Mangalia – politica locală

10 octombrie 2023

Fostul sediu Loto-Prono din Mangalia, ”racordat” ilegal la rețeaua electrică: un afacerist din anturajul PSD, denunțat la Poliție

Filed under: PSD — lucian visa @ 15:31

Un afacerist din Mangalia este acuzat că fură curent, la propriu. Potrivit unei sesizări făcute la Poliție, el deține un spațiu comercial în centrul municipiului Mangalia, pe care l-a racordat ilegal la rețeaua publică de energie electrică.

Poliția Municipiului Mangalia a fost sesizată, prin intermediul Inspectoratului General al Poliției Române, de către reprezentanții USR Mangalia, cu privire la o posibilă infracțiune de furt. Potrivit oamenilor legii, fapta sesizată se confirmă, motiv pentru care au deschis un dosar de cercetare penală.

Potrivit reclamanților, vorbim de un spațiu comercial fost sediu Loto-Prono din Mangalia, care a fost scos la licitație pe parcursul acestui an, împreună cu mai multe spații care, la un moment dat, funcționau ca sedii de partid.

În acest moment, locația se află în proces de renovare, dar este racordată ilegal la un tablou electric care deservește domeniul public.

„Acest sediu a fost scos la licitație, iar cel care l-a cumpărat este Florinel Roșcăneanu, cunoscut ca «Piciul». El este un apropiat al PSD, fost director al Casei de Cultură din Mangalia și prieten al fostului primar Claudiu Tusac. În general, toate sediile scoase la licitație au fost adjudecate de către pesediști. Noi am făcut sesizare întâi la Poliția Locală, care nu a reacționat în niciun fel, măcar să fi venit și să constate. Apoi ne-am adresat direct IGPR, care au redirecționat sesizarea la Poliția Mangalia, iar în urma verificărilor, am primit răspuns că cele sesizate se confirmă și că a fost deschis dosar penal pentru furt“, ne-a declarat Semiran Abdurefi, președintele USR Mangalia și consilier județean.

Mai mult decât atât, aceeași sursă ne-a precizat că toată lumea știe că spațiul respectiv aparține acum lui Florinel Roșcăneanu și că furtul de curent este evident, însă nimeni nu comentează, întrucât individul s-ar învârti în „cercuri obscure“ de persoane.

Vă prezentăm răspunsul Poliției Municipiului Mangalia la sesizarea făcută în luna septembrie a.c. Vom reveni asupra acestui subiect în momentul în care vor apărea noutăți sau la finalizarea anchetei.

Daniel ALBU

focuspress.ro 10.10.2023

14 Comments

 1. Merge bine coaliția PSD-PNL. Nu-i așa domnu Iorguș ? Mai merge un etaj în plus pe faleză.

  Comentariu by lucian visa — 10 octombrie 2023 @ 15:38

 2. https://cugetliber.ro/stiri-politica-administratie-tusac-si-interlopii-din-mangalia-pregatesc-fraudarea-alegerilor-134140
  =
  https://www.youtube.com/watch?v=mcgSiVLuatI

  Comentariu by nabuco — 10 octombrie 2023 @ 16:13

 3. Pt 1 – referitor la constructie, intrarea in zona de promenada a falezei au fost amplasate doua blocuri de beton, una una la chioscurile lui Luca si una la iesire din saturn, pt a nu se mai intra cu masini mari cu materiale.
  Culmea piesa de la chioscuri e „amplasata” pe tevi, pt a putea fi data deoparte cind trebuie.
  O curiozitate – cei ce lucreaza la conu Iorgus, spala dalele seara, de unde au apa?? E un robinet pt spatiul verde, dar oare sa fure apa???

  Comentariu by pop — 10 octombrie 2023 @ 17:00

 4. A fost dată o lovitură importantă mafiei din Mangalia. Bravo denunțătorului!

  Să nu uităm că și pe Radu Cristian l-a prins ENEL că fură curent la propriu, la adresa de pe CI. Și pe finul, care dadea din ce curent fura la spălătoria auto. Că să nu li se facă dosare penale, au plătit decizii de impunere de 12.000 lei, respectiv 18.000 lei.

  La Loto-Prono situația diferă, deoarece s-a legat la rețeaua publică. Primăria va declara că și-a dat acordul pentru lucrările de renovare, întrucât spațiul este al Primăriei.
  La fel funcționează (ori functiona) și Maritimo, al consilierului Dan Moldovan, legat la rețeaua publică.

  În opinia mea, va fi NUP.
  M-ar surprinde sa fie altceva.

  Comentariu by Mentalistul — 10 octombrie 2023 @ 17:04

 5. Pt. #4
  Idem:
  https://adevarul.ro/stiri-locale/constanta/spitalul-din-mangalia-a-furnizat-curent-timp-de-2075213.html

  Comentariu by nabuco — 10 octombrie 2023 @ 17:56

 6. Nu credeam să îi dau vreodată dreptate lui Ozzy dar … acum mă predau….

  Comentariu by Dan — 10 octombrie 2023 @ 19:51

 7. Pt 6: Când stai printre oameni inteligenți, cu timpul te deștepți și tu.

  Comentariu by Mentalistul — 10 octombrie 2023 @ 20:16

 8. https://www.cotidianul.ro/primar-condamnat-sa-presteze-munca-in-folosul-comunitatii/
  … cismarie pe genunchi.

  Comentariu by nabuco — 10 octombrie 2023 @ 22:46

 9. De cand Piciu este om de afaceri din anturajul Psd? Cand a fost director la casa de cultura?
  Este un articol denigrator facut pe genunchi de o sluga a lui Radu Cristian.

  Comentariu by Florea — 11 octombrie 2023 @ 7:30

 10. A fost director „din umbra” la Casa de Cultura pe vremea „PNTCDistului” Iorgus, cand functiona ca discoteca.
  😉

  Comentariu by nabuco — 11 octombrie 2023 @ 9:18

 11. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0vFG3cantuo2Sq7Gyp43xhZQivRwdhrX3uWsnQe3XQ4kdvmoZd2dPoyVRXXDdAWFNl&id=100041307531799

  Comentariu by Mentalistul — 11 octombrie 2023 @ 12:38

 12. Un excroc tot ce are este obținut prin șantaj Amenințare si nasul lui zis pasa , ia eliminat pe alți transportator dupa traseie prin amenințări , iar acum Dumnezeu nu coarne ,l-au Scuipat alții pe el dupa traseu Mangalia -Constanta , mai bine zis doi Hoți !

  Comentariu by Florin — 13 octombrie 2023 @ 7:00

 13. Hei … Ozy m-am predat dar asta nu inseamna ca nu stiu cum e cu opozitia spargatoare de voturi. Atenție la Trușcă ca iti ia painea și o face mult mai calculat cu teatru dinala gen Saioc (păcăliciul de pe fb. care cauta scandal la instituții, nu polițistul nostru campion).

  Comentariu by Dan — 14 octombrie 2023 @ 19:49

 14. Pt 13: Nu știu cum ajung unii oameni să creadă că ce este pe scenă reprezintă Mangalia.
  Îmi doresc încă 30-40 că Trușcă.
  Mie nu-mi ma trebuie scena.

  Comentariu by Mentalistul — 15 octombrie 2023 @ 18:05

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress