Politica locală

24 iunie 2023

PNL Constanța a decis convocarea CDJ, cu propunerea de retragere a sprijinului politic pentru Mihai Lupu, actualul președinte al Consiliului Județean

Filed under: PNL — lucian visa @ 13:48
Biroul Politic Județean al PNL Constanța s-a întrunit sâmbătă, pentru a discuta situația creată de comportamentul președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.
S-a luat în discuție întreaga atitudine a domnului Mihai Lupu în raport cu funcția pe care o ocupă, toate comportamentele acestuia în diferite situații de la preluarea mandatului până în prezent, inclusiv episodul în care acesta a amenințat un polițist local, dar și toate acuzațiile care i se aduc.
Decizia Biroului Politic Județean a fost de a înainta către CDJ propunerea de retragere a sprijinului politic. „PNL este un partid care crede în dialog, toleranță și politică pentru oameni. Nu suntem, nu putem fi de acord cu comportamente care se abat de la aceste principii, mai ales când acestea vin din partea unor persoane care au fost desemnate în funcții de conducere. Ar trebui să fie primele care dau un exemplu pozitiv”, a declarat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.
Conducerea PNL își cere scuze pentru cei care s-au simțiți lezați de comportamentul lui Mihai Lupu. Reamintește totuși că Mihai Lupu, ca orice alt cetățean al România, beneficiază de prezumția de nevinovăție.
Liderii PNL Constanța subliniază  însă că retragerea sprijinul politic pentru președintele CJC nu va afecta implementarea proiectelor de dezvoltare a Județului Constanța.
„Timpul și cifrele au dovedit că avem cei mai performanți primari din județul Constanța. Am discutat cu aceștia, cu toți colegii din partid și vă pot asigura că actul administrativ al primarilor nu va avea de suferit. Vom continua să schimbăm în bine fața localităților, să investim, să atragem fonduri europene, să dezvoltăm acest judet”, a mai spus Bogdan Huțucă.

mangalianews.ro

9 Comments

 1. da, cei mai „buni” primari- vezi Constanta, Mangalia…sunt suficiente aceste doua exemple.
  Sper ca pnl sa aiba soarta pntcd si psd sa-i prinda din urma.
  „Partide” constituite din hoti si lasi.

  Comentariu by pop — 24 iunie 2023 @ 16:38

 2. Domnule Hutuca ati discutat si cu primarii penali???????

  Comentariu by Anonim — 24 iunie 2023 @ 20:07

 3. In atentia celor din primarie: in fiecare zi faleza este traversata de un furtun galben cu apa , cu care cei ce au plaja ( CORSA)spala sezlongurile.
  Intrebare: cine plateste apa? Nu cred ca e contorizata, dupa traseul ce-l are. In zona treptelor , intre cele doua contructii.
  pt POLITIA LOCALA – de cind s-a dat liber pe faleza ( azi in fata spitalului) la motociclete?? Nu e prima data.

  Comentariu by pop — 25 iunie 2023 @ 19:14

 4. Urmează penalul de Radu Cristian să fie dat afară din PNL . Dacă are onoare trebuie să își dea demisia de la primărie .

  Comentariu by Anonim — 25 iunie 2023 @ 21:18

 5. pt 3:la ditamai constructia ilegala pe plaja de ce mai au nevoie de legalitate la apa?

  Comentariu by anonim — 26 iunie 2023 @ 8:53

 6. pt 5 – pt ca o platim noi.

  Comentariu by pop — 26 iunie 2023 @ 11:00

 7. Pt. #6
  https://www.artmark.ro/ro/licitatie/micile-pasiuni-mari-licitatie-de-numismatica-si-medalistica/lot/moneda-drahma-tip-herakles-callatis-circa-200-ien-argint-de-colectie-ro-80559
  „aici sunt banii dumneavoastra” …

  Comentariu by nabuco — 26 iunie 2023 @ 17:19

 8. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid025mhEJdasnsoKHEiZdCktYjvzjD6uCZXMdzwsj2BgWkMxANCuTpD2bg3iZKzB1Tbkl&id=100041307531799

  Comentariu by Mentalistul — 26 iunie 2023 @ 18:36

 9. Ieri, in jurul orei 18, furtul de apa continua, deservit de un angajat asiatic.
  Primaria lui radu chiar nu vede???

  Comentariu by pop — 28 iunie 2023 @ 6:53

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress