Politica locală

3 octombrie 2023

Cumpărare directă. Cool HR & Consulting SRL Brașov, contract cu Primăria Mangalia, pentru „Festivalul Marea Neagră cu Marama și Dunărea cu Năframa“

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 14:35
 • Cool HR & Consulting SRL este deținută și administrată de Dragoș Maraloiu.
 • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.

Primăria Mangalia a semnat cu societatea Cool HR & Consulting SRL din Brașov contractul vizând organizarea evenimentului transfrontalier „Festivalul Marea Neagră cu Marama și Dunărea cu Năframa“.

Contractul a fost încheiat prin cumpărare directă, valoarea fiind de 100.000 de lei fără TVA, adică peste 20.000 de euro, la cursul actual.

Informațiile privind achiziția au fost publicate în Sistemul Electronic al Ahicizițiilor Publice.

Conform sursei citate, evenimentul a avut loc pe 30 septembrie 2023, începând cu orele 16.00, în Piața Republicii din Mangalia – Casa de Cultură, data de răspuns a autorității contractante fiind 27 septembrie 2023, ora 15.39.

În descrierea achiziției se precizează că „pachetul de servicii va conține: 1. Prestații muzical-artistice susținute în deschidere de artiști locali, urmați de două ansambluri de muzică populară (cântăreți și dansatori), unul românesc si altul bulgăresc, cu o durata de 40-45 minute fiecare, prezentator eveniment. 2. Scenotehnica de exterior conform cerintelor artistului (instalații de sunet și lumini). 3. 50 de afișe format A3, policromie pe o singură față, grafică și machetare incluse 4. 1(un) CD inscripționat cu poze realizate la locul de desfășurare, pe toată durata evenimentului“.

Despre Cool HR & Consulting SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 octombrie 2023, Cool HR & Consulting SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul social în Brașov, pe strada 15 Noiembrie, nr. 43 și se ocupă de activități suport pentru interpretarea artistică (spectacole).

Firma are puncte de lucru în Brașov, Ilfov și București.
Asociat unic și administrator este Dragoș Maraloiu, al cărui nume se regăsește și în Romsolar SRL7D Solutions SRLCool Spedition SRLIl Caminetto SRL și Sailing With Friends SRL.

Conform sursei citate, Cool HR & Consulting SRL figurează cu patru achiziții directe (inclusiv cu Ministerul Educației și Cercetării și Asociația „Comitetul de Organizare a Festivalului Olimpic al Tineretului European (F.O.T.E.) Ediția de Iarnă 2013“.

În 2022, societatea a declarat doi angajați, profit peste 720.000 de lei și cifra de afaceri peste 1,8 milioane de lei.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Cecilia Zagoneanu, Ziua de Constanța 03.10.2023

4 Comments

 1. Mangalia veselă !

  Comentariu by lucian visa — 3 octombrie 2023 @ 14:36

 2. deci „pe 30 sept” toata lumea la spectacol….chiar daca aflam cam tirziu. cred ca numai in MANGALIA SE POATE INTIMPLA ASA CEVA, DAR E DE INTELES, „DOMN DIRECTOR” DE LA CULTURA ERA OCUPAT CU VINZAREA DE PORUMB FIERT.

  Comentariu by pop — 4 octombrie 2023 @ 17:28

 3. Pt. #1
  https://www.cotidianul.ro/prapastia-dintre-stiintele-exacte-si-gandirea-speculativa/

  Comentariu by nabuco — 5 octombrie 2023 @ 16:59

 4. Si cu pantalonii in vine si cu banii luati:
  https://www.replicaonline.ro/grupul-damen-cere-romaniei-despagubiri-pentru-santierul-naval-mangalia-570554

  Comentariu by nabuco — 5 octombrie 2023 @ 21:15

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress