Politica locală

3 septembrie 2023

Colectare selectivă: Polaris nu va mai ridica recipientele cu deșeuri amestecate

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 10:34

editiadesud.ro 02.09.2023

5 Comments

 1. Articolul acesta nu este despre Primăria Constanța?

  Oricum, este un abuz. Legea citată prevede altceva. Una este dreptul să arunci selectiv, alta este obligatia cu sancțiunea de a nu mai asigura un serviciu contractat și plătit.

  De genul: legea prevede că Primăria trebuie să asigure coșuri pentru gunoiul public cu containere separate. Este o obligație a Primăriei. Dar nu este o obligație a cetățeanului, nu conține vreo sancțiune dacă nu o face. Gunoiul de pe stradă se sortează la groapa de gunoi.

  Polaris să susțină că nu ridică deșeurile dacă nu sunt sortate, este o încărcare a contractului privind serviciul public. Îl ridica, dar îl ridica fiind gunoi menajer (cu Taxa de depozitare inclusă).
  Ah, la Mangalia nu există diferența de preț pentru ridicarea gunoiului reciclabil față de cel nereciclabil. Pentru că a fost adoptat un contract care încalcă legislația în vigoare.

  Am să oblig Primăria să pună pe strazi si in parcuri coșuri cu containere separate. Și Polaris să ridice gunoiul public selectiv, așa cum obligă legea.

  Comentariu by Mentalistul — 4 septembrie 2023 @ 17:35

 2. Like @1

  Comentariu by nabuco — 4 septembrie 2023 @ 20:33

 3. La ce mizerie e pe faleza, pe dig…ti se face sila sa iesi sa te plimbi.
  La fel si prin oras, cosurile pline, nu iese nimeni din primarie sa vada?? Nu mai vorbesc de ghenele de gunoi..

  Comentariu by pop — 5 septembrie 2023 @ 11:27

 4. În ultima perioadă, textul de propagandă al primarului este că nu i-am votat niște proiecte. Pe Facebook, la festivitatea de premiere a pensionarilor, în interviuri la tv (interviuri plătite din banii OMD).
  „Din păcate, unii consilieri locali refuză să voteze proiectele orașului pentru a avea motive să critice primarul, anul viitor, înainte de alegeri. Sunt aceiași iresponsabili care, în goana după voturi, aruncă tot felul de dezinformări în mediul on-line, crezând că pot păcăli oamenii de bună-credință, cu manipulări ieftine.”

  I-au fost votate toate proiectele. Se plânge ca o gloabă de vremea de afară, că ar fi putut să plouă. Nu plouă, dar dacă erau alte condiții meteorologice ar fi putut să plouă.

  Răspunsul meu public: Primarul Radu Cristian este judecat de instanță pentru hoție și corupție. Dar zice că eu aș fi un rău pentru că nu-i votez unele „proiecte”. Refuz să-i fiu complice, nu vreau la pușcărie.

  Comentariu by Mentalistul — 6 septembrie 2023 @ 9:36

 5. Nu e cazul la noi …
  https://www.libertatea.ro/scoala9/elevi-tabara-educatie-mediu-4647973

  Comentariu by nabuco — 6 septembrie 2023 @ 21:09

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress