Mangalia – politica locală

30 august 2023

Licitații Constanța. Gemys Prodimpex SRL din Focșani livrează torturi aniversare Primăriei Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 11:37
 • Gemys Prodimpex SRL Vrancea este deținută și administrată de Mirela Aura Tuvene.
 • Durata contractului este 12 luni, iar adjudecarea s-a făcut la valoarea estimată inițial de Primăria Mangalia, de 728.000 de lei, adică peste 145.000 de euro, la cursul actual.
 • În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.

Gemys Prodimpex SRL din Focșani și-a adjudecat de la Primăria Mangalia contractul vizând furnizarea torturilor aniversare acordate persoanelor cu domiciliul stabil în municipiu.

Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă pentru acest contract.

Durata contractului este 12 luni, iar adjudecarea s-a făcut la valoarea estimată inițial de Primăria Mangalia, de 728.000 de lei, adică peste 145.000 de euro, la cursul actual.

Nu este posibilă subcontractarea, se arată în datele oficiale.

În descrierea contractului se face precizarea că acesta vizează achiziționarea de torturi aniversare acordate persoanelor cu domiciliul stabil în Municipiul Mangalia, aflate în următoarele situații: Aniversarea zilei de naștere și a pensionării; Sărbătorirea anilor de căsătorie; Aniversarea zilei de naștere a persoanelor încadrate în grad de handicap grav cu asistent personal, grav și accentuat și persoane fără venit cu vârsta de peste 60 de ani conform dispozițiilor Hotărârii Consiliului Local nr. 35 din data de 10.02.2022 și dispozițiilor Hotărârii Consiliului Local nr. 36 din data de 10.02.2022. Cantități minime și maxime ce urmează a fi solicitate pe durata contractului de 12 luni este: an: Cantitatea minimă estimată contract este de 5.000 torturi Cantitatea maximă contract este de 8.000 torturi“.

Despre Gemys Prodimpex SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 29 august 2023, Gemys Prodimpex SRL a fost înființată în anul 1997, are sediul social în Vrancea, pe strada Stupilor, nr. 3 și se ocupă de comerț cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie și produselor zaharoase, în magazine specializate.

Firma are două puncte de lucru în București, Sectorul 3.

Asociat unic și administrator este Mirela Aura Tuvene, al cărei nume figurează și în Green A. Prime Properties SRLVictoory Cake SRL și Victoory Premium Cake SRL, toate din Vrancea.

Gemys Prodimpex SRL figurează cu 26 de achiziții directe (Municipiul Mangalia autoritate contractantă) și un contract public, respectiv cel de acum, cu Municipiul Mangalia.

Cifrele Gemys Prodimpex SRL arată că în 2022 societatea a declarat șase angajați, profit peste 140.000 de lei și cifra de afaceri aproape 1,3 milioane de lei.

În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Cecilia Zagoneanu, Ziua de Constanța 29.08.2023

9 Comments

 1. Valoarea estimată este de 728.000 lei. Numărul de torturi este variabil între 5.000 și 8.000 bucăți. Adică valoarea unui tort poate fi între 145,6 lei și 91 lei.
  Cam ciudat. Poate ne lămurește cineva. În anunțul de atribuire nu se specifică greutatea și tipul tortului (ciocolată, vanilie…).

  Și altă întrebare. Cei care au diabet primesc ? Dacă da, cine își asumă riscurile ?

  Sper ca pensionarii să înțeleagă că aceste torturi sunt doar propagandă electorală plătită tot de ei.

  Comentariu by lucian visa — 30 august 2023 @ 11:44

 2. Cum ar veni: cu 150.000 euro din bugetul local câștigă alegerile.

  În 7 luni primăria a dat 3.515 torturi. Adică sunt 6.000 de pensionari în Mangalia.
  Suntem conștienți toți că este de un caracter infect să câștige cu manipularea vârstnicilor, dar o face pentru că se poate face.

  Orice am comenta, oricât i-ar acuza locuitorii Mangaliei pe ticăloșii aceștia, ei au aceste voturi. Poate 1.500 de voturi pierde, pentru că nu vin la vot, pentru că mor 600 de oameni pe an în Mangalia, pentru că sunt oameni pățiți cu ei. Dar 4.500 de voturi are de aici. Mai are niște asistenți personali angajați fictiv, cu toate familiile lor. Mai are vreo 200 de angajați necalificați, cu familiile lor. Pleacă de la 6.000 de voturi.

  Nu văd pe nimeni altcineva să aibă soluția să contracareze asta.

  Iar cei interesați de politică, pentru că se știu impotenți, pentru că nu pot și nu știu cum să schimbe răul acesta, sar netrebnici la gâtul meu. Păi eu sunt dușmanul? Sunt crispați de frică să reproșeze ceva lui Radu, astfel că mă atacă prostește pe mine să își arate sieși că este cineva.

  Vedeți pe altcineva să facă ceva care să schimbe asta? Poate altcineva să poată să contracareze asta și sa facă pe acei vârstnici să dorească binele Mangaliei?

  Dacă există cineva, să facă un pas în față.

  Comentariu by Mentalistul — 30 august 2023 @ 16:00

 3. Unul care a realizat ceva în viața, are o familie, a muncit, are un istoric care se poate verifica, nu doar povesti cu firme in care nu apare dar el era creierul. Eventual și cu ceva educație.

  Comentariu by Anonim — 30 august 2023 @ 17:34

 4. Pt.3: Mă uit la declarația de avere a lui Radu Cristian și vad că este tare sărac și nu are vreo firmă.
  https://mangalia.ro/wp-content/uploads/2023/04/RADU-CRISTIAN-DI.pdf
  Comparând declarațiile de avere, e mai sărac decât mine, nu are nicio locuință.
  Iar familie? Ia vezi, mai are familie? A părăsit-o, după ce s-a făcut primar.
  Când am venit eu consilier local, era un primar putred de bogat în declarația de avere. Avea soție. Acum ce mai are?

  Educație? Oi fi și tu la fel de incult ca Radu, de-l crezi educat? Între mine si Radu este o diferență de cel puțin 2 biblioteci. Să-l trimiți să-i facem o măsurătoare la coeficientul de inteligență, ca să nu mai existe discuții cu privire la asta.

  Ești atât de prost, încât după cele care i s-au întâmplat, vii să evidențiezi că are averi, că are firme, că are istoric. Unde le are? Le-a dus acolo unde le am eu.
  Unde poți verifica ce are Radu Cristian? Am verificat și nu are.

  Comentariu by Mentalistul — 30 august 2023 @ 22:36

 5. Pt. #2
  Medicii de familie trebuie sa atraga atentia Primariei intr-o atentionare de tip „class action” altfel daca ” scapa mortul” vor fi la … complicitate!

  PS: https://www.kamarad.ro/lin2m/index.html

  Comentariu by nabuco — 30 august 2023 @ 23:01

 6. Pt 6: Ce ai cu colegii mei de clasă?

  Comentariu by Mentalistul — 31 august 2023 @ 0:33

 7. Pt. #6bis
  Astazi de „Ziua Geamiei” am fost invitat de o fosta colega de clasa, la familia ei, o familie de oameni cu realizari profesionale si copii educati, sa mananc baclava(le) si sa beau o cafea cu caimac.
  Cand ma raportez la lumea inconjuratoare si la relatiile cu caracter sociologic ii am ca „etalon” pe profesorii si colegii mei, asa facand de putine ori „am calcat stramb” in viata.

  Comentariu by nabuco — 31 august 2023 @ 9:59

 8. Pt.2
  Dacă tot mor 600 de oameni pe an, atunci ar fi nimerit să li se ofere câte o colivă familiei. E păcat să se piardă voturile în care s-au investit anual torturi.

  Comentariu by lucian visa — 31 august 2023 @ 11:42

 9. https://fb.watch/mMIqTSNZmB/

  Comentariu by Mentalistul — 31 august 2023 @ 22:32

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress