Mangalia – politica locală

24 februarie 2024

FB Menabit Ozghiun

Filed under: PER — lucian visa @ 14:36

54 Comments

 1. Aici sunt salariile https://www.ziuaconstanta.ro/informatii/combaterea-criminalitatii-in-achizitiile-publice/show-special-de-1-martie-realizat-de-o-firma-de-casa-a-primariei-din-sudul-litoralului-irina-loghin-si-fuego-canta-la-mangalia-document-847415.html

  Comentariu by lucian visa — 24 februarie 2024 @ 15:35

 2. https://hriq.ro/plata-cu-intarziere-a-salariatilor-ce-risca-angajatorii/

  Comentariu by nabuco — 24 februarie 2024 @ 15:37

 3. Desi nu este de dorit din perspectiva prejudiciului si a implicatiilor aferente, se pare ca angajatii vor lucra pe datorie, cel putin pana la alegerile din 9 iunie! Probabil asa incearca sa ii tina captivi, mizand pe faptul ca niciunul nu va indrazni sa notifice in scris angajatorul si ITM, sau sa se adreseze instantei!

  Comentariu by marin vasile — 24 februarie 2024 @ 15:45

 4. O2zy cunoaste mai multi avocati, de exemplu Foleanu din actuala opozitie, care cu o formula de tip „class action” sa ceara in instanta drepturile angajatilor din primarie, mai ales ca ambii sunt in CL.

  Comentariu by nabuco — 24 februarie 2024 @ 16:43

 5. buna gluma cu foleanu care sa ceara in instanta drepturiel salariatilor din primarie.foleanu e cainele care latra doar daca i se ordona.si cum interesul acum nu e .poate va latra i viitor dar fara sa muste.doar asa de ambianta.

  Comentariu by wow — 24 februarie 2024 @ 17:38

 6. @ 5, Domnul Foleanu a votat intre cei 17 consilieri care au fost de acord cu taierea salariilor angajatilor primariei cu 15 procente? Au votat 17 consilieri pentru.

  Comentariu by dana — 24 februarie 2024 @ 17:41

 7. Pt 4: As prefera sa primesc sfaturi de la oameni care se pricep. Și care sa întrebe mai intai ce fac, inainte ca să își dea cu presupusul ce ar trebui sa fac sau ce este evident ca fac.

  Ați văzut prea multe filme.
  Pana in prezent mi-au cerut ajutorul doar 5 persoane, care au probleme cu disponibilizările, nimeni cu neplata salariilor la timp. Sancțiune exista doar pentru depășirea cu 30 de zile a plății salariilor.

  Nimeni nu mi s-a adresat prin audienta ca dorește ajutorul privind tăierea salariilor cu 15%. Neoficial toți se plâng, dar nu vor sa se bage intr-o acțiune, de teama ca ii concediază.
  Nu știu câți din Mangalia au relații la Cartel Alfa. Dar ce sa vezi, șeful de sindicat Callatis era Gigi Șerban, iar de multe luni bune nu are reprezentativitate, Cartel Alfa nu ii poate reprezenta. Toate acele acțiuni durează luni, ani. Cel mai rapid pentru angajații primăriei ar fi sa se schimbe primarul.

  A mai fost și varianta ca în calitate de consilier local primim indemnizațiile în ziua de salarii a Primăriei. Dacă eram salariați, puteam sa facem în numele nostru. Codul Administrativ prevede ca avem dreptul la indemnizație, dar nu are un termen de plata specificat.

  Imediat după ce mă întorc (sunt plecat iar), pornesc acțiuni în nume propriu, dar pentru alte motive.

  PSD are 2 consilieri locali care sunt avocați. Dar nu o sa vedeți sa intre în vreo acțiune de partea angajaților primăriei, împotriva primarului.

  Comentariu by Mentalistul — 24 februarie 2024 @ 17:48

 8. Pt.5
  Foleanu a apărat diverse cauze împotriva primarului. Chiar și pro bono. Probabil că acum cei din PSD i-au impus să nu o mai facă.

  Comentariu by lucian visa — 24 februarie 2024 @ 17:53

 9. Pt 6: Am votat toți pentru HCL 14/2024, pentru că nu este atributul nostru să stabilim cuantumul salariilor în aparatul de specialitate al primarului, la spitalul municipal, la instituțiile subordonate. Cuantumul îl stabilește ministerul sănătății, ministerul învățământului, ministerul culturii, ANFP etc. Nu putem noi, în calitate de consilier locali, să modificam propunerile spre aprobare, să mărim sau să scădem salariile după capul nostru. Primăria are un șef suprem, este APARATUL DE SPECIALIATE AL PRIMARULUI. Unde primarul este șeful și el decide prin dispoziție ce și cum, apoi statul de salarii este dat spre aprobare Consiliului Local (la fel ca cel al Spitalului Municipal), iar aprobarea este pentru buget din partea Consiliului Local.
  Stabilirea cuantumului o face șeful instituției, în baza legii, cu referatul Serviciului de Resurse Umane.

  Toți spun ca a scăzut salariile cu 15%, dat nimeni nu s-a plâns. Dacă s-ar scade salariile la Șantierul Naval, s-ar duce angajații în judecată în instanță, în acțiune comună? Doar în cazul în care se încalcă legea, iar asta o face sindicatul. Cu plângeri de abuz în serviciu.

  Dar cum rezolva Șantierul Naval o astfel de nemulțumire? Fac grevă, negociază sindicatul. În cât timp.se rezolva ceva în instanță?

  Situația din primărie se va schimba doar prin schimbarea primarului.

  Comentariu by Mentalistul — 24 februarie 2024 @ 18:04

 10. Deci, pe scurt, singura rezolvare pentru angajații primăriei este o grevă, iar Cartel Alfa sa negocieze cu primarul pentru Sindicatul Callatis.

  Comentariu by Mentalistul — 24 februarie 2024 @ 18:12

 11. Deosebirea între șantier și primărie e foarte mare. Dacă muncitorii întrerup lucru în șantier, nu mai vin banii. Un strungar bun la șantier nu găsești pe toate drumurile. O curvă de partid, oricând. Și cu picioarele desfăcute.

  Comentariu by lucian visa — 24 februarie 2024 @ 18:29

 12. Pt. #7

  Trebuia sa-mi dau seama, trecutul inca ii este ca o pietricica in pantof:
  https://www.dezvaluiri.ro/litoralul-poate-fi-reinventat-prin-investitii-promovare-si-infrastructura-asigurata-de-primarii/

  https://www.versuri.ro/versuri/victor-socaciu-mama-lor-la-toti/

  Comentariu by nabuco — 24 februarie 2024 @ 18:45

 13. Pt 11: Totuși, realitatea este cum am afirmat.
  La șantier poate nu vin banii, la Primărie o greva cu 3 luni înainte de alegeri face sa piardă Radu alegerile.

  Comentariu by Mentalistul — 24 februarie 2024 @ 19:01

 14. Și sa lămurim o chestiune: Nu mai dați vina pe un consilier local pentru ceea ce va face primarul.
  Vai, Ozzy e de vina pentru ca a votat un proiect HCL! Vai, Foleanu e de vină pentru ca a votat un proiect HCL! Nu acolo e vinovăția, la vot. Ci la cine a inițiat. Dacă este proiectul HCL inițiat legal și nimeni nu se plânge privind oportunitatea, nu se plânge de teama, cu ce ipocrizie vii după aia să dai vina pe consilierul local, în loc pe cel care ti-a tras-o?
  Mai ales în condițiile în care eu sau Foleanu nu facem parte din majoritatea decidenta.
  Sunt situații în care nu știm. Sunt 500 de angajați pe statul de salarii, adica 500 de numere. Chiar credeți ca știe cineva cât are salariul fiecare angajat, să știm dacă i-a scăzut cuiva salariul sau nu? Chiar dacă as ști asta, atâta timp cât niciun salariat nu se plânge, nu contestă, ar fi ipocrizie din partea noastră să facem ceva când nu se simte nimeni prejudiciat.

  Acuzarea greșită, falsa acuzație, este o agresiune la fel ca agresiunea înfăptuită fzic asupra unei persoane.

  Comentariu by Mentalistul — 24 februarie 2024 @ 19:14

 15. erata.menabit si foleanu e adevarat nu facparte din majoritatea decidenta.
  totusi foleanu nu face parte nici din minoritatea care sa faca opozitie.
  voteaza in functie de interese.cum spuneam mai sus.
  si faptul ca e martor mut la ce se intampla nu l face mai putin vinovat.dar, locul din cl si din partid vine cu obligatii,

  Comentariu by wow — 24 februarie 2024 @ 19:44

 16. O fi vinovat cu altele.
  Dar cu HCL privind statul de salarii nu e vinovat cu ceva. Niciun salariat nu s-a plâns.

  Comentariu by Mentalistul — 24 februarie 2024 @ 20:09

 17. Pt 5: Pe de altă parte, a tăcut 4 ani și acum s-a trezit deodată că face opoziție, când s-a vehiculat ca va fi pus candidatul PSD.
  Dar e bine că vine din urma mea și validează că spun adevărul.

  Comentariu by Mentalistul — 24 februarie 2024 @ 20:18

 18. Inteleg ca bugetul primariei a crescut de la 80 milione la 240 milioane, practic s-a triplat.
  Incasarile la buget inainte de sezon nu sunt dupa asteptari. Ma intreb cum de sunt bani pentru concerte, dar nu sunt bani de salarii?
  Un administrator financiar sta la panda de 5 ani sa preia Primaria Mangalia, care este in faliment. Mai exact popriri pe conturi pentru diversi oameni de casa, diverse firme cu lucrari bugetate de Administratia locala. Problemele cu DNA.ul nu sunt treaba noastra, il priveste direct pe actualul Primar. Totusi remarc cu stupoare ca se retrag judecatori, procurori, se schimba termene. Nu mai inteleg nimic, justitia ar trebui sa isi faca datoria. Iar pentru salariile angajatilor din Primarie termenul maxim este de 30 zile, dar niciodata nu a fost atat de mare ca durata.

  Comentariu by Anonim — 24 februarie 2024 @ 20:26

 19. Pe data de 1 Martie PSD va anunta candidatul pentru Primaria Mangalia in persoana dlomnului Georgescu Dan actual prinar al comunei Limanu . Doamne ajută .

  Comentariu by Anonim — 24 februarie 2024 @ 21:30

 20. Pt 9: Poate pe 1 Aprilie.
  Cum ar veni: nu pierde o primărie, pierde două primării.

  Din păcate, nu mi s-au îndeplinit dorințele. Îmi doream să candideze de la PSD Mangalia acest Daniel Georgescu, iar de la AUR să candideze Murad… Radu, Georgescu, Murad = idealul pentru mine să îi am contracandidați. Aș fi avut satisfacție maximă. Nu aș mai fi privit-o ca pe o campanie electorală, ci ca pe o distracție personală.

  Păcat! Iar acum se trezește cineva să îmi amintească de aceste dorințe, care sunt ca și imposibile de realizat.

  Comentariu by Mentalistul — 24 februarie 2024 @ 21:45

 21. Din cauză că esti prea prost nu o să iei nici macar 500 de voturi măi lăudarosule ….te face Dan bardaf ….

  Comentariu by Anonim — 24 februarie 2024 @ 21:55

 22. Deci sa înțelegem că Ozzy se bate cu Radu cu Dan G si cu Murad ? Doamne ferește . Mare luptator acest samurai din Mangalia .

  Comentariu by Anonim — 24 februarie 2024 @ 22:06

 23. Îngâmfatul de Georgescu va suferi o mare deziluzie că nu va lua nici scorul partidului.I s-a dus vestea de mare baron și nu are susținerea decât a lui Stroe și a câtorva naivi.

  Comentariu by Anonim — 24 februarie 2024 @ 22:17

 24. Candidații la Primar:

  Ozzy Menabit – de unde vrea el.
  Radu Cristian – PNL
  Paul Foleanu – PSD
  Abdurefi Semiran – USR
  Moroianu Nicolae – AUR

  Asta e. Comasata i-a prins muți, cum au fost 4 ani.

  Comentariu by Mentalistul — 24 februarie 2024 @ 22:47

 25. Pt 22: Dacă ai întrebat, înseamnă că nu ai mintea s-o judeci, astfel că îți răspund. Dacă ar fi candidați Radu Cristian, Daniel Georgescu și Mohammad Murad, ia spune cât ar scoate fiecare? Nu poate sa scoată fiecare câte 50%. Am 4.000 de voturi asigurate și reverificate de mine. Mai sunt 28.000 de votanți, vin cca 14-15.000 la vot. Hai 16.000, pentru ca sunt un om încrezător în sine. Asta înseamnă că am minim 25%. Cei care mă votează au fost instruiți sa refuze să răspundă la sondajul lui PNL, care a avut procente de 22% al celor care refuza sa răspundă. Chiar și asa, m-au dat cu 9% la sondajul făcut din pix.

  Deci, 25% minim la mine.
  Cat sa scoată Radu? 30% spre in jos?
  Dar Murad, cât scoate? 22%
  Dar Dan Georgescu cât scoate? 50% și el? Oro doar 22%, cât poate maxim PSD la Mangalia?

  La o joacă în 4 de același calibru, cine a trecut de 25% a câștigat.
  Dacă se mai pierd și 1-2.000 voturi pe la alții, se împart 14.000 la 4.

  Ai înțeles? Că lupta în 4 e cea mai bună pentru mine? Tocmai, pentru că nu mai trebuie să fiu samurai, este de ajuns ce am asigurat.
  Este exact pe invers.

  Comentariu by Mentalistul — 24 februarie 2024 @ 23:05

 26. Felicitări Ozzy pentru instructaj . Si eu ma număr printre cei 4000 instruiți de tine . Sictir tatar mincinos ce esti !

  Comentariu by Anonim — 24 februarie 2024 @ 23:18

 27. Violența este ultimul refugiu al incompetentului”. Ce rezolvi dacă mă înjuri?

  Ignoranții au ajuns la un asemenea nivel de prostie, încât nu mai știu să comunice idei, înjură și devin agresivi.

  Comentariu by Mentalistul — 24 februarie 2024 @ 23:24

 28. https://www.facebook.com/share/p/FVsHh9zxF5knLzi5/

  Comentariu by Mentalistul — 24 februarie 2024 @ 23:36

 29. Ai dreptate Ozzy cu înjurăturile dar ai ajuns prea departe cu minciuna și manipularea . Chiar ai depășit orice limită . Cred că chiar crezi în minciunile tale . Trezește-te la realitate dragule . Nu o sa fi primar niciodată . Eu cred ca in final nu vei candida pentru că nu vrei să ai o dezamagire așa mare cind vei pierde lamentabil .

  Comentariu by Anonim — 24 februarie 2024 @ 23:40

 30. Pt. #29

  https://www.cotidianul.ro/despre-comasatele-in-care-noi-nu-contam/

  Comentariu by nabuco — 25 februarie 2024 @ 8:50

 31. Pt 29: Ai realizat și tu că greșești înjurând. Când ai înjurat, nu au avut aceasta conștientizare a greșelilor tale.
  La chestiuni de logică ia mai mult timp sa conștientizezi ca greșești. Ori e posibil sa nu conștientizezi niciodată. Dar ceea ce știi cu siguranță, este că obișnuiești să greșești, așa cum ai făcut-o cu înjurăturile.

  Eu nu mint când afirm ca am instruit votanții mei sa nu răspundă la sondaje. Dovadă aici:
  https://www.facebook.com/share/p/1DcV5i465QFuc2YF/

  Dacă ți-e nu ți-am dat tort, nu înseamnă că nu mi-am serbat ziua de naștere cu prietenii.

  Nu ne spui adevăruri, ne spui doar despre dorințe neîndeplinirea ale tale și cel mai mult ne spui despre ură ta. Dacă existența mea nu afecta atât de mult planurilor tale sau dorințelor tale, nu erai greșit nici cu înjurăturile, nu aveai nevoie nici de minciuni, nici de declarațiile de ură.

  Comentariu by Mentalistul — 25 februarie 2024 @ 10:18

 32. Și scuzați autocorect-ul, schimbă cuvintele fără să sesizez. Sunt convins că înțelegeți ideea, doar prostii s-ar crampona de asta.

  Comentariu by Mentalistul — 25 februarie 2024 @ 10:21

 33. Este foarte clar că Ozzy va fi hulit de tot orașul pentru toate minciunile pe care le debitează . Cred ca nici consilier nu va fi .

  Comentariu by Anonim — 25 februarie 2024 @ 14:33

 34. Pt. #29

  https://www.cotidianul.ro/curs-sondajul-pe-care-niciun-politician-n-ar-vrea-sa-l-vada/

  Comentariu by nabuco — 25 februarie 2024 @ 14:51

 35. @ 33, te asigur ca mai hulit decat Radu Cristian talharul nu exista. Iar Ozzy va da clasa incultilor si praduitorilor. La puscarie, mars.

  Comentariu by dana — 25 februarie 2024 @ 15:15

 36. Pt 33: Nu am vreo putere din care sa sufere locuitorii Mangaliei. Nu au de ce să mă hulească.

  Dar am făcut publică hoția din primărie. Singurii afectați sunt cei care au furat cu primarul, pentru ca singur nu poate sa fure.

  Singurii care pot sa se plângă de mine sunt hoții și ticăloșii.

  Comentariu by Mentalistul — 25 februarie 2024 @ 15:55

 37. https://m.ziuaconstanta.ro/stiri/administratie-locala/primarul-radu-cristian-spune-ca-jumatate-dintre-acestia-nu-au-ce-cauta-in-administratie-angajatii-primariei-mangalia-nu-si-au-primit-salariile-de-aproape-847523.html
  Atitudinea si parerea primarului fata de angajatii sai!

  Comentariu by marin vasile — 25 februarie 2024 @ 15:56

 38. ZICE TALHARUL PRIMAR CA JUMATATE DINTRE ANGAJATI NU AU CE CAUTA IN ADMINISTRATIE, PAI PANA ACUM NU A CONSTATAT? DAR ASTA ESTE MOTIV SA II MAI RAMANA NISTE BANI. O SA CRAPI SI TU INTR-O ZI PRIMARE SI O SA IEI CU TINE TOATE MIZERIILE PE CARE LE AI FACUT.

  Comentariu by dana — 25 februarie 2024 @ 16:03

 39. Știți de ce Foleanu va fi candidatul PSD? Pentru că 3 ani și jumătate a sărit la gâtul meu în CL, de fiecare dată când am criticat ce face primăria ori am propus ceva pentru binele oamenilor.

  Comentariu by Mentalistul — 25 februarie 2024 @ 16:10

 40. https://60m.ro/surse-felix-stroe-va-candida-la-primaria-constanta-din-partea-pnl/?fbclid=IwAR0Tjy1RKgiUbZxJY5kKo2cHEJzABzaa4kaJ9yWtNcEuLk9SJn38IwO16SE

  Comentariu by Mentalistul — 25 februarie 2024 @ 16:51

 41. Pt. #39

  https://www.lucianvisa.ro/2016/04/18/fluturasii-lui-foleanu/
  samd

  Comentariu by nabuco — 25 februarie 2024 @ 18:06

 42. Ozzy se ocupă de Foleanu de Murat si de alții in afara de primar ….. nu vedeti ca niciunul dintre ei nu spun nimic de Ozzy iar el a facut o ținta din ai denigra …. Toti sunt prosti numai el deștept . Miroase a tradare … oare RC o fi străin de povestea asta ?

  Comentariu by Anonim — 25 februarie 2024 @ 19:23

 43. Pt 42: Cum așa? În 4 ani, a făcut PSD un comunicat de presă despre mine, nicidecum despre Radu Cristian.

  În comunicat au spus că sunt niște aberații ce am spus eu, dar iată că a confirmat Ciolacu ce am spus.

  În 4 ani, în fiecare zi, am prezentat hoțiile și ticalosiile primarului.
  Chiar și acest articol, este cu o declarație a mea. Și tu ce zici?

  Dar minte nu mai aveți și voi, cat de puțină?

  Comentariu by Mentalistul — 25 februarie 2024 @ 19:29

 44. Pt 42: Ozzy se ocupa de cei care fac rău.
  S-a votat bugetul pentru 2024. CJC a dat un cadou în ultimul moment, în valoare de 3.718.000 lei, cu destinație speciala pentru învățământ. Am propus un amendament, ca din acești bani să fie înființate bursele pentru elevi, acordate de CL, care anul trecut primarul le-a eliminat.

  Au votat împotrivă consilierii PNL+PSD. Astfel că elevii nu au burse de la Consiliul Local Mangalia.

  Și ce vor face cu banii? Anul trecut, de exemplu, Scoala 3 a pus gazon sintetic. Firma care a pus mi-a făcut oferta pentru aceleași caracteristici de 70.000 de lei.
  La Școala 3 a pus aceasta firmă, dar a încasat firma lui Cristi Drăgan, 210.000 lei + TVA.

  La burse nu se poate fura.

  De ce a votat PSD împotriva burselor, în frunte cu Foleanu (a luat-o pe dinainte, peste vointa lui Tase)?

  Radu Cristian nu ar fi furat atât de la Mangalia, dacă nu ar fi fost complicitatea PSD.
  Stroe are acum 2 candidați la Mangalia: Radu Cristian și Foleanu Paul. Pierde al lor, sa câștige al lor.

  Și Murad? Chiar nu vedeți ca strategiile lor sunt ca să nu aveți opțiuni, să iasă omul lor? Pe Murad cine l-a adus candidat la Mangalia? Nu Stroe?

  Îmi cer scuze că nu halesc prosteala și că nu sunt prost. Nu-mi cere sa fiu prost, nu îmi sta bine.

  Comentariu by Mentalistul — 25 februarie 2024 @ 21:32

 45. Ozzi vad ca esti ca un soldat care are o arma automata si trage incarcator dupa incarcator in toti cei care se misca in jurul lui.
  Din pacate tinta ta ar trebui sa fie cel care de 12 ani distruge Mangalia, tu te iei la cearta cu cei care gandesc si actioneaza mai mult sau mai putin ca tine.
  Te lauzi ca faci parte din ce 2%, cei mai inteligenți oameni din lume, nu prea pare ca ai o logica in actiunile tale.
  Sper ca cera ce faci nu va conduce la realegerea pentru inca 4 ani a lui Radu Cristian.

  Comentariu by Teo — 25 februarie 2024 @ 22:12

 46. Pt 45: Ești dement? Eu nu fac opoziție lui Radu?

  Comentariu by Mentalistul — 25 februarie 2024 @ 22:55

 47. Ozzi vad ca si reactiile lui Radu Cristian cand este prins cu minciuna. Din fericire nu esti si nu vei fi niciodata primar. Cred ca ar trebui sa mergi sa te tratezi la o clinica psihiatrica. Te asigur ca un bun tratament te va ajuta.
  Pana atunci, iti spun sincer, regret ca ti-am dat atentie.

  Comentariu by Anonim — 26 februarie 2024 @ 0:04

 48. Și atunci care ți-e problema?
  Dacă as fi fost sigur următorul primar, aș fi înțeles de ce plângi de ciudă. Dacă ar fi cum zici tu, de ce să plângi tu?

  Dar tu plângi. Și nu ne spui de ce. Ca sa eviți adevărul, zici demența că eu nu fac opoziție lui Radu, dar până și copiii de grădiniță știu acum cine le-a furat din pachetele de Crăciun și de Paști. Zici că aș minți cu ceva, dar faptele întâmplate le știu toți, eu doar amintesc de ele.
  Nu ne spui de ce plângi, dar se înțelege că plângi pentru că adevărul este cum îl spun. Ești precum copiii mici care se enervează și plâng, atunci când cineva spune că a făcut ceva rușinos.

  Comentariu by Mentalistul — 26 februarie 2024 @ 0:42

 49. Și pe tine tot Stroe te-a adus și te-a băgat în politică. Ți-a făcut și buletin și ți l-a adus personal ca sa poți candida. Daca a fi omul lui Stroe e așa mare dezastru tu ești cap de listă. Murad era un om cu putere și notorietate care a candidat independent și pe care Stroe l-a sustinut in ultimul moment. Nu l-a adus Stroe în politică. Pe tine Stroe te-a băgat în politică, te-a creat, nu existai înainte. De cine ar trebui sa credem mai degrabă că îi face jocul lui Stroe in caz că vrea să vândă Mangalia?

  Comentariu by Anonim — 26 februarie 2024 @ 9:15

 50. Pt 49: Cine ai vrea tu să candideze și sa câștige? Ca să o lămurim corect și sa nu mai bați câmpii cu scenarii. Asta e important: Cine vrei să candideze și să câștige contra Radu?

  Oricum: Stroe, Murad, Iorguș, Leo, Moroianu, Paris, Moldovan, Filip, Linica, Mincă … sunt istorie.

  Comentariu by Mentalistul — 26 februarie 2024 @ 11:17

 51. Toată lumea e istorie, nimeni nu are nici o șansă, în afara de tine, un terchea berchea fara școală, care n-a muncit o zi de 15 ani… Nu prea ești sanatos

  Comentariu by Anonim — 26 februarie 2024 @ 12:51

 52. https://m.ziuaconstanta.ro/stiri/justitie/procesul-primarului-cristian-radu-din-mangalia-curtea-de-apel-constanta-pronuntare-pe-solicitarile-acuzatilor-minuta-847624.html.html
  Se cam strange funia de par! Unii chiar au motive de nervozitate!

  Comentariu by marin vasile — 26 februarie 2024 @ 13:49

 53. @41.sa ne spuna si noua dl foleanu care sunt companiile de interes national in cadrul carora a ajuns director general.sa i aduc aimte una?compania lui tusac?de unde numai el stie cum a plecat?e asta o lauda?sau se bazeaza pe faptul ca lumea uita sau nu stie?

  Comentariu by wow — 26 februarie 2024 @ 15:00

 54. Nu m-a băgat Stroe ci Alex care il santaja cu ceva. Daca era dupa Stroe il baga pe unul care a muncit la partid nu pe mine un fost militian care va dijmuiam de tigari la vama

  Comentariu by Menta List — 26 februarie 2024 @ 22:35

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress