Mangalia – politica locală

14 noiembrie 2023

Primarul Mangaliei încearcă, din nou, să-i vândă un teren din Portul Turistic consilierului Moldovan

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 14:45

Radu Cristian încearcă din nou să îi vândă consilierului local Dan Moldovan terenul pe care se află restaurantul Maritimo Lounge, din Portul Turistic. În vara acestui an, a mai existat o tentativă de tranzacție, care a eșuat după ce proiectul de hotărâre nu a obținut un numărul de voturi favorabile necesar. Edilul nu se lasă însă și l-a reintrodus pe ordinea de zi a ședinței ordinare, care va avea loc pe 15 noiembrie a.c.

Consilierul local Dan Moldovan, din Mangalia, vrea să pună cu orice preț mâna pe terenul unde este amplasat restaurantul Maritimo, din Portul Turistic, care aparține firmei administrată de soția sa. În vara acestui an a mai existat o încercare de vânzare a imobilului, în baza unui proiect de hotărâre inițiat chiar de edilul municipiului, Radu Cristian.

Planul nu a avut succes însă, în ciuda sprijinului consilierilor liberali, nereușind să obțină un număr suficient de voturi favorabile.

În luna noiembrie însă, proiectul a fost reintrodus pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Mangalia. Rămâne de văzut dacă de data aceasta va reuși să finalizeze tranzacția.

Contractul a luat naștere pe 23.06.2009, valabil 10 ani, cu termen de prelungire pe încă 5 ani, la cererea contractantului. Așadar, pe 23.06.2019 a expirat contractul de închiriere, actul adițional de prelungire a fost încheiat pe 18.12.2019, adică după 6 luni de când expirase. Tot în decembrie 2019 a fost cumpărată construcția provizorie de o altă firmă și s-a făcut actul adițional de prelungire direct pe firma aceea.

Istoria terenului

Concret, terenul, care a dat naștere de-a lungul timpului la mai multe scandaluri, a fost concesionat, încă din anul 2009, de pe vremea administrației Tusac, de către societatea LGV Invest Quality, pe o perioadă de 10 ani. Aceeași firmă a construit și binecunoscutul restaurant Maritimo Lounge.

Interesant este că, în 2019, anul în care contractul de concesiune a expirat, LGV Invest Quality a vândut, restaurantul unei alte societăți, Naby Estival Maritimo, administrată de doi foşti consilieri locali în mandatul aceluiaşi controversat edil. La doar câteva zile după finalizarea acestei tranzacții, în ciuda faptului că situația terenului era încă nereglementată, contractul de închiriere a fost „transferat“ către cealaltă firmă, luându-se, totodată, act de intervenirea contractului de vânzare cumpărare din 16.12.2019 încheiat între SC LGV Invest Quality SRL şi Naby Estival Maritimo SRL.

Primarul Mangaliei incearca, din nou, sa-i vanda un teren din Portul Turistic consilierului MoldovanRestaurantul Maritimo Lounge & Bar

Legalitatea acestei proceduri a fost pusă la îndoială de un consilier local PSD, care considera că, înainte de votarea proiectului prin care aceasta a fost aprobată, era necesar să fie reglementată situația terenului, care aparține patrimoniului municipiului.

Marius Ciobănel a contestat hotărârea de consiliu în instanță și a câștigat, judecătorii din Constanța dispunând anularea acesteia, catalogând-o drept nelegală. „Admite cererea formulată doar de reclamantul Ciobănel Marius în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local al Municipiului Mangalia. Anulează HCL 327/18.12.2019 privind reglementarea situației juridice a imobilului – teren în suprafață de 800 mp situat în Mangalia, str. Portului, nr 84, incinta port “, se arăta în decizia instanței.

Nereguli în serie

În hotărârea adoptată de consilierii locali în 18 decembrie 2019 s-a constatat tacita relocaţiune privind contractul de închiriere 3835 din 23.07.2009 încheiat cu SC LGV Invest Quality, considerându-se încheiată o nouă locaţiune în condiţiile celei vechi, inclusiv în privinţa garanţiilor, până la încheierea unui act adițional cu noua parte contractantă.

Primarul Mangaliei incearca, din nou, sa-i vanda un teren din Portul Turistic consilierului MoldovanReferatul de aprobare al proiectului de vânzare

S-a luat act de intervenirea contractului de vânzare cumpărare din 16.12.2019 încheiat între SC LGV Invest Quality SRL şi Naby Estival Maritimo SRL, ce are ca obiect vânzarea întregului drept de proprietate asupra construcţiei fără fundaţie, constând într-un cort pe structură metalică cu prelate, ignifugă, din PVC. Aprobarea unui act adițional privind modificarea părţilor contractante, respectiv Municipiul Mangalia în calitate de locator şi Naby Estival Maritimo SRL în calitate de locatar, a cuantumul de 7893 euro pe an fără TVA, precum şi prelungirea pentru o perioadă de 5 ani.

Pe lângă nelegalitatea întregii proceduri, dovedită în instanță, problemele au continuat să apară chiar și după expirarea contractului de închiriere, pe data de 23 iunie 2019. Actul adițional de prelungire a închirierii a fost încheiat abia pe 18 decembrie 2019, adică la aproximativ 6 luni de la expirarea lui, perioadă în care Naby Estival Maritimo a continuat să folosească terenul în mod nelegal. Potrivit reglementărilor în vigoare, Primăria Mangalia trebuia să acționeze la momentul respectiv prin emiterea unei Decizie de Impunere pentru Ocuparea Domeniului Privat, obligând societatea controlată de Moldovan să plătească circa 427.200 lei, luând în considerare tarifele din 2019.

Primarul Mangaliei incearca, din nou, sa-i vanda un teren din Portul Turistic consilierului MoldovanNoul proiect de hotărâre

Cum nu a existat însă o inițiativă a administrației locale de recuperarea a banilor datorați, societatea și-a continuat activitatea nestingherită, bucurându-se de cele 6 luni de folosință gratuită! Moldovan nu s-a mulțumit însă cu simpla concesionare a terenului și e hotărât să îl cumpere, contra sumei de 272.052 de euro, estimată de evaluatorul SC Dobrogea Eval SRL. Un alt aspect ignorat de administrația locală este faptul că, potrivit Planului Urbanistic General, modificat în anul 2019, zona unde este amplasat terenul face parte din categoria spațiilor verzi, care, potrivit legislației, nu pot fi înstrăinate.

Date despre Naby Estival Maritimo

Firma Naby Estival Maritimo a fost înființată în anul 2019, cu doar câteva luni înainte de a încheia tranzacția terenului din Portul Turistic, și are ca principal obiect de activitate restaurantele. Administratorul firmei este Moldovan Marcela, nimeni alta decât soția lui Dan Moldovan, iar beneficiarul este Ciuciumis Maria. În anul fiscal 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 4.154.134 de lei, un profit de 930.041 de lei, dar și datorii ce se ridică la suma de 455.129  de lei.

Conducerea societății a suferit de-a lungul timpului modificări, care au ajuns să stârnească un adevărat război între asociați. Menționăm că bazele sale au fost puse de Naby Estival Maritimo SRL a fost înfiinţată în 2019, cu câteva luni înainte de a se efectua tranzacţia, de Ionel Negrea, fost consilier local în mandatul lui Claudiu Tusac, şi partener de afaceri cu Tusac, şi de Maria Ciuciumiş, care este soacra consilierului local Dan Moldovan. La un moment dat însă, au apărut neînțelegeri între cei doi afaceriști, nașul Negrea și finul Moldovan. Cel dintâi a rămas fără funcția de administrator, anul trecut, iar acum Negrea a ieșit de tot din firmă. Semn că între naș și fin nu a mai existat nicio cale de reconciliere. Așa se face că singurul asociat în firma Naby Estival Maritimo SRL a rămas soacra lui Moldovan, Maria Ciuciumiș, iar administrator Marcela Moldovan, posibil si a consilierului local Moldovan.  Prețul cesiunii acțiunilor a fost de 150.000 euro.

Finul Dan Moldovan, traseist politic

Finul Dan Moldovan, fost consilier local în Mangalia, nu s-a lecuit de politică! De la PD la PDL, apoi la PSD… a ajuns la Pro România, din partea căruia a și candidat, la alegerile din septembrie 2020, pentru poziția de primar! Moldovan s-a plimbat și prin PRU, însă s-a reorientat rapid.

Moldovan a avut o relație bună cu Claudiu Tusac, fostul edil, despre care vocile critice spun că ar fi fost un prieten de nădejde, care nu și-a lăsat niciun apropriat fără un teren într-o zonă de interes. În 2017, acesta i-a închiriat lui Dan Moldovan, de fapt, soacrei sale, terasa Bicaz din Olimp, obţinând, ulterior, şi bucata de plajă.

Ana Maria LIPAN, Replica 14.11.2023

48 Comments

 1. Aici sunt pensiile speciale:
  https://www.libertatea.ro/stiri/procurorul-acuzat-ca-a-pierdut-banii-de-la-perchezitii-la-pacanele-a-fost-achitat-fapta-nu-este-prevazuta-de-legea-penala-4718336
  🙂

  Comentariu by nabuco — 15 noiembrie 2023 @ 0:13

 2. Lupte grele. Cine are painea si cutitul face regulile. Amintiti-va cum a fost cu gigacaloria, psrca tot acest domn. Moldovan a fost cheia hotaririi de Consiliul Local. Un lucru nu inteleg, fratilor cu cate linguri mancati?
  Iar la fastuoasele vile care au cate 10 camere, fizic nu poti sta decat intr-o camera.
  Iar la marele drum, adica cand parasesti aceasta lume , ce poti sa iei cu tine?
  Milioanele de euro, vilele, terenurile, hotelurile n nu cred.
  Comportati-va ca oameni responsabili pentru viitorul acestei urbe. Pentru ca din cate am inteles de peste 5 ani Mangalia trebuia sa fie luata de un administrator financiar pentru ca este in faliment. Chiar daca delegi dreptul de semnatura Viceprimarului, eu cred ca Primarul avand functia de Edil Sef, raspunde de tot ce se intampla in Mangalia. Bineinteles trebuie trecute prin Consiliul Local toate Hotararile , se aproba si se pun in aplicare.
  Comparati Balcikul cu Mangalia si ganditi-va cum ar putut sa arate Mangalia.
  E marea impacare, in sensul ca li se vor da tuturor consilierilor ce au promis. Restul, Dumnezeu cu mila.

  Comentariu by Valy — 15 noiembrie 2023 @ 7:36

 3. https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/rares-bogdan-i-am-atras-atentia-lui-iohannis-ca-ceea-ce-face-psd-este-imoral-acum-ii-pazim-sa-nu-bage-mana-in-buzunarele-romanilor-2579823

  Comentariu by nabuco — 15 noiembrie 2023 @ 8:56

 4. Gata, s-a făcut liniște?
  Nu mai urlă cretinii că vinde Ozzy portul turistic?

  Ce s-a întâmplat:
  Existau mai multe cereri de vânzare de terenuri, îndreptățite, pe care primarul le-a legat de vânzarea pentru Dănuț Moldovan. În prima ședință în care a întrat vânzarea pentru Moldovan au fost trântite și celelalte. În a doua tentativa, când primarul a înțeles ca în Comisia de Urbanism nu am votat proiectul HCL, le retras și pe celelalte. Atunci am înțeles că primarul a luat ostatice acele proiecte HCL și le condiționează votarea doar dacă trece și vânzarea pentru Moldovan.

  Astfel că a fost încurajată introducerea pe ordinea de zi a tuturor, încă o dată.
  La început ședinței, când Dănuț Moldovan a anunțat interesul patrimonial, am solicitat mutarea proiectului lui la finalul ședinței. Au votat toți sa se dezbată la final.

  Astfel că întâi au fost proiectele cetățenilor, le-au votat și peneliștii. Iar când a venit vremea proiectului lui Dănuț Moldovan am făcut o interpelare în care am spus:

  – Portul Turistic este ultimul bastion din Mangalia unde cetățenii orașului pot contempla marea, în rest, inclusiv pe Aleea Teilor, pentru că au permis mizeriile acelea de construcții, cetățenii nu se mai pot bucura de peisajul mării.

  – cu o lună înainte de a se adopta HCL din Decembrie 2019 pentru acel act adițional emis cu încălcarea legii, am primi o adresa – pe care am inaintat-o pentru procesul-verbal al ședinței – prin care ANRE mă informează ca restaurantul Maritimo deținut de LGV Invest … nu are contract pentru alimentare cu energie electrică, iar la o verificare făcută de E-Distribuție Dobrogea, restaurantul se alimentează din rețeaua publică.
  – De asemenea, avizul ISU se ia la fiecare 4 ani, fiind construcție ușoară.
  – cu privire la lipsa contractelor de utilități publice (energie electrică, alimentare apă), arhitectul șef a solicitat documentațiile și a emis Procesul-Verbal de contravenție nr.22383/40 din 19.05.2021. Și a dat anumite măsuri, probabil termen pentru eliberarea terenului. Nu știm ce conține, deoarece nu a fost adăugat în documentațiile proiectului HCL, ceea ce este abuz în serviciu.
  – SC Naby Estival Maritimo SRL a dat im judecată Primăria Mangalia și pe Arhitectul Șef. Acest dosar s-a încheiat în 16.06.2023
  – în data 28.04.2023, când s-a făcut cererea de vânzare, administratorul SC Naby Estival Maritimo SRL, dna Moldovan Marcela, a făcut o declarație pe propria răspundere că imobilul-construcție ușoară nu este în litigiu. Dar în acea dată, în 28 04.2023, exista un dosar în instanță privind imobilulconstructie al cărui proprietar e respectiva societate comercială. Falsul în declarații este pedepsit de legea penală.
  Administratorul societății nu și-a dat seama, dar dacă suntem oameni și nu vrem răul familiei Moldovan, trebuie să ne abținem la acest proiect.

  Comentariu by Mentalistul — 15 noiembrie 2023 @ 22:38

 5. Atunci fam. Moldovan sa astepte prescrierea faptei si apoi sa solicite vanzarea terenului.

  Comentariu by nabuco — 15 noiembrie 2023 @ 23:17

 6. Ca sa vezi ca atunci cand se intampla lucrurile asa cum e normal, toti stim sa apreciem, le multumesc eu consilierilor care nu au votat ca acel teren sa fie vandut fara licitatie, deci inclusiv tie.
  Chiar daca am crezut cu tarie ca vei vota pentru ca sustineai cu fervoare ca este „normal” sa-i fie vandut terenul, m-am inselat!

  Comentariu by Aloo — 15 noiembrie 2023 @ 23:55

 7. https://m.youtube.com/watch?v=DXc2bfABsvs
  In locul maestrului Dinica: Nae Negrea

  Comentariu by nabuco — 16 noiembrie 2023 @ 0:31

 8. Bravo Ozzy , bravo PSD .

  Comentariu by Anonim — 16 noiembrie 2023 @ 9:30

 9. https://fb.watch/onAX0iZ_XO/

  Comentariu by Mentalistul — 17 noiembrie 2023 @ 23:24

 10. https://www.cotidianul.ro/invioreaza-gandirea-usureaza-lupta-patimile-postul-nu-e-o-seaca-obligatie/

  Comentariu by nabuco — 18 noiembrie 2023 @ 8:16

 11. https://www.cotidianul.ro/sa-se-intoarca-in-pnl-ca-ii-primeste-ca-suntem-in-post/

  Comentariu by nabuco — 18 noiembrie 2023 @ 8:54

 12. @11-12- 1999 , David Lenson, Jeff Land, Despre droguri , pagina 154 :
  Dar asta a fost demult. Ceea ce este remarcabil este că ciupercile și acidul sunt încă în epoca postideologică .

  Comentariu by I.S — 18 noiembrie 2023 @ 9:39

 13. @12-Itzik: Mai Strul crezi că-i putem bate diseară pe ai noștri? – Strul: N-avem bani !

  Comentariu by I.S — 18 noiembrie 2023 @ 15:18

 14. Pt. #12 si #13
  Ideologiile sunt ciclice precum istoria:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Bryan_Mark_Rigg
  Iar erorile se repeta daca nu cunosti istoria citind-o [din surse academice(*)] nu pe streming pe Internet.

  i.e. (*): https://ro.wikipedia.org/wiki/Matei_Cazacu

  Comentariu by nabuco — 18 noiembrie 2023 @ 15:38

 15. @11-Despre post,biserica și despre „vegetarienii” politicieni „postideologici”care fac împreună propaganda electorală la tarabele cu zarzavat : Patriarhul Daniel recomandă evitarea înjurăturilor cu carne în Postului Craciunului:
  – Când înjură, credinciosul trebuie să renunţe la expresiile cu carne. Le ştim cu toţii, nu mai insist asupra lor. În locul lor se pot folosi înjurăturile vegetariene:
  „Eşti varză!” sau „Ceapa mă-sii”, „Morcovarule!”, „Da-ţi-aş mure!”, „Dă-te-n spanac” ori de ce nu „Poate-ţi dau o castană”!

  Comentariu by I.S — 18 noiembrie 2023 @ 16:44

 16. https://www.eea.europa.eu/publications/artificial-meat-and-the-environment

  Comentariu by nabuco — 18 noiembrie 2023 @ 17:23

 17. Oricât Mensa sunt, încă nu am putut să descifrez cum se înțeleg nabuco și nea I.S.
  Unul zice ceva, celalalt răspunde cu altceva fără nicio legătură cu subiectul, primul continua cu un alt subiect haotic, despre care nu înțeleg cum s-a născut, în legătură cu ce… și tot așa. Cred că e un joc din timpul comunismului, cu coduri, de tipul celor sovietice.

  Comentariu by Mentalistul — 18 noiembrie 2023 @ 17:52

 18. scârț !!!

  Comentariu by I.S — 18 noiembrie 2023 @ 18:40

 19. Pt 18: Pîrtzlike!

  Comentariu by Mentalistul — 18 noiembrie 2023 @ 19:33

 20. La@18 era o dezaprobare-ex:da de unde ? La@19 e o solicitare sa trimit un miros…online ?

  Comentariu by I.S — 18 noiembrie 2023 @ 19:47

 21. O2zy,

  Chiar Mensa ești, era un mesaj in cod, prin care-i spuneam ca am avut un orgasm dupa ultima sedinta de CL, dar nu doream sa stie toata lumea …
  Dacă nu scrii intâi in ciornă apoi treci pe curat aici pe blog și marea se retrage de la Mangalea:
  https://www.mangalianews.ro/2023/11/12/imagini-spectaculoase-merg-pe-fundul-marii-la-saturn-marea-s-a-retras-considerabil-nu-tin-minte-sa-fi-vazut-marea-la-un-nivel-atat-de-scazut-foto-video/

  La #18, cred ca dorea sa „zica”:
  https://i.gifer.com/7LyA.gif

  Comentariu by nabuco — 18 noiembrie 2023 @ 20:04

 22. Dar mi-am amintit de cretinii urlători:
  – în condițiile în care bănuiau pe Tase că PSD va vota, mă înjurau pe mine (noi avem doar 3 voturi din 19) că nu opresc hoția și voiau ei să vadă plângeri penale semnate de mine. Și dacă nu văd ei plângeri penale semnate de mine, Ozzy e de porc. Dar primarul care a inițiat proiectul, dar consilierii PNL care sunt complici în toate hoțiile, dar ceilalți care ar fi votat, nu erau de porc.
  – apoi au imaginat altceva și înainte de ora X ei dădeau cu pietre în mine pentru că la ora X aș vinde terenul din Portul Turistic. Nu a întrebat careva: băh, votezi proiectul sau nu? Le-am cerut să îmi dea motive pentru care proiectul nu este de votat. Nu au fost capabili. Sunt mai priceput față de ei, sunt la câteva biblioteci distanță, dar ei tot cu aroganță și cu superioritate nemeritată mi se adresează. Timpul a arătat că mâncau rahat și nu sunt în stare nici scuze să ceară.
  – în ședință, Iorguș a propus să i se dea lui Moldovan terenul pe 49 de ani în concesiune. Adică să îl ajute pe săracul investitor, să nu cheltuie bani pe cumpărat terenul, să îl aibă în folosință toată viața. E o mizerie mai mare decât vânzarea. Dar Iorguș nu mai e de porc, pentru că e consilier local PSD? Unde sunt aia care urlau? Nimicii? Krve jegoase, când a fost de Tonomat nu au mai urlat.
  – chiar credeați ca dacă urlați isterici vă bagă cineva în seamă? Chiar mai credeți că există proști care pun botul la manipulările voastre?
  Nici lui Maganu nu o să i se vândă terenul, nici lui Sile. Oricare alt teren din portul turistic care se va vinde, va însemna pușcărie pentru cei care fac hoția.

  Comentariu by Mentalistul — 18 noiembrie 2023 @ 21:16

 23. https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-25879339-proiect-lege-parcuri-pot-face-dotari-alei-pana-spatii-culturale-terase-pana-30-din-suprafata-spatiile-verzi-retrocedate-putea-construi.htm

  Comentariu by I.S — 18 noiembrie 2023 @ 23:06

 24. Pt. #23
  https://www.replicaonline.ro/klaus-iohannis-a-ajuns-in-zanzibar-575035
  😉

  Comentariu by nabuco — 19 noiembrie 2023 @ 0:13

 25. Pt 24: M-a citat. Când a zis că sunt români care au investit în Zanzibar.
  https://fb.watch/opCkaCyQAi/

  E ceva în Zanzibar, dacă a venit și Hohha după mine.

  Comentariu by Mentalistul — 19 noiembrie 2023 @ 12:15

 26. Pt. #25
  S-a intamplat sa fie Zanzibar, din „turneul african”, putea sa fie:
  https://www.libertatea.ro/stiri/interviu-jose-maria-neves-presedintele-din-capul-verde-inaintea-intalnirii-cu-klaus-iohannis-4722915
  legat de comentariul de la # 11.

  Dar ca sa raman la „emanati”:
  https://www.youtube.com/watch?v=dySCTotITqs

  Comentariu by nabuco — 19 noiembrie 2023 @ 12:33

 27. @26-Intrebare la radio Erevan: Unde s-ar potrivi cel mai bine chatgpt-ul la români ? Răspuns : La Cotroceni !

  Comentariu by I.S — 19 noiembrie 2023 @ 15:32

 28. @26-Atractie mare in Zanzibar și intrare libera la „căsuța” lui Fred Mercury !(condiție : sa fii gay !!!)

  Comentariu by I.S — 19 noiembrie 2023 @ 15:45

 29. Poftiți în avion toți cei cărora va place comentul @19 !

  Comentariu by I.S — 19 noiembrie 2023 @ 15:54

 30. Pt.26: La începutul anului am fost pe acolo pe unde a fost Hohha în turneu.
  Și anul trecut la fel, s-a dus pe unde am fost. Am început să intru la idei.

  Cat despre linkul cu nea Mitică, era la rând după mine la cumpăraturi:
  https://www.instagram.com/p/ChdVz5HqgtB/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
  (vezi că sunt 3 poze acolo)

  Comentariu by Mentalistul — 19 noiembrie 2023 @ 15:55

 31. Quality posts is the main to be a focus for the people to go to see the site,
  that’s what this website is providing.

  Comentariu by Evden Eve — 19 noiembrie 2023 @ 18:23

 32. Pt. #30

  https://www.replicaonline.ro/imagini-cu-statiunea-vama-veche-devastata-de-furtuna-video-575129
  la comentarii e unu’ Andrei care „se leaga” de prietenul tau.

  Comentariu by nabuco — 19 noiembrie 2023 @ 19:54

 33. Pt 32: Este același lucru cu să-mi atrage atenția că mă înjură unul de-al lui Radu Cristian.
  Doar nu e o surpriză că ticăloșii suferă.

  Comentariu by Mentalistul — 19 noiembrie 2023 @ 20:40

 34. Erată:”atragi”
  Mai schimbă autocorectul fix când apăs send.

  Comentariu by Mentalistul — 19 noiembrie 2023 @ 20:41

 35. Pt. #29
  https://www.scientificamerican.com/article/gut-second-brain/

  Comentariu by nabuco — 20 noiembrie 2023 @ 10:26

 36. #35- Așa este- multă serotonina,fluturași în stomac,politica,candidaturi…

  Comentariu by I.S — 20 noiembrie 2023 @ 13:15

 37. @35-Iubitorii de fast au posibilitatea să se simtă precum politicienii celebrii ai României. În perioada campaniei electorale, exclusiv pentru România, Mc Donald’s vine cu un meniu special ”Mc Kkt”.

  Acesta este o combinație de carne de vită și oaie care arat ca un mic mai mare. La pachet cu acest produs vine și câte un cartonaș cu poza unui politician cunoscut. Campania se va derula în perioada următoare ! Mănâncă Kkt. Numai la McDonald’s”.

  Comentariu by I.S — 20 noiembrie 2023 @ 13:25

 38. @35- Nu departe de topic,pen’ca vorbirăm de vizitele lui Iohanis,conf.cu obiceiul meu de a răscoli in partea opusa,iată ce am găsit : Ardei umplut( Cirstoiu) cade cu picioarele pe pământ intr-un interviu la Libertatea : https://www.libertatea.ro/stiri/interviu-ion-cristoiu-asa-cum-n-a-vorbit-niciodata-ce-admira-la-klaus-iohannis-la-cristian-tudor-popescu-si-unde-crede-ca-greseste-viktor-orban-4722742

  Comentariu by I.S — 20 noiembrie 2023 @ 13:51

 39. Idem la vara cu cine ne-o fi dat sa fie primar:
  https://www.libertatea.ro/stiri/hakuna-matata-imagini-din-zanzibar-unde-localnicii-au-sarit-in-apa-cu-portretele-lui-klaus-si-carmen-iohannis-4724159

  Comentariu by nabuco — 20 noiembrie 2023 @ 15:09

 40. Cum am zis, Hohha umblă pe unde am fost. (Ori eu am fost înainte pe unde umblă Hohha?) Oricum ar fi, e ceva dubios.

  Nu am avut portret, le-am dat 2 dolari, dar nu i-a inspirat la o săritură artistică:
  https://fb.watch/orCbo9yyeQ/

  Comentariu by Mentalistul — 21 noiembrie 2023 @ 0:43

 41. Abia aștept sa scăpăm de spagarii ăștia eu am sta un și ceva sa iau autorizație să-mi fac o casa pe Munteniei și vecinul de lângă mine construiește fără acte de o luna a zis Florin ca a dat spaga când a venit controlu ca iese după aia autorizatia

  Comentariu by Sorin — 21 noiembrie 2023 @ 11:24

 42. E șmecher omul ce vrei Sorine daca esti chitros fa cu acte atunci

  Comentariu by Alin — 21 noiembrie 2023 @ 15:51

 43. Pt. #40
  https://www.catavencii.ro/wp-content/uploads/2023/11/Catavencii-638-46-11.22-2023-mic_1_001.jpg

  Comentariu by nabuco — 21 noiembrie 2023 @ 16:14

 44. Pt 43: În Zanzibar, ăia mă scit din minți cu „pole, pole!”.
  Adică totul se face „ușor-ușor”. Gen Hohha.

  Comentariu by Mentalistul — 21 noiembrie 2023 @ 17:16

 45. …cu „celeritate” prezidențială !(trebuie sa recunoaștem că expresia a fost lansată de el în limbajul…politic (in noua limba de lemn!)!

  Comentariu by I.S — 21 noiembrie 2023 @ 18:32

 46. Pt. #45

  https://www.replicaonline.ro/ciprian-juncu-de-la-santierul-militar-a-dat-imprumut-de-310-000-de-euro-dintr-un-salariu-de-1-000-de-lei-pe-luna-575097
  &
  https://www.replicaonline.ro/gabriel-oprea-575281
  Ne-am calificat la NEURO 2024 !

  Comentariu by nabuco — 21 noiembrie 2023 @ 22:53

 47. @46 ANAFura mamii lor de pamblicari fiscali cu cioara vopsita !!

  Comentariu by I.S — 21 noiembrie 2023 @ 23:29

 48. https://cugetliber.ro/stiri-politica-administratie-in-portul-tomis-va-fi-amenajata-o-zona-de-agrement-cetatenii-invitati-sa-faca-observatii-494146

  Comentariu by nabuco — 26 noiembrie 2023 @ 9:38

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress