Mangalia – politica locală

20 martie 2024

Se aude zăngănit de cătuşe, DNA este pe fir! Primarul oraşului Mangalia, Radu Cristian, tun imobiliar pe final de mandat!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 13:35

În luna iunie a anului trecut, primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru abuz în serviciu. El este acuzat de încheierea unor contracte cu o firmă de avocatură.
‘’In perioada octombrie 2014 – decembrie 2017, inculpatul Radu Cristian, în calitate de primar, cu încălcarea dispoziţiilor legale, ar fi încheiat cu o societate de avocatură, reprezentată de inculpatul avocat în cadrul Baroului Bucureşti, trimis în judecată în prezenta cauză, un număr de 95 de contracte având ca obiect asistenţă juridică şi reprezentarea primăriei municipiului Mangalia în dosarele aflate pe rolul instanţelor judecătoreşti şi a altor organe judiciare sau jurisdicţionale. De precizat faptul că, o parte dintre acestea ar fi fost încheiate în condiţiile în care, la nivelul primăriei Municipiului Mangalia, existau deja contracte de asistenţă juridică încheiate cu o altă societate de avocatura, în care ar fi fost prevăzute onorarii şi de 200 de ori mari mici faţă de cele stabilite în noile contracte’’, se arată în comunicatul DNA.
DNA a precizat că în acest mod, Primăria Mangalia a fost prejudiciată cu 13.675.922 lei. În cauză au fost dispuse măsuri asiguratorii.
Tun imobiliar pe final de mandat
Radu Cristian, baronul local de Mangalia, trimis în judecată de DNA Constanţa pentru fapte de corupţie (dosar nr. 352/36/2023), pregăteşte un nou tun imobiliar pe final de mandat.
Prin Proiectul de Hotărâre al Şedinţei ce va avea loc în data de 21.03.2024, al Consiliului Local Mangalia din convocator se doreşte înstrăinarea unui teren de câteva sute de mii de euro, aflat în Portul Turistic Mangalia către Dan Moldovan, omul de încredere al primarului. În prezent, terenul este deţinut printr-un contract de închiriere ‘’cu cântec’’ ( terenul fiind iniţial atribuit fără licitaţie publică) de către apropiatul edilului, consilier local Pro-Romania, Dan Moldovan. Astfel, primarul oraşului Mangalia, Radu Cristian încearcă pentru a patra oară să înstrăineze terenul, cu sprijinul consilierilor local PSD, în ciuda faptului că în celelalte trei ocazii, aceştia s-au opus vânzării. De această dată, se pare că aceştia au obţinut ce au vrut de la edilul Mangaliei şi Proiectul de Hotărâre va fi votat.
Terenurile din Portul Turistic Mangalia vândute la bucată

Cum este posibil aşa ceva? Consilierii locali PSD Mangalia să-şi schimbe poziţia în doar câteva luni?
Simplu:au obţinut ce au vrut şi şi-au schimbat votul. Să nu uităm faptul că, Neculai Tănase, şeful Organizaţiei locale PSD Mangalia este finul lui Stroe Felix, şeful PSD Constanţa. Oare naşul ştie matrapazlâcurile pe care le face finul?
Dacă ne uităm la punctul 57 al Ordinii de Zi din cadrul aceleaşi şedinţe din 21 martie 2024, observăm că este propusă o altă vânzare de teren. Un teren cu dedicaţie pentru unul din membrii marcanţi ai PSD Mangalia, fostul consilier local Bogdan Maganu. Terenul se afla într-o situaţie juridică similară terenului pe care primarul vrea sa-l vanda consilierului local Dan Moldovan de la Pro-Romania, iar ca poziţie este vecin cu celălalt teren ce face obiectul şedinţei de consiliu, tot în Portul Turistic Mangalia.
Bogdan Maganu este directorul Balnear Mangalia, fost viceprimar în anii 2012-2016 şi chiar candidat la Primăria Mangalia în anul 2016, din partea PSD.
La sfârşit de mandat, tunurie imobiliare nu mai au culoare politică, singura lor preocupare fiind jefuirea banului public.
Va urma!

7biz.ro 20.03.2024

65 Comments

  1. Salutare, tuturor.
    Într-adevăr este ultimul tun, se va vedea la vot cine votează, pentru cine. Este un vot care va arăta dacă sunt înțelegeri politice la nivel local.
    Singurul semnal va fi cel la nivel prezidențial. Dacă pleacă Johannis avem o șansă. Dacă nu pleacă Președintele, vă fi mai dificil pentru Campania din acest an. Mă refer la alegerile locale. D. le Vișa, ce spune ți? Vă întreb că aveți un blog de ceva timp, care este imparțial. Cum vor fi alegerile locale?
    Alianțele electorale ar fi singura soluție.
    Cine este liderul din opoziție care va reuși să îi strângă pe toți, sau toate partidele care sunt implicate politic și declară că votează împotriva actualului Primar.
    Aceste răspunsuri le vom afla mâine la ședința de Consiliu Local.

    Comentariu by Anonimus — 20 martie 2024 @ 13:55

  2. Așa cum viața a dovedit, singurii care fac alianță între ei sunt hoții. Pentru că fură în complicitate.

    Al doilea aspect este că în Consiliul Local sunt doar 3 forțe politice: PNL, PSD și Ozzy cu echipa lui.

    PSD și PNL au coaliție locală din 2016, iar pe plan național au coaliție de când cu rotativa.

    Ce mai poți să afli din ședința CL, ceva nou despre care nu știai?

    Vorba ăluia: „Elefantul e în cameră, iar ticăloșii se fac că nu îl văd.”
    Nu ți-a fost clar tot mandatul cine sunt în complicitate la hoții și cine sunt drepți?

    Comentariu by Mentalistul — 20 martie 2024 @ 14:16

  3. Nu este adevărat că doar hoții fac alianță.

    Comentariu by lucian visa — 20 martie 2024 @ 14:58

  4. Ozzy, cateodata ai comentarii pertinente, dar te rog, rezuma-te la ele. Te bagi continuu in orice discutie ca- scuze pentru expresie- niste chiloti in cur. Deja esti obositor si nu iti faci nici un serviciu.

    Comentariu by Anonim — 20 martie 2024 @ 15:34

  5. Pt 3: In Mangalia asta s-a întâmplat.

    Comentariu by Mentalistul — 20 martie 2024 @ 16:00

  6. Pt.4: Cine se bagă precum kilotii-n kur? Nu ăla care vine și bate câmpii?
    În CL votează PNL (Moldovan e tot PNL aservit), PSD și PER.

    Cel de la #1 scrie „Aceste răspunsuri le vom afla mâine la ședința de Consiliu Local.” Adică ce va afla din votul de mâine? Cum votează PNL, cum votează PSD, cum votează PER.
    Tot din votul de mâine vrea sa afle :
    „Cine este liderul din opoziție care va reuși să îi strângă pe toți, sau toate partidele care sunt implicate politic și declară că votează împotriva actualului Primar.”

    Proiectele sunt ale primarului. Sigur vor fi votatate de PNL.
    Vei vedea cum votează PSD. Sa ne imaginăm că PSD votează proiectele lui Radu de vânzare a Portului Turistic. Ce îți mai rămâne? PER. Despre consilierii PER știi că sunt drepți.

    Consider că discuția e aiurea, pe lângă PSD și PNL au crescut ca forte politice pe național și AUR, și USR, implicit trebuie să le iei în seamă și în alegerile locale. Dar aceste partide nu sunt în Consiliul Local. Votul de mâine are legătură cu AUR sau cu USR? Nu.

    Sunt impertinent pentru că spun adevărul? Așa scară de valori?

    Comentariu by Mentalistul — 20 martie 2024 @ 16:54

  7. Maganu incaseaza salariu de „manager” la acel balnear inchis de un an jumate.
    Singura solutie, indiferent de cum vor vota astia miine, e sa ne pisam pe pisde si pulene la vot. Dar cu cine?? Cu milogii pt tort? Si alte panarame…

    Comentariu by pop — 20 martie 2024 @ 18:58

  8. Pt 7: Se plâng cei care nu au soluții. Îți fac un favor și o sa iau eu voturile la peste 2.500 de pensionari, ca să ii scadă lui Radu Cristian.

    Comentariu by Mentalistul — 20 martie 2024 @ 20:14

  9. Tunul l-a dat PSD în 2012 pe final de mandat. Adică partidul care l-a propulsat pe de-mentalist. Acum doar se trage linia. Proprietate sau concesiune …tot aia își fac treaba acolo. Când cineva te jefuiește, nu mai contează ca are cuțit sau pistol.

    Comentariu by Psihologul de serviciu — 21 martie 2024 @ 6:59

  10. https://www.replicaonline.ro/zece-apartamente-de-vacanta-din-olimp-ale-lui-catalin-scripcaru-scoase-la-licitatie-586861

    Comentariu by nabuco — 21 martie 2024 @ 9:08

  11. Pt 9: Am făcut o petiție câte a fost văzut pe grupuri de 5.000 de conturi Facebook din Mangalia. Au semnat doar 40. Asta este un sondaj clar cu rezultatul că mangalioților nu le pasă că se vinde teren din Portul Turistic sau sunt de acord cu asta.

    Trăim în democrație și dacă din 5.000 de oameni doar 40 nu sunt de acord, normal este să se respecte voința majorității. În ceea ce privește oportunitatea, locuitorii Mangaliei nu au reacționat că nu ar fi de acord. Dumneata nu ești de acord cu vânzarea, dar ești unul dintre cei câțiva care au reacționat că nu sunt de acord. Ai puterea să oprești asta? Ai vreo legitimitate ca să impui să fie cum vrei dumneata? Ai puterea să oprești asta?

    În ceea ce privește legalitatea:
    Personal consider că nu este legal, am luat la cunoștința de fapte sancționate penal, prin urmare, conform art 276 CP, sunt obligat sa le sesizez. Ce face mai departe Parchetul DNA, nu mai e treaba mea, asta e țara în care trăim.

    Fac ceea ce trebuie făcut. Am priceperea și integritatea să pot opri ceea ce eu consider devalizarea patrimoniului Mangaliei. Să pot opri ceea ce consider că este nelegal. Dar în fața voinței mele pun voința majorității, a celor cu care trăiesc împreună.
    Dar aici nu mai este vorba doar despre oportunitate, este în primul rand despre legalitate.

    Mai este cineva care se luptă astfel cu ei. Ăia de se bat cu pumnul în piept că salvează universul, ca ei sunt buni și pricepuți, știu ei si pot ei să lupte dinainte să se întâmple o astfel de hoție? Să o prevină? Apoi, dacă se face cu forța, știu ei să lupte să o corecteze?

    Comentariu by Mentalistul — 21 martie 2024 @ 11:02

  12. Știați că din economia României se scot afară în jur de 90 miliarde de dolari. ANAFUL, strânge abia 9 miliarde. Se fură ca în codru în numele Statului Român.
    Deci raportat la ce sume se scot din țară anual, la noi la Mangalia suntem la grupa mică. De obicei tranzacțiile nu țin cont de culoarea politică. Am aflat și eu aseară că dragalașul de Rareș Bogdan este miliardar. Interesant, ce se mai bătea el că va scoate pensiile speciale. Pentru asta au câștigat alegerile.
    Făcea emisiuni la Realitatea, toca pe toată lumea, iar în paralel avea afaceri de 100.000 de euro cu statul

    Comentariu by Anonimus — 21 martie 2024 @ 14:30

  13. Pt. #12

    https://www.consilium.europa.eu/ro/press/press-releases/2024/03/19/if-we-want-peace-we-must-prepare-for-war/

    Comentariu by nabuco — 21 martie 2024 @ 14:55

  14. Cum a decurs sedinta de astazi ?

    Comentariu by Tra — 21 martie 2024 @ 17:07

  15. Vreau sa va anunt ca imi voi depune candidatura pentru primaria Mangalia ca independent, sustinut de toti cetatenii Mangaliei.

    Comentariu by Nou Candidat — 21 martie 2024 @ 19:12

  16. PNL+PSD au votat vânzările din Portul Turistic.

    Mai știți comunicatul ăla în care mă înjurau pe mine și asigurau că ei se luptă cu Radu Cristian. Mai votați-i, pentru că îi meritați.

    Comentariu by Mentalistul — 21 martie 2024 @ 19:55

  17. Atata rautate in oameni, ce importanta are ca o sa isi cumpere Dan Moldovan pamantul de sub al lui cort? De aia sunt eu nemultumit? Pe mine ma intereseaza cum arata orasul, sa fie curat, sa aiba cetatenii strazi asfaltate, iluminat public, caldura in case, sa incerc sa le fac o viata mai buna. Ca are sau nu Dan Moldovan pamant in portul turistic, ma intereseaza mai putin. De asta castiga Radu Cristian alegerile mereu , ca stie sa isi traga cetatenii aproape de el, ca drept dovada ca are 3 mandate, pe cand voi, opozitia , o tine-ti ba cu portul , ba cu padurea Comorova, ba cu alte chestii pe cate pe cetateanul de rand nu il intereseaza. Sa le iei painea de la gura ii intereseaza, nu ca are Dan Moldovan pamant matrasit in portul turistic. Ca ala face , ala drege, ala fura s-a tipat mereu, dar cum faceti voi sa fie mai bine, nu am auzit pe nimeni. De aia nu va alege lumea.

    Comentariu by Nou Candidat — 21 martie 2024 @ 20:10

  18. Ciuraru, taci!

    Comentariu by Mentalistul — 21 martie 2024 @ 20:17

  19. https://www.facebook.com/share/p/ytGaj2rErF5LC5ZP/

    Comentariu by Mentalistul — 21 martie 2024 @ 20:22

  20. Pt. cretinul de la 17…. Mai fiu de lele facut sa pupi in dos! Ce a facut mascariciul curvar fara ciorapi pentru locuitorii Mangaliei? A pacalit pensionarii cu torturi pe banii lor, a facut dezastru in Dobrogea 1, a vandut, sau pe bani sau pe influenta, terenuri in statiuni, a batut palma cu escrocul de iorgus care e in spatele betoanelor de pe faleza! A gonit toti oamenii care puteau ridica orasul, spumega a rautate si prostie cand vede ca sunt oameni care-l caracterizeaza, pe buna dreptate, ca un prost parvenit, sprijinit de alti parveniti, dar mai destepti, la nivel inalt. Toata buba asta va trebui sa se sparga odata si tot motul asta de puroi sa se scurga spre puscarie.

    Comentariu by CARAGEA — 21 martie 2024 @ 20:38

  21. Ala de la 20 tare prost esti ma , asta ai inteles tu si cu asta de la 19, ca tin cu primarul? sa ma pis pe el de primar prost, eu va spuneam de ce va arde fraierul asta odata la 4 ani, nu ca a facut el ca plm. Si ca sa vezi ca am dreptate , sus ai scris numai ce a facut el rau. sa iasa unul la rampa cu proiecte bune, noi, cu care sa arate lumii ca se poate si mai bine, sa nu se lase pacaliti cu un tort si un pui, ca se poate sa avem si strazi cu asfalt pe ele s sa nu mai platim 1000 de euro caldura pe luna. Aia spuneam dobitocilor, nu ca a facut primarul raiul pe pamant. Daca toti in Mangalia sunt prosti ca voi de aia nu se face nimic

    Comentariu by Nou Candidat — 21 martie 2024 @ 21:05

  22. Pt. #17

    Pe tov. MM2 il citise Mircea ce-i putea pielea la 201 si-a fost mutat la 206, iar la desfiintare a descoperit ca are inclinare spre logistica.

    Comentariu by nabuco — 21 martie 2024 @ 21:09

  23. CARANCEA cand o sa intelegeti voi ca pe cetateni ii doare in pl ca a facut ala constructie ilegala pe faleza, finul lui Iorgus , ca a vandut pamanturi nus cui sau alte cacaturi cu banii primariei.
    Pe cetatean il intereseaa sa aiba ce manca, sa aiba caldura ieftina, acolo trebuie sa acuzati sau sa spuneti oamenilor ca puteti sa aduceti aport.
    Nu vezi ca omul se bucura la un tort si la un pui, asta il inereseaza, ce haleste, nu care ce plm mai construieste ilegal

    Comentariu by Nou Candidat — 21 martie 2024 @ 21:12

  24. PNL + PSD NU VOR MAI AVEA MAJORITATE IN CONSILIU. ADIOS SCARBE MAFIOTE. ESTE NEVOIE DE EMISIUNI LA TV PENTRU INFORMAREA ELECTORATULUI, NU PREA STA TOATA LUMEA PE FACEBOOK SAU ALTE RETELE DE SOCIALIZARE.

    Comentariu by dana — 21 martie 2024 @ 21:12

  25. Bine domnule Nou Candidat! Esti mai tare decat noi! Cine esti ? Nu de alta dar sa stim pe cine votam noi astia prosti!

    Comentariu by CARAGEA — 21 martie 2024 @ 21:13

  26. Pt 22. Ce fumezi frate?
    Pt 24. Ce emisiune , si unde crezi tu ca ar fi bine sa fie informati cetatenii?
    In stilul pe care il vad acum aceiasi consilieri locali vor fi si dupa alegeri, tot psd si pnl isi vor imparti locurile daca nu vine nimeni cu idei de mai bine sa arate oamenilor ca se poate si mai bine, ei se complac cu ce li se da.
    Pt 25. Care noi? La cine te referi cand spui noi?

    Comentariu by Nou Candidat — 21 martie 2024 @ 21:25

  27. https://focuspress.ro/un-nou-restaurant-in-portul-turistic-mangalia-va-fi-edificat-de-familia-stoica/?fbclid=IwAR3uV0aikt32e-tM5H52WiDqhFwQn_E_M1G8JQZEXU7EuphhOmtoGa0c71M
    Unii isi vad de treaba lor! Nestingheriti chiar!

    Comentariu by marin vasile — 21 martie 2024 @ 21:53

  28. https://www.facebook.com/share/r/WgYDGNrAdm7wdpuu/

    Comentariu by Mentalistul — 21 martie 2024 @ 23:17

  29. https://fb.watch/qYnKuG4UEG/
    Scuze, asta e link mai bun.

    Comentariu by Mentalistul — 21 martie 2024 @ 23:25

  30. https://www.cotidianul.ro/surprize-pentru-politicieni-tinerii-si-au-schimbat-optiunile-de-vot/

    Comentariu by nabuco — 21 martie 2024 @ 23:51

  31. https://www.facebook.com/share/v/yaT2aDNouS7S1oY1/

    Comentariu by Mentalistul — 22 martie 2024 @ 1:03

  32. gata.a functionat si masinaria psd pnl.au praduit si portul.votati i.inca mai au de furat impreuna.
    poate nu se stie.portul era un bun al orasului.dupa votul de ieri nu mai e.cat de curand va vor pune taxa sa treceti pe terenul lor.fost al nnostru al tuturor.ciocoii vechi si noi.
    va asteptati la altceva din partea psd ului??

    Comentariu by wow — 22 martie 2024 @ 7:21

  33. https://www.cotidianul.ro/ciuca-o-scalda-cu-privire-la-baronul-de-prahova/

    Comentariu by nabuco — 22 martie 2024 @ 8:23

  34. Pentru WAW(wow) . Vezi sa nu mori de inimă măi invidiosule . Hai poti incepe sa arunci cu mizerie asa cum iti place ție . Că doar si tu esti o mizerie .

    Comentariu by Anonim — 22 martie 2024 @ 8:57

  35. Pesediștii au amuțit? Nu mai fac campanie să îi vitați? O să îi reduc la 10%.

    《Întrebat dacă va candida la Mangalia, primarul Georgescu a declarat că, în funcţie de ce o să se întâmple la ședința de Consiliu Local de la Mangalia, de joi, ora 15.00, „vom vedea dacă PSD îşi doreşte să câștige Mangalia. În funcție de asta, voi lua o decizie.“》

    Comentariu by Mentalistul — 22 martie 2024 @ 9:05

  36. Și avem și un candidat minunat la AUR pentru primar la Mangalia. Nu sunt nici Moroianu, nici Murad.

    Astrele se așează pentru cum m-am poziționat. Corcodușii ăia au început să se prăbușească.

    Minunat ar fi fost să vină Georgescu să candideze la Mangalia. Ca să le iau și Limanu de la PSD.

    Comentariu by Mentalistul — 22 martie 2024 @ 9:41

  37. Tănase o fi ?

    Comentariu by Dan — 22 martie 2024 @ 9:49

  38. greata si scarba.asta e societatea.din hoti ca cel de mai sus.car mi spune ca s invidios pe hoti.din pacate asta e democratia romaneasca.nu s invidios.doar remarc cum niste hoti ca tine, ca e clar ca esti implicat arunca cu laturi ca sa si vada mai departe de hotii.
    cred ca hotararea mea e luata.raman afara.nu are rost sa te bati cu niste pervertiti care ridica hotia la rang de lauda.
    scarba de tine si de cei de teapa ta.ti as spune hotule dar pentru tine/voi asta e o lauda.

    Comentariu by wow — 22 martie 2024 @ 10:03

  39. Georgescu nu v-a candida la Mangalia. Știe că echipa de aici nu-l va ajuta. Din contră.
    PSD Mangalia e foarte mulțumit cu actualul primar. În curând va anunța că-l vor susține în alegeri.

    Comentariu by lucian visa — 22 martie 2024 @ 10:44

  40. perfect de acord.s a vazut si ieri.psd ul este cu l u.foleanu nu vrea decat sa si asigure locul de consilier.

    Comentariu by wow — 22 martie 2024 @ 10:58

  41. Pt 38: Bingo!
    S-a strigat bingo. Leo Tănase este candidatul AUR.
    Murad a vândut jocul lui Radu.

    Comentariu by Mentalistul — 22 martie 2024 @ 11:45

  42. Politica hotilor! Clica de impostori!

    Comentariu by marin vasile — 22 martie 2024 @ 11:50

  43. S-au vândut toți în afara de Ozzy. El e doar de închiriat.

    Comentariu by Anonim — 22 martie 2024 @ 11:58

  44. Pt 43: Cretinache, nu sunt de la niciunul din partidele PSD, PNL, AUR sau USR.

    Sunt intr-o nișă de votanți care nu mai halesc aceste partide sau nu au încredere în cei din organizațiile locale. Sunt singur acolo, fără să fac competiție cu cineva. Și mai scot la vot 10%, care altfel nu ar fi ieșit.

    Adică stați gură-cască la partide, ca la loz în plic, să vedeți pe cine pun candidat (adică nu au candidații vreo potență), dar zice Cretinache tot despre mine, care sunt pe șutul meu.
    Acum, când nu îi place ce i-a ieșit la loz în plic, tot Ozzy e de închiriat?

    PSD, PNL, AUR, USR vor zice numai împotriva mea, tot felul de denigrări sau minciuni, ca să mă minimalizeze. Nu mă afectează, nu mă impresionează. În oraș nu își permit asta.

    V-am mai amintit, dar catatonicii resping realitatea: Alegerile locale sunt despre opțiuni și despre voturi.
    Leo Tănase candidat, dacă nu era ombilicat la Iorguș și Murad, poate ca ar fi luat scorul pe țară. Sau spre … Dată fiind situația că AUR Mangalia nu este același AUR din țară (Constanța de exemplu), și ca este vândut lui Murad și Iorgus, dar niciunul dintre ei candidati, Leo Tănase nu va obține nici măcar jumătate din scorul național.

    Cum să votezi o marionetă? Pentru că asta va fi imaginea lui Leo alături de Murad și Iorguș. 4 ani a fost consilier județean PSD, a făcut ceva pentru Mangalia?

    Comentariu by Mentalistul — 22 martie 2024 @ 12:30

  45. Bine ca sti tu tot.
    Ai globul lu tanti Omida si vezi viitorul, sau il vezi prin lentilele de la mensan?!
    Cand faci calcule pornesti de la rezultat, care sa arate ca tu castigi!
    Prezentul? Prezentul nu il vezi? e chiar sub nasul tau. Nu ai nici 10% sanse. Cam cat o sa cresti tu in intentia de vot ca sa castigi?
    Tine minte de la mine. Pierzi si daca esti singur pe lista de vot

    Comentariu by Anonim — 22 martie 2024 @ 12:42

  46. Pt. #41

    Si atunci de ce sa te mai superi cand spune lumea de hAUR ?
    https://www.youtube.com/watch?v=C9QL4QS9kL0

    Comentariu by nabuco — 22 martie 2024 @ 12:54

  47. Ozy , esti prost tare :))) tatar spurcat

    Comentariu by Alo2 — 22 martie 2024 @ 13:08

  48. Dar noi cu cine votam? Un primar penal,cercetat de DNA,susținut de PNL&PSD(2 partide care îsi bat joc de atatia ani de romanii prosti si creduli),un tatar scurcat,o marioneta de la AUR,o turcoaica si parca mai era grataragiul. Altii mai sunt?

    Comentariu by Aburel — 22 martie 2024 @ 13:31

  49. Pt 48: Ai înțeles politică, până la urmă. Hoții își fac mendrele dictând opțiunile de candidați. Am înțeles asta și în 2020, dar majoritatea oamenilor din Mangalia nu au înțeles.
    Acum au experienta lui 2020.

    Cum ai afirmat, opțiunile de candidați sunt alternative care nu au putere de convingere a electoratului, se așteaptă să obțină voturile pe care partidul le are pe național.

    Dintre toți contra lui Radu, sunt singurul care conving, nu am vreun partid mare sa convingă în locul meu.
    Astăzi am un scor care sigur nu va fi același cu cel din ziua votului.
    Când alții măsurau pe cine sa pună candidat, ei de fapt măsurau unde sa își folosească oamenii lor buni, să maximizeze per total, ca să influențeze parlamentarele. Eu nu am agenda asta, dar i-am masurat pe ei cu agenda asta, să predicționez cine vor fi candidații. Iar rezultatul pentru candidaturile lor nu au fost bune, nici măcar din cauza lui Radu, ci din cauza existenței mele. Ei știu ca nu pot fi convins să mă retrag, am facut-o o dată. Cine e prost, vine și doar cere, fără să ofere nimic. Din asta îmi dau seama de ce fel de politicieni vor fi dacă vor prelua puterea.
    Cine a venit la ușa mea pana acum, a venit doar cu „Am venit sa ne înțelegem, ca tu să te retragi să mă sprijini pe mine.” Și atât. În orice alianță electorală trebuie să câștige toți din ea. Mie nu îmi trebuie funcții, nu îmi trebuie hoții. Atât știu să ofere. Am proiecte pentru Mangalia, proiecte atât de bune încât mi le copiază toti candidații.
    Am Planul pentru Mangalia, singurul subiect de negociere este sa fie realizat. Sa îmi fie acceptate asigurările pe care le condiționez.
    Mintea lor nu știe decât despre hoții, despre funcții etc. Asta știu să ofere, ei cred că acesta este castigul alegerilor locale.
    Nu am nevoie de bani, nici de funcții.

    Comentariu by Mentalistul — 22 martie 2024 @ 15:41

  50. Tu te citesti? Realizezi cat de mitoman ai ajuns?

    Comentariu by Doamne fereste — 22 martie 2024 @ 18:14

  51. Te bate Radu cu prosopul ud si-ti va scoate candidatura din cap. 45% din ce ramane o veti imparti la 5. Se datoreaza in mare parte din cauza ta. Ai confiscat cu diaria ta verbala orice initiativa. Nu esti capabil sa aduni si sa legi in jurul tau. Te vezi Cristos pamantean…paranoia.

    Comentariu by Doamne pazeste — 22 martie 2024 @ 18:24

  52. Doamne pazeste si ferește sa castige RC si camarila încă 4 ani
    O sa ne vanda si strazile

    Comentariu by Anonim — 22 martie 2024 @ 20:01

  53. Cum, măh neisprăviților, să mă acuzați pe mine pentru impotența partidelor? Dacă puneam stăpânire pe un partid, de exemplu PSD, și cum acesta are cel mai mare scor din țară, dar din cauza mea nu era în stare PSD să dea jos pe Radu, poate aș fi avut o vină.

    Dar eu nu sunt la niciun partid cu scor pe național. Cum sa fiu eu de vină pentru că PSD, AUR sau USR nu sunt în stare să dea jos pe Radu?

    Ia sa te întrebi o chestie:
    Dacă eram candidatul PSD, îl băteam pe Radu? Dar sincer. Făceam o campanie de nu a mai făcut nimeni de la PSD vreodată.
    Dacă un alt candidat de la PSD nu e în stare să învingă pe Radu, dar eu pot sa îl înving dacă aș fi în aceeași poziție, problema este candidatul PSD, pentru că este impotent. Cu cât mai mult te plângi de mine, arăți lumii cât de impotent e candidatul tău.

    Comentariu by Mentalistul — 22 martie 2024 @ 22:18

  54. După cum o simt, încă nu cedează Murad, AUR e blocat cu desemnarea candidaturii la Mangalia și la Consiliul Județean. Speră să găsească soluție, ca să candideze la Mangalia.
    Îl aștept, să îi distrug imaginea pe.care si-a construit-o cu minciuni.

    Toată bâlbâiala asta o s-o speculez politic. Mă pregătesc contra strategiei la care s-au înțeles Radu Cristian cu Murad Mohammad, contra Menabit Ozghiun.

    Comentariu by Mentalistul — 23 martie 2024 @ 12:55

  55. Doamne dumnezeule ce prostii debitezi. Ce iti mai place sa arunci cate o pastila pe aici. Prost ala care crede o iota din ce spui

    Comentariu by Tra — 23 martie 2024 @ 13:15

  56. Eu anunț real-time, care este realitatea în acest moment. Ieri a fost ieri, mâine va fi mâine.

    Pe lângă prezentarea situației, eu declar care va fi reacția mea vis-a-vis de realitatea actuală. Este ca și cum declar: azi duc gunoiul la ghenă. Cât de idiot sa fii, încât să contești declarația mea?

    Mai ai răbdare 2 ore. Vom afla că AUR și-a anunțat candidații în toate localitățile din jud. Constanța, mai puțin la Mangalia și la CJC.

    O sa fac mișto de Simion că un Mohammad a făcut din el o cârpă, că iată că un arab este indisciplinat în AUR, face ce vrea in partidul lui Simion, blochează numirea candidatului la CJC, ca să facă AUR campanie pentru CJC, poate după alegerile locale.
    AUR nu poate sa implementeze în propriul partid ceea ce vrea să dicteze României.

    Mangalia va fi mândră că Ozzy Menabit, care luptă împotriva extremismului ipocrit, corupt, acaparat de arabi prin Murad și și FSB.

    Comentariu by Mentalistul — 23 martie 2024 @ 13:51

  57. Gata, s-a anunțat. S-a pișat George Simion pe Murad.
    Leo Tănase e candidat la Mangalia.

    Comentariu by Mentalistul — 23 martie 2024 @ 13:53

  58. Logo Ziuaconstanta
    Icon Ziuaconstanta

    Alegeri electorale Romania
    Cine sunt candidații AUR la alegerile locale din județul Constanța. Lista oficială (DOCUMENT)
    23 Mar, 2024 13:11 289
    Daniela MOLDOVEANU Claudia CORBU Nicușor BUȘURICĂ
    1 1
    Evenimentul de prezentare a Candidaților AUR la Alegerile locale din Județul Constanța are loc astăzi, 23 martie 2024 la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, începând cu ora 13.00.
    La acesta participă președintele partidului, George Simion, precum și reprezentanți ai structurii centrale a Partidului pentru Alianța Românilor.
    Candidații AUR la Alegerile locale din JUDEȚUL CONSTANȚA 9 IUNIE 2024 sunt următorii:
    MANGALIA LEONARD Tănase
    MEDGIDIA ALIN Luchian
    MURFATLAR CORMAN Adrian
    CERNAVODA APOSTOL Catalin Marian
    EFORIE BALMUS Vasile
    HÂRȘOVA BOZDOACĂ Aura
    NEGRU VODĂ ARGINTARU Adrian
    NĂVODARI ILINCA Costin Adrian
    Ovidiu SOLOMON Bogdan
    TECHIRGHIOL CONSTANDIN Florea
    ADAMCLISI PREDA Virgil
    AGIGEA ANDREI Florin
    ALBEȘTI TUȘA Viorel
    ALIMAN AVĂDANEI Nicolae
    BĂNEASA MOCANU Dan
    BĂRĂGANU CRISTIAN Corina-Antonela
    CASTELU CIUCEA Gheorghe
    CERCHEZU NUCU Mihai
    CIOBANU SUCIU Ioan
    COSTINEȘTI CĂLIN Mugurel Radu
    COGEALAC FÂNTÂNĂ Ionuț
    COMANA TOMA Doina
    CORBU RADU Daniel
    CRUCEA OREZ Victoraș
    CUMPĂNA BOLBOAȘĂ Marius
    CUZA VODĂ TIMOFTE Cristian
    DELENI GIREL Doina
    DUMBRĂVENI DICU Vasile
    GHINDĂREȘTI DEMIT Alexe
    GÂRLICIU MIRCICĂ Gigi
    INDEPENDENȚA TICĂ Jan
    LIMANU ZAHARIA Maria
    LIPNIȚA TUDOR Petre
    LUMINA SIMION Alexandru-George
    MERENI SOCIANU Razvan Dan
    MIHAIL KOGĂLNICEANU NICUȘOR Ianca
    COMUNA MIHAI VITEAZU PERIFAN George
    MIRCEA VODĂ TELEHOI Florentina
    NICOLAE BĂLCESCU IOAN Ionel
    OLTINA VLAD Virgil
    PECINEAGA HÎRGĂU Mihaela-Gabriela
    PEȘTERA RĂDUCAN Ionuț
    POARTA ALBĂ ȚIGMEANU Florentina
    RASOVA GROZAVU Gheorghe
    SALIGNY MOCANU Florin
    SĂCELE BRÂNDUȘ Gheorghe
    SILIȘTEA POPA Gheorghe
    SEIMENI IORDACHE Marian
    TUZLA TOADER George
    TOPALU POPA Dumitru
    TOPRAISAR CHITUC CONSTANTIN
    TORTOMAN FRUNZĂ Ancuța-Ștefania

    Comentariu by Mentalistul — 23 martie 2024 @ 14:01

  59. https://www.lucianvisa.ro/2024/03/20/se-aude-zanganit-de-catuse-dna-este-pe-fir-primarul-orasului-mangalia-radu-cristian-tun-imobiliar-pe-final-de-mandat/#comment-791318

    Comentariu by nabuco — 23 martie 2024 @ 14:31

  60. Услуга демонтажа старых частных домов и профессионального вывоза мусора в Москве и Московской области от нашей компании. Мы осуществляем свою деятельность в указанном регионе и предлагаем услугу снос дачных домов по доступным ценам. Наши специалисты гарантируют выполнение работ в течение 24 часов после оформления заказа.

    Comentariu by Ronaldsmups — 23 martie 2024 @ 16:46

  61. Услуга по демонтажу старых домов и вывозу мусора в Москве и МО. Компания предоставляет услуги по демонтажу старых зданий и вывозу мусора на территории Москвы и Московской области. Услуга снос деревянного дома выполняется опытными специалистами в течение 24 часов после оформления заказа. Перед началом работ наш специалист бесплатно выезжает на объект для оценки объема работ и консультации.

    Comentariu by AllenFuh — 23 martie 2024 @ 18:30

  62. Na ca te-au auzit rusii si ti-au raspuns!Esti un adevarat lider recunoscut chiar si de Kremlin.

    Comentariu by Anonim — 23 martie 2024 @ 21:44

  63. Păi de-asta: https://fb.watch/q__H6GHZWs/

    Comentariu by Mentalistul — 23 martie 2024 @ 22:53

  64. https://potreb-prava.com/

    Comentariu by EugeneNenna — 29 martie 2024 @ 0:44

  65. https://mhpereezd.ru

    Comentariu by MichaelFoole — 31 martie 2024 @ 14:04

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress