Politica locală

7 august 2023

După masacrarea pomilor, urmează toaletarea lor. Adică, cum să mai arunci cu banii Mangaliei, tăind frunze la câini

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 14:20

Azi pe Rozelor. Pe tricoul individului cu teledrujba este scris Primăria Mangalia.

15 Comments

 1. Scrie Primăria Mangalia pe spate. Asta înseamnă că este angajat al Primăriei.

  Vreți să știți a cui e firma care încasează bani pentru „egalaj arbori” sau pentru „toaletare arbori”? Încasează pe lucrări făcute de angajații primăriei.

  Comentariu by Mentalistul — 7 august 2023 @ 19:46

 2. https://m.youtube.com/watch?v=aLBC8nPQwSg

  Comentariu by nabuco — 8 august 2023 @ 1:18

 3. Erată: elagaj arbori

  Comentariu by Mentalistul — 8 august 2023 @ 10:41

 4. Georgescu Daniel a creat o altă mafie la Limanu, e un fel de Radu Cristian.
  Stroe a plănuit sa candideze Georgescu la Mangalia, sprijinit de Murad și Iorguș, și să lase viceprimarul să candideze la Limanu.

  De la aceste decizii, Murad are dosar penal, DNA a fost astăzi și a făcut percheziții la viceprimar (zic sursele, uitati-va la ora care scriu), iar lui Georgescu i s-au redeschis niște dosare penale.

  De aceea nu-mi fac planuri. În 1 an și jumătate se vor schimba multe.

  Comentariu by Mentalistul — 8 august 2023 @ 11:26

 5. Un an si jumatate pana la alegeri ! Am avut parte si de campanie electorala morbidă,călcând pe cadavre ! AUR a umplut cutiile postale ! Dosare penale…”pictate” politic si cine stie ce drac om mai vedea ! Recomand pastile anti stres si plimbări prin parcuri…bine luminate !

  Comentariu by I.S — 8 august 2023 @ 12:52

 6. Pt 5: Bre nea I.S., matale ții cu hoții?

  Comentariu by Mentalistul — 8 august 2023 @ 13:08

 7. @6-Ai promis campanie profesionistă! Faci abuz de încredere,care este ca o foaie de hartie.Dupa ce ai…mototolit-o ,n-o mai îndrepți! Ai ajuns sa dai cu barda in cei cinstiți și corecți,acuzandu-i de defetism ! Cinstiți și corecți…dar si tampiti? Nici macar tu nu mai ai incredere ! Uite ce predictie defetista ai postat aici ( pregătind saltul de pisica…politica!) : Nu țin să mă asculte cineva. Îmi doresc să nu mă asculte. Eu spun, pentru ca să pot să răspund mai târziu: „Eu am spus. Nu ați ascultat.”

  Comentariu by Mentalistul — 5 august 2023 @ 19:33

  Comentariu by I.S — 8 august 2023 @ 14:19

 8. https://www.g4media.ro/perchezitii-dna-la-primaria-comunei-limanu-din-care-face-parte-si-vama-veche-primarul-e-cel-care-i-a-transmis-premierului-din-2021-sa-nu-vina-in-vama-veche.html

  Comentariu by Mentalistul — 9 august 2023 @ 10:56

 9. Pt 17: Am întrebat pentru că te știam doar hater, nu că ai ține cu hoții. Dar ultima perioadă nu le mai văd că sunt împotriva mea pentru că nu mă placi, ci că faci din partizanat cu hoții.

  Dim subiectele matale, ca să nu crezi că ești lăsat să bați câmpii cu manipularea:
  – nu sunt alegerile locale acum, sunt peste 1 an. Când o sa intru în campanie, o să anunț.
  – nu e moment de campanie, am scris mai sus că nu pot să îmi fac planuri, deoarece intre timp situațiile au prins o obișnuință de a se schimba. Dar e moment de făcut curățenie, să scăpăm de hoți și ticăloși. Văd că matale ești împotrivă.
  – eu informez poporul. Pe dta, pe cei care citesc aici, pe toți cei care pot să mă vadă cumva. Dacă i formațiile nu sunt pe placul dumitale, nu mai sări ca tâmpiții (pe care i-ai amintit) la gâtul meu, sunt doar povestitorul.

  – eu întreb astfel: Dacă fata criminală ar fi abandonat cadavrul victimei sub banca pe care a arătat-o Radu Cristian intr-o postare, că au distrus-o vandalii de locuitori ai Mangaliei, iar politia locală nu e capabila să identifice făptașii pentru ca în parcul lipit de stația de posta veche nu există camere de supraveghere, mai identifica poliția cine a fost făptașul.
  În Parcul Diana au fost investiții mari de curând, cu felinare, cu cameră de supraveghere. S-a plimbat fata aia o oră prin parc, au avut noroc că la un momendat a trecut pe sub camera video cea nouă.
  Poți sa zici ce vrei, dar în stațiunile Mangaliei, pe faleze, prin parcuri, pe străzi, nu sunt camere video de supraveghere. Asta pentru turiști.
  Iar pentru Mangalia, vreau ca parcările sa fie dotate și amenajate conform legilor. Una din ele:
  https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/264751

  Sa vii să spui că îmi fac campanie electorală morbidă, călcând pe cadavre, în condițiile când acel cadavru este exemplu ce se poate întâmpla, trebuie să fii mai ticălos decât cei care păstrează această situație.

  Fapt: fata aia, după ce a ucis, a chemat taxiul că să fie dusă în Parcul Diana. De ce a ales acel parc, spus ca destinație șoferului? Dacă îl știa parc luminat și cu cameră video, nu mai mergea acolo, ci undeva pe întunericul falezei. Fata a mai fost acolo, știa deja locul. Ghinionul a fost sa treacă pe aleea aceea unde se află singura cameră mai calitativă.

  Una este sa fie parcurile, parcările, strazile, ghenele supravegheate video și să ai locuri moarte, unde nu ai. Și alta e sa fie majoritatea orașul nesupravegheat video și să ai 2-3 camere, ici-colo.
  Una din filmări e de lângă Cosovari. La ieșirile din Mangalia sunt camere video, pe Rozelor spre Saturn, pe DN spre Constanța, pe drumul spre Albești, pe drumul spre Vama Veche, ba chiar și spre Alexandru Iliaș.

  Revin la subiect: crima aceasta te face să te gândești la siguranța orașului. Când primarul a acuzat cu câteva zile în urmă că vandalii de mangalioti au distrus o băncuță, dovedind că aparatul lui de specialitate numit Poliția Locală, am reacționat: Cat de tâmpit să fii să anunți tâlhării că pot face ce vor în parcurile Mangaliei, să le spui ca nu ești capabil sa identifici făptașii?
  Același lucru l-am spus și atunci, dat nu a mai fost campanie electorală pt tine. Dar acum, pt că există o crimă și o faptă care confirmă cele punctate de mine, ți-a devenit campanie electorala morbidă.
  Nu ai gândit cum am gândit eu, iar dta crezi că nici criminalii și violatorii nu gândesc, undeva în mintea ta mă „acuzi” că am atras atenția la prostia primarului. Fii sigur că cei care fac crime înțeleg din ce declara primarul ceea ce am spus, dta nu faci crime să gândești așa. Dar te sperie că spun adevărul. Reacționezi intrând în negație și sărind la gâtul meu, ca as face campanie electorala.

  Când de fapt este vorba despre siguranța publică. Și exact cum am spus, pt că nici victima, nici călăul nu sunt din Mangalia, ignorantii se întorc la acceptarea că nu avem un plan corent și aplicat pentru siguranța publică.

  Din toată realitatea asta, ai scos că eu sunt ăla rău, eu sunt cel ij care sa dai cu pietre.
  O dată nu am vazut să reproșezi primarului, dar lui primarului, pentru toate ticălosiile pe care le face. Coroborand atacul ilogic cu acest fapt, te intreb: „Matale ții cu hoții?”.

  Comentariu by Mentalistul — 9 august 2023 @ 11:52

 10. Stațiunea Saturn, după investiție cu fonduri europene în iluminatul public:
  https://www.facebook.com/100063669551720/posts/pfbid02CUwhraZVCH4n7Auo5Ndn1YkYAdaJv9zXS7m6eX7JVQWDKLQR8hYg5ctnYjhKtp33l/

  Comentariu by Mentalistul — 9 august 2023 @ 11:59

 11. @9-Deși nu pare, hater-ul se deosebește de fabricantul de hate speech (discurs instigator la ură), care e propagandist, deci premeditat, și de troll-ul de Internet, care e disruptiv și el în mod premeditat, nu poate avea succes în deturnarea conversației dacă nu își face numărul cu o detașare mai mare decît a victimelor lui.

  Și uite-așa, am ajuns pe Internet, mai precis, în zona rețelelor sociale și a Web 2.0. Hater-ul pare o 

  Comentariu by I.S — 9 august 2023 @ 13:05

 12. cont @11-Hater-ul, o persoană măcinată de anxietate și nemulțumiri, care își găsește o personificare a anxietăților și nemulțumirii ca poetul muza ! Eu unul nu ma regăsesc aici ! Am o familie împlinită,am si cunoscuți în acest virtual,am si o oglinda acasa unde ma pot autoanaliza(Si recomand si altora !) Si da urăsc hotii,pentru care as putea deveni hater,însă experienta din administratie…m-a pus cu botul pe labe ! Cel mai bine ptr. mine ( psihic) referitor la oamenii politici rămâne: „Lasa-l in plata Domnului !”

  Comentariu by I.S — 9 august 2023 @ 13:24

 13. Pt. 9
  Esti un prost facut gramada !

  Comentariu by Anonim — 9 august 2023 @ 18:12

 14. Pt 12: Și totuși, nu te-am auzit/văzut să reproșezi ceva lui Radu Cristian. As zice ca ești un galant, că nu faci reproșuri, că ești numai pozitiv.
  Dar să dai cu rahaturi în mine nu te-a oprit nimic. De ce?
  Deci pot să am niște rezerve în ceea ce te privește?

  Comentariu by Mentalistul — 10 august 2023 @ 9:46

 15. https://www.cotidianul.ro/judecatoarea-adriana-stoicescu-chiar-credem-ca-pacalim-pe-cineva/

  Comentariu by nabuco — 17 august 2023 @ 15:45

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress