Politica locală

31 iulie 2023

Un minut cu Ozzy nr 23

Filed under: PER — lucian visa @ 15:23

FB Menabit Ozzy

20 Comments

 1. Nu e prima dată când se masacrează copacii.

  Comentariu by lucian visa — 31 iulie 2023 @ 15:24

 2. Pt 1: Nu este prima dată când se masacrează copacii. Ce am făcut eu este să arăt consecințele tăierii coroanei copacilor.
  Este prima dată când cineva a luat un termometru și a umblat pe străzile Mangaliei să arate consecințele unor tâmpenii ale primarului. Nu avea rost să fac asta în iarnă, ori în primăvară, ci vara pe caniculă, când mor vârstnicii cardiaci din cauza caniculei.

  Am întrebat în alte orașe din Europa sau pe cei din Istanbul, cum toaletează ei copacii. Îi toaleteaza invers, elimină crengile de jos, primele 4 rânduri și formează o coroană precum o umbrelă.
  Așa cum am văzut că au făcut-o aici:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0258ukK9fTZ4moDiAK81FP3435Jf37BMqgHR49XrNsWnoBcDdxp7wA2VHagWsFCAnGl&id=100041307531799

  Deci nu e că nu ar ști. Acești copaci nu sunt pomi fructiferi.
  Dar preferă să le taie coroana pentru că la o camionetă de deșeuri biologice, firma care „egalează” copacii, adică Pepiniera Neptun SRL a lui Jianu Florin, încasează 1.000 de euro. Ori firma aia cu nea Radu Copac la înaintare. La 500 de copaci „toaletați” intr-un an, sunt 500.000 de euro în buzunarul cuiva.

  Comentariu by Mentalistul — 1 august 2023 @ 9:28

 3. Esti penibil

  Comentariu by Anonim — 1 august 2023 @ 11:57

 4. https://fb.watch/m94HBgVo7N/

  Comentariu by Mentalistul — 1 august 2023 @ 21:12

 5. Pt 3: Mulțumesc apăsat!

  Comentariu by Mentalistul — 1 august 2023 @ 21:43

 6. Este ingrozitor in ce hal sunt masacrati copacii in Mangalia.
  O bataie de joc si o incompetenta crasa.
  D-le Primar nu mai acceptati asemenea neprofesionisti in intretinerea si amenajarea spatiilor verzi.

  Comentariu by murgu — 2 august 2023 @ 11:21

 7. Aici nu e vorba de specialiști, e vorba doar de bani.

  Comentariu by lucian visa — 2 august 2023 @ 17:47

 8. S-a cerut schimbare! Jianu Florin este schimbat în repriza a doua cu Diiiidi Căăălin!

  Întrucât nu mai poate ocupa o funcție de funcționar public, Didi Călin este angajat Administrator Public.

  Comentariu by Mentalistul — 2 august 2023 @ 19:03

 9. O MOCIRLA A AJUNS PRIMARIA MANGALIA, SUSPENDAT JUDECAT PENTRU ABUZ IN SERVICIU CU DELAPIDARE DE MILIOANE DE EURO, SOFERUL AJUNS MARE DIRECTOR DE ACHIZITII TRECE LA ALTA FUNCTIE DE CONDUCERE PRIN BINEVOINTA TILHARULUI SEF RADU C. HUOO, RUSINE. DEMISIA HOTOMANILOR, BANDITILOR.

  Comentariu by dana — 2 august 2023 @ 21:51

 10. DACA PRIMARUL PRIETENUL LUI CALIN SUSPENDATUL II FACE CONTRACT DE MANAGER PUBLIC CA SA II PROCURE BENEFICII MATERIALE, ARATA CEL PUTIN A CONFLICT DE INTERESE.

  Comentariu by dana — 2 august 2023 @ 21:57

 11. Fac o declarație, iar eu obișnuiesc să fac ceea ce spun că o să fac.

  Nu există motive empatice să susții pe Radu Cristian pentru primar. Nu a făcut bine Mangaliei, ba a terorizat-o, a furat-o, a batjocorit-o. Nu există motive de simpatie să susții pe Radu Cristian pentru că nu a fost un om bun, nu a ajutat oamenii când a fost pandemia, nu a ținut audiențe, are discursuri de ură, nu e un om pe care să îl admiri. Este incult.
  Astfel că singurele motive pentru a susține pe Radu Cristian sunt atracția pentru oamenii de la putere și interesul personal.

  Comentariu by Mentalistul — 2 august 2023 @ 22:41

 12. Fac o declarație, iar eu obișnuiesc să fac ceea ce spun că o să fac.

  Nu există motive empatice să susții pe Radu Cristian pentru primar. Nu a făcut bine Mangaliei, ba a terorizat-o, a furat-o, a batjocorit-o. Nu există motive de simpatie să susții pe Radu Cristian pentru că nu a fost un om bun, nu a ajutat oamenii când a fost pandemia, nu a ținut audiențe, are discursuri de ură, nu e un om pe care să îl admiri. Este incult.
  Astfel că singurele motive pentru a îl susține pe Radu Cristian sunt atracția pentru oamenii de la putere și interesul personal.

  Dintre cei cu interes personal, sunt cei care au contracte cu primăria, ori au vreo combinație care nu este legală. Aceștia dacă devin susținătorii lui Radu, ori dacă se comportă cum s-au comportat până acum, în sensul că oricine reproșa o groapă sau ceva care este în responsabilitatea primăriei era atacat de acești „propagandiști” ai lui Radu. Acești „agenți” de opresiune au obișnuinuit să bage pumnul în gura celor care spun adevărul. Făcând-o pentru o complicitate la hoție, or să primească același lucru, o investigație pentru toate sifonarile de bani, vor fi prezentați cei care primesc salarii nelegale ca asistenți personali, ori sunt salariați fictivi precum Victor, orice combinație au făcut cu primaria va fi scoasă la lumină. Așa zice legea, să fie transparență.
  Cine va susține pe Radu Cristian cu vorba pe rețele de socializare, cu fapta, cu aplauze, în orice fel, înseamnă că a intrat în politică ca să sprijine Răul. Așa am decis să consider.
  Toți aceștia sa se aștepte că vom identifica motivul partizanatului pentru Radu. Acolo unde este hoție sau se incalca vreo lege (de exemplu favorizare la contracte publice), vom face cunoscut poporului și autorităților competente.
  În loc să mai sufere orașul cu Radu Cristian primar, mai bine să mă înjure pe mine acei câțiva care ii prindem că își trag foloase din bugetul local sau din patrimoniul Mangaliei. Dacă mă înjură, dacă nu mă înjură, nu vor opri această promisiune.

  Comentariu by Mentalistul — 3 august 2023 @ 0:31

 13. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0bJMEfrDmtrVLZogPZywcUm49dvPKje4NzVwFCqCEX8n74zvtWJGYNfRCPVQvsKEDl&id=100041307531799

  Comentariu by Mentalistul — 3 august 2023 @ 10:05

 14. https://www.gandul.ro/actualitate/miliardarul-mohammad-murad-si-fiicele-sale-vizati-intr-un-dosar-penal-pentru-posibile-decontari-de-servicii-medicale-fictive-casmb-a-facut-plangerea-20027449?fbclid=IwAR19Sc-11UZRblHLsWtInhPu38Ijcsvu1vd8ut-NR4tcrOPMe5q-PYIYMNw

  În ritmul acesta al dosarelor, mă trezesc în 2024 că nu voi avea contracandidați.

  Murad nu are ce să mai caute în alegerile din Mangalia. În 2020 m-am retras cu speranța să unim voturile și să alungăm pe Radu. Inițial i-am cerut lui Murad să se retragă. Dacă s-ar fi retras Murad, aș fi câștigat. Dar Murad nu a vrut, astfel că am încercat ultima șansă: l-am băgat pe Murad în partidul meu și m-am retras, ca să se unească voturile contra Radu, să scăpăm de blestemul asupra Mangaliei, numit Radu Cristian.
  Apoi l-am cunoscut mai bine pe Murad, fiind în același partid cu mine, Partidul Ecologist Român. Spun sincer: este o pramatie! Este un mincinos, un zgârcit, un figurant – săgeată pentru Cosmin Gușă și Rareș Bogdan.
  După alegeri, l-ați mai văzut pe Murad să se implice pentru locuitorii Mangaliei?

  Se mai vehiculează numele lui Georgescu Daniel (actual primar la Limanu) să fie candidat în Mangalia pentru PSD. E tot un fel de Radu Cristian, tot sub stăpânirea lui Felix Stroe. Aceleași metehne, același caracter, cât de rău e Radu, la fel e și Georgescu.

  Radu Cristian se bazează pe torturile și primele pe care le dă vârstnicilor. De la începutul anului, în 7 luni, a dat 3.515 torturi pensionarilor. În total, din banii contribuabililor, Radu Cristian își face campanie oferind cca 6.000 de torturi. Acestea sunt voturile pe care mizează.
  Fiecare trebuie să povestim vârstnicilor cine este Radu Cristian cu adevărat.
  Este judecat pentru mare hoție, și-a ascuns averea adunată din munca mangalioților, ca să nu o găsească procurorii.
  Povestiți vârstnicilor cât mult rău a făcut Radu Cristian orașului Mangalia.
  Voi povesti și eu, am să ajung la fiecare.

  Comentariu by Mentalistul — 4 august 2023 @ 7:58

 15. Acordam drept de sicofant oricarui consilier care a votat impotriva la hot.36/2022 !(aia cu torturile)

  Comentariu by Anonim — 4 august 2023 @ 9:03

 16. Pt 15: Nu degeaba sunt mensan.

  Comentariu by Mentalistul — 4 august 2023 @ 15:26

 17. @16-Daca si mensanii sunt sicofanti se duce lumea de râpă! In 2022 prin hot. 36 s-a „imbunatatit”o alta din 2019(s-a umflat bugetul acordat) cand toți consilierii prezenți au votat pentru ! Cine opreste consilierii sa participe la înmânarea diplomelor si a banilor !

  Comentariu by Anonim — 4 august 2023 @ 16:17

 18. Pt 17: Am obosit sa descifrez șarade. Dacă ai ceva de spus mie, adresează-te mie direct cu subiect și predicat.
  Care ți-e oful?
  La ce vrei să îți răspund?

  Întrebi de ce am votat pentru? Am fost de acord sa dea primăria un tort, dacă o viață normala nu ne lasă să trăim. Eu nu reproșez că primesc oamenii tort. Ba și ONG-ul meu o să le ofere ceva de ziua lor, să fie bucuria mai mare.
  Doar am făcut calculul pe ce voturi se bazează. Iar comentariul meu „nu degeaba sunt mensan” se referă că am strategia și pot pune în aplicare să mut aceste voturi de la Radu.

  Deci dacă ai vreo plângere, te rog cu subiect și predicat. Și cu semnul întrebării, nu cu semnul exclamării.

  Comentariu by Mentalistul — 4 august 2023 @ 21:54

 19. Strategie auzi tu la el,strategie
  At mai avut tot felul de strategii,dar tu esti acel papagal care se tot lauda fara sa faca nimic concret.

  Comentariu by Anonim — 5 august 2023 @ 17:47

 20. Tot nu a8 exprimat cu subiect si predicat ce vrei.
  „Huă!” știe orice sclav.

  Comentariu by Mentalistul — 5 august 2023 @ 19:37

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress