Mangalia – politica locală

19 ianuarie 2019

Autorizație de construire emisă de Primăria Mangalia, contestată de prefect. Vezi despre ce este vorba!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 13:07

Prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă a contestat o autorizație emisă de Primăria Mangalia, în anul 2015, luna aprilie, Este vorba despre autorizația 192 și vizează construirea unui imobil D+P+2E cu funcțiunea de birouri si spații comerciale la parter Str. Stefan cel Mare, nr. 18A, investiție realizată de SC Ybo Actual SRL. După emiterea autorizației, mangalioții s-au arătat revoltați de faptul că respectiva construcție nu respectă regimul de înălțime, extinzându-se cu un etaj, că nu nu se respectă retragerea dinspre strada Stefan cel Mare, care trebuia să alinieze construcția nouă la cea existenta, adica la poșta veche, nu se respectă retragerea dinspre strada Oituz. Faptul că investiția nu respectă legea a ajuns și la urechile prefectului, care a deschis acțiune în instanță pentru anularea hotărârii, acțiunea fiind depusă pe 18 ianuarie a.c.

SC Ybo Actual SRL a fost înființată în 2006 și are ca domeniu de activitate transporturi rutiere de mărfuri. Este administrată de turcul Saribek Karay.

M.P., Replica 19.01.2019

20 Comments

  1. Urmează construcțiile de pe plajă.

    Comentariu by Red John — 19 ianuarie 2019 @ 15:04

  2. OOHOO si cite mai sunt,1 Decembrie intre blocurile 9 si 10,citeva pe Oituz cel de linga centrala 15 care aluat si totuarul si face presiuni sa ia si din parcul Diana si si …..

    Comentariu by emil — 19 ianuarie 2019 @ 15:14

  3. Am informat ce urmează.

    Comentariu by Red John — 19 ianuarie 2019 @ 16:55

  4. In atentia fostilor posesori de garaje : vin note de plata cu chiria pe teren ptr anul 2018, integral.
    Haideti sa facem o greva fiscala, atit timp cit va mai fi primar acest individ si gasca lui. Cit vor fi penalitatile??

    Comentariu by pop — 19 ianuarie 2019 @ 19:02

  5. De ce nu zici ca esti din aia care ati dat in judecata primaria si ati pierdut?
    Bine va face si este foarte corect asa.Ai vrut sandramaua cu orice pret,acum plateste ca altfel te executa.

    Comentariu by Anonim — 19 ianuarie 2019 @ 20:30

  6. @5: Și mă-ta a vrut să se simtă bine, dar a rezultat că te-a făcut pe tine. Că a vrut să se simtă bine nu a fost ceva greșit, dar a rezultat din plăcerea aia ceva foarte greșit.
    Parchetul e pe garaje. Poa’ să iasă ceva, poa’ să nu iasă. Dacă nu iese, nu-i nimic. Dar dacă iese?

    Comentariu by Red John — 19 ianuarie 2019 @ 21:48

  7. Cand s-a facut Parchetul-Judecatoria,a trebuit sa fac locuri de parcare pentru traficul ce urma sa apara acolo si am „ciupit” din parcul blocurilor de pe faleza si am fost nevoit sa las stalpii de iluminat in sosea ! De garaje nici nu se punea problema ! Mi s-a spus : Ce esti nebun ? La fel in centru unde a fost wc-ul public(alta prostie facuta prin desfiintarea lui !) am lasat stalpii in sosea pentru a face parcare ! Bineinteles ca si acolo au ramas „cascarabete”si garaje ! Eu nu spun ca ar trebui „plesnite” toate garajele,dar trebuie cumpanit unde acestea…ne incurca pe toti ! Si „plesneala” se vede deja,exemplu tot in centru,unde s-a gasit cineva cu coaie sa-i darame cascarabeta lui Adam (niciun primar n-a pus interesul orasului…in fata meselor gratuite de la Simens !) dar,mintea ingusta, n-a eliberat trotuarul si oamenii trec tot pe sosea acolo printre masini ! Au daramat cascarabeta lui Adam si au pus in loc alta cascarabeta de ziare ! Oamenii tot …printre masini !

    Comentariu by I.S — 19 ianuarie 2019 @ 23:07

  8. Si daca tot veni vorba de de „interese” si de „scapat pe ai nostri” atentionez ca deja s-a calcat „stramb” prin aprobarea unor „extinderi” ale unor societati cu sediul intrun capat al orasului ,iar „extinderea e…garaj(in capatul celalat) ! Exemple sunt chiar aici pe blog la hotarari de CL unde…s-a ridicat mana intro veselie.Inclusiv oz-ul revolutionar !

    Comentariu by I.S — 19 ianuarie 2019 @ 23:15

  9. Red John vine de la culoarea cu..ului frecat bine de baietei?

    Comentariu by Anonim — 20 ianuarie 2019 @ 2:48

  10. ptr -5- ca esti prost, nu e vina nimanui.
    Nu am dat in judecata si nici nu am sa o fac. Spre stiinta ta, am apucat sa platesc cind trebuia.
    Ptr greva fiscala, citeste ordinea de zi ptr urmatoiarea sedinta, sa vezi cum se praduiesc terenurile. Ai vazut cum a fost luat trotuarul si dat celui de la msr hotel ptr parcare?? Si culmea, cu tot cu „trecere de pietoni”.
    Strada N. Voda, trotuarul e transformat in parcare, daca nu esti atent te calca taximetristii…
    etc..

    Comentariu by pop — 20 ianuarie 2019 @ 11:42

  11. De ce anulează prefectul o autorizație de construire emisă de Primăria Mangalia? Pentru că nu a fost respectată legea de către simulacrul de Arhitect Șef.
    Primarul tolerează un arhitect șef mai prost ca noaptea și avar după șpagă. Din păcate pentru amandoi, și-o cam iau pe coajă pentru că prefectul este pe partea cu „luptătorul în blugi”.

    I s-a pus piticului să îi ia fața lui Moroianu, la vila din Olimp, a găsit pe unii cu teren lângă plajă să ceară un PUZ și o autorizație de construire pentru un P+4. Se hlizeau la dezbaterea publică și se îndemnau să atace un consilier local, fizic și verbal. Pentru că asta este administrația piticului, de când umblă cu interlopii de joasă speță.
    Pe aceeași schemă că la Ibo, Paulică avea de gând să dea autorizație de construire unui bloc chiar pe plaja, la Olimp. Să-l „facă” pe Moroianu.
    „Luptătorul în blugi” s-a nimerit să audă, trecând pe acolo la o ședință de comisie. A zis „Deci, așa… S-au apucat să agreseze mizerabil consilierii din opoziție?”. Și uite așa ajunge Paulică să dea cu subsemnatul. Pentru că vă dă, cu anularea aceasta. De ce să fie Ibo demolat pentru că Paulică i-a făcut o înșelăciune oficială? Dacă Ibo nu îi face plângere penală, își merită demolarea.
    Dacă nu ar fi aroganța oamenilor piticului, așa cum se remarcă și în comentariile de aici, aroganță care pervertește tot ce fac ei, pe „luptătorul în blugi” l-ar fi ținut neutru. Prostia tuturor din toate brigăzile politice, este că l-au subestimat pe „luptătorul în blugi”

    Ibo s-a încrezut că Paulică face PUG cu 4 etaje lângă poșta veche, a dat șpaga, dar Paulică a pierdut fizic până și PUG în vigoare, de căscat ce este. Dacă un cetățean sau un ales local cere în baza L 544 să studieze PUG-ul, cineva va merge la pușcărie. Nu neapărat pentru că s-a pierdut, ci pentru că a ascuns atâta timp.
    Atâta prostie în administrare, orașul ăsta nici nu are PUG de când e piticul primar.
    O să urmeze construcțiile lui Luca, a berlgianului și altele. Ori piticul scapă de Paulică și apoi îl aruncă la lei – ori piticul a semnat și el ceva-cândva, si e cam ceață pe strada lui…

    Comentariu by Red John — 20 ianuarie 2019 @ 19:19

  12. Prefectul, fost angajat la SRI, atacă tardiv un act al unui primar numit cu ajutorul unora din servicii. Un act care e puțin important în raport cu jafurile din Mangalia. Să fie o luptă între aripile sau PeNeLe din servicii ?
    Peste un an vom vedea dacă va apărea un candidat tânăr, bine intenționat și evident cinstit și care n-a mai fost în politică. Dacă da, e ceea ce am scris eu în prima frază.

    Comentariu by lucian visa — 21 ianuarie 2019 @ 14:06

  13. https://www.replicaonline.ro/perchezitii-la-mangalia-la-persoane-suspectate-de-contrabanda-379370/

    Comentariu by nabuco — 21 ianuarie 2019 @ 15:53

  14. Prefectul cere anularea autorizaţiei de construire în urma sesizării de la ISC.

    Lache ăla de arhitect-şef are pile tari la ISC şi este ţinut împăiat în geam de către Pitic.

    Concluzie: pe Pitic a început să-l doară-n Lache.

    Comentariu by Părintele Frecţie — 21 ianuarie 2019 @ 23:08

  15. Pt. 11:
    PUG e document public şi poate fi consultat DE ORICE persoană interesată. De preferinţă on-line, ca la Constanţa.

    Ordinul 2701/30.12.2010 prevede etape obligatorii de consultare a populaţiei la elaborarea PUG. Lache nu a făcut nici o etapă şi nici nu mai are cum să facă.

    Concluzie: PUG se va aproba la Paştele Cailor. Dar cei interesaţi pot să dea şpagă liniştiţi ca să li se aprobe „ca-n PUG-ul nou”, pînă cînd se va aproba…

    Comentariu by Părintele Frecţie — 21 ianuarie 2019 @ 23:14

  16. Pai Nenea Primaru,daca ai dispus demolarea garajelor si multa lume s-a conformat de ce pe Str.Rozelor in spate la F1 si F2 nu demoleaza nimeni?
    Astept raspuns!

    Comentariu by Anonim — 22 ianuarie 2019 @ 1:37

  17. Si acum … adevărul : Un turc spagar pripașit pe meleaguri mangaliote adus de Beny în scop de jumuleală ( că de la el are și terenul ) s-a săturat de escapadele sexuale facute cu minorele de la economic pe bani și s-a hotarât să își tragă un ditamai spațiul pe un loc unde era facut PUG deja. Numai ca ala era facut de alt pedofil mult mai inrait care a avut si el candva functia lui Paulică asta de ziceți voi. Omul stia foarte bine ce trebuie să fie acolo , și cum a promis instanței cu lacrimi în ochi că nu se va mai ocupa de ditribuția best-sellelor cu sugari în pielea goală a gasit altă modalitate de a iși umple timpul observând că imobilul depășește cu ceva metri perimetrul stabilit acum douăj de ani. Așa că a început războiul cu primăria la mijloc câzănd arhitectul de parcă ar fi putut să refuze în vreun fel cererea. Acuma … lumea se bucură să urmeze construcțiile de plaja, fără să se gândească că în ritmul asta s-ar ajunge și la cele de pe … dig ale ,, cavalerilor dreptății,, sau la celalalt producător de șuberek căruia luptătorul îâ face din când în când reclamă , dar nu vede că are de asemenea un etaj în plus.

    Comentariu by Andra — 25 ianuarie 2019 @ 2:35

  18. Turcu ala nu e deloc șpăgar. E un zgârcit de mama focului. Iar la eleve nu prea îi mai merge jucăria probabil de aia a facut magaoaia că nu are ce face cu banii…

    Comentariu by Dan — 25 ianuarie 2019 @ 2:38

  19. Constructia e un monstru si daca ISC a dat-o la prefect sa anuleze autorizatia inseamna ca e si ilegal data. Adica fara a respecta lege, PUGul sau PUZul ce-o fi acolo. Depaseste cu ceva metri? Si, vai, are un etaj si ceva in plus? Asta nu e grav? Proprietarul a fost amendat de politia locala ca nici nu a respectat autorizatia, asa ilegal data. Stiu ceva mai multe baietii care au plecat la primaria Limanu. Nu cumva a construit si dupa ce a fst amendat, ca si fie si un iz penal acolo?

    Comentariu by bebe — 25 ianuarie 2019 @ 21:47

  20. Eu stateam în statia de microbuz si nu am vazut nici o constructie unde spuneti voi. Sa fie din cauza chioscului ridicat fara autorizatie si lipit de cel vechi care este mai mic ?

    Comentariu by Dan — 26 ianuarie 2019 @ 14:51

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress