Politica locală

6 august 2023

Alertă la Mangalia! O minoră, găsită decedată într-un parc

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 9:38

Este alertă în această dimineață la Mangalia acolo unde a fost găsit într-un parc trupul unei minore decedate.

În zonă au ajuns polițiștii, jandarmii și criminaliștii care au deschis o anchetă.
Trupul victimei va fi transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Vom reveni cu informații.

Daniela MOLDOVEANU Nicușor BUȘURICĂ, Ziua de Constanța 06.08.2023

20 Comments

 1. Parcul Diana.

  Comentariu by lucian visa — 6 august 2023 @ 9:38

 2. Oare de ce în administrație Iorgus cu viceprimari Vișa /Botas,orașul era apreciat în presa din întreaga lume,fiind apreciat ca un oraș frumos,curat ,linistit iar acum în aceasta administrație orașul apare numai la rubricile asa nu?!Are cineva vreo explicație cu atat mai mult cu cât acum bugetul Mangaliei este mult mai mare și cu atât mai mult cât exista o Politie locala cu numeroși angajați și atribuțiuni de serviciu complexe.

  Comentariu by Ana — 6 august 2023 @ 11:23

 3. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid023SBpJaruBXFLU3cFZydDVu32ejJNQSQf6ZTVstjQ79Z8TMWc7E4BpeMtU86N4TGzl&id=100041307531799
  Plus asta:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0qRRjSoHt2NdcHqUdTmDBw7HNCn7QdY92WvY45tFD2DuuEYAwz8sd3bXN58wQX3bfl&id=100041307531799

  Comentariu by Mentalistul — 6 august 2023 @ 12:53

 4. https://fb.watch/mfF7jTtDGn/

  Comentariu by Mentalistul — 6 august 2023 @ 20:48

 5. https://www.cotidianul.ro/ce-bine-o-duce-gabriel-oprea/

  Comentariu by nabuco — 7 august 2023 @ 0:35

 6. Penibilule ! Ai aflat cine era violatorul, talharul si criminalul ? Ai aflat de pe ce camere de supraveghere a fost prins ? Nefericit ce esti…

  Comentariu by Anonim — 7 august 2023 @ 11:27

 7. Pt.4
  În parcul Diana este lumină noaptea și a fost și-n acea noapte tristă, cel puțin până la ora 23 când m-am culcat eu. Din dormitor am contact vizual cu banca sub care a fost găsită fata și pot confirma că de multă vreme n-a mai fost oprită lumina noaptea în parcul Diana. Și în acea noapte n-a fost gălăgie în parc. O excepție vara, de care criminala (criminalii) s-a(u) folosit.
  Înțeleg acuzațiile politice, dar e suficient de criticat fără a deturna adevărul.

  Comentariu by lucian visa — 7 august 2023 @ 13:31

 8. Până la gândire politică, am gândit polițienește. Persoana care a găsit victima a spus că nu era lumină. La fel ca dumneata, cineva a contrazis. Și a întrebat simplu omul: între ce ore e lumină?
  Pe la ora 08:00 am vorbit cu băiatul care a sunat la 112. Mi-a spus ca inițial nu au înțeles ce este, pentru că era întuneric, dar apoi a băgat „blitz”-ul să vadă ce e și așa și-a dat seama că este om.
  Din aceste declarații am dedus că zona unde a fost pusă nu era luminată. Este și logic, nu identific vreun interes al celor care au anandonat-o în parc sa o lase la lumină.

  Posibil să fie felinare acolo, doar ce au fost cheltuiți foarte mulți bani în acel parc. Dar poate nu e de ajuns, poate este îndreptată spre bloc să deranjeze pe dl.Vișa. Două persoane au declarat că nu au identificat din prima că este corp omenesc. Dacă de aproape nu au reușit două persoane să identifice, cum ar putea fi identificat făptașul după camera de supraveghere?
  Nici nu cred că este corect să schimbăm noi declarațiile celor care au gășit-o, să spunem că ei mint, pentru că atacam credibilitatea unui martor.

  De ieri dimineață dețin foto de la fața locului, făcute înainte sa fie sunat 112. Parul fetei era negru, răvășit, corpul era înnegrit, și era chircită pe lateral. Nu i se vedea fața. Dacă poliția a vrut să meargă cu zvonul că are 12 ani, așa a mers și presa. Am susținut ce a vrut poliția să se știe. Sunt metode polițienești.

  Mă deranjează când persoane vor să schimbe declarațiile martorilor, pentru că știu ele altfel. Oamenii au povestit cum au găsit fata, nu au adăugat de la ei pentru „acuzații politice”. Dumneata, dle Vișa, știi ceva așa cum știi, la modul obișnuit; iar acei martori știu așa cum a fost la momentul acela. Nici dvs, nici Ciuraru, nici Radu Cristian nu ați fost prezenți la descoperirea macabră.
  Cine, de fapt, deturnează adevărul?

  Subiectul meu este general.
  Primarul a pus foto cu o băncuță drzmembrată din parcul de lângă Poșta Veche și a acuzat locuitorii Mangaliei, fără să identifice făptașul. De aici e de înțeles că nu poate identifica pe făptaș. Primarul a anunat anunțat în gura mare, să afle asta criminalii, tâlhării și violatorii.
  La modul general, nu avem camere de supraveghere în parcuri, pe străzi sai în parcări. Spusă din gura primarului.

  Apoi, a scris ieri primarul o postare, prin care își ia angajamentul că va monta camere de supraveghere și va face iluminatul să funcționeze.

  Nu am fost acolo la 5 dimineața, ca să constat ce fel de lumină este sau nu este. Am povestit declarațiile martorilor.

  Comentariu by Mentalistul — 7 august 2023 @ 14:18

 9. Crezi că în parcuri trebuie să fie nocturnă ca la fotbal ? Și poate ar trebui să fie și VAR ?
  Evident că sub bancă nu era lumină suficientă ca să vezi din prima ce era acolo. Fiind mulți copaci, crengile lor estompează lumina. Eu m-am trezit la 6, era suficientă lumină solară ca să văd că zona era protejată de panglica galbenă pe care era scris poliția (bănuiam că nu vedeam până acolo scrisul) și erau și câțiva agenți care protejau zona. Pe ei vedeam scris poliția pentru că erau mai aproape și erau în lumină. Cred că atunci cadavrul fusese ridicat deja. Eu nu distingeam până acolo și n-am văzut nicio ambulanță. Am bănuit doar că a fost o crimă, doar atunci când au apărut criminaliștii în costumele lor alb bej gri.

  Dacă crezi că eu îl apăr pe Radu, atunci degeaba ești în organizația cu care te lauzi. Eu spun doar ce am văzut și nu pot fi de acord cu minciuna că parcul ar fi fost neiluminat. Poate că lumina s-a stins pe la 3, 4, 5, 6, asta nu știu, dar de obicei noaptea este lumină acolo. Și foarte multă gălăgie. Cu atâta gălăgie mă trezesc de obicei aproape în fiecare noapte și văd fără să vreau ce e cu lumina din parc.
  Dacă vrei, vin-o pe la mine pe la 5 dimineața și vezi singur banca cu pricina de la balconul meu. Pentru mine pescărușii sunt vestitorii dimineții. Și chiar sunt chiar ai dracului de matinali și mai ales gălăgioși.

  Ca notă generală, poliția a lucrat foarte bine. Părerea mea. Poate au avut și noroc, dar să rezolvi un caz de crimă, fără martori, într-o zi, cred că e ceva meritoriu. Poate că e și meritul procurolului de caz.

  Comentariu by lucian visa — 7 august 2023 @ 14:34

 10. Camere video hotel…taxi comandat si dusă în parc…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/filmul-crimei-din-mangalia-reconstituit-dupa-imaginile-video-trupul-alinei-a-fost-carat-cu-geamantanul-pana-in-parc-povestea-fetei-2455255

  Comentariu by I.S — 7 august 2023 @ 16:00

 11. Pace voua !
  https://s3.amazonaws.com/lowres.cartoonstock.com/women-mensa-breakaway_group-mensa_association-mensa_members-members_of_mensa-dpa0284_low.jpg
  😉

  Comentariu by nabuco — 7 august 2023 @ 16:03

 12. Pt 9: Da. Politia a lucrat repede.
  A ajutat și faptul că victima era înregistrată cu amprentele în AFIS.
  Restul zvonurilor, au fost tehnici polițienești.

  Ma gândeam cu mintea din organizația aia, nu ai fost dumneata lângă reporter sa-l contrazici pe martor că era lumină în parc? Cel care se aude în filmare? Așa, o fractiune de secundă am avut un artificiu de gândire… Pentru că ești prea pasional sa rectifici ideea că nu era lumină.
  Dar te cred pe cuvânt. Nu am fost acolo. Fac abstracție că am auzit 4 + 1 = 5 martori care spun același lucru. Dar cum am spus mai sus, sunt sigur ca și Loredana a ales un loc întunecos.

  Comentariu by Mentalistul — 7 august 2023 @ 18:47

 13. Mare panarama e Ozzy asta.De cascadorii rasului cum le stie el pe toate si cand e prins cu minciuna tot el sa se scoata.Politicianul tot politician(a se citi viclean,mincinos,laudaros etc).

  Comentariu by Anonim — 7 august 2023 @ 20:53

 14. Spre deosebire de cei care zic că aș minți, eu am dovezi video pentru ce am afirmat.

  Comentariu by Mentalistul — 7 august 2023 @ 21:00

 15. Sunt o panaramă și un mincinos de cascadorii râsului, zici.

  Proba pentru că e cum zici e aici:
  https://fb.watch/mh0uYeSETa/

  Ar fi bine s-o vadă și dl Vișa. Eu iar am zis ca e beznă, dar unii oameni jură că acele felinare noi se aprind în fiecare seară. Ar fi și culmea să nu se aprindă, sunt LED, au 50.000 de ore viață și consumă puțină energie electrică. Nu are cum să nu funcționeze la momentul unei crime, e Ozzy nebun. Ce dacă zic martorii ca era beznă la 5 dimineața.

  Comentariu by Mentalistul — 7 august 2023 @ 21:44

 16. Culmea detectivilor: sa prinda un criminal(a) in serie Taylor.

  Comentariu by nabuco — 8 august 2023 @ 0:21

 17. https://www.replicaonline.ro/criminala-de-la-mangalia-surprinsa-pe-camerele-de-supraveghere-in-timp-ce-cara-cadavrul-prietenei-sale-video-564686

  Comentariu by nabuco — 8 august 2023 @ 21:28

 18. O camera e de la Cosovari (nu e în video acesta) și o filmare e de la camera din parc. S-a plimbat criminala o oră prin parc. Presupun că este o tactică s poliției locale (wow!) să nu dezvăluie unde sunt celelalte camere dvideo din parc. Sunt invizibile ochiului pământean, altfel ceream imaginile de pe ele imediat după descoperirea cadavrului.

  Dacă criminala ar fi dus cadavrul victimei sub banca aceea ruptă și reparată, din parcul din fața Poștei Vechi, pentru care primarul acuza locuitorii Mangaliei că sunt vandali, ar mai fi găsit-o după camera video?

  Comentariu by Mentalistul — 9 august 2023 @ 0:49

 19. @18- https://youtu.be/fSpKDbNWmNs

  Comentariu by Anonim — 9 august 2023 @ 4:38

 20. https://www.lucianvisa.ro/2023/08/09/palma-imobiliara-incasata-de-primarul-mangaliei-de-la-instanta-de-judecata/#comment-787311
  ;-(

  Comentariu by nabuco — 10 august 2023 @ 21:29

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress