Politica locală

14 iulie 2023

Discriminare prin închiderea magazinelor mici și avantajarea hipermarketelor multinaționalelor

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 12:18
Pentru cei mari mumă, pentru cei mici ciumă!
Discriminare prin închiderea magazinelor mici și avantajarea hipermarketelor multinaționalelor.
Cei mici: Taxa pentru Autorizare – 20.000 de lei.
Pentru cei mari (gen Kaufland în Saturn): Taxa pentru Autorizare – 10.000 de lei
Cei mici: Nu au voie să vândă fructe, legume, diverse alimente (chiar dacă sunt mii de angajați în hoteluri în stațiuni și au nevoie).
Cei mari: Au voie să vândă de toate, chiar dacă Regulamentul abuziv adoptat de primărie e pentru toți.

FB OzzyMangalia

15 Comments

 1. Așa sunt protejați agenții economici din Mangalia.

  Comentariu by lucian visa — 14 iulie 2023 @ 12:28

 2. Exemplu de ticăloșie:
  Primăria a trecut magazinele între 350mp-1000 mp,”organizate de genul supermarket/hipermarket, adică cu autoservire și case de marcat” la Taxa de Autorizare pentru supermarket/hipermarket, în cuantum de 20.000 de lei. Iar magazinele care au suprafață mai mare de 1.000 mp, cum e Kaufland, are Taxa de Autorzare în cuantumul de 10.000 de lei.

  După ce le-a luat Taxa de Autorizare pentru Supermarket, nu le permite vânzarea de legume-fructe etc.
  Iar la o adresa pe care am trimis-o, mi-au răspuns că magazinul Kaufland este supermarket și asta e definiția supermarketului, să vândă de toate, iar Primăria a înțeles că prevederile Regulamentului nu i se aplică.

  Comentariu by Mentalistul — 14 iulie 2023 @ 12:49

 3. Dacă ar îndrăzni să atace Kauflandul, atunci avocații lor ar face mari probleme primăriei Mangalia. Ar deveni poate o problemă europeană.

  Comentariu by lucian visa — 14 iulie 2023 @ 13:11

 4. Din pacate asa se intampla in toata tara .Statul protejeaza marile companii (in marea lor majoritate straini)prin toate mijloacele si incearca prin toate metodele sa distruga comertul autohton si comerciantii romani, cu orice fel de articole.Pai ce Radu sa fie mai prost .Vrei sa i se dea drumul la dosare?

  Comentariu by Anonim — 14 iulie 2023 @ 13:37

 5. Ăstuia de la pct.4:
  Pe ce lume trăiești? I s-au dat drumul la dosare.

  Comentariu by Mentalistul — 14 iulie 2023 @ 13:55

 6. După cum sunt planurile acum, în alegeri vor fi în luptă 3 forțe:
  1. Ozzy și poporul
  2. Radu Cristian sau ce mai rămâne din camarila lui
  3. Trio Georgescu Dan (primarul cu dosare penale de la Limanu) + Mohammad Murad + Zanfir Iorguș

  Până atunci se pot întâmpla multe. Unii fug în Liban când arde. Alții vor fi în instanță cu procese penale. Iar Iorguș e o piatră de moară.

  Dar „chiar și așa”, eu zic să vă alegeți pe cine susțineți, pentru că o să spulber contracandidații și inclusiv pe susținătorii lor. Să se aștepte că politica înseamnă scoaterea la lumină a tuturor hoțiilor, fie ele din preistorie.
  Merg până la victorie, cu toate armele. Nu doar gașca lui Radu sunt adversarii, ci toți care își depun candidatura.

  Va fi palpitant.

  Comentariu by Mentalistul — 14 iulie 2023 @ 14:09

 7. Suna a radu cristian: Cine nu e cu mine va fi prins, doborat, preparat si halit! De ce trebuiesc toate amenintarile astea, maretia-ta? Au noi nu suntem in stare sa discernem?

  Comentariu by Visarion Ciobanu — 14 iulie 2023 @ 14:47

 8. Iar a fumat ceva nasol si se crede in filme.

  Comentariu by Anonim — 14 iulie 2023 @ 15:10

 9. o2Zy si poporul chinuit
  pe contracanditati i-a ciuruit.

  https://www.bible.com/am/bible/1502/MRK.9.40.ttrbbl

  ps: ai grija la piatra de moara sa nu fie la rinichi, … bafta !

  Comentariu by nabuco — 14 iulie 2023 @ 15:14

 10. Fiecare e liber să susțină ce vrea. Își asumă.
  Poate să sune a orice vi se pare, dar cei care susțin hoții sunt la fel de vinovați ca ei. Asta consider eu.

  Cum de ați susținut pe Radu sau le Iorguș, apoi îmi cereți mie să fiu atent la nu știu ce, să rezolv ceva care vă interesează? În condițiile în care nu dețin puterea și nici nu am vreo influență, ci o fac prin lege sau prin presiune mediatică.
  E corect? Nu e. De-asta zic, v-ati dus diverși la Iorguș cu probleme, este consilier local la braț cu Radu, și nu v-a rezolvat. Apoi ați venit să rezolve Ozzy și el a rezolvat.

  Discut despre susținere politică. Nu este normal ca cei care susțin pe hoți să își asume că îi iau la grămadă? Fiecare primește același lucru, fără discriminare!

  Urmează o perioadă în care o să scot la lumină pe cei care au încasat de la bugetul local și au dat parandărăt. Nu au scos ei banii direct din buget, au avut complici pe cei cu firmele care încasat banii. De exemplu, 50.000 de lei pe o motocoasa de 5.000 de lei. Eu înțeleg că toți vor să facă bani, dar ciocul mic și nu deveni unealta care lovește în locul ticăloșilor.
  Înțelept era: Dacă ai făcut banii, stai acolo discret. Ai ieșit să mă ataci din propriul interes, te iau la grămadă. Vedem ce ai luat si pe ce ai luat. Despre asta e vorba.

  Eu zic ca de muncă e pentru toți.

  Comentariu by Mentalistul — 14 iulie 2023 @ 22:06

 11. Pt 9: Ar fi culmea să dăm jos pe Radu și să câștige un trio din alți ticăloși.
  În primul rând: Murad nu a fost în stare cu ajutorul meu, chiar crede cineva că va câștiga fără ajutorul meu? Din contră, cu mine împotrivă. Nici nu mai am nevoie să-i dezgrop trecutul, este de ajuns ce a făcut sau nu a făcut din 2020 până în prezent. Iorguș nu mai poate să strângă de un consilier. Iar Daniel Georgescu? A făcut aceeași mafie pe Vama Veche și 2 Mai, tot pentru străini, vreți să o extindă în Mangalia? Înlocuim pe Satana cu Scaraoțchi?

  Îmi convine sa lupt împotriva lui Radu și împotriva lui Georgescu-Murad-Iorguș. Lupta în 3 e cu șanse mai multe.
  În 2012, când era lupta între Iorguș, Tupac și Radu, câștigase Iorgus cu 6.500, urmat de Radu cu 6.000 și Tusac cu 5.000 și ceva. În lupta în 3, Iorgus cu 6.500 a avut cel mai mult.
  S-au anulat rezultatele și s-au repetat peste 2 săptămâni. Intre timp s-a retras Tusac, în lupta în 2 a ieșit Radu cu 9.000 și ceva, iar Iorgus a rămas la 6.500, Tusac vreo 2.000. În lupta în 2, cu 6.500 a pierdut Iorguș. Nu a avut de unde mai mult, cine l-a vrut deja era votant.

  În 2020 am greșit, trebuia să țin lupta în 3. Dar aceeași „politicieni” de astăzi făceau ei calcule că o să câștige Murad dacă nu mai sunt candidați. Și? A câștigat?
  Dacă țineam lupta în 3, cum am insistat, la Radu erau doar 5.000 de voturi. Eu sau Murad, unul din 2, luam sigur peste 5.000, pentru ca voturi exprimate au fost ca de obicei, cca 16.000.
  De ce nu am făcut ca mine și de ce am ascultat pe PSD, ALDE, PMP, etc. Plus nu știu câți cetățeni din oraș? Pentru că nu ar fi înțeles logica pe care mă bazez. Am zis: Dacă asta vor, asta vor avea.
  Dar gata! Indiferent cum o fi tabela de marcaj, eu merg până la capăt. Notorietatea mi-a crescut, intenția de vot a crescut. Și ăsta e trendul, voi face să crească cu fiecare lună.
  Merg până la capăt, eu și echipa mea ne vom război cu toți care ni se pun în cale.
  Și data trecută făceau mișto, ca cine va fu alături în campanie, cine va organiza campania, de unde bani, că nu o să scot nici o suta de voturi, că sunt un nimeni.
  Și am avut campanie, a fost bogată în materiale, am făcut ce trebuie, am avut echipe de tineri. Ce am reușit eu, de unul singur, nu a reușit nimeni vreodată. Și asta nu o poate contesta cineva.

  Am avut 4 ani timp să mă pregătesc, au trecut 2 ani și jumătate. Și am muncit, am deschis drumuri, am pornit relații, s-au schimbat interesele celor din servicii, s-a schimbat interesul masonilor. S-au deschis dosare. Mai am timp cca 1 an și jumătate. Vor intra oameni noi în politică, oameni tineri. O să-i sprijin. Dinozaurii vor fi în inferioritate.

  Lupta în 3, lupta în 4, e cu mai multe șanse pentru mine. Nu-mi trebuie decât 5.000 de voturi. Deja le am și nu se mai sucește nimeni.

  Comentariu by Mentalistul — 14 iulie 2023 @ 22:45

 12. https://www.replicaonline.ro/cum-l-a-rdquo-agatat-rdquo-dna-constanta-pe-primarul-mangaliei-cristian-radu-562346

  Comentariu by Anonim — 15 iulie 2023 @ 11:01

 13. Pt.11.
  Asa este ,ar fi culmea sa castice cei nominalizati de tine.Dar concret ,cine ai vrea sa castige? Vezi, momentan ,o persoana care sa conduca corect si principial Mangalia?Cred ca nu te gandesti la tine ca atunci chiar ca i-a batut Dumnezeu pe mangalioti.

  Comentariu by Anonim — 16 iulie 2023 @ 12:41

 14. Pt. 13: Oricum, voi câștiga. Și dacă te bate Dumnezeu și dacă te ajută.

  Când două armate se luptă, iese victorioasă una din ele. Cei care au pierdut consideră că I-a bătut Dumnezeu, iar ceilalți spun că au câștigat cu ajutorul lui Dumnezeu.

  Dacă vrei să te ajute sau să te bată, am făcut să fie alegerea ta: depinde de ce parte te-ai pus.

  Comentariu by Mentalistul — 16 iulie 2023 @ 16:04

 15. Pt.14
  Tu vei spune,probabil, ca ai castigat cu ajutorul lui Alah.,,Dumnezeul” meu m-a intrebat,,si-a gasit diplomele de studii Menabit?”Se poate observa usor unde a ajuns, in prezent ,tara asta datorita celor fara studii sau a celor cu ,,diplome pierdute” prin paduri.,,Succesuri”(tot de la una cu diplome) !
  Comparatia cu armatele este cam proasta ,adica daca castigi tu au pierdut mangaliotii ,sau poate gura pacatosului adevar graieste.Cat despre partea de care m-am pus ea este Mangalia .A ta care este?

  Comentariu by Anonim — 18 iulie 2023 @ 17:50

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress