Mangalia – politica locală

11 iulie 2023

Firme Constanța. Primăria Mangalia, un nou contract cu M&D Promedia Team SRL, firma unui fost candidat PNL pentru Consiliul Local!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 12:27
 • Asociat unic și administrator al SRL-ului este Ionel Rugea, fost candidat PNL pentru un mandat de consilier local în 2020 în Consiliul Local de la Mangalia.

Primăria Mangalia achiziționează prin cumpărare directă servicii de informare și publicitate, de la SC M&D Promedia Team SRL, din Mangalia!

Potrivit datelor oficiale, contractul are o valoare de 9.100 de lei (1.837,86 de euro), proiectul fiind finanțat din Fondul Social European, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă.

Obiectul general al proiectului constă în consolidarea capacității instituționale și eficientizarea activității la nivelul municipiului Mangalia prin planificarea strategică și simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni, implementând măsuri din perspective back-office (adaptarea procedurilor interne de lucru, digitalizarea proceselor) și front – office pentru serviciile publice furnizate aferente competențelor partajate ale administrației publice locale.

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 11 iulie 2023, SC M&D Promedia Team SRL are sediul social în Mangalia, pe strada Rozelor, a fost fondată în 2021 și se ocupă de activități ale agențiilor de publicitate.

Asociat unic și administrator al SRL-ului este Ionel Rugea, fost candidat PNL pentru un mandat de consilier local în 2020 în Consiliul Local de la Mangalia.

Ionel Rugea a renunțat la mandat înaintea de validarea acestuia.

Rugea mai apare ca asociat și administrator în General Group IT 3000 SRL și Mangalia Media SRL din Mangalia și ca asociat în Phoenix Telecom SRL din Bucuresti.

Firma – cu un angajat – are încheiate mai multe contracte publice cu Municipiul Mangalia pentru care a furnizat servicii de consultanță în publicitate, iar pentru anul 2022 a declarat un profit net de 103.980 de lei și o cifră de afaceri netăde 140.513 de lei.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

Ionuț Zagoneanu, Ziua de Constanțaa 11.07.2023

28 Comments

 1. O să fac într-o zi un minut cu toate contractele pe media. Intr-un an, Primăria cheltuie cca 1.000.000 de lei. Nu știu ce are atâta de promovat, în afară de 2-3 minciuni ale primarului nimic altceva nu a fost promovat.

  Atenție! Nu am calculat și contractele pentru proiectele pe fonduri europene.

  Comentariu by Mentalistul — 11 iulie 2023 @ 14:23

 2. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0364xU28j7qQS1hxy7EJWp36RhrHu3FGNNv6Zib6RSbeLYT9qtgyp9rRyQHNcNSmQEl&id=100041307531799

  Comentariu by Mentalistul — 11 iulie 2023 @ 14:32

 3. https://www.cotidianul.ro/wp-content/uploads/2023/07/10/ANDOy0911z19JcGauraDinBuget-1000×600.jpg

  Comentariu by nabuco — 11 iulie 2023 @ 14:35

 4. Intrebare fara raspuns din partea primarului – De cind faleza, zona de promenada, a ajuns o „afacere” pt unii?
  Ce cauta acel trenulet printre oameni cu copii? De ce trebuie sa ma dau eu deoparte, sa-i fac loc, pt a isi umple „unii” buzunarele???
  Chiar nu mai exista bun simt in primaria Mangalia???

  Comentariu by pop — 11 iulie 2023 @ 15:38

 5. Pt. #4
  https://www.lucianvisa.ro/2022/06/08/transparenta-primariei-mangalia-tot-mai-opaca-mai-nou-nu-mai-sunt-postate-convocatoarele-sedintelor-de-consiliu/#comment-784195

  Comentariu by nabuco — 11 iulie 2023 @ 15:59

 6. cont. @5
  https://youtu.be/i_W08ZBkZBA?t=141
  „Mangalea minut cu minut” …

  Comentariu by nabuco — 11 iulie 2023 @ 16:39

 7. Pt 4: Toate la vremea lor. Cam așa funcționează.

  Pt 5: Și în acest video sunt turiști pe plajă, grămezi-grămezi, nu sunt locuri pe șezlonguri. Și în Portul Turistic, la chestiile alea pe apă. Faptul că nu mai sunt turiști în Mangalia și în stațiunile ei, iar în Costinești și Eforie sunt mulți, comparația asta spune ceva.

  În mod obișnuit se trezeste câte un sclav pupincurist la Radu (cum au ajuns și Becheru, și Iorguș, și alții care dovedesc că pentru interesul personal sunt în stare să lovească pe oricine) și să mă atace cum că nu ar fi adevărat, se străduie să mă denigreze sperând că așa îmi atacă credibilitatea. Bineînțeles că eu spunând adevărul, toți locuitorii Mangaliei rezonează cu ce spun, recunosc adevărul, și sunt dezgustați de cei care încearcă să le jignească inteligența cu încercarea de manipulare, că nu ar fi adevărat ce spun.
  Cu acest atac la mine, agresiv în limbaj și mincinos, ce speră sclavii că vor obține? Reușesc sa mă denigreze pe mine? Reușesc să convingă pe alții că nu e adevărat ce gândit? Ori aceste atacuri devin confirmări că ceea ce spun eu, ceea ce au gândit și oamenii, este adevărul și oamenii lui Radu încearcă să îi prostească?
  Când tragi linie, cine are de câștigat?

  Mai sunt unii gen Ciuraru, pentru care ierarhia este așa:
  1. Radu Cristian
  2. – blank –
  3. – blank –
  4. Dumnezeu
  5. restul lumii

  Acestor catatonici poți să le arăți Adevărul, cum Galilei le-a arătat telescopul clericilor.
  – Nu trebuie decât să priviți! Pământul este sferic. – le-a zis Galilei.
  – Noi nu trebuie să privim în telescop, noi știm Adevărul: Pământul este plat!
  Astăzi toată lumea știe că pământul nu este plat. Dar catatonicii insistă că ar fi.

  Comentariu by Mentalistul — 11 iulie 2023 @ 18:19

 8. Tu te auzi ce spui ??!! Tu esti bolnav mintal, baiatule ! Si nu o lua ca pe o jignire dar esti distrus rau de tot la cap. Tu nu mai ai simtul realitatii , crede-ma ca-ti fac un bine, du-te si fa-ti un control la psihiatru. Chiar nimeni din jurul rau nu-ti spune asta, chiar nu-ti vor binele cei apropiati tie ? Eu inteleg ca vrei sa manipulezi lumea cu postarile tale dar deja o dai in patologie, deja ai simptome de nebuneala. Dumnezeu cand vrea sa piarda pe cineva ii ia mai intai mintile. Imi pare rau de tine, imi inspiri mila. Si, repet, nu vreau sa te jignesc. Cand esti bun, esti bun. Acum esti nebun !

  Comentariu by Anonim — 11 iulie 2023 @ 18:41

 9. Am înțeles, pentru tine sunt un nebun. Tu să fii sănătos! Dacă te ajută la sănătate, poți sa crezi ce vrei să crezi.

  Dar nici să te superi pentru că nu interesează pe nimeni ce crezi tu.

  Comentariu by Mentalistul — 11 iulie 2023 @ 19:41

 10. Între timp, în stațiunile Mangaliei:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02vhCXbpG9eJ5joAaC6n1ZsV5wH7bFzXVbnB1oh4efESETn7bUHDBh9U3w1sjGHy7Kl&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 11 iulie 2023 @ 19:51

 11. Am scris în comentariu la unul din articolele precedente:
  《Lupta cu Radu și cu ticăloșii lui o consider câștigată pentru Mangalia. Ce va urma nu lasă loc de altă variantă în calculul posibilităților. Mangalia își va alege viitorul. Dacă alege prost, nu e păcatul meu.

  Îți spun asta ca să înțelegi că nimic nu mă impresionează din partea voastră. Nici vreo denigrare, nici vreo laudă, nici amenințare, ori vreo manipulare. Este ceea ce este. Radu se duce, Mangalia are cea mai bună șansă din ultimii 30 de ani.》

  Restul nu contează. Restul e joacă pe lângă subiectul important.
  Ce faceți cu această nouă situație? Complicii lui Radu sunt în negație. Cei care urăsc pe Radu nu vor nici ei să creadă că este adevărat. Atât de ticălos și de rău este Radu Cristian, încât oamenii sunt crispați și cred că există aura aia de intangibil, pe care o impun complicii lui.

  Radu a terminat cu primăria. Cel mult termină mandatul acesta și gata.
  Ce faceți cu libertatea, cum vă pregătiți de ea?

  Am să îi amintesc lui Radu Cristian de toate momentele acele în care a ales să facă rău oamenilor. Momentele acelea când a ales să vorbească mizerii despre mine, știind că nu este adevărat:

  Băi Cristi! Băi Pițigoiule! Băi Șoarece!
  Un ultim astfel de moment a fost când ai spus altora că am aruncat eu saci cu moloz în Pădurea Comorova, lângă Far și lângă balta Limanu. Ca iată ce ecologist sunt eu, și că pentru asta mi-a dat amendă poliția locală de 50.000 de lei. O amendă abuzivă, pentru altceva, știi bine. Vezi că știu că au fost scrise alte procese-verbale, care au fost rupte de Laurențiu pentru că ce a scris agentul constatator nu mă incrimina cu ceva, și au fost scrise altele de Laurențiu, cu minciuni, și semnate de el în locul agentului constatator, imitând semnătura. Știi că nu este adevărat, dar tot ai mințit ca să faci rău. Ți-au arătat de pe camera de supraveghere de la ieșirea din oraș,ai văzut cum iese din oraș camioneta constructorilor pe care i-am angajat, cum se duce la groapa de la Iridex. Ți-au arătat și chitanța de la Iridex, am plătit depozitarea. Dar ai ales să minți, pentru a face rău. A ales să trimiți în fals poze la o publicație, să scrie despre mine. Ai ales să mi se dea 2 amenzi cu un total de 100.000 de lei.
  Asta e cea mai inofensivă acțiune a ta, Radu Cristian, față de mine.

  Ai făcut altele mai grave: l-am îngropat pe tata în cimitir și l-am găsit pe câmp, pentru că așa ai ales. Pe câmp este și acum, nu am voie să deshumez. Ori încercarea de ne lua geamia Esmahan Sultan la primărie, pe motiv că nu ar avea acte. În anul 2008 cum a fost reabilitată? Pe banii lui Anchor Group, împreună cu Ministerul Culturii din România, Ministerul Culturii din Turcia și Primăria Mangalia a fost reabilitată fără să aibă acte? Escrocule! Și acum minți bătrânii că geamia nu are acte. Am scos un rand de acte de la Institutul Național al Patrimoniului, fosta Institutul National al Monumentelor Istorice. Și tot insiști că nu sunt acte în primărie pentru geamie?
  Nu ne furi tu geamia! Nu ne furi tu cimitirul! Nu ne furi tu Ziua Geamiei! Nu ne furi tu Ziua Tătarilor!
  Asta a fost o linie care nu se trece.
  Pentru asta vei merge la pușcărie!
  Ce aud, că mă acuzi pe mine că nu mă gândesc la copiii tăi, că nu mai merg la școală pentru că primesc bully de la colegi? Eu să mă gândesc la copiii tăi? Păi tu nu te-ai gândit la copiii tăi când ai furat? Ori când ai dat amărâții afară din casă, ori când ai distrus familii pentru că părinții nu știu să citească? Te-ai gândit la copiii lor când ai făcut astea? Și vrei să mă gândesc eu la copiii tăi? TU NU TE-AI GÂNDIT LA COPIII TĂI, ATUNCI CÂND AI FOST TICĂLOS CU FAMILII DIN MANGALIA! Ai extorcat oamenii buni.
  Vei răspunde pentru toate hoțiile, o să ți se dea una după alta, cum i-au dat lui Nicușor Constantinescu.

  Comentariu by Mentalistul — 11 iulie 2023 @ 22:38

 12. Dumnezeu cand vrea sa piarda pe cineva, ii ia mintile mai intai ! S-au inventat medicamentele , ti-am zis sa te duci la doctor.
  Cu comportamentul asta vrei tu sa impui ceva ? Faci pe patimasul, socratistule ? Tu n-ai nici o religie , ce te aprinzi asa ? Daca vrei sa faci impresie artistica, du-te in Vama si da-te in spectacol acolo, lasa-ne in pace ! Aici nu impresionezi pe nimeni, victimo care esti tu victima

  Comentariu by Anonim — 11 iulie 2023 @ 23:42

 13. Băi ăsta de la pct.12, mai plângi mult?

  Dacă vrei să însemne ceva, semnează-te. Eu sunt Dorel și zic că ești un nebun!!” Poate o prinde la cineva.
  Dar să scâncești anonim?
  Cum e asta, un Cont Anonim să urle ceva despre Ozzy? De ce ar face anonim? Îi e teamă de Ozzy? Ozzy nu deține puterea, ci Radu Cristian este primarul. Și atunci? Nu ești Anonim din teamă, ești Anonim pentru că dacă ai asuma cu identitatea ta, ar ști lumea de cine să fie dezgustată.

  Comentariu by Mentalistul — 12 iulie 2023 @ 1:03

 14. În altă ordine de idei: Există o posibilitate ca pe plan național PER să fuzioneze cu AUR. Zic, să vă obișnuiți cu ideea.
  Am fost AUR când a fost fondat. Aceeași ignoranți făceau mișto pe aici, mă uit că acum sunt disperați să intre în AUR. Am schimbat și m-am dus la Partidul Ecologist Român, am spus că nu pot fi în partid legionar, ceea ce l-a marcat pe George pentru că după ce am plecat a scos cele două organizații legionare din AUR. Dar tot periculos mi se pare când un singur om este brandul partidului. Există riscul să pățească ce a pățit Nicușor Dan, care a fost dat afară din partidul pe care l-a înființat.

  Stroe e debarcat din toamnă. Asta înseamnă și schimbări la PSD. Stroe a negociat să lase municipiul Constanța lui PNL, dacă PNL i lasă lui PSD consiliul județean. Cei trei crai de la răsărit s-au supărat, Stroe nu avea mandat să negocieze. Va avea loc eligibil de parlamentar și atât.

  Așa sătul sunt să ne afecteze ce fac alții din afara Mangaliei, încât cred că un partid local ar fi mai util.

  Comentariu by Mentalistul — 12 iulie 2023 @ 8:11

 15. Pomul cu mERele de AUR de fratii GRImmmmmm …
  🙁

  Comentariu by nabuco — 12 iulie 2023 @ 9:48

 16. Pt. #7 si #14
  Constructiile de la baza falezei incep sa aiba problene la „fundatie”:
  https://www.euronews.com/my-europe/2023/07/12/nature-restoration-law-survives-knife-edge-vote-in-the-european-parliament-amid-right-wing

  Comentariu by Anonim — 12 iulie 2023 @ 16:36

 17. 😉

  Comentariu by tot eu de la 15 si la 16 — 12 iulie 2023 @ 16:37

 18. Bai, asta de la punctul 13 ! Mai scancesti mult ? Tu nu esti anonim ? Ia spune ca esti Menabit Ozghiun, consilier local al Mangaliei si iti asumi toate postarile sub nickname-ul Mentalistul !! Ai sange in instalatie ? Esti smecher, fa-o si am sa-ti spun si eu cine sunt sub nickname-ul anonim. Daca nu o faci esti la fel de las ca mine si toate acuzele la adresa mea subt valabile si tie. Hai, semneaza-te , pitigoiule ! Soarece ! Fascistule ! Socratistule !

  Comentariu by Anonim — 12 iulie 2023 @ 19:40

 19. https://m.youtube.com/watch?v=gIeDcFDftqk&cbrd=1

  Comentariu by Anonim — 12 iulie 2023 @ 21:38

 20. De la început, de când sunt pe acest blog, am anunțat cine este cu nickname Mentalistul. Din conversații se înțelege cine sunt. Cât de tâmpit să fii să te prefaci că nu știi?
  De fapt, tu vrei să te agăți pentru vreo plângere, ceva. Așa cum v-ați străduit să faceți tuturor, cu tâmpenii. Ești atât de cretin încât sa crezi…
  Dar îți răspund. Sincer îți răspund. Eu sunt Radu Cristian, primarul Mangaliei, și sub aceste pseudonim Mentalistul îl atac pe … Radu Cristian, adică pe mine. Fac asta ca să creadă lumea că Mentalistul este Menabit Ozghiun, ca să fie înjurat de oamenii mei, să pară că locuitorii Mangaliei nu sunt de acord cu el.
  Să îi faci plângere lui Menabit Ozfhiun că îl ultragiază pe Radu Cristian și îl calomniază pe pagina de internet http://www.lucianvisa.ro. Astfel, eu, Radu Cristian, îmi ating scopul să i se facă plângere lui Menabit Ozghiun.

  Iar tu, Laurențiu, să faci plângerea. Cu acest comentariu, în care recunosc că sub nick Mentalistul scriu eu,Radu Cristian, ca să existe motiv pentru plângere, mă dau în vileag ca fie dovadă în instanță că am vrut să fac rău lui Menabit Ozghiun.

  Ia și o dedicație de la Ozzy:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0T3tSz9BDMstMN5eU5WeDZ415pqYMpxpJEJeNzJ2V7S1WZ1PRQn6LBcofL5Gyab4ql&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 12 iulie 2023 @ 22:23

 21. De fapt, asta esti tu ! Si caracterul tau. N-am timp sa-ti citez toate adjectivele cu care te dai mare pe aici dar am timp sa-ti pot spune doar atat : mi-e mila de tine !
  Lasule, in viata ta sa nu mai deschizi gura sa pretinzi ca esti altcineva decat esti, musulman fara onoare ce esti !! Neasumatule, stai drept in viata ca de aia ai avut si ai parte in ea de toate necazurile.
  Curva cu doua fete, ce esti ! Ptiu….

  Comentariu by Anonim — 13 iulie 2023 @ 7:00

 22. Pt 21: E ceva ce nu-ți convine?

  Să îți explic, văd că nu te anunță nimeni. De obicei îl las pe cel mai prost din curtea școlii să își facă damblalele. Tu, Zanfir Laurențiu, ești veriga cea mai slabă și cea mai proastă din echipa lui Radu Cristian. Ești un fel de Ciuraru. Și pe Ciuraru l-am tolerat, pentru că făcea cea mai proastă imagine lui Radu Cristian, până s-a săturat și Radu de el și l-a scos, pentru ca era sa piardă alegerile din cauza lui.

  Tu o să cazi la final, dar cel mai greu. Până atunci ai rolul să îl bagi pe Radu Cristian în toate acțiunile care îi fac o imagine de odios. Cel mai prost din curtea școlii trebuie adus în mijlocul acțiunii, să îl identifice toți.

  Un memora stick pe care aveai „lucrări”, inclusiv cu cele pentru Comisia de Disciplina al cărei presedinte te-a pus Radu. Adică tu îi faci plângere lui Vucea,tot tu decizi asupra plângerii în calitate de președinte al comisiei? Este conflict de interese, dacă nu știai. Ești funcționar public, dacă nu știai. Cheia o aveam demult, dar prefer sa fii confamnat pentru mită, șantaj, nu doar pentru abuz în serviciu.
  Ai auzit ce a zis Voineag? Că se ocupă și de tine.

  Comentariu by Mentalistul — 13 iulie 2023 @ 17:35

 23. Pt. #21
  https://www.lucianvisa.ro/2023/04/11/finalizarea-proiectului-etica-transparenta-si-integritate-in-primaria-municipiului-mangalia-miercuri-12-aprilie-la-clubul-nautic-callatis/#comment-786046

  Comentariu by nabuco — 13 iulie 2023 @ 22:21

 24. cont. #23
  https://www.lucianvisa.ro/2023/07/04/sotia-lui-cristian-radu-a-dat-150-000-de-euro-pe-actiuni-la-hotelul-topaz-din-cap-aurora-video/#comment-786839

  Comentariu by nabuco — 13 iulie 2023 @ 22:28

 25. Ce ziceai ? Cel mai prost din curtea scolii trebuie adus in mijlocul actiunii ? Pai… iesi afara si lumineaza-ti fata ! Dar la cat de las si de neasumat esti nu o sa faci pasul in fata ! Si vezi ca plangi la mormant strain, tulburatule ! Te bantuie Laurentiu ? Ai cosmaruri ? Turnatorule..::plateste amenzile mai intai, musulman fara onoare, socratist ce esti !

  Comentariu by Anonim — 14 iulie 2023 @ 9:57

 26. Pt 25: Care amenzi, Laurențiu? Alea abuzive pe care le-ai scris după ce ai rupt foile cu cele 2 numere precedente? A scris agentul constatator ce a găsit, care nu se sancționează, dar au rupt procesele verbale și ai scris neconform cu realitatea (fals intelectual) și ai semnat în locul agentului. Sunt amenzi abuzive, s-a săvârșit abuz în serviciu, fals intelectual, șantaj asupra agentului constatator etc.

  Au plătit avocații mei 100.000 de lei, cu mențiunea că nu este o recunoaștere a celor 2 procese-verbale, dar deoarece am nevoie de autorizație de construire (după cum mi-a cerut abuziv arhitectul șef) și am nevoie de avize de la Statul Major al Apărării, de la Apele Române, de la Aeronautica Civilă, de la Poliția Rutieră, în total 74 de avize după cum mi-a cerut arhitectul șef, plus fă am făcut planuri la arhitect în 2D, în 3 D, pentru ca să îmi schimb gresia și faianța, și să schimb ferestrele din termopan. O batjocură, dar eu am obținut avizele în 2 zile, pentru că am plătit profesioniști cu 10.000 de euro. Am plătit și amenda a doua zi, prima de 50.000 de lei (10.000 de euro). De fapt, au plătit avocații mei pentru mine, iar eu le-am cedat drepturile litigioase să recupereze banii de la Laurențiu Zanfir, de la cei 2 agenți constatatori care au făcut falsul intelectual, de la primar, de la arhitectul șef, de la primărie. Ceva au văzut avocații, că pot fi obținute despăgubiri mai mari, dacă au fost interesați să investească în total 30 000 de euro în cauză.

  Eu sunt pe toate rețelele de socializare, dau interviuri presei. Tot ce vezi scris pe aici se regăsește în spațiul public sau la DNA. Și tu ce scâncești? Că să ies la lumină? Mai mult decât mine, nu mai e la lumină altcineva din Mangalia. Din prostia debitată de tine te dovedești că nu ești din Mangalia.
  Eu nu am fost condamnat de instanță pentru corupție, luare de mită, ci Laurențiu Zanfir. Eu nu am fost condamnat de instanță pentru șantaj, ci Laurențiu Zanfir. De aceea, Laurențiu Zanfir o să mai adune condamnări (e mai simplu cu el), se va duce vreo 9-10 ani cu pedepse cumulate.
  Nicio înjurătură (atât știi: să mă insulți) nu te salvează. Vei fi cuiul de coșciug pentru Radu Cristian.

  Apropos, ai citit Rechizitoriul?
  Nu realizezi că nu are nicio șansă? Martori nu sunt de audiat, expertize nu sunt de făcut, nu se prescrie pentru că fapta e continuată până în 2022, nu e nimic de făcut… Poate dacă îl grațiază președintele României. Dar Radu Cristian deja e trecut pe lista condamnaților, chiar de către servicii. Nimic nu îl mai scapă, doar fuga.
  Și ție ce ți-a mai rămas de făcut? Să mă înjuri pe mine în mod anonim, într-un loc în care nu ajută la nimic. Pe mine nu mă impresionezi, doar mă dezgustă panica de care dai dovadă.

  Comentariu by Mentalistul — 14 iulie 2023 @ 11:04

 27. Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia ! Razbunarea este a Domnului si cu ce dai, cu aia vei primi. Pentru toata lumea.

  Comentariu by Anonim — 14 iulie 2023 @ 11:24

 28. Se numește dreptate.
  Fără Adevăr și Dreptate, înțelepții sunt inutili. Iar ignoranții ticăloși pun mâna pe putere pentru că au tupeu.
  Până când Adevărul și Dreptatea devin o necesitate, până când nu se mai poate trăi cu ticăloșii la putere. În religia mea se numește că se face dreptate. Când faci rău din răzbunare, devii agresorul. Dar când se face dreptate, nu e răzbunare, este o necesitate pentru ca o societate să continuie. Din când în când se face dreptate. A venit momentul dreptății pentru Mangalia.

  Și nu e ca atunci când nu mai suportăm vă luați jucăriile și plecați către de unde ați venit. Nuuu! Plecați la pușcărie. Ori fugiți din țară, pentru că țara trebuie să se lepede de lepre ca voi.

  Nu mă impresionează lacrimile tale.
  Pentru toată lumea!

  Comentariu by Mentalistul — 14 iulie 2023 @ 12:03

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress