Mangalia – politica locală

24 aprilie 2023

Că tot vin alegerile… Radu bagă 15 mil. de lei în asfaltarea străzilor din Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:02

Chiar dacă mai este un an până la alegerile locale, aleșii locali dau din greu, pe ultima sută de metri, să demonstreze că mai merită un mandat. Cristian Radu de la Mangalia, de exemplu, vrea să reabiliteze străzile din stațiuni. Că până acum nu a avut timp… Radu intenționează să încheie un acord cadrul având ca obiect lucrările de reparații curente de drumuri din oraș și din stațiunile arondate, acord cadru cu o durată de 2 ani.

Primăria municipiului Mangalia, condusă de primarul Radu Cristian, a lansat în cursul zilei de vineri, 21 aprilie a.c., o procedură de licitație a cărei valoare este cuprinsă între 7,5 și 15 milioane de lei, fără TVA. Mai exact, licitația prevede încheierea unui acord cadru, cu o durată de 2 ani, pentru achiziția de lucrări de reparații curente de drumuri în municipiul Mangalia și stațiunile arondate.

Proiectul este finanțat din bani de la bugetul local. Termenul de depunere al ofertelor este 8 mai 2023.

De-a lungul anilor, locuitorii din Mangalia s-au plâns de situația precară a drumurilor din municipiu. Spre exemplu, în cartierul Dobrogea 1 situaţia este dezastruoasă: nu există trotuare, străzile sunt neasfaltate şi pline de gropi, dar, spre norocul locuitorilor, există iluminat stradal. Iar acesta este doar un exemplu.

Andreea VREJOIU, Replica 24.04.2023

Un comentariu

 1. Hey I know this is off t᧐pic but I was wondering іf you knew of any widgets I could add to my blog thɑt automatіcally
  tweet my newest twitter updates. І’ve been lοoking for
  a plug-in like this for quite some tіme and was hoping maybe
  you would havе some experience with something like this.
  Plеase let me know if you run into anything. I truly enjoy reаding yоur blog and I looҝ
  forward to your new uρdates.

  Comentariu by grownup — 24 aprilie 2023 @ 23:27

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress