Politica locală

25 iulie 2023

Diversiune de doi lei! De la vila de lux, Cristian Radu a ajuns să „locuiască“ într-o magherniță din Mangalia. Video

Filed under: Primar — lucian visa @ 11:06

Radu Cristian, primarul din Mangalia, era, până anul acesta, unul dintre cei mai potenți financiari aleși locali din județul Constanța. Și spunem „era“ pentru că i-au dispărut din declarația de avere sumedenia de imobile cu care se lăuda. Una dintre proprietățile lui Radu, sau mai bine spus ale soției Bianca Marga Radu, situată pe malul lacului Siutghiol, zona Ceronav, este o vilă imensă, împrejmuită cu un gard viu de trei metri, să nu cumva să-și arunce curioșii privirile în ograda sa, construită cu sudoarea feței… soacrei. Gurile rele spun că în această vilă locuiește baronul din Mangalia însă, dacă ar fi să ne luăm după datele oficiale, primarul stă într-o magherniță, din Mangalia, veche de când lumea și pământul.

Arhitecți celebri au făcut din casa lui Cristian Radu, de pe lacul Siutghiol, un adevărat palat, un colț de rai… pe bani grei.

Și-a amenajat în curte un foișor ce cuprinde un lounge, loc de servit masa, bucătărie de vară și zona de relaxare cu jacuzzi. De asemenea, este amenajată o rocărie cu stânci aduse de la cariera Sitorman și vegetație specifică, diverse specii. De la palatul cu vedere la lac, Radu a ajuns într-o casă dărăpănată din Mangalia, cu acoperișul șubrezit și pereți scorojiți, o magherniță în toată regula. Și nu este o glumă! Dar cum ar putea un om de talia lui Cristian Radu să-și ducă traiul într-o astfel de casă?! Evident că nu poate!

Pentru cei care nu știu, una dintre condițiile principale pe care un candidat la alegerile locale trebuie să le îndeplinească este să aibă domiciliul pe teritoriul unității administrativ-teritoriale în care urmează să fie ales. Și, cum Radu locuia în Constanța, avea nevoie de un domiciliu în Mangalia, ca să poată candida, așa că și-a tras unul. Nu știm cum a ajuns la casa cu pricina, pe cine a păcălit să-l ia în spațiu, dacă l-a luat în spațiu, cert este că Radu, oficial, locuiește în maghernița de pe strada Simion Bărnuțiu. Neoficial, se bucură de luxul din vila de pe lacul Siutghiol.

Știm sigur că imobilul nu-i aparține ex baronului din Mangalia, căci în ultima declarație de avere Cristian Radu apare cu 0 clădiri. Date fiind circumstanțele, nu putem să nu ne punem câteva semne de întrebare. Oare are mutația făcută în fals?

Diversiune de doi lei! De la vila de lux, Cristian Radu a ajuns sa „locuiasca“ intr-o maghernita din Mangalia. Video

Maghernița din Mangalia, unde Radu are domiciliul

Vila luxoasă de pe lacul Siutghiol

Dar să revenim la vila luxoasă din Constanța, acolo unde locuiește, de fapt, edilul. Aceasta a născut, de-a lungul timpului, mai multe controverse, fiind moștenită de soția lui Radu de la mama sa, Gloria Babușcă. În iulie 2006, pe vremea când edilul era șef la Garda Financiară, soacra Gloria Babuşcă a cumpărat terenul de la un anume Gheorghe Bajdeche.

Acesta din urmă ar fi primit proprietatea printr-o dispoziție de primar semnată de Radu Mazăre. În 2009, soacra a construit casa ca-n poveşti.

Câțiva ani mai târziu, bătrâna a murit, mai exact în 2013, iar în urma succesiunii dezbătute, proprietatea a fost moștenită de fiica ei.

Casa de pe malul lacului Siutghiol a intrat oficial în declaraţia de avere a primarului Mangaliei în 2014. În 2023 a dispărut, la fel ca multe alte bunuri. De ce? Radu și soția lui știu, noi nu putem decât să bănuim!

Video: vila de lux din Constanța

Mirela Pascal, Replica 25.07.2023

9 Comments

 1. MENTALISTUL, Just Now
  Slugile lui Radu sunt persoane stabile. Proaste au fost, proaste au rămas. Se discuta despre jaf organizat, iar ei injura pe cei care dezvaluie adevarul. Cica „de ce scrieti doar de Radu?”. Radu nu fura in fiecare zi? Radu distruge afaceri locale in fiecare zi. Radu ucide oameni in fiecare zi. Nea Gica Sifonaru, Viereanu, Bica etc, ucisi de Radu prin terorizare. Oamenii platesc facturi exorbitante la caldura de 3.000 de lei/luna pe un apartament de 2 camere. A lasat mii de oameni fara munca. Un regim opresiv existent zi de zi, de aceea trebuie sa se scrie zi de zi. A ajuns Radu Cristian sa scrie comentarii pe aici, plin de ciuda, de pe telefoanele cu abonament pe primărie.

  Comentariu by Mentalistul — 25 iulie 2023 @ 13:14

 2. https://whistleblowingmonitor.eu/

  Comentariu by nabuco — 26 iulie 2023 @ 14:05

 3. Ce nenorocit esti !!

  Comentariu by Anonim — 26 iulie 2023 @ 14:10

 4. Pt. #3
  ??

  Comentariu by nabuco — 26 iulie 2023 @ 15:33

 5. Pt 3: Ceea ce nu îți place, altora nu face.

  Comentariu by Mentalistul — 26 iulie 2023 @ 18:47

 6. Wonderful beat ! I would like to apprentice even as you amend your web site,
  how could i subscribe for a weblog web site? The account helped me a applicable deal.

  I had been tiny bit familiar of this your broadcast provided brilliant clear concept

  Comentariu by 먹튀 — 26 iulie 2023 @ 23:58

 7. Tot nenorocit ramai !

  Comentariu by Anonim — 28 iulie 2023 @ 9:35

 8. Ptr 1
  Esti din cale afara de penibil. Afirmatii delirante. Paranoic. Sunt slabi daca nu te cheama in judecata sa te jupoaie de bani si bunuri, sa te lase sarac pentru tot restul vietii.

  Comentariu by Ptr 1 — 28 iulie 2023 @ 21:17

 9. Pt 8: Ei nu pot să mă dea în judecată pentru că ar pierde și adevărul ar fi mult mai evidențiat, iar ei nu vor adevărul, ci să le fie crezute minciunile.
  Realitatea că nu mă pot da în judecată este din cauză că sunt ei slabi, ori este pentru că sunt eu inteligent? Poate nici una, nici cealaltă, ci ai dumneata o ciudă care nu poate fi satisfăcută.

  Comentariu by Mentalistul — 29 iulie 2023 @ 0:31

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress