Politica locală

1 decembrie 2023

Opa! Dumitru Filip, omul lui Radu din Consiliul Local Mangalia, și-a dat demisia!

Filed under: Consiliul Local — lucian visa @ 13:33

În 2019, Primăria Mangalia a pus bazele unei organizații de management al destinației turistice din Mangalia, împreună cu agenții din turism din sudul litoralului, având ca scop promovarea, valorificarea resurselor turistice, susținerea și dezvoltarea stațiunilor din zona vizată, pentru atragerea unui număr cât mai mare de turiști. An de an, s-au pompat bani în organizație, deși ea nu a avut statut de utilitate publică. Și vorbim la trecut pentru că, recent, organizația a binevoit să obțină avizul, de la ministerul Turismului. Organizația e condusă de Dumitru Filip, consilier local și mâna dreaptă a primarului Cristian Radu. Devenită organizație cu statut de utilitate publică, Filip s-ar afla în stare de incompatibilitate, așa că a ales să-și dea demisia din Consiliul Local.

OMD Mangalia a fost înființată în anul 2019, iar președintele comitetului director este consilierul local PNL Dumitru Filip, un investitor cu ștate vechi în turism. Printre membrii organizației îl regăsim pe Dragoș Angelescu, viceprimarul Mangaliei, dar și un reprezentant al unui alt ONG în care este președinte controversata Linica Stan. Asociației, Primăria Mangalia i-a alocat în trei ani de la înființare milioane de lei. Anul acesta, până acum, i-au fost alocați 1.742.000 lei.

Ca să fie OMD, asociației îi trebuia avizul Ministerul Turismului și să fie înscrisă în RAF al OMD-urilor cu statut de utilitate publică. Dacă nu obține statutul de utilitate publică, nu se califică pentru a fi OMD și nu se pot aloca fonduri publice. Doar dacă obține statutul de utilitate de publică, juridic este asimilată instituțiilor publice.

A fost depusă documentația la Ministerului Turismului, dar nu a obținut avizul

Asociația a depus documentația pentru obținerea avizului însă, pentru că aceasta a fost incompletă s-a solicitat completarea acesteia în vederea emiterii avizului. Până la data de 11 mai 2023, spune ministerul, OMD Mangalia nu a obținut avizul de autoritate publică centrală responsabilă în domeniul turismului, drept pentru care nu a obținut nici statul de utilitate publică, conform art 2, alin 2 din Ordonanța de Urgență a Guvernului 86/2022 pentru modificarea și completarea OUG 58/1998 privind desfășurarea și organizarea activității de turism în România.

Opa! Dumitru Filip, omul lui Radu din Consiliul Local Mangalia, si-a dat demisia! răspunsul ministerului

Ei bine, se pare că OMD-ul din Mangalia a obținut, în cele din urmă, avizul, așa că a devenit cu statut de utilitate publică. În acest context, potrivit legii, președintele acesteia, Dumitru Filip, ar deveni incompatibil, pentru că el este și consilier local. Așa că, a avut de ales: ori una, ori cealaltă. Și a ales… să-și dea demisia din Consiliul Local. În ședința din 4 decembrie se va lua act de încetarea mandatului lui Filip.

Mirela Pascal, Replica 01.12.2023

59 Comments

 1. Am predicționat că vor dispare din Consiliul Local și nu vor mai candida. Radu Cristian își va pierde propria echipă.

  Comentariu by Mentalistul — 2 decembrie 2023 @ 19:01

 2. Nu-i mai satura Dumnezeu dupa avere. Si Piticul din Primarie cat crede ca o sa domneasca acolo ?

  Comentariu by Anonim — 2 decembrie 2023 @ 20:40

 3. Pt. #1
  Nu te duce dupa fenta, il „elibereaza” ca sa se ocupe (numai) de campania electorala.
  https://www.youtube.com/watch?v=xI3AxVBt46M

  Comentariu by nabuco — 3 decembrie 2023 @ 23:37

 4. https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/romania-a-intrat-in-alianta-solara-internationala-iohannis-tara-noastra-vrea-sa-si-extinda-capacitatea-de-producere-a-energiei-solare-2601811

  Comentariu by Mentalistul — 4 decembrie 2023 @ 1:56

 5. Pt. #4
  Pai cat s-a plimbat pe banii nostrii si-a dat seama ca nu mai are unde sa calatoreasca pe Pamant si a descoperit sistemul Solar.

  Cat despre energie:
  https://blog.frontiersin.org/2018/12/12/energy-purple-bacteria-wastewater-zero-carbon/
  Asa ca suna-l pe Stroe si vazi cum poti face ceva concret la noi.

  Comentariu by nabuco — 4 decembrie 2023 @ 9:00

 6. Pt 5: Eu zic să te upgradezi la era noastră. Stroe nu mai e RAJA.

  Mai sunt unii care cred că încă mai umblă fantoma lui Stroe prin RAJA, dar asta e doar fobia lor. În realitate, se fac bagă conducte în pământ, inclusiv în Mangalia și stațiuni, în tot județul, de 700 milioane euro. Cat a fost Stroe la RAJA nu s-au băgat, dar prețul la apa e dublu din 2013, în strategia de tarifare a fost inclus în prețul apei și canalizării sumele de rambursare a unui împrumut de la BERD, care nu se luase. Abia în 2021, după plecarea lui Stroe s-a luat BERD-ul.
  Vreo 8 ani, s-a plătit în plus 1 euro pentru fiecare metru cub de apă, de către toți abonații RAJA. S-au adunat milioane de euro. Apoi s-au mătrășit.Pe diverse investiții către oameni de partid.
  Când a preluat PNL pe RAJA, s-a trezit că și banii din viitor au fost cheltuiți. Ce a făcut și PNL? A închis ochii și a acoperit necesarul cu încă 1 euro pe metrul cub, adăugat la tarif.

  Comentariu by Mentalistul — 4 decembrie 2023 @ 10:28

 7. Pt. #6
  https://www.lucianvisa.ro/2016/05/18/program-electoral-alde-mangalia/

  Comentariu by nabuco — 4 decembrie 2023 @ 10:37

 8. Pt 7: Chiar ai crezut nebunia aia?

  Comentariu by Mentalistul — 4 decembrie 2023 @ 13:34

 9. Cea cu Vrabie ?

  Comentariu by nabuco — 4 decembrie 2023 @ 13:45

 10. Promisiunea cu preluarea distribuție de apă în Mangalia de la RAJA.

  Comentariu by Mentalistul — 4 decembrie 2023 @ 14:27

 11. https://fb.watch/oJJ4ENaTV6/

  Comentariu by Mentalistul — 4 decembrie 2023 @ 18:15

 12. acum ca s la psd nu mai vin cu propunerea de 1 leu mc de apa.
  poate se gândesc la vreo promisiune legata de kw.
  sau de mc de gaz.mai știi?ca tot țin promisiunile astea.

  Comentariu by wow — 4 decembrie 2023 @ 18:44

 13. Pt. #12
  Eu o sa am gratis pentru ca votez „interesat” fara sa ma las prada promisiunilor:
  https://www.lucianvisa.ro/2023/11/20/radu-cristian-da-subventie-la-caldura-dupa-ce-tot-el-a-scos-o-anul-trecut/#comment-788538

  Comentariu by nabuco — 4 decembrie 2023 @ 19:52

 14. Ați pus botul la demisia lui Filip … rămâne la OMD ca să se ocupe de lovele . Ha ha ha

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2023 @ 20:47

 15. Pt 15: S-a terminat mandatul la OMD.
  Acum, dacă va fi desemnat de Consiliul Local, nu va mai fi în incompatibilitate de funcții.

  Dar…. banii din Taxa de Stațiune au revenit la Bugetul Local.
  Iar la OMD se duc doar cei din Taxa de Promovare Turistică.
  Care s-au diminuat, deoarece nu se mai încasează decât de la firmele din stațiuni.

  Dar tu, ăsta de la 15, văd că simți euforie pentru daca se întâmplă împotriva Mangaliei.
  Unii au devenit atât de hateri, încât …. dau exemplu:
  Într-o zi în sat a sosit un străin. S-a dus la nea Marin şi l-a întrebat: „Nea Marin, eu aş vrea să-ţi dau matale în dar 10 oi. Le vrei?” Nea Marin i-a raspuns „Sigur, adu-le!”. Străinul a adăugat: „Dar să ştii că o să-i dau şi vecinului dumitale 20 de oi!”. Nea Marin îi spuse atunci „Aaa, atunci nu ne mai aduce nici mie, nici lui! Nu avem nevoie de oile dumitale!”. A doua zi străinul s-a întors şi i-a spus lui nea Marin: „Să ştii că azi o să-i scot ambii ochi vecinului tău. Dar ţie nu o să-ţi scot decât un ochi! Ce zici, aşa e bine?” Nea Marin îi răspunse foarte bucuros „Daa, asta ar fi minunat! Aşa să facem!”

  Comentariu by Mentalistul — 4 decembrie 2023 @ 21:43

 16. Rectificare: „se încasează doar de la firmele din stațiuni”

  Comentariu by Mentalistul — 4 decembrie 2023 @ 21:44

 17. cum isi bate joc administratia publica de cetatean.adica de ala care o plateste.apare un dorel.se apuca de capul lui sa sparga o strada.functionarul public in marele respect fata de angajatorul lui, recte cetateanul nu si bate capul.cum, pe unde se va circula.
  dorel sparge.cetateanul cu banii luati trebuie sa se descurce cum necum.
  dorel astupa intr un final spartura.de un mare fel.apare dorel 2 care sparge si el iimediat.
  si tot asa.in acest timp cetateanul platitor se chinuie, iar angajatul lui, functionarul public il sfideaza cu poze pe retelele de socializare din tarile pe unde ajunge in concedii.platite din banii..stiti cui.
  vin de acolo mirati si entuziasmati ia uite ba cum e acolo.
  alt functionar public platit tot din banii umilului cetatean nu si bate capul cu ce bani se plimba primul prin toata lumea chiar daca veniturile lui sunt cu mult depasite de cheltuieli.exista o matusa o soacra ceva.
  in acest timp cetateanul platitor se plimba printre 3 mizere cabane de lemn cu denumiri pompoase de targ de craciun, admira luminitele care sunt platite de el dar in pretul carora intra si calatoriile functionarului si daca poate, bea o cafea in centrul orasului acaparat de ..indivizi fara meserie dar numiti pompos oameni de afaceri.
  ca asa e in democratia psd pnl.
  si breaking news.ce s a gandit guvernul in folosul..functionarului?marim taxele si impozitele locale.ca e inflatie si plimbarile costa.

  Comentariu by wow — 5 decembrie 2023 @ 19:01

 18. Pt 7: La cine te referi?

  Comentariu by Mentalistul — 5 decembrie 2023 @ 23:49

 19. la tine

  Comentariu by cami — 6 decembrie 2023 @ 11:29

 20. Pt 9: Călătoriile mele se întâmplau și dacă nu aș fi fost consilier local. Așa e viața mea.

  Pot justifica ce cheltui, pe ultima declarație de avere scrie ce bani mi-au intrat în casă: https://ibb.co/ssXR4PZ

  La 1.000.000 de lei dividende, impozitul pe venit este 80.000 lei. Din care 63%, conform legii bugetului național pentru anul 2023, intră automat și obligatoriu în bugetul local, adică 50.000 de lei.

  Anul acesta, per total, am contribuit l peste 120.000 de lei la bugetul local. Iar 60.000 lei de pe firmă. Nu știu câți din Mangalia au contribuit la fel sau mai mult.

  Comentariu by Mentalistul — 6 decembrie 2023 @ 13:22

 21. Nu am contracte cu primăria. Nu am niciun beneficiu material de la funcția consilier local. Îndemnizatia de 900 de lei o donez. Ba mai mult, luptând împotriva hoțiolor lui Radu Cristian, ca să nu fiu șantajabil, am oprit orice afacere în Mangalia. Adică am sacrificat, nicidecum nu am obținut beneficii.

  Comentariu by Mentalistul — 6 decembrie 2023 @ 13:26

 22. https://www.cotidianul.ro/cine-vrea-nationalizarea-proprietatii-private/

  Comentariu by nabuco — 6 decembrie 2023 @ 14:13

 23. stati linistiti, radu are destule slugi in consiliu local carora le arunca firmituri…

  Comentariu by pop — 6 decembrie 2023 @ 18:06

 24. Mda, acum am citit și m a luat râsul.

  Îmi zici nr. la Lotto

  NU E O GLUMA

  Comentariu by PT 1 — 7 decembrie 2023 @ 18:56

 25. Epava asa de Filip a fost printre consilierii PNL care au avut cele mai mari benefici banesti , pe el nu l-au votat nicic vecinii din NEPTUN , el a fost Lupul paznic la Stana la Prinatizarea NEPTUN-Olimp . Un comunist veritabil !

  Comentariu by Florin — 8 decembrie 2023 @ 9:12

 26. cine poate numara cate luminite d alea ieftine puse pe asfalt mai sunt in functiune dupa o saptamana?jumte?sau mai pputine?ne tinem de treaba…nu?

  Comentariu by wow — 8 decembrie 2023 @ 14:16

 27. Buna ziua, domnilor. Ce se mai aude prin Mangalia. Inteleg ca partidul AUR este pe cai mari. PSD se reinventeaza facandu-si din nou sediu. Nu prea stiu care este situatia pe la PNL, cred ca stau prost la comunicare sau in zona media. Au si ziar propriu, au si pachetarii, adica amaratii aia care pentru un pui il vinde si pe tacsu. Ce mai au microbuze moca 2 ani de zile, nu au visat cei din cartier vreodata sa mearga gratis cu microbuzul.
  Ce se mai intampla? Implinesti 50 ani de casnicie primesti 1000 lei, sarbatoresti ziua de nastere, primesti tort. Subventii la caldura, deasemenea primesti un procentaj.
  Ei acum va intreb eu , un simplu cetatean poti concura la alegeri cu toate acestea?
  Inca ceva, mentionez ca toate aceste cheltuieli cu cadouri, pui, torturi, poze si alte nazbatii sunt suportate din banii nostri, ai mangaliotilor care platesc taxe si impozite.
  Nimic din buzunarul primarului,-. Pai eu stiti ce zic, in conditiile astea si o maimuta ar putea conduce orasul , cu un dresor bun.
  O scoti 10 minute la poza si gata.
  Numai bine.

  Comentariu by Valy.M — 8 decembrie 2023 @ 16:08

 28. Pt. #27
  https://www.cotidianul.ro/nairobi-pai-cum-zici-ca-n-ai-robi-ba-klaunus/
  sau „pas cu pas” …

  Comentariu by nabuco — 9 decembrie 2023 @ 1:04

 29. AUR era pe cai millocii, dar ia executat Radu cu Murad infiltrat acolo pe pozitie mare (cu Florică nu a mers), plus că ia injectat cu virusi gen Nae sau penelistul Moro si cativa nemultumiti de la Usr sau Alde. PSD il are pe Iorgus si cu asta am zis tot. PNL e tot forță mai ales atata timp cat ii controleaza si pe primii 2 si pe urmatorul usr care face opozitie de fatada dar pune Pariși pesediști din ..Constanta sa candideze. Ozzy mai sparge si el din voturi cu bani putini, dar ia mai mult de la Murad in campanie (ca doar nu credeti balivernele de mai sus) și eventual mai apare vreun Trușcă „dizident” de formă (adică tot o maimuță cum zice ala de mai sus cu dresorii ei care stau in spate). Așa că … Valycă la prima impresie nu poți concura. Dar cum ai un partid bun, pe Șoșoaca cu SOS ul eu zic sa incerci. P.S. Și mai lasă fumatul …

  Comentariu by Dan — 9 decembrie 2023 @ 17:01

 30. Pentru cei buni la calcule, strategii, etc.
  https://www.cotidianul.ro/locuri-rezervate-pentru-sri/

  Comentariu by nabuco — 9 decembrie 2023 @ 18:37

 31. Pt 29: Cu idioți ca tine au ajuns alde Iorguș, Tusac și Radu să conducă și să fure Mangalia.
  Noroc că v-ați împuținat și sunteți pe cale de dispariție.

  Comentariu by Mentalistul — 9 decembrie 2023 @ 21:36

 32. RC este în cădere liberă . PSD va da primarul cu siguranță. Se pregătește cu atenție lovitura mortală pentru actualul primar . Au întărit organizația fac un sediu modern aduc oameni noi și se vede că au început să îl toace ușor pe primar . Asa că stati aproape .

  Comentariu by Chibiț — 10 decembrie 2023 @ 9:26

 33. „…
  Nu spera și nu ai teamă;
  Te întreabă și socoate
  Ce e rău și ce e bine;
  Toate-s vechi și nouă toate:
  Vreme trece, vreme vine.”

  de Eminescu nu D. georgescu.

  Comentariu by nabuco — 10 decembrie 2023 @ 10:08

 34. Pt 32: Cine a mai auzit de PSD în Mangalia, din 2019, de când a plecat Ozzy de la PSD?

  Votați schimbarea! Votati candidatul PSD! Votați să conducă PSD primăria! Votați candidatul PSD: Radu Cristian!

  https://youtu.be/ySVpy4LT4DE?si=N519Qso1dMDwbyY6

  Comentariu by Mentalistul — 10 decembrie 2023 @ 10:19

 35. Radu Cristian se zbate ca o fiara ranita, tradator ordinar si hot talhar, vrea sa dea afara jumatate din angajati si sa reduca salariile cu 15 la suta. este incoltita fiara stie ca nu mai poate castiga alegerile. Suntem curiosi daca ii reduce salariul prezidential si amantei directoare de spital.

  Comentariu by dana — 10 decembrie 2023 @ 10:40

 36. Măi Ozzy ce spui tu nu nai valorează nimic. PSD va cistiga și fără tine alegerile .

  Comentariu by Anonim — 10 decembrie 2023 @ 11:46

 37. Pt 36: Da, știu. La fel cum ați câștigat ultimele 3 alegeri locale.
  Sunteți buni.

  Poate câștigați cu Radu Cristian candidat.

  Comentariu by Mentalistul — 10 decembrie 2023 @ 12:00

 38. cont. @33
  https://bancuri365.ro/images/politica/ce_ar_trebui_sa_faca_alegatorii_cu_partidele_politice_bancuri365.jpg

  Comentariu by nabuco — 10 decembrie 2023 @ 12:27

 39. Consiliul local ar aproba taierea din salariile muncitorilor din primarie care traiesc de la o luna la alta? Din salariul de baza nu este legal sa tai deacat in conditii de razboi, calamitati. Dar poate din sporuri? Potaia asta de primar vede doar de buzunarele lui si ale acolitilor, a golit bugetul prin firmele lor si acum ravneste la salariile amaratilor.

  Comentariu by dana — 10 decembrie 2023 @ 13:04

 40. RC trebuie gonit din Mangalia . Se poate oameni buni .

  Comentariu by Anonim — 10 decembrie 2023 @ 15:18

 41. Pt 39: DA! Radu Cristian decide in Consiliul Local prin majoritatea de consilieri locali PNL, pe care cetățenii Mangaliei (inclusiv angajații primăriei!) i-au votat.

  Dar…cine știe că este nedreptățit, poate da în judecată angajatorul, chiar și pe Consiliul Local.
  Pun avocați la dispoziție. Avem pe Ștefan specializat în legislația muncii.
  Are curaj cineva dintre angajații primăriei să dea în judecată pe inițiatorul HCL și pe CL pentru a obțin3 drepturile sale?

  Comentariu by Mentalistul — 10 decembrie 2023 @ 15:21

 42. @41, ramane de vazut.

  Comentariu by dana — 10 decembrie 2023 @ 16:45

 43. Pt. #42
  Cum spunea orbul …

  PS: https://i.pinimg.com/736x/e5/6a/c8/e56ac89dd78aac9e1f924d4bfaa1155b.jpg

  Comentariu by nabuco — 10 decembrie 2023 @ 17:44

 44. Off-topic: Partidul Ecologist și Partidul Verde au făcut alianță: se numește AER – Alianța Ecologiștilor din România.

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02sLzz3s262XHv9nqFu57qgrrYbiPM6yUYSc3q9LrwxM9sSyQf76a2T8q9BATHDbA7l&id=100041307531799

  Comentariu by Mentalistul — 10 decembrie 2023 @ 21:06

 45. Pe bune, vine ziua de salarii la Primărie. Pun pariu că nu au bani. Îi mai învârt 3 zile pt. niște comisioane. Executorul Judecătoresc așteaptă de 5 ani la ușa primăriei. Din buget de 20 milioane de euro l-au făcut de 100 de milioane și fraierii îi prinde cu câte 60.000 euro. Așa îi agață și sunt conduși la peștele mare. Dacă mangalioții sunt fraieri își merită soarta. De ce le este frică judecătorilor și procurorilor să îl acuze ?

  Comentariu by Anonimus — 10 decembrie 2023 @ 21:55

 46. s au activat psd istii p aici.
  s a intarit organizatia?cu cine?cu niste traseisti profitori.minca, iorgus, tanase, etc.ce au facut pentru oras?nimic.ce vor sa faca?tot nimic.
  exact din cauza lippsei sediului modern nu putea alde ciobanel , tanasa si gasca sa faca polittica pentru oras.psd ul e acaparat de niste profitori.atat

  Comentariu by wow — 11 decembrie 2023 @ 10:40

 47. 46, pai PNL cu primarul criminal Radu Cristian cu ce e mai bun? Cu PNL s-a devalizat tot bugetul local si nu mai are de unde sa astupe gropile din oras decat din banii salariatilor. Vrea banii salariatilor, baaa criminal de primar porno, ia ma salariul amantei de 40 si cat de mii. Vine vremea sa platesti deja ti a sunat ceasul animalule. Cu cate guri mananci nefericitule, uratule?

  Comentariu by dana — 11 decembrie 2023 @ 10:58

 48. Pt. #46 si #47
  Voi vorbiti despre cele doua noi sedii de pe faleza aflate in construcrie ?

  😉

  Comentariu by nabuco — 11 decembrie 2023 @ 15:21

 49. Like pt 48

  Comentariu by Mentalistul — 11 decembrie 2023 @ 15:53

 50. Idiot e Mentalistul, nu eu. Treaba e simplă: la vama nu a mai mers cu vamuitul și cu un mic santaj la motanul Felix a ciupit un loc de consilier desi nu a fost niciodata in PSD pana atunci. A fost dat afara cu un sut in fund dar cu bruma de incredere fiindca a facut pe opozantul a connvins cativa fraieri sa il voteze sa ia iar un loc caldut pentru a face excursii pe meleaguri mongole si a se poza in costum de nohai gandinsu se ce ar mai taia el capul vreunui moldovean. Bine ca Zamosteanu nu mai e la partidul verde ca iar il dadea afara de pe lista sa o bage pe una mai cu bani. De fapt e pus sa sparga votul sa poata castiga Radu din nou, ceea ce nu e chiar rau.

  Comentariu by Dan — 11 decembrie 2023 @ 21:55

 51. Pt 50: Idioții nici inspirație nu au, fac aceleași mișcări catatonice: se dau cu capul de pereți și urlă.

  Eu cred că Dumnezeu mi-a dat misiunea asta mie: acolo unde 10 te apreciază există și 1 idiot care se frustrează și adună multă ură și răutate în el, astfel încât trebuie cumva să le descarce. Dacă nu le descarcă cumva, înnebunește sau moare de inimă rea. Le primesc pe piept, fără să mă supere, deoarece Dumnezeu m-a înzestrat să fiu indiferent la frustrările idioților. Dacă eu nu eram răbdător și tolerant, acești oameni care scuipă abjecții și răutăți nu le-ar mai fi scos dinlăuntrul lor, nu s-ar mai fi eliberat de ele, toți ar fi explodat și ar fi pierit. Eu le salvez viața, oridecateori aruncă cu mizerii în mine. Pentru atâta lucru, ei trebuie să îmi mulțumească.

  Comentariu by Mentalistul — 12 decembrie 2023 @ 1:30

 52. Mai ai un pic și mergi pe apa

  Comentariu by Anonim — 12 decembrie 2023 @ 11:27

 53. Pt 52: Ești tu înapoiat, eu merg pe apă de al 14 ani.

  Comentariu by Mentalistul — 12 decembrie 2023 @ 17:58

 54. https://tomisnews.ro/moralistul-menabit-ozghiun-executat-silit-primarul-georgescu-de-la-limanu-nu-mai-tolereaza-carciuma-fara-autorizatii-a-consilierului-mangaliot-documente/?fbclid=IwAR3TFXk89DpQARQQFMfIc3cUBVe3cgBu0ctKwY0gWI5fUyROJgueyk7e18s

  Primăria Limanu mi-a dat o contravenție pe firmă, iar eu am dat în judecată amenda.
  NU EXISTĂ DOSAR DE EXECUTARE SILITĂ ÎN INSTANȚĂ.

  Putea sa îmi trimită înștiințare că vrea 1.700 de lei de la mine. In loc de asta, a plătit mai mult de 1.700 lei să comande un articol denigrator.

  Deci Stroe vrea cu Georgescu la Mangalia? O să distractiv.
  Dar din păcate pentru ei, la PSD o să fie schimbare de tricou.

  Comentariu by Mentalistul — 12 decembrie 2023 @ 19:06

 55. Pt. #52
  https://www.replicaonline.ro/un-barbat-din-vaslui-a-cerut-ajutorul-de-inmormantare-in-avans-577544

  Comentariu by nabuco — 12 decembrie 2023 @ 21:08

 56. Vedeți cine e singurul care dărâmă construcțiile ilegale. Unul care a construit ilegal.

  Comentariu by Anonim — 13 decembrie 2023 @ 16:39

 57. Pt 56: Vezi cum te apuci tu de complicitate la minciuni? Asta arată caracterul tău.

  Ca fapt divers, nu am construit nimic ilegal. Nu am nicio cârciumă sa funcționeze ilegal.
  Dar Georgescu are.

  Comentariu by Mentalistul — 13 decembrie 2023 @ 17:14

 58. Solutia pe scurt: În baza art. 396………, condamnă pe inculpatul VASILE MARIUS FLORIAN(….), la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj judiciar (faptă din data de 20.12.2021, persoană vătămată B. A.). În baza art. 396 …… condamnă pe inculpatul V. M. F. la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj judiciar (faptă din data de 20.12.2021, persoană vătămată B. C.). În baza art. 38 ….. contopeşte pedepsele principale stabilite prin prezenta hotărâre și aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 1 an închisoare, la care se adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă stabilită, respectiv un spor de 4 luni, inculpatul urmând să execute în final pedeapsa rezultantă de 1 an și 4 luni închisoare.
  În baza art. 91 C.pen., dispune suspendarea executării pedepsei rezultante de 1 an și 4 luni închisoare sub supraveghere. 
  ……………

  Jurnalistul care a scris minciuni.
  Dacă îi mai fac și eu, întra direct în pușcărie.

  Comentariu by Mentalistul — 13 decembrie 2023 @ 21:10

 59. Pt. #54
  https://www.replicaonline.ro/bogdan-hutuca-ii-transmite-sarbatori-fericite-presedintelui-cj-mihai-lupu-alaturi-de-familia-psd-577827

  Comentariu by nabuco — 15 decembrie 2023 @ 22:31

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress