Mangalia – politica locală

24 martie 2024

Reabilitare Rozelor

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 13:31

Din Editia de sud aflăm că se reabilitează și al treilea segment al străzii Rozelor https://editiadesud.ro/atentie-de-luni-se-inchide-strada-rozelor-in-zona-dintre-strada-greenport-si-soseaua-constantei/

Până atunci o poză cu ”reabilitarea” segmentului 1

Observăm că, în conformitate cu noile descoperiri științifice, s-au lăsat și rosturi de dilatare pe mijlocul trotuarului îngustat. S-a neglijat însă montarea de indicatoare de prioritate în cazul în care apare un cărucior din sens opus. Propun ca un polițist comunitar să fie acolo permanent și să rezolve circulația fluxului de pietoni.

Mai amintiți-vă, că tot a început campania electorală,  și de promisiunea din articolul https://www.lucianvisa.ro/2023/05/12/incep-lucrarile-de-modernizare-a-strazii-rozelor/

36 Comments

  1. Pe cele de la editia de sud nu le duce mintea ca strada trebuia largita. Problema este ca trebuia trotuarul marit un pic prin defiintarea obstacolelor cum e gardul ala dizgratios

    Comentariu by Dan — 24 martie 2024 @ 23:51

  2. Puteți fi dati in judecată fiindcă nu ați respectat proiectul, ticăloșilor! Trotuarul are niște dimensiuni standard, nu e bară pe care sa faci echilibristică! Ce facem cu oamenii cu dizabilități, carucioarele lor sunt mai mari?! Dar cu copiii gemeni? Orașul nu e al masinilor! Orașul este și al pietonilor, zevzecule! Orașul trebuie sa fie verde, unde sunt alveolele pentru copaci? Nicăieri, că ați desertificat orașul, sunteți ca lăcustele, praful și pulberea rămân după voi! Nu numai ca trotuarul este îngustat, dar e și denivelat încă din execuție, când se va mai așeza, vă fi direct şanț. Dar nu știți voi de-astea, banul sa iasă, ca voi oricum nu umblati pe jos, aroganților!

    Comentariu by Abdurefi Semiran — 25 martie 2024 @ 6:39

  3. Pt.1
    Ce treabă are Ediția de sud cu reabilitarea ? Au postat doar un anunț de interes general și nu l-au comentat.

    Comentariu by lucian visa — 25 martie 2024 @ 9:12

  4. Pt 3: Eu nu știu cum au găsit retarzii ăștia acest blog. Ei au venit pe el ca să facă politică. Nu mai există discuții de idei, nu mai există rațiune, doar înjurături de galerie, precum huliganii din fotbal: indiferent că echipa lor a fost retrogradată din campionatul de fotbal, ei înjură și atacă pe cei care nu țin cu echipa lor.

    Calitatea umană s-a micșorat, generațiile au devenit slabe în gândire, retarde, este consecința unui fenomen care ține de peste 30 de ani. Ce a făcut Radu Cristian timp de 12 ani a fost să prostească populația Mangaliei, cu lipsă de socializare, cu lipsa de oportunități și provocări pentru antreprenoriat, cu lipsă de Cultură, lipsă de sport și socializare în sport, a făcut ca oamenii să devină panicați la schimbări, să accepte sclavia, să accepte minciuna, a făcut să devină opresiunea o normalitate.

    Ceea ce fac eu ar fi fost admirat într-o comunitate cu oameni educați. Nu sunt la putere, ma lupt cu corupția, an rămas în picioare atâția ani și nu au putut să mă intimideze, să mă șantajeze.
    Mohammad Murad, câți bani are și cât de potent se dă, el declară că a dispărut 4 ani din Mangalia pentru că i-a fost teamă de Radu Cristian, că l-ar fi amendat dacă se arăta prin Mangalia. Adică nici Murad nu a rezistat, dar Ozzy se urcă pe ei.

    Câtă presiune mediatică am făcut nu a făcut nimeni altcineva. Am prezentat hoțiile lor. Altcineva nu a făcut ce am făcut eu, dar retarzii mă înjură pe mine, în loc să înjure pe Radu Cristian. Pentru că sunt complici.

    Și intrebare: Unde era AUR când s-a vândut Portul Turistic Mangalia pe bucăți?
    Unde era USR când s-a vândut Portul Turistic Mangalia pe bucăți?
    Au fost în sala de ședințe cetățeni interesați din oraș, dar USR, AUR sau alte partide nu au fost.

    Am fost în sala aceea singurul împotrivă, și ceilalți din echipa mea au fost online. M-am simțit ultimul mohican, să fim singurii care se împotrivesc vânzării. Nici măcar din sală nu a comentat cineva. Acolo a fost lupta.

    Înainte de ședință, s-au apucat de declarații, dar acolo unde s-a dat bătălia nu au fost.
    Sâmbătă, la adunarea AUR de la Constanța, pe scena George Simion a declarat că după aceea se deplasează la Mangalia să protesteze impotriva vanzarii Portului Turistic Mangalia.

    Și au venit? Țeapă! La luptă reală e doar Ozzy, restul sunt cu declarații pe scenă. Care se dovedesc mincinoase.
    USR a fost în ședință, măcar să se înregistreze atitudinea lor față de vânzarea Portului Turistic pe bucăți?

    Lașitatea asta le permite complicilor la jaful organizat să spună că singurul împotriva e Ozzy, deci e un nebun.

    Și asta în condițiile în care am făcut o petiție, au vazut-o 7.000 din Mangalia și nu au semnat nici 50. Asta dovedește ca cetățeanul Mangaliei este de acord cu vânzarea.

    De aceea, am spus în ședința ca sunt ultimul mohican împotriva hoției.

    Și… vin cretinoizi aici și mă înjură? Pentru ce? Cui fac ei jocul când mă atacă?

    Eu spun despre partide și candidații lor. Pentru că îmi permit. Nu fac parte nici din PSD, nici din PNL, nici din AUR, nici din USR.
    Când zice USR despre PNL+PSD, e politică și nimeni nu înjură USD. Când zice PNL de AUR, e politică, nimeni nu înjură.
    Când zice Ozzy de ipocrizia și complicitatea la jaful organizat a partidelor, au curaj să mă înjure sub anonimat.

    Dar în realitate, în oraș, am un scor. Care se va dovedi mai mare decât PSD, PNL, AUR sau USR.

    Comentariu by Mentalistul — 25 martie 2024 @ 10:34

  5. Usr-ul a luat întotdeauna atitudine vizavi de hoțiile din Primăria Mangalia și a făcut plângeri, interpelăru, sesizări. In urma acestor acțiuni, DNA-ul este in primarie. In ședința nu am fost nici eu, nici altcineva din usr din simplul motiv ca avem job-uri, nu toți avem privilegiul de a sta acasă și să pice banii pe noi, deci eram, toți, la muncă. Nu e nevoie sa fim in sala de ședințe pentru a arăta, ipocrit, ca suntem interesati de soarta Mangaliei, uneori chiar suntem la muncă!
    Între timp strângem semnături pentru a putea participa la alegeri, timpul rămas e scurt, chiar nu putem sta degeaba la un chat cu geniile pământului, trebuie sa ne facem targhetul de semnături. Voi cum vă strangeti semnăturile, ca nu vad niciun partid in stradă. …

    Comentariu by Abdurefi Semiran — 25 martie 2024 @ 17:47

  6. 5-Like

    Comentariu by Anonim — 25 martie 2024 @ 17:54

  7. Nicio referire despre terenuri! Doar despre pachete. Ca de obicei, cineva a furat startul! A inceput deja campania din usa in usa!

    Comentariu by marin vasile — 25 martie 2024 @ 18:07

  8. https://www.replicaonline.ro/primaria-mangalia-a-majorat-plafonul-de-acordare-a-pachetelor-alimentare-587334?z=l

    Comentariu by marin vasile — 25 martie 2024 @ 18:07

  9. Pt 5: Ca să te scot din ceață. Eu dau câte 1-2-3 liste oamenilor care ne susțin, iar ei iau semnături de la rude, vecini, prieteni, colegi.
    1000 de semnături se strâng într-o zi.

    Comentariu by Mentalistul — 25 martie 2024 @ 19:19

  10. #9 si-si asumă, în subsoilpe semnatura proprie datele strânse? Că, m-aș mira…

    Comentariu by Abdurefi Semiran — 25 martie 2024 @ 19:38

  11. Cum să nu. Au mai facut-o, se pricep.
    Ai în lista jos unde semnează.

    Comentariu by Mentalistul — 25 martie 2024 @ 20:01

  12. În 2021, în 2022, am avut Musafir Delivery și am dat mâncare la tot orașul, cu delivery. Adică omul a sunat, a dat numele și adresa.
    De 3 ani ii avem pe grupuri de What’s Up pe zone și i-am ținut în relație privată.

    Au răs ignorantii de mine de ce făceam periodic sondaje pe Facebook pentru cine ne votează. De fapt, am făcut o baza de date și am mentinut legătură in privat.

    Vă intreb: pe cine vor vota în 2024, cei 6.300 care au votat pe Murad? PSD si-a anulat multe voturi în 2020, dar doar pe primar. Au obținut și voturile aduse de Murad.
    Iată că eu nu i-am uitat și i-am fidelizat.

    Eu vad așa: O ultimă încercare a coaliției Radu+Stroe+Murad.
    Adică dacă va fi desemnat Georgescu Daniel la PSD Mangalia, Murad îl va retrage pe Leo Tănase, pentru a face alianță cu PSD, ca să dea o forma de credibilitate ca se luptă contra Radu, dar de fapt vor să câștige tot Radu.

    Aștept, pentru că în funcție de candidați se schimbă campania.

    Comentariu by Mentalistul — 25 martie 2024 @ 20:24

  13. Ultimu comentariu e de tartan . Esti debil ba baiatul. Mai du te la plimbare papagalule. Tot ce insinuezi tu e ca toti sunt prosti si tu esti ultima speranta a lumii. Nu te baga nimeni in seama, plimba ursu.

    Comentariu by Tra — 25 martie 2024 @ 23:41

  14. Pt 13 și restul lumii:
    Deci… cine va învinge pe Radu Cristian dintre următorii candidați?
    – PSD – Foleanu Paul
    – AUR – Tănase Leonard
    – USR – Abdurefi Semiran
    Cine dintre ei are puterea și priceperea să se ia la trântă cu Radu Cristian și sa îl alunge din Mangalia?

    La situația asta tot încerc sa socotesc cum e mai bine: să candidez sau nu? Dacă voi candida, sigur după alegeri vom avea majoritatea în CL, chiar dacă nu voi lua primăria de la Radu. Iar voturile necesare pentru câștiga scad spre 30%. Adică cine face 30% are șanse.

    Dacă nu voi candida, ii bate Radu la voturi pe toți 3 la un loc. De 2 ori. Pentru că mangalioții vor fi siguri că rămâne Radu și atunci se duc cu vot util pe el, sa se pună bine pentru viitor.

    Singura candidatură care îl încurcă este a mea. Dacă nu candidez, nici nu mai face campanie, pleacă în concediu și se întoarce deja ales.

    Comentariu by Mentalistul — 26 martie 2024 @ 0:19

  15. https://bancuri365.ro/images/politica/cea_mai_dificila_operatie_din_Romania.jpg

    Comentariu by nabuco — 26 martie 2024 @ 0:31

  16. Nici nu te cunoaste radu cristian. In sondaje stai cu 3% cumetre. Stai in banca ta, candidezi nu candidezi tot un nimeni ramai.
    Singura ta realizare e nevasta noua, banii vorbesc banii vorbesc, stii mel da ?!
    Hai dispari ca ne am saturat de excremente ca tine si cautis.

    Comentariu by Tra — 26 martie 2024 @ 1:49

  17. Din întrebarea cine dintre Foleanu, Leo Tănase și Semiran poate să bată pe Radu, tu nu ai altă preocupare decât să mă injuri pe mine.

    Cum crezi că este percepută asta?

    Comentariu by Mentalistul — 26 martie 2024 @ 7:46

  18. Candidatul PSD o să îl aflăm miercuri, zice PSD Constanța.

    Comentariu by Mentalistul — 26 martie 2024 @ 7:47

  19. Mai Ozzy tu nu o sa depășești 5% . Ai devenit cel mai nare mincinos din oras .

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2024 @ 8:23

  20. Da, măh, știu! Nu despre mine am întrebat. Reacția ta la întrebarea mea arată că nu îți place propriul răspuns. Dar… asta e realitatea. Ma injuri de prost, nu eu am desemnat candidații.
    De ce crezi că nu există alți candidați mai buni la partide?

    Nu știi dacă eu candidez. Este în funcție de cine candidează la PSD. Dacă va candida Georgescu Daniel de la Limanu, voi candida pentru că am o chestiune personală cu ticăloșii gen Radu, Georgescu, Murad, Stroe…

    Comentariu by Mentalistul — 26 martie 2024 @ 9:12

  21. lasand jignirile si atacurile inutile la persoana , tare mi ar placea ca aici sa se prezinte fiecare canditat.la primarie sau la CL.
    cu CV, realizari, experienta etc.
    atentie experienta nu expertiza 😛
    cu planuri, idei, si iar atentie nu fantasmagorii de genul 1 leu mc de apa de care sunt sigur ca va amintiti

    Comentariu by wow — 26 martie 2024 @ 11:00

  22. Pt. #21

    Nici apa la genunchi nu costa 1 leu/mc, dar daca folosti o „inginerie” pentru instalatie cu pompa de caldura … nu se stie.
    🙂

    Comentariu by nabuco — 26 martie 2024 @ 13:32

  23. ptr 5 – angajati din primarie merg pe la asociatii de locatari si „colecteaza” semnaturi, cu indicatia „nu mai semnati la altcineva”.
    Semiran, sper sa ai succes la alegeri.

    Comentariu by pop — 26 martie 2024 @ 14:43

  24. cont. @22
    https://www.cotidianul.ro/george-simion-s-ar-putea-sa-boicotam-alegerile/

    Comentariu by nabuco — 26 martie 2024 @ 15:26

  25. Pt. #2

    https://www.youtube.com/watch?v=d_jO9Fb9rTg

    Comentariu by nabuco — 26 martie 2024 @ 15:37

  26. ai drepate nabuco.doar tu ziceai ca unul din ceicare promiteau apa la 1 leu e inginer.iacata .si a aratat priceperea in inginerii

    Comentariu by wow — 26 martie 2024 @ 16:31

  27. @5,@6-La ecologiști nu s-ar fi gândit ei…acu 15 ani,dar la o „inginerie” prin care marijuana să fie la preț accesibil…

    Comentariu by I.S — 26 martie 2024 @ 16:58

  28. 😉 welcome back 🙂

    Comentariu by nabuco — 26 martie 2024 @ 17:17

  29. La articolul asta cu reabilitarea trotuarelor,am constatat,cu gura căscată,că p’aci „se face trotuarul”politic( în argou),de către diriginți de șantier,specialiști în proiectare și pe de lături… lături!Dincolo sunt atacați unii ca fiind prosti leneși de către unii mult mai prosti…dar „activați” !Cred că pentru ăștia din urmă ar fi mult mai în avantajul lor să învețe macar în câte silabe se împarte cuvântul „trotuar” !

    Comentariu by I.S — 26 martie 2024 @ 17:17

  30. In PSD sunt 4 persoane care decid absolut tot . Tase + Ciobanel si Iorguș + Foleanu . Este mișcare intensă la sediul din 1.Dec .

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2024 @ 19:25

  31. muica! Unul mai deștept ca celelalt. Dialogul arivistilor

    Comentariu by Doamne fereste — 26 martie 2024 @ 20:12

  32. Leo Tănase primar

    Comentariu by Mimi — 26 martie 2024 @ 20:45

  33. Pt. #29

    „trotal” mon chère daca vorbim despre „activati”.

    Comentariu by nabuco — 26 martie 2024 @ 21:04

  34. Leo Tănase a fost pus pe lista de candidați ca să fie retras pentru Murad, care își cauta soluție pe cine sa pună la CJC.
    Dar a venit Simion și l-a pus cu forța candidat pe Murad la CJC, astfel că i-a închis lui Murad candidatura la Mangalia.

    Asta nu schimbă faptul că Leo Tănase a fost pus candidat de umplutură, ca să fie retras.
    Dacă nu a existat o altă logică politică privind șansele, ca să îl pună candidat, pe cine credeți că mai poate convinge ca să fie votat.
    Poate în 77 de zile să convingă încât să mă învingă în alegeri?

    Comentariu by Mentalistul — 26 martie 2024 @ 21:13

  35. @34- De prin presă : …mâine, social democrații constănțeni se vor prezenta în fața lui Marcel Ciolacu și vor propune tandemul Horia Constantinescu la municipiu, Dan Georgescu la Consiliul Județean. Rămâne de văzut ce va spune președintele PSD. Va insista pe preferatul său, Decebal Făgădău sau va accepta propunerea liderilor de la Constanța, Horia Constantinescu?

    Comentariu by I.S — 26 martie 2024 @ 22:30

  36. @35

    un fel de ferma dacilor …

    Comentariu by nabuco — 26 martie 2024 @ 22:44

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress