Mangalia – politica locală

12 mai 2023

Încep lucrările de modernizare a străzii Rozelor

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 14:17

Comunicat de presă

     Primăria Mangalia va demara, începând de luni, 15 mai, a.c., lucrările de reabilitare a străzii Rozelor, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Matei Basarab și strada Emil Palade. Lucrările se desfășoară în cadrul proiectului european de modernizare a principalelor artere rutiere din oraș, printre care strada Ștefan cel Mare și Bulevardul 1 Decembrie 1918. Pentru buna desfășurare a proiectului autoritățile locale roagă locuitorii din zonă să elibereze strada de mașinile parcate pentru a facilita intervenția utilajelor. „Începând de luni, vom intra cu lucrările de reabilitare și pe strada Rozelor, conform graficului proiectului cu fonduri UE. Fac apel la locuitorii din acest cartier, să dea dovadă de înțelegere și să găsească alte locuri de parcare din zonă. Estimăm că lucrările pe acest tronson se vor finaliza în cel mult 3 săptămâni. Pe durata intervențiilor, pe străzile Ion Creangă și Emil Palade se va circula pe ambele sensuri”, a declarat primarul Radu Cristian. Reamintim că, în cadrul acestui proiect european, a fost finalizat deja un tronson al străzii Ștefan cel Mare și se va continua cu refacerea celuilalt tronson de drum, cuprins între străzile Oituz și Mihai Viteazul, investiția cuprinzând și Bulevardul 1 Decembrie 1918.

mangalia.ro 11 mai 2023

7 Comments

 1. Da, incep lucrarile se lucreaza unii pe altii:
  https://www.replicaonline.ro/mohammad-murad-cristian-rizea-m-a-vorbit-de-rau-exista-cineva-acolo-sus-care-are-grija-video-556081

  „Mircea fa-te ca lucrezi !”:
  https://www.replicaonline.ro/parlamentul-european-trimite-comisie-de-ancheta-in-romania-se-verifica-taierile-ilegale-de-paduri-556187
  ciripi „cucul” din Comorova … USR se aude?

  Comentariu by nabuco — 13 mai 2023 @ 10:00

 2. Și totuși, europarlamentarul Vlad Gheorghe de la USR s-a straduit cu Comorova. Ma intalneam cu interpelarile lui pe traseu, in sensul ca institutiile aveau deja raspunsul la ce intrebam, pentru ca mai intrebase cineva înaintea mea, ori institutiile aveau deja raspunsul pentru europarlamentar, pentru că întrebasem deja.
  Sincer, cand cineva lucreaza bine, il apreciez. Cum apreciez și pe Radu Hoss de la USR cu implicarea personala in Ucraina.

  Cu Comorova eu cred că se rezolvă. Nu a fost defrișată mult, nici nu mai are timp sa defriseze 200 ha (scoase din domeniul public si din Registrul Spatiilor Verzi) până la sfarsitul mandatului său. Iar 50 ha, cat au putut degrisa maxim privatii, recuperam din impadurit 100 ha.
  Nu pun batista pe țambal, in continuare primarul este vinovat, in continuare dezvoltatorii sunt vinovati, eu doar am facut o analiză daca am pierdut lupta pentru pădurea Comorova, iar rezultatul este că nu, orice vor încerca primarul si mafioții până la sfarsitul mandatului din 2024.

  Inclusiv și aceste comisii europene de ancheta sunt un cui in cosciugul politic al lui Radu Cristian.

  Comentariu by Mentalistul — 13 mai 2023 @ 11:03

 3. https://www.libertatea.ro/stiri/podul-neterminat-construit-pe-grinzi-degradate-care-se-leaga-cu-autostrada-spre-marea-neagra-s-a-impodobit-cu-palmieri-autoarea-primaria-lui-robert-negoita-4543380
  Sper ca n-am dat idei, noi avem „Doreii” nostri.

  Comentariu by nabuco — 15 mai 2023 @ 0:21

 4. Ziua 1
  Nu s-a lucrat.

  Comentariu by lucian visa — 15 mai 2023 @ 14:51

 5. Asteptam cu nerabdare( măsurînd celeritatea) pana cand unu’se va culca in fata cilindrului compresor!

  Comentariu by I.S — 15 mai 2023 @ 15:30

 6. Cont@5-„Nu ne vindem…strada!” Capcana banilor europeni ! Chemati-l pe Gusa de la Libertatea tv si pe G Simion de la AUR !

  Comentariu by I.S — 15 mai 2023 @ 19:26

 7. https://www.replicaonline.ro/de-ce-santierul-damen-mangalia-schimba-conducerea-ca-pe-sosete-556391

  Comentariu by nabuco — 16 mai 2023 @ 20:27

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress