Mangalia – politica locală

3 iunie 2023

Primăria Mangalia, 23.000 de euro pentru „Ziua copilului“!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 18:00
 • Primăria Mangalia a atribuit prin cumpărare directă servicii de divertisment ocazionat de evenimentul „Ziua copilului“ către Rebound Communication SRL, care a încsat 117.600 de lei, echivalent a 23.721,63 de euro.
 • Conform datelor oficiale, evenimentul a constat în prestații muzicale-artistice sustinute live de „artista consacrată BIBI, cu o durată de 40-45 minute, precum și de artiști locali (cântăreți și dansatori)“, după cum se arată în anunț.

Primăria municipiul Mangalia a atribuit prin cumpărare directă servicii de divertisment ocazionat de evenimentul „Ziua copilului“ către o societate comercială din București. Firma în cauză se numește Rebound Communication SRL și a primit 117.600 de lei, echivalent a 23.721,63 de euro, pentru a organiza evenimentul, ce a constat în: prestații muzicale-artistice sustinute live de „artista consacrată BIBI, cu o durată de 40-45 minute, precum și de artiști locali (cântăreți și dansatori)“, după cum se arată în anunț.

Scenotehnica de exterior (sonorizare și lumini), montarea/demontarea scenei și a instalațiilor aferente va fi asigurată de personal tehnic de specialitete, iar costurile ocazionate de cazarea, masa, și transportul artiștilor vor fi suportate de prestator.

S-au mai achiziționat 500 de bucăți dulciuri ambalate și 50 de bucăți afișe format A3, policromie pe o singură față, grafică și machetare inclusă (în cuprinsul afișelor se vor regăsi data și ora de începere a evenimentului, denumirea acestuia, locul de desfășurare, numele artistului, organizatorul evenimentului, cât și orice alte elemente considerate necesare și cu un puternic impact vizual).

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 2 iunie 2023, Rebound Communication SRL (cu zeci de contracte publice) are sediul social pe bulevardul Ferdinand din București și este controlată de Alexandru Baculea, asociat unic și administrator, din Brașov.

Tot potrivit Termene.ro, Alexandru Baculea mai apare în 4 Ascendent AG SRL, din Bucuresti, iar în trecut a figurat în New Management Prod SRLBaculea Alexandru Persoană Fizică Autorizată și April Blue SRL, radiate.

Pentru anul 2022, Rebound Communication SRL a raportat un profit brut de 696.945 de lei, în timp ce în 2021 profitul a fost de 206.367 de lei.

Ionuț Zagoneanu,  Ziua de Constanța 02.06.2023

5 Comments

 1. Mie mi-a plăcut la artista consacrată Bibi, doar sânii. Din poză, că la fața locului, n-am fost. Bănuiesc că la selecția de oferte a contat.

  Comentariu by lucian visa — 3 iunie 2023 @ 18:02

 2. Baculea este cel care era la Radio 21, cu care primaria a facut contract sa ii dea 5 ani plaja inchiriata de municipalitate, de la Black Sea Arena, contra să organizeze Liberty Parade și Europa FM Live in fiecare an, timp de 5 ani.
  Din anul în care i-a dat plaja in exploatare, Liberty Parade nu s-a mai organizat. Din 2018 sau 2019 nu se mai organizeaza nici Europa FM Live. Adică nu a respectat contractele. După expirarea termenului din contract, nu a mai fost prelungit.

  Se pare că a rămas sugativă la evenimentele municipalității. Ziua Copilului se face din banii incasati cu Taxa Specială pentru Dezvoltare și Promovare Turistică. Adică din banii comerciantilor, cărora Radu Cristian se străduie să le închidă activitatea si să îi lase făra pâine.

  Asta e.
  „Viata asta, tovarasa Calcan, e un mare cacat.”
  (citat din „Cel mai iubit dintre pământeni”)

  Comentariu by Mentalistul — 3 iunie 2023 @ 20:49

 3. https://www.youtube.com/watch?v=ff4uUkaKV5Q
  VS.
  https://www.cotidianul.ro/iohannis-premiat-in-germania-pentru-cariera-sa-politica/

  Comentariu by nabuco — 3 iunie 2023 @ 21:21

 4. Plus că la Ziua Copilului a sponsorizat Damen si a adus copii angajatilor.
  Au vrut sa organizeze la santier, dar trebuiau sa opreasca o zi lucrul. Au apelat la primarie sa faca in centru, astfel a ajuns primaria partener.

  Comentariu by Mentalistul — 5 iunie 2023 @ 6:06

 5. Oameni buni nu va gândiți ca si Ana-Maria este singura trebui sa se întrețină , sau busturi zicala jumă-jumă.

  Comentariu by Florin — 6 iunie 2023 @ 9:38

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress