Mangalia – politica locală

11 februarie 2019

Potențialul candidat al PSD la Primăria Mangalia NU este împotriva demolării garajelor, dar cere acțiuni ‘cu cap’

Filed under: PSD — lucian visa @ 17:07

Probabil cel mai vocal dintre consilierii locali de la Mangalia, Menabit Ozghiun are șanse să fie candidatul PSD la primărie, în 2020. Nu spune nici nu, dar nici da acestei provocări, declarând că: “PSD este un partid mare. Are președinte pe organizația județeană. Mangalia este o organizație locală, listele sunt aprobate de organizația județeană. Nu decid eu cine candidează din partea PSD”. Pe de altă parte însă, remarcă alesul local: “Am remarcat că mă doresc locuitorii Mangaliei, dar nu fac eu politica PSD. Sunt nou în politică și vin din afară incubatorului PSD. Fac o politică municipalistă. Nu sunt nici novice, știu că am popularitatea cea mai mare la această oră”.

“Eu nu fac politică pentru candidaturi și funcții, întotdeauna am încercat să schimb Mangalia în bine, pentru că s-a năruit. Sunt consilier local deoarece PSD a oferit un loc eligibil cuiva din societatea civilă, pentru a-mi da posibilitatea să fac ce fac eu acum. Eu nu am dorit să candidez nici consilier local pe loc eligibil. Am refuzat de 3 ori până să accept. Doar am raspuns unei necesități”, mai declară Menabit Ozghiun. Legat de notorietatea pomenită de acesta, unul dintre subiectele pe care acesta le dezbate de câteva luni se referp la demolarea garajelor în municipiul Mangalia. Subiectul a fost abordat și de colegii consilieri de la ALDE, așa încât a venit firească întrebarea: consilierii PSD și ALDE s-au pus de comun acord să discute despre același lucru sau s-au inspirat unii de la alții? “Relația politică PSD-ALDE pot să o țină cei cu funcții în cadrul partidului. Eu nu am funcție de conducere, nici măcar la PSD Mangalia. Probabil că subiectele fiind adevărate și reale, ne potrivim în consecință”, a răspuns Menabit Ozghiun. Însă, tot el a explicat faptul că nu este împotriva demolării garajelor, așa cum poate s-a înțeles sau cum militează cei de la ALDE, ci este pentru dezvoltare. Ce înseamnă asta? “Eu întotdeauna am susținut că existența garajelor face să arate Mangalia precum Gaza din Palestina. Și am dorit proiecte de dezvoltare în locul lor. M-am luptat să se creeze condiția ca demolările să se facă în baza unor proiecte de dezvoltare. Nu au fost făcute, mi se pare o înșelăciune ca Primăria să nu își asume o construcție de parcări, de locuri de joacă pentru copii, spații verzi etc. în locul demolărilor. Nu vreau să trăim printre ruine ani. Demolările au fost și sunt haotice. Dacă întrebați pe primar, nu știe cum a început să demoleze garajele. Ideea a plecat cu un proiect de construit parcări cu copertine, pergole pentru ape pluviale, iluminat public, camere de luat vederi, căi de acces, trotuare… Și proiectul nu a mai fost adus spre a fi aprobat. Dacă se aproba, în baza lui, conform contractelor, posesorii de garaje trebuiau să elibereze terenurile. Cronologic, în funcție de investiții – construire”, a declarat, pentru “Replica”, Menabit Ozghiun.

A.C., Replica 11.02.2019

17 Comments

  1. Vreau să felicit PSD-ul pentru candidatură. Dacă Maganu a luat în 2016 sub 10 %, cu acest candidat PSD-ul își poate depăși recordul. În jos.

    Vorbind serios, după non combatul fără limite, opțiunea PSD-ului pare a fi Radu Cristian. Serviciile sunt la datorie.

    Comentariu by lucian visa — 11 februarie 2019 @ 17:10

  2. Mare adevar graiti. Dar ce sa-i faci, daca alta varianta nu au, macar sa fie circul circ pana la capat. Credeti ca daca vine Dan Georgescu de la Limanu sa candideze la Mangalia, ar fi mare diferenta? La Mangalia nu poti face cu o postarita ce ai facut la Limanu…
    Cu asemenea candidat pentru functia de primar si cap al listei de candidati pentru CL, cu “ajutorul” imaginii partidului din acest moment, PSD-ul o sa fie la Mangalia ca PMP-ul, 1 sau maxim 2 consilieri.
    Daca tot circul asta se va materializa, actualului primar nu numai ca inse ofera pe tava inca un mandat, i se ofera si 2 treimi din CL, ceea ce ar insemna dezastru total.
    Succes dl Ozghiun! Condoleante PSD! Adio Mangalia!

    Comentariu by Nu conteaza — 11 februarie 2019 @ 17:58

  3. 1 și 2 sunt niște pesediști nemulțumiți?

    Comentariu by Red John — 11 februarie 2019 @ 18:39

  4. Eu sunt chiar PSD-ist înrăit !

    Comentariu by lucian visa — 11 februarie 2019 @ 18:53

  5. Cred că la PSD vor avea destulă maturitate să nu confunde primăria cu bucătăria unui restaurant și vorbele cu faptele. Dacă voia să demonstreze ca poate produce lucruri s-ar fi apucat de CEVA. De 3 ani vorbește și scrie, doar atât.

    Comentariu by Anonim — 11 februarie 2019 @ 19:52

  6. Deci… mama lui de porumbel!
    Cică „PSD a oferit un loc eligibil cuiva din societatea civilă, pentru a-mi da posibilitatea să fac ce fac eu acum”

    Încă o dată, mai rar: PSD a oferit un loc eligibil „CUIVA din societatea civilă”, pentru ca OZZY să facă ce face acum.

    În cel mai bun caz, dialogul e cam aşa:
    Ozzy, hai la noi, că-ţi facem un post…
    Păi statutul?…
    Lasă bă, noi zicem că e pentru oricine, dar o să fii tu.

    Băi pesediştilor, aţi uitat că sînteţi la partid, nu la stat? A naibii obişnuinţă! Doar la stat se angajează aşa…

    Comentariu by Părintele Glagorie — 11 februarie 2019 @ 20:57

  7. 5-ule, dacă te uiți pe declarația de venituri din primărie, chiar câștigă din ce scrie și din ce vorbește.
    Din câte am auzit, familia are terenuri agricole prin Dobrogea date în arendă. Probabil le-a luat cu ce a furat de la Vamă și nu le-a trecut pe numele lui.

    Comentariu by Red John — 11 februarie 2019 @ 20:59

  8. „maturitate” acolo ? Asta le vine „de sus” la ordin ! Chiar aici pe blog se dicuta intens pe tema : „daca-l scot pe Iorgus…Radu C. va castiga …mai abitir !” Chiar Ozzy a „transpirat aici” faptul ca se stia de mult ca Iorgus este mort politic(plus ca a spus clar ca Radu.C tocmai d’aia a fost ales,pentru ca mangaliotii aveau oarece socoteli cu Iorgus,ca sa nu mai spunem de cei din jurul lui,care l-au parasit-stiau ei de ce!) si ce au facut ? Au scos pe unu’ cu sanse mici,cum,dealtfel vor face si acum !! Ulterior i-au retras mandatul si lui Foleanu,cum or sa faca si acum cu Menabit !(eu l-am si anuntat p’aci) Politica se face prin negocieri „la dos”.Mie si acum mi se pare de ras cum au gasit de cuviinta sa-l opreasca pe Iorgus cu un „rahat”de platforma pentru obor ! Asta era necazu si pricina?! Sa fim seriosi ! PSD-are curtea de conturi,mai ales dupa ce nu mai este Vacaroiu acolo. Si ? Au facut demersuri acolo ? N-au motive suficiente ? Au dna,au cj Constanta,au prefect…pai ei se bazeaza pe Ozzy ?

    Comentariu by I.S — 11 februarie 2019 @ 21:23

  9. Din articol se înțelege că și Menabit este conștient de asta.

    Comentariu by Red John — 11 februarie 2019 @ 21:37

  10. Voi candida la primărie eu Ion gura bogata.

    Comentariu by Ion — 12 februarie 2019 @ 7:19

  11. daca candideaza dan georgescu din primarie ptr functia de primar ,ce ziceti /?

    Comentariu by Anonim — 12 februarie 2019 @ 10:05

  12. pai nu e sluga primarului?

    Comentariu by Anonim — 12 februarie 2019 @ 11:10

  13. Dacă serviciile o vor cere, se sacrifică.

    Comentariu by lucian visa — 12 februarie 2019 @ 15:46

  14. In sfarsit o veste buna!!!Candidează Menanbit!Va dati seama ca el a conștientizat că e cel mai bun din psd-ul local?Felicitări!Chiar nu mai este nicio persoană capabilă pentru aceasta functie?

    Comentariu by Anonim — 12 februarie 2019 @ 18:42

  15. Daca va candida Menabir ,iar este o actiune de non-combat al PSD si iar va iesi Radu primar.Eu nu cred insa asta, deoarece PSD -ul este um partid seios si nu va avea un candidat fara scoala .

    Comentariu by VUCEA DAN — 15 februarie 2019 @ 12:06

  16. Pt-15-„PSD -ul este um partid seios si nu va avea un candidat fara scoala”(vezi ca ai bagat degetul in „e” in loc de „o” la „seios”) Oricum,iar ai batut recordul la „glume bune”…scoase din putul gandirii ! .

    Comentariu by Anonim — 15 februarie 2019 @ 12:25

  17. https://www.replicaonline.ro/felix-stroe-in-carti-sa-preia-din-nou-ministerul-transporturilor-382256/

    Comentariu by nabuco — 17 februarie 2019 @ 21:19

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress