scurt, dragi oameni politici, singura voastră preocupare, are nevoie să fie interesul și nevoile noastre, nu ale voastre! Nu mizați pe faptul că timpul șterge totul, pentru că vă înșelați! Uniți-vă forțele în interesul Mangaliei, nu vă mai certați pe subiecte precum cine este mai frumos, cine este mai bun sau mai inteligent, pentru că vă risipiți energiile aiurea! Descoperiți subiectele comune, și puneți mâna la treabă, n-o mai lălăiți!

    Comentariu by Cetățean mangaliot — 17 iunie 2019 @ 23:50

  44. Pt. #43
    https://www.cotidianul.ro/wp-content/uploads/2019/06/18/Raspuns-544-Cotidianul.pdf

    Comentariu by nabuco — 18 iunie 2019 @ 13:53

  45. Dupa ce ai explicat lumii de ce trebuie sa il votam pe Ion Iliescu , acum zici ca doar PSD conteaza. Un liberal mai tare ca Visa nu am vazut pana acum.

    Comentariu by PSD — 19 iunie 2019 @ 0:23

  46. Pt. #45
    https://senat.ro/VoturiPlenDetaliu.aspx?AppID=388f20ee-23c6-4bbf-8213-c6357076c835

    Comentariu by nabuco — 19 iunie 2019 @ 14:54

  47. Pt.45
    Se vede că sunt temperaturi cam mari.

    Comentariu by lucian visa — 19 iunie 2019 @ 16:21

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress