Mangalia – politica locală

28 februarie 2023

Secretarul Primăriei Mangalia refuză să contrasemneze un proiect de hotăre. Este vorba despre un PUZ al unui bloc de şapte etaje din Jupiter

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 12:09

Secretarul Primăriei Mangalia, Magdalena Lionte (care semnează cu delegare în numele Andreei Ciocănel) stabileşte o premieră în Consiliul Local Mangalia. Sau, cel puţin noi nu cunoaştem un precedent al gestului funcţionarului public, gest pe care vi-l prezentăm în cele ce urmează.

În proiectul ordinii de zi din 1 februarie 2023, figura HCL privind documentaţia de urbanism Plan Urbanistic Zonal şi Regulamentul Local  de Urbanism aferent proiectului Construire D+P+7E + apartamente de vacanţă, în Jupiter, strada Gala Galaction 1B, beneficiar S.C. Const Media Services SRL.

Proiectul, spune secretarul primăriei, a fost aprobat cu 15 voturi pentru şi trei abţineri.

Totul ar fi indicat că majoritatea largă a consilierilor a fost de acord cu ridicarea acestui bloc de şapte etaje în Jupiter.

Iată că situaţia nu e tocmai aşa: potrivit legii, spune secretarul primăriei, ar fi trebuit consultaţi toţi cei patru proprietari ai terenurilor ce limitează zona unde dezvoltatorul vrea să ridice blocul. Cum, spune funcţionarul din primărie, nu au fost consultaţi decât trei din cei patru vecini ai proprietăţii, PROIECTUL DE HOTĂRÂRE ESTE NELEGAL ŞI NU VOI CONTRASEMNA HOTĂRÂREA, CU MENŢIUNEA CĂ PENTRU DOCUMENTAŢIA ANEXĂ PROIECTULUI, RESPONSABILITATEA CALITĂŢII CONŢINUTULUI, ÎN RAPORT DE PREVEDERILE LEGALE ÎN VIGOARE, REVINE PERSOANELOR SEMNATARE.

În concluzie, scrie secretarul primăriei, REFUZ SĂ CONTRASEMNEZ DE LEGALITATE HCL NR.16 DIN 1 FEBRUARIE 2023.

Potrivit datelor oficiale, SC CONST MEDIA SERVICES SRL, îi are asociaţi pe Constantin Crăciunescu (51%) și Constantin Adrian Crăciunescu (49%).

Întreaga documentaţie a proiectului de la Jupiter o puteţi citi AICI.

Potrivit goldterm.ro, Constantin Crăciunescu face parte din componenţa Consiliului de Administraţie al societăţii furnizoare de căldură din Mangalia.

editiadesud.ro 28.02.2023

32 Comments

 1. Felicitări Magdalenei Lionte. Probabil că ori își va revizui comportamentul, ori va pleca din funcție.

  Comentariu by lucian visa — 28 februarie 2023 @ 14:35

 2. Nu doamna Lionte, ci doamna Ciocanel (Cabuz) Andreea a intervenit. Din concediu post natal.
  Doamna Lionte a semnat referatul de specialitate juridic, că totul este ok.
  Iar Directia de Urbanism a facut un referat de specialitate, semnat in frunte cu arhitectul sef, in care asigura ca au facut procedurile prevazute de lege.
  Dar ce sa vezi, avem plangere din partea vecinilor.

  Este vorba de blocul construit de Adrian Craciunescu pentru Radu Cristian. Ca să nu i se blocheze constructia, se protejeaza.

  Comentariu by Mentalistul — 28 februarie 2023 @ 19:12

 3. Mecanismul jafului organizat din Mangalia:
  https://www.replicaonline.ro/radu-a-reusit-sa-usureze-mangalia-de-inca-un-teren-localizat-langa-lac-video-548416?z=p

  Comentariu by Mentalistul — 1 martie 2023 @ 1:37

 4. Alo, domnu cu legile, pe perioada concediului, indiferent de natura lui, atributiile unui functionar public sunt delegate.
  Nu avea cum sa intervina dna Ciocanel, poate doar la nivel de sfat.
  Altfel e ilegal. Nu poate semna un document o persoana care este in concediu, tot la fel nu conteaza daca se opune.
  Esti in oroare.
  Probabil o fi sfatuit-o pe colega ei sa nu semneze pt ca este ilegal.
  Nu va faceti griji, isi tin tira de fapt.
  Daca hotararea era semnata si producea efecte devenind act administrativ, iar in urma plangerii vecinului se constata ca aceasta a fost adoptata ilegal, cei care au semnat cunoscand acest lucru sau prin neglijenta deveneau suspecti pt abuz sau neglijenta in serviciu.
  Cunoscand faptul ca sunt deja in urmarire penala pt alte fapte, morcovul si-a spus cuvantul la aflatea vestii ca s-a depus o plangere (plangerea vecinului afectat in drepturi) – o alta fapta putand sa atraga chiar cercetarea in stare de arest preventiv.
  Nefiind semnata hotararea respectiva, nu s-au produs efectele ei, implicit nu exista prejudiciul creat vecinului si automat nu se pot trage la raspundere cei vinovati pt ca „fapta nu exista” – clasare!
  Deci, nu buna intentie, nici corectitudinea, ci frica de batul lung al legii este cea care a infranat avantul imobiliar al unora si pe cel infractional-obedient al altora.
  Nu va mai imbatati cu apa rece, abuzul este lege la mangalia si nu se va schimba nimic curand pt ca in afara de vecinul asta, care nu cred ca e din mangalia, restul doar latra, dar nu stiu sanscrie „plangere penala”!
  Si stiti cum este „verba volant” – doar ca, unii care latra, mai primesc cate un os ca sa latre mai putin!
  Si cand se termina osul, latra si mai tare, ca foamea e si mai mare!
  Pacat de orasul ala frumos ca e tare blestemat!

  Comentariu by Aloo — 2 martie 2023 @ 3:24

 5. Pt 4: Ia nu te mai rățoi la mine! Nu sunt ciuca ta de bataie pentru frustrările pe care le ai și îți dereglează judecata, din rațional devii irațional.

  Legea zice să nu furi. Iar ei fură. Zi de zi încalcă legea. Si pentru că ei încalcă legea, te rățoiești la mine, primesc toate frustrările tale pentru ce? Da, din concediu a scris un punct de vedere. E semnat de Ciocănel, in calitate de Secretar al Municipiului. Îti prezint faptele si tu mă insulti pe mine. De ce? Ai vreo satisfacție? Esti de cretin? Ori ai vreo frustrare neconsumată?
  Poate scopul este altul decat il banuiesti dta, cu atata siguranță. Presupunerea e mama ippcriziei. Poate ca nu e vorba să se protejeze, iar aici oricum nu e vina lor, ci a direcției urbanism. Poate ordinul sa faca asa este pentru a proteja pe proprietarul constructiei, care este primarul. Poate fi orice altceva decat bănuiesti, dar să fii mârlan și să mă insulti pe mine doar pentru că te-ai treziy să ai opinii, cam ce fel de caracter crezi că dovedești?

  Ia de joac-o pe asta!,

  Comentariu by Mentalistul — 4 martie 2023 @ 10:13

 6. Alo, domnu cu legile.
  Eu nu te-am jignit, doar te-am demascat de mincinos si manipulator in fata celorlalti.
  Minti si incerci sa induci oamenii in eroare spunand ca nu a fost decizia doamnei secretar, ci a doamnei Ciocanel care este in concediu.
  Puncte de vedere poti sa faci cate vrei, nu au nici o valoare juridica.
  Scrise sau verbale sunt pur si simplu sfaturi ca intre colegi atata timp cat ea este in concediu, raporturile ei de serviciu sunt suspendate. Nu mai poate avea nici un fel de atributie pe linie de serviciu.
  Deci, repet, nu poate semna, nici nu poate sa refuze, nu poate interveni decat cum intervin eu acum si tw sfatuiesc sa te duci la spital sa te victimizezi acolo, ca nu te a lovit nimeni.
  Fabulezi
  Si nu, nu toti cei care nu te sustin pe tine, il sustin pe RC sau administratia lui.
  Uite ca nu m-ai nimerit si eu sunt unul dintre cei care a intrat aici doar sa citeasca si satul de aberatiile tale, a intervenit sa te aseze pe linia legala.
  Ca nu poti accepta alte puncte de vedere, este o alta problema, care din punctul meu de vedere ar trebui sa puna sub semnul intrebarii orice intentia a oricui de a-ti acorda incredere pt orice fel de functie.
  Tu esti mai periculos decat RC, care nici el nu accepta opinii contrare si la fel ca tine este victima in orice situatie.
  Disclaimer:
  In opinia mea tu esti doar un om care impreuna cu altii, a inteles cum functioneaza santajul, vanzarea unor iluzii unor oameni slabi de inger, care apoi sunt vanduti ca numar pe niste liste cu „potentiale voturi” in urma unor negocieri.
  Tu primar nu vei fi niciodata si stii bine asta, dar aduni un nr de potentiali votanti pe care ii negociezi.
  Baiat istet, n am ce zice.
  Dar lasa gargara pt altii.
  Daca voiai binele orasului stiai sa scrii plangeri penale si sa le semnezi, nu sa ceri altora sa faca asta pe motiv ca tu „demasti”.
  Fi-mi-ar sila!
  De demascatori care dau din gura, e satula tara si toate posturile tv.
  Si tara asta si orasul asta au nevoie de actiune, adica de plangeri penale semnate!
  Cercetarea penala se pune in miscare in baza unei plangeri pt 90% din infractiunile din codul penal.
  Stii de ce face RC ilegalitati? Pt ca poate si pt ca nu exista plangeri impotriva lor!
  Restul e gargara pt cine nu are suficienta minte sa priceapa si cade in abureala ta si a celor ca tine!
  Pune mana si scrie….
  Te ajut eu:
  Incepe asa
  Sumsemnatul Menabit Ozghiul formulez prezenta
  Plangete penala
  ….

  Comentariu by Aloo — 5 martie 2023 @ 3:18

 7. Citez: „presupunerea e mama ipocriziei”
  Mai departe acelasi ipocrit:
  „Poate ordinul sa faca asa este pentru a proteja pe proprietarul constructiei, care este primarul”
  Aloo, domnu corect,
  Vezi ca tu duci presupunerile la rang de certitudine, iar asta cred ca depaseste ipocrizia si se numeate sarlatanie.
  Si inca o chestiune pt demascarea incompetentei tale juridice si incercarea de manipulare:
  Daca un act este emis cu incalcarea legii, cel ce face o infractiune este emitentul actului, nu cel in beneficiul caruia este emis acel act.
  Ce vina are x ca PUZ-ul este votat in CL fara da indeplineasca conditiile cerute de lege?
  Aaa, ca exista posibilitatea sa fie un trafic de influenta sau o mita, astea sunt atat de greu de dovedit ca sunt doar aberatii.
  Principala infractiune este a functionarilor care semneaza actul administrativ nelegal si din vina lor se produc efectele juridice ale actului, nu beneficiarul efectelor actului.
  Mai mult, puz-ul este platit de o persoana interesata, dar el modifica reglementarea generala PUG, care este un document al primariei.
  Deci puz-ul afecteaza la modul generam toata populatia orasului, pt ca este un document care modifica PUG-ul, planul de urbanism fiind un document care reglementeaza cum va arata dpdv urbanistic urbea noastra.
  Si ca sa nu te vad victimizat si cu jigniri la pachet.
  Apropo, jignirile pe care le folosesti in baza unor presupuneri, ce arata despre caracterul tau!
  Nu cred ca sunt multi cititori ai acestui blog, dar sper ca aia putini sa realizeze ce hram porti!
  Stima!

  Comentariu by Aloo — 5 martie 2023 @ 3:33

 8. România -ţară în care există un sistem feudal bazat pe relaţii, moştenit din perioada fanariotă, al alocării funcţiilor publice în schimbul unor favoruri, favoruri care duc la cadouri, cadouri care se întreţin din gâtuieli, gâtuieli care există pentru a colecta mita, este elocvent.

  Unde este mita economică? Contractele economice cu statul, sistemul sanitar şi contractele pentru medicamente sau transformarea spitalelor în cabinete individuale de racolare a clienţilor bolnavi, sistemul de învăţământ cu schimbări dese care necesită autorizări şi reautorizări etc.

  Exemplu particular. Un segment important este cel al autorizărilor. Autorizarea construcţiilor este înconjurată de o pleiadă de avize, construite structural pentru şpagă. Primarul, consilierii locali, arhitecţii, inspectorii au dezvoltat o structură în care nu există responsabili, dar fiecare aviz este acoperit de lege pentru câte o şpagă, necesară a unge. Nivelul şpăgii în construirea unui bloc cu 8-12 apartamente ajunge la până la costul a 1-2 apartamente.

  Exemplul american. Spre deosebire de România, America se consideră o ţară fără mită. Acolo însă mita şi şpaga îmbracă forme greu de observat datorită plafoanelor. Pentru plafonul celor mulţi, sistemul funcţionează fără mită aparentă, dar pe bază de cost.  Totul costă, mita fiind transformată în onorariu, plată legală pentru serviciu. Peste plafonul oamenilor mulţi, apare plafonul lobby-ului, comisionul pentru lucrări publice, comisionul sindicatelor, contractele guvernamentale cu dedicaţie, costurile imense pentru înzestrarea armatei. Pentru a funcţiona în acest segment, americanii au dezvoltat un sistem greu de observat, cel al frăţiilor, al organizaţiilor masonice, etc. Interesele de grup sunt protejate……………………………….PACE TIE CETITORULE !!!

  Comentariu by I.S — 5 martie 2023 @ 8:10

 9. S-a ajuns la comentarii in care se face apologia „darii si primirii de mita” ! „Prezumtii de coruptie” versus „lipsa de plangeri penale” si peste toate faptul ca ” e greu de dovedit…nefiind dovezi” ! Ce mi se pare mie mai grav e ca ipocrizia…ne-a cuprins pe toți! Suntem într-o stare totală de „pragmatism” acum cand,cu banii lui Hans,Iurgen,s.a toata tara e un șantier ! Clasa politica s-a autodesfiintat si a trecut la „pupat in piata ‘ndependentei” si cu ei …cu toții,cu mic cu mare ! Si asta taman cand cu totii își incordau muschii pentru rotații…electorale ! Vorba unui clasic-întru spaga-„interesul national”! Asta se petrece amu si p’aci !

  Comentariu by I.S — 5 martie 2023 @ 9:02

 10. La 3 dimineața se pot spune multe.

  Comentariu by lucian visa — 5 martie 2023 @ 10:30

 11. Pt. #9
  https://jurnalul.ro/stiri/justitie/hexi-pharma-vinovatii-scapa-prescriere-fapte-925452.html

  Comentariu by nabuco — 5 martie 2023 @ 14:03

 12. @10-Apropo! Parca aveați un contor de trafic,care stiu ca poate da mai multe date despre IP( cum ar fi satcounter.com

  Pana nu de mult puteati gasi exact cine a lasat un comentariu si de la ce IP, pt ca va afisa daca a intrat pe formularul de comentarii sau nu. Acum aveti
  la dispozitie doar ora exacta la care a postat pe pagina. E mai greu de depistat, dar nu e imposibil…………Asa ca avertisment :Visa își pune „ceasul desteptator” !

  Comentariu by I.S — 5 martie 2023 @ 16:16

 13. Sa inteleg ca realitatea deranjeaza!
  Sau e nevoie sa fie cenzurata? Nu mi-am ascuns ip-un, desi este foarte usor prin intermediul unu VPN.
  Nu sustin echipa RC, ba din contra, consider ca sunt un cancer pentru acest oras, din ce in ce mai sarac, din ce in ce mai anost.
  Este trist sa vezi cum majoritatea spatiilor comerciale din oras sunt „de inchiriar” si foarte rapid apar acolo „jocuri de noroc”.
  In economie, inclinatia spre jocuri de noroc creste acolo unde populatia este saraca, dar mai important este faptul ca jocurile de noroc sunt barometrul banilor din surse de genul : camatarie, trafic de persoane, prostitutie, videochat, spagi, etc.
  Mangalia nu are nevie de RC, dar are nevoie de realitate, nu de „atotstiutori”, vezi salvatorul de mai sus.
  Numai cine nu intelege nimic din politica si jocurile care conteaza cu adevarat, crede in posibilitatea ca el sa castige vreodata alegerile si nu intelege ca politica este in primul rand un joc de interese politice si financiare.
  In opinia mea, orice cetatean care se simte vatamat in drepturi are dreptul sa depuna plangeri penale.
  Ele sunt arma impotriva abuzului, nu latratul pe bloguri si pe fb pt „capital electoral” care se vinde pe bani in alegeri.
  Ai cunostinta despre o ilegalitate? Ai datoria morala si legala sa depui o plangere panala, altfel esti partas.
  Daca ati inteles gresit, crezand ca il sustin pe RC, cand am spus ca spaga sau traficul de influenta sunt greu de dovedit, am spus asta facand apel la cunostintele de drept pe care le posed.
  Ca sa dovedesti o fapta, ai nevoie de probe, iar ca sa ai inculpati trebuie sa dovedesti vinovatia! Nu fac aici teoria vinovatiei ca nu e cazul, dar spaga nu se prea sustine decat prin flagrant, iar traficul de influenta la fel de greu.
  Ideea e alta, daca ar exista plangeri penale, pt care procurorii sunt obligati sa faca minimul de cercetare prin organele judiciare, ar exista si teama functionarilor de a executa orbeste ordinele sefilor.
  Ca aia nu fac infractiuni singuri, ci prin semnatura si concursul unor functionari, care fac ce li se spune de multe ori de teama pt a nu-si pierde locul de munca.
  Am sa sustin intotdeauna adevarul, iar adevarul este unul singur: RC este primar si face abuz peste abuz pt ca nu exista plangeri penale impotriva lor!
  Restul e logoree!

  Comentariu by Aloo — 5 martie 2023 @ 17:02

 14. Pt 13: Până nu o să-ți înțelegi propria greșeală, d-ta o să tot turui în propriul schizo, pe care văd că te-ai apucat să îl numești realitate.

  Faptele: Prin adresa nr. 7993 din 01.02.2023, Secretarul General al Municipiului Mangalia Ciocănel Andreea transmite OPINIE MOTIVATĂ, prin care ne explică faptul că nu acordă avizul de legalitate la o HCL. Aceasta este fapta care s-a întâmplat.
  Iar d-ta mă faci pe mine în toate felurile pe motiv că nu este legal, deoarece este în concediu si nu are voie.
  Aloo, ce vină am eu că cineva încalcă ceva, de exemplu se urcă beat la volan? Dacă iți expun fapta că s-a urcat beat la volan, cu ce rațiune mă insulți pe mine zicând că nu se poate, pentru că este ilegal? Fără un bias personal, nu ai avea un motiv rațional să faci ce ai făcut. Făcând-o, prezinți o imaginație a ta, fără legătură cu realitatea.

  Ce poți face este să judeci fapta făptașilor, ori să mă judeci pe mine că aș minți când expun fapta. Am o hartie scanată în PDF, pe care am primit-o în calitate de Consilier Local, acra adresă nr. 7993 din 01.02.2023. În schizo tău pe care îl numești realitate această adresă nu există, in mailul meu totuși există.

  De fapt, eu am lansat cu asta o dezbatere pentru oamenii inyeligenți: Secretarul Municipiului este prin ocuparea funcției dna Ciocănel Andreea. Care doamnă este în comcediu de creștere a copilului. Primarul dacă este în concediu de creștere a copilului, poate delega atribuțiile viceprimarului, ori secretarului, ori administratorului public. Pentru că, in conformitate cu legea, primarul în sine este autoritate publică. Legea îi permite sa isi delege de atribuții, dar nu il absolvă asta de respobsabilitate. Dar Secretarul Municipiului poate delega atribuțiile sale? Pleacă în concediu si ocupă functia în continuare de Secretar General al Municipiului – asta e fapta. Poate delega atribuțiile sale? Functia este profesională, S.G. nu este ales electoral, ci este functie ocupată prin concurs. Un medic nu poate delega pe o aaistentă să facă operație pe cord, nu îsi poate delega calificarea profesională. Și atunci, orice ar face un consilier juridic privind munca de secretar general, semnatura sa nu are valoare, deoarece nu deține funcția de secretar general.
  D-na Lionte semnează cu apostrof în dreptul funcției Secretar General Ciocănel Andreea la toate proiectele HCL. Este valabilă această „avizare” de legalitate sau este un fals intelectual?
  Aceasta este discuția pe care am deschis-o. Am fost curios cine remarcă, dar nu a remarcat cine voiam să remarce.
  Presupui greșit că eu scriu pe aici de campanie, intotdeauna am un scop.
  Dar mă șochează agresiunea asta de a incerca să îți impui propriul schizo ca fiind nu știu ce realitate, acuzandu-mă pe mine, povestirorul, pentru faptele personajelor dib povestirea unor fapte îbtâmplate.

  Comentariu by Mentalistul — 5 martie 2023 @ 21:25

 15. Pt. #12
  https://www.lucianvisa.ro/2023/02/28/secretarul-primariei-mangalia-refuza-sa-contrasemneze-un-proiect-de-hotare-este-vorba-despre-un-puz-al-unui-bloc-de-sapte-etaje-din-jupiter/#comment-785721
  😉

  Comentariu by nabuco — 5 martie 2023 @ 21:35

 16. Hai sa te demontez, domnu cu legile si cel care jigneste atunci cand nu are alte argumente!
  Nu ma cobor atat de joz, partea cu schizoidul, am curaj sa merg cu tine oricand la un control medical si psihologic!
  1. Vezi ce ai scris la comentariul nr 2, citez:
  „Nu doamna Lionte, ci doamna Ciocanel (Cabuz) Andreea a intervenit. Din concediu post natal.
  Doamna Lionte a semnat referatul de specialitate juridic, că totul este ok.”
  Acum hai sa te fac de rusine, sa vedem ce zice codul administrativ (app, trebuia sa stii pt ca esti o persoana aleasa sa reprezinti cetatenii, cei carora le ceri votul si te dai cunoscator in administratie publica)
  Art. 513: Suspendarea de drept a raporturilor de serviciu
  (1)Raportul de serviciu se suspendă de drept atunci când funcţionarul public se află în una dintre următoarele situaţii:

  g)concediu de maternitate, în condiţiile legii;
  Deci, doamna secretar Ciocanel, este in concediu de maternitate, deci are raporturile de serviciu, in calitate de functionar public, suspendate!
  Nu mai indeplineste acea functie, orice act facut de ea in concediu, este nul si nu are nici o valoare!
  Hai sa vedel si cu delegarea de atributii:
  Art. 438: Limitele delegării de atribuţii
  (1)Delegarea de atribuţii corespunzătoare unei funcţii publice vacante se dispune motivat prin act administrativ de către persoana care are competenţa de numire în funcţia publică, pe o perioadă de maximum 6 luni într-un an calendaristic, în condiţiile prezentului cod.
  (2)Delegarea de atribuţii corespunzătoare unei funcţii publice ocupate al cărei titular se află în concediu în condiţiile legii sau este delegat în condiţiile art. 504 ori se află în deplasare în interesul serviciului se stabileşte prin fişa postului şi operează de drept, în condiţiile prezentului cod.
  (3)Delegarea de atribuţii corespunzătoare unei funcţii publice nu se poate face prin delegarea tuturor atribuţiilor corespunzătoare unei funcţii publice către acelaşi funcţionar public. Funcţionarul public care preia atribuţiile delegate exercită pe perioada delegării de atribuţii şi atribuţiile funcţiei publice pe care o deţine, precum şi atribuţiile parţial preluate, cu excepţia situaţiei în care atribuţiile delegate presupun exercitarea controlului ierarhic asupra funcţiei deţinute.
  (4)În situaţia în care funcţia publică ale cărei atribuţii sunt delegate şi funcţia publică al cărei titular preia parţial atribuţiile delegate se află într-un raport ierarhic de subordonare, funcţionarul public care preia atribuţiile delegate semnează pentru funcţia publică ierarhic superioară.
  (5)Prin excepţie de la alin. (3), atribuţiile funcţiei publice de secretar general al unităţii/subdiviziunii administrativ-teritoriale pot fi delegate şi în totalitate, pentru perioada prevăzută la alin. (1), conducătorului compartimentului juridic din cadrul aparatului de specialitate al primarului, cu obligaţia delegării atribuţiilor proprii către alţi funcţionari publici.
  Ca sa nu te jignesc, asa cum iti place tie, tu confunzi coada vacii cu stampila primariei, un medic cardiolog, daca este in concediu, deleaga sarcinile catre un alt medic cardiolog, nu catre o asistenta.
  Nu se cade asa usor in capcana manipularii tale grobiane!
  Ca sa sintetizam, functia de secretar general de municipiu este o functie publica, care este exercitata de o persoana cu pregatire juridica, administrativa sau stiinte politice, iar daca persoana care indeplineste aceasta functie de drept (a ocupat functia prin concurs), lipseste din oricare motiv, functia este indeplinita prin delegare de atributii de catre o alta persoana cu pregatirea si competentele profesionale necesare!
  Sunt 100% sigur ca doamna Lionte, are pregatirea juridica necesare indeplinirii functiei de secretar, indeplinind aceasta functie cu toate atributiile pe perioada cat doamna Ciocanel lipseste, fiind in concediu.
  Repet, interventia ei, are doar carater de „sfat”.
  Daca e adevarat ce spui la comentariul numarul 2, semnatura doamnei Lionte, este perfect valabila si actul produce efecte juridice, restul discutiei fiind inutila.
  Ca tu, in betia ta ma acuzi ca vorbesc aiurea, desi comentariul tau nu facea referire la nici o adresa si in discutie nu a fost nici un moment daca interventia ei este sau nu legala, ci efectul ei.
  Tu ai incercat sa induci lumea in eroare spunand ca de fapt doamna Ciocanel a intervenit si a anulat semnatura doamnei Lionte, ceea ce dpdv juridic este o aberatie.
  Restul nu mai conteaza!

  Comentariu by Aloo — 5 martie 2023 @ 22:14

 17. Nu vrei să judeci ce ți se spune? O ții langa, așa, cu ale tale?

  Stop! Ia de judecă: Vasile îl ucide Gheorghe. Este ilegal, fapta se pedepseste. Dae chiar și așa, Vasile îl ucide pe Gheorghe.

  Și dta vii ca … și zici: Ozzy esti un bou, te demontez, pentru că Vasule nu poate ucide pe Gheorghe pentru că este ilegal. Uote aici legea.
  Băh! Cât de catatonic să fii, să ma insulți cu prosris asta in continuare? Nu i s-a rupt lui Vasile de lege, câbd s-a pus să îi dea in cap lui Gheorghe. Asa cum primăriei nu i se rupe că îmcalcă legea. O face des, la fiecare adoptare de vreun act normativ local. Și ru insisti că nu face primaroa așa, ca ar incalca legea cutare. O incalca functionarul si nu-i pasă, din inconștiență sau din tupeu dezvoltat de comducere, nu știu cum a apărut acest fenomen.

  Pentru a 4-a sau a 5-a dată, si sunt curios cât de schizo poti sa fii: dacă Vasile ucode pe Gheorghe si te anunt de intamplarw, cu ce rațiune mă insulți spunand ca nu se poate, deoarece nu îi permite legea? Păi asta este toată filosofia nelegalitătii, să îmcalci o lege. Iar eu asta am adus în discuție.

  Comentariu by Mentalistul — 6 martie 2023 @ 0:33

 18. Oricum, repet comentariul meu. Și nu e pentru catatonici, ci pentru oamenii raționali:
  „Nu doamna Lionte, ci doamna Ciocanel (Cabuz) Andreea a intervenit. Din concediu post natal.
  Doamna Lionte a semnat referatul de specialitate juridic, că totul este ok.
  Iar Directia de Urbanism a facut un referat de specialitate, semnat in frunte cu arhitectul sef, in care asigura ca au facut procedurile prevazute de lege.”

  Deci… aștept comentarii la asta. Ceva rațional, nu schizo. (Cei care se adresează cu insulte și agresiv, primesc acekași lucdu, să nu se mai plângă după ce sunt ticăloși!).

  Știm și noi că nu e legal. Știm șo noi că e de porc. Tocmai astea sunt discuțiile.

  Comentariu by Mentalistul — 6 martie 2023 @ 0:42

 19. Schizofrenie = Boală mintală cronică caracterizată prin slăbirea și destrămarea progresivă a funcțiilor psihice și prin pierderea contactului cu realitatea.
  Mergem impreuna la un control de paihiatrie si la niste teste psihologice?
  Bai catatonicule, tu insisti sa manipulezi, dar nu mai stau sa-mi pierd timpul, pt ca cine a vrut a priceput.
  1. Ai zis ca Lionte nu putea indeplini functia de secretar prin delegare de atributii – fabulatie, rupt de realitate.
  2. Ai zis ca nu conteaza ce a semnat lionte, ca a intervenit doamna secretar de drept, ciocanel, alta aberatie rupta de realitate.
  3. M-ai jignit in repetate randuri pt ca mi am permis sa-ti demontez aberatiile si manipularile cu legea in fata.
  4. In nici unul din comentariile mele nu am fost agresiv si nici nu am apelat la jigniri, iar tu ti-ai permis sa ma jignesti in fiecare comentariu.
  Nu mai continui pt ca e suficient.
  Pt ceilalti care urmaresc acest blog, Mangalia nu are nevoie de vanzatori de liste cu potentiali votanti, agresivi, care nu pot purta un dialog, care la fel ca cel care conduce astazi primaria, apeleaza la manilulare si tehnici ieftine de a incerca inducerea opiniei celor neavizati in eroare.
  Nu. Mangalia are nevoie sa scape de asemenra personaje.
  Eu sper ca de undeva va rasari acea persoana care sa fie ancorata in realitate, educata, cu studii, cu suflet bun si cu iubire fata de oameni si fata de acest frumos oras.
  RC este o persoana care prin imagine compenseaza mult, dar este mult prea rau intentionat, sfidator si nepasator fata de interesele orasului.
  Cred ca suntem toti de acord ca acest personaj care e sigur ca va fi primar, nu are nici macar un ingredient.
  Si concluzionez: daca voia binele orasului, scria plangeri penele nu „mecanismele jafului”.
  Nu sustin usr, chiar am avut contre grele cu doamna Abdurefi pe anumite teme in trecut, dar femeia aia stie sa scrie si despre asta este vorba!
  Nu sa scrie pe fb, ci sa scrie catre autoritati, sa reclame abuzuri, ilegalitati.
  Acest personaj latra sa adune voturi ca sa aiba ce negocia, la fel ca in 2020, ca doar nu va imaginati ca s-a dus vreunu langa Murad pe vorbe! Doar cine nu stie ce este politica crede asa ceva!

  Comentariu by Aloo — 6 martie 2023 @ 1:47

 20. Pt 19: „Cred că suntem toți de acord că…” – De unde qpetitul ăsta de a impune altira ce să gândească și dacă nu e de acord cu inepțiile tale, e de porc?

  Pretinzi de la mine să fac, pentru că nu aș fi făcut. adrese și plangeri la autorități. Așa ai delirat, la o proprie gândire. Nu contează realitatea, pentru că vrei să impui um delir al tău să devină realitate.
  Consiliul Local este în prag de război, consilierii PNL și conducerea primăriei mă acuză că în loc să facă treabă, au plimbat hartii pe la diverse instotutii de control, timp de un an și jumătate. Primesc amenințări pentru asta in plină ședință. Poliția locală numai în ianuarie mi-a dat abuziv amenzi cumulate de 110.000 lei. Pentru fapte pe care nu le-am săvârșit. Au reușit să mă intimideze? Am închis orice afacere în Mangalia, pot să le fac si in altă parte, sa nu fiu la mâna lor.
  Și tu vii să impui într-o conversație un delir al tău, neconform cu realitatea, insultându-mă. Nici nu realizezi că ești agresiv, un bully de internet. Mai și dai ochii peste cap: „Vai, dar ce am făcut?!”.

  Si ca principiu, dacă știi sa deosebești principiul de realitate: De ce ar trebui să fac eu plangeri penale sau oridecare? De unde pretenția asta, poți să faci plangeri cate vrei, nu e ca și cum eu am vreo functie care îmi permite sa fac plangeri si tu nu poți. Plangerile se fac de catre cetateni. Eu fac in calitate de cetatean, pentru ca ma simt eu nedreptatit de hoția lor, de minciunile lor, de batjocura lor de a incalca sistematic legea. Este o chestiune personală.
  De unde pretentia sa fac eu plangeri pentru dumneata. Cumva fac copii cu nevastă-ta în locul tău? E aceeași pretenție, să fac plangeri pentru ce vrei tu sau sa fac copii cu nevastă-ta.
  Apoi, să ma acuzi că nu fac (fără să știi dacă am făcut sau nu – dar asta e altă poveste), când de fapt este alegerea mea cu cine fac copii si nimeni nu are dreptul să pretindă ci cone să-i fac.

  Să înțelegi aceste principii esre necesar să gândesti rațional. Dar tu îti inventezi ceva, începi să crezi în imaginația ta și vrei să ne impui nouă că ar fi realitatea. Darce doar schizo.

  Comentariu by Mentalistul — 6 martie 2023 @ 12:28

 21. Ah, încă o chestiune:
  Una e să faci gargară, alta e să faci cu adevărat. Întreabă comercianții din Mangalia cine le-a salvat afacerile din centru, din arterele pricipale și din stațiuni.
  Întreabă pe cei din Mamgalia, cărora le vin facturi exorbitante la căldură, cine a acționat să corecteze această problemă? Votul a fost 8 contra 8, a lipsit Dan Moldovan de la vot, altel era HCL adoptată.
  Întreabă pe cei din Mamgalia cuo s-au plâns si cine a acționat când să stopeze nedreptatea care li s-a făcut. După ce a fost mutat dr.Lefter, intreabă cine l-a adus înapoi la spital. Ori întreabă la orice problemă a lor, în cine mai au ultima speranță.
  Asta nu poți să faci să nu mai existe cu niște vorbe. Noi fiscutăm aici pt că asta e locul ăsta virtual, dar faptele se întamplă acolo, în viața de zi cu zi. Vorbele ciudoșilor nu anulează faptele. Oamenii gandesc si simt. E mult de muncă să îi faci să schimbi ce simt ei despre mine.
  Uită-te la rezultate, dacă nu traiești in realitate. În cea mai proastă zi a mea, cand oamenii au fost foarte suparati că m-am retras pentru Murad, tot am obtimut 3 consilieri locali. Mandatul trecut PSD a avut 4, in an cand era pe val si a castigat istoric 45% pe țară si 47,5% în Mangalia la parlamentare. Singur, cu numele meu, cu ceea ce simt oamenii pentru mine, am obținut 3 consilieri locali. De atunci am muncit mai mult, mai eficace, mai cu experiență.
  Nu poți concepe un sacrificiu, la tine trebuie sa fi fost pe bani, asta e gandirea ta. Nici nu ai realizat ca pe Murad l-am băgat in PER in ziua aia. Nu am avut ce să fac cu el în PER, a rezistat 1 an, dar măcar acum ne cunoaștem mai bine si știe că nu are vreo șansă altcineva, daca nu susțin, imclusiv el.
  Poate peste 18 luni matematica votului va arăta că un candidat va castiga daca il sustin, ori poate matematica va arăta că se va castiga împotriva lui Radu Cristian doar cu candidatura mea.

  Oricare partid parlamemtar, fie el PSD, PNL. USR, AUR etc., are notorietate pe partid. Are propriul electorat. Partidele care vor să câștige primăria pun candidati care au propriul electorat la oricare partid s-ar duce, astfel ca să aducă un surplus pe propriul partid. Să zicem că USR are pe partid 20% si eu pe numele meu plec de la 20% (care nu sunt votanti USR, altfel nu ar fi ai mei). Se mizează pe un 40%, de acolo se pleacă, să consolidezi votul si să convimgi dim nehotarati, ori din electoratul celor care realizeaza ca al lor nu are sansa (se numeste „vot util”). Votul organic al partidului ecologist este pe la 2-3%, pe mine nu mă ajută partidul, nu este parlamentar, nu are notorietate. Dar aș fi un câștig pentru restul partidelor: PSD, PNL, USR, AUR. Ce ar însemna să dispară Stroe si sa preia Țuțuianu organizatia judeteana a PSD? Cel mai posibil as fi ofertat să preiau organizatia Mangalia și să fac ordine in ea, apoi in alianta cu PER sa mergen in alegeri.
  Ce ar insemna sa treaca Radu Cristian la PSD, cu toată gașca, si sa candideze Radu de la PSD. Ar insemna sa fiu ofertat să preiau organizatia Mangalia a PNL (doar nu o să meargă cu Lexu) si in alianta cu PER sa mergem in alegeri.
  Ce ar însemna ca la Mangalia să facă PER alianță cu USR? USR ar câștiga mai mult din această alianță.
  Ce ar însemna ca AUR să vină în sprijinul meu, dacă tot mă cunosc bine cu George Simion. La Mangalia nu are organizatie, nici nu se mai chinuie sa o faca su sa gaseasca candidat, merge cu o alianta bună.

  Sunt in pozitia in care imi permit orice alianță, ori sa preiau organizatia Mangalia a oricarui partid mare, nu sunt constrans de politicile partidelor pe national. Pot aduna alianțe în jurul meu, cu șanse de câștig. Ori pot susține în alianță, pe cineva să câștige. Sunt constient că niciun candidat nu poate invinge pe Radu Cristian fără sprijinul meu.

  Poti să debitezi logoree cât vrei, realitatea rămâne adevărul.

  Comentariu by Mentalistul — 6 martie 2023 @ 13:23

 22. Pt. #21
  Daca am inteles eu bine ar fi cam asa:
  https://www.cotidianul.ro/marele-ospat-politic-si-acvatic/

  Comentariu by nabuco — 6 martie 2023 @ 14:36

 23. Magdalena Lionte semnează cu delegare în numele Andreei Ciocănel. Andreea nu putea semna pentru că are contractul de muncă suspendat pentru creșterea copilului. Cei care au verificat semnătura mi-au confirmat acest lucru.

  Referitor la ip-ul lui Aloo, este de Vodafone. Contează ?
  Nu l-am blocat și nici n-am de gând. Își exprimă părerea, ceea ce este OK. M-a surprins doar ora comentariilor. Dar este o chestie subiectivă. Calitatea lor e ceea ce ne interesează. Și omul își exprimă niște puncte de vedere pe care Ozzy le consideră neacceptabile.

  Și Radu Cristian, dacă ar scrie aici, aș avea grijă să nu fie înjurat și nici nu l-aș bloca. Nici pe și nici pe cei care l-ar putea critica obiectiv.

  Comentariu by lucian visa — 6 martie 2023 @ 15:24

 24. Multumesc dlui Visa pt apreciere si pt confirmarea realitatii.
  Pt cel care e atotputernic si care nu suporta opinii contrare revin:
  1. Sa faci plangere cand ai cunostinta despre comiterea unor infractiuni este o obligatie morala si legala, vrei sa-ti pun si articolul de lege?
  Eu ti-am cerut sa faci plangeri tie pt ca tu esti cel care sustine ca stie despre comiterea unor infractiuni, nu eu.
  Daca stii si nu faci plangere, nu esti decat un tainuitor si un santajist, un manipulator care spera ca prin vitejia lui simulata sa convinga pe cei care cad in capcana lui sa-i acorde incredere si in alegeri sa aiba ce negocia.
  2. In delirul tau si Iohannis este presedinte pus tot de tine, iar Putin a atacat Ucraina la ordinul tau, asa mare influenta ai tu, dar tu nu ai putut sa opresti un biet primar de municipiu sa comita ilegalitati.
  3. Amenda pe care ti-au dat-o este legala pana la stabilirea ei ca nelegala de catre instanta, tu nu poti decat sa opinezi ca este ilegala.
  Ai fost amendat ilegal in opinia ta, drept pt care vei invata sa scrii plangeri, contraventionale de data asta, ca sa demonstrezi ca ai dreptate. Vezi ca poti face si plangere penala daca ai fost amendat abuziv. Chiar te rog, poate asa ne demonatrezi ca faci ceva.
  Realist, nu contest ca orice efort este binevenit, ba din contra, cred ca este nevoie ca fiecare sa lupte.
  Tu in schimb esti un manipulator si asta deranjeaza, atitudinea ta de „eu fac, eu dreg, nimeni nu face in afara de mine”.
  Poti prezenta faptele ca dezvaluiri si gata, nu te mai prezenta ca un viteaz ca nu esti.
  In campanie se vor devoala multe lucruri si multe vanzari din campania precedenta.
  Eu personal consider ca tu nu ai nici o sansa de a deveni primar, doar in ochii celor care nu inteleg ca vointa electorala conteaza in aceeasi masura cu vointa centrelor de putere(politica, etc).
  Eu sper totusi ca aceste centre de putere sa scoata din joben omul de care are nevoie orasul asta, care pe langa agenda impusa, sa simta ceva pt Mangalia si cetatenii ei.
  Tu esti in joc doar pt a incurca apele si a negocia acest aspect!
  Am anumite nopti fara somn, de aici si ora comentariilor!
  Stima!

  Comentariu by Aloo — 6 martie 2023 @ 20:27

 25. Repet subiectul comentariului meu (explicat mai sus):
  S.G. este Ciocănel. Cu concurs, cu calificari, cu ce o fi. Poate S.G. să îsi delege atribuțiole cum poate um primar?

  O functie profesională, cum ar fi medicul, poate să delege atribuțiile unei asistente medicale, aceasta să opereze pe creier?

  Există in vreo lege ca S.G. Ciocănel îsi poate delega atribuțiile către um consilier kuridic?
  Ori primarul delegă pe cineva sa fie S.G.? Astfel că, daca primarul delegă pe cineva să fie S.G., cu respectarea legislatiei (nu o cunosc, nu m-a interesat, de aceea e intrebare si nu e afirmatie), mai poate semna cu apostrof la S.G. Adica pe perioada concediului se suspendă dim functie, numirea primarului ocupă functia de S.G.

  De fapt, întrebarea este daca ppate semna cu apostrof (atributii delegate) altcineva in locul secretarului. Camd era L 215, se proceda. Dar OUG 57, care a abrogat 215, nu prevede asa ceva.

  Pentru mine este important raspunsul. La asta.
  Restul, ce indruga Alooo, este delirul lui, eu atata suboect am si daca nu mi se raspunde cu o oponie de specialist, măcar este un mesaj care va ajunge unde trebuie.

  Printre cei care raspund la ce subiect insist sunt si din partea primariei, care incearca sa schimbe vorba. De-asta insist cateodata pe cate unul la Alooo, sa ma lamuresc daca doar e comentator sau jucator. M-am lamurit, e comentator cu filmul lui. Poate intereseaza filmul luo pe careva, dar pe mine nu, pemtru ca am altă treabă.

  Tot au impresia unii că aici, unde se scrie cu pseudonim, tocmai pemtru a nu fi considerate declaratii oficiale, ei se asteapta sa comentez ca si cim ar fi oficial. Uneori sunt capcanari, alteori sunt mesaje codificate transmise sa priceapa cine trebuie.
  Dar daca vor sa faca aici concurs cime gaseste vreo pată la mine im discrepanță cu idealul de om cu care compară, pot sa faca si concurs de dat ochii peste cap. Am.comunicare cu poporul pe retele mari de socializare, unde imo asum cu nume si prenume, unde nu o sa gaseasca ei pete, pemtru că acolo nu arunc nade sau nu capxanez, nu transmit mesaje criptate, nu etc.

  Până una-alta, sunt simgurul consilier local care comunică aici, va raspund, ori expun probleme ale orasului, ori va imformez despre treburile publice sau despre hoții. Ceulalti nu o fac. Le eate teama sa se expuna, daca ar fi prezenti ca mine nu ar face față. Și-ar aduce aminte oamenii ce combinatie face consilierul respectiv, ori pentru ce s-a vandut. Ei intră să citească, dar sunt lasi. Si asta cu semnatura, nu a intrat consilierul X să spună (care e Foleanu ori Dumitrașcu, pentru că restul nu stiu sa se uite la apostroful acela), cu numele lui sa intareasca ce spune. (Abia asteptam sa intre in capcana, dar unul de la PNL), ci a transmis dlui Vișa.

  Cum spuneam, sunt singurul care are cojones să se expună imtr-um spațiu umde e raiul trollilor, pentru ca ppt insulta anonimi. La 1.000 de imjuraturi, zice 1 anonim p imformatie, si tot mwrita pentru informatia aceea sa se pastreze sistemul cu anonimatul.
  Pe teren public, unde trebuie sa isi asumă cu nume si prenume, mu au priceperea si experienta sa se ia la tranta cu mine.
  Iar pe Facebook, sa incerce cu comturi false cu mine, nu ține, le dau block in 2 secunde. Eu fiimd tinta, nu mai au acces sa faca ce sunt pusi sa facă. Nu mai vad ce postez, nu au acces sa comenteze. Comenteaza doar cine isi asuma. Sa vezi ce politete este așa.

  Sumt singurul cu carw comunicati facil, pentru ca sunt la dispozitie. La Radu, la consilierii PNL, nu aveti acces pentru ca nu-s aici, astfel ca nu vad atatea reprosuri pentru ei, atatea cate se trezesc unii pe aici sa mi le adreseze mie.
  Sunt putini, stiu de ce sunt frustrati, dar pe Radu si ai lui vad ca nu sunt asa frustrati.
  Pot să dispar din blogul asta, sa nu mai intru pe el. Sa nu mai imi pese sa aflu informatii si viitoare politici (printre randuri aflu ceea ce altii nu stiu sa identifice) si ma apuc sa fac spectacol pe Facebook si platforme personale. Ce credeti ca o sa se intample, o sa ma mai insulte cineva penrru ce delir ii trece prin minte?

  Iaca idee: fac un alt blog politic im care bag toate informatiile pe care le dau zilnic pe Fb sau prin intermediul presei, adica detin content, oricum ce se distribuie aici jumatate sunt de la mine catre presa, fac o reclama pe arie intinsa sa intre cetateni cat mai multi, nu doar cei obsedati de politică, mai ales generatia tanara. Asa poate ii scoatem cat mai multi la vot. Ca aici vad ca nu mai are curaj nimemi sa faca oppzitie sau partizanat cu puterea.

  Comentariu by Mentalistul — 7 martie 2023 @ 11:21

 26. Chiar dacă Ozzy greșește la exprimare, la ora actuală este cel mai mare opozant al lui Radu. Din joben nu va ieși nimeni care să vrea numai binele Mangaliei. Va ieși un om al intereselor unui grup. La fel a fost și cu Radu.

  Comentariu by lucian visa — 7 martie 2023 @ 15:30

 27. Pentru dl Visa.
  Considerati ca este el solutia pt acest oras?
  Nu vreau sa credeti ca intreb in mod tendentios, vreau doar sa inteleg, pt ca eu nu vad nici o calitate.
  Nu poate purta un dialog, se enerveaza, nu accepta opinii contrare( sindrom de autocrat, foarte periculos), are carente in exprimare.
  Si el face parte dintr-un grup, ca nu poate nimeni sa faca politica singur, iar a izola un oras in virtutea „autonimiei locale”, este gresit.
  Vrem sau nu vrem, suntem ca municipiu parte din aceasta tara si fara sa ne dorim trebuie sa gasim calea prin care sa avem sustinere si de la nivelul puterii politice care conduce la acel moment.
  Stiti foarte bine, iar experienta a dovedit-o fara echivoc, ca politica este un joc de interese, iar candidatul castigator nu va fi ales fara concursul forurilor de putere(grupurilor despre care ziceti).
  Ceea ce diferentiaza, este calitatea omului intrinseaca.
  Si eu despre asta vorbesc!
  Sa nu credeti ca i-a dictat cineva lui RC sa fie ticalos cu toti cei cu opinii contrare lui.
  Nici nu i-a dictat cineva, blocheaza orice initiativa pana la concursul unei atentii.
  Nu. Astea sunt alegerile fiecaruia si tin de personalitate si de caracter, de sentimentul de apartenenta la acest oras sau nu.
  Fiecare are si o agenda macro, a intereselor unor grupuri prin concursul carora a ajuns acolo. Dar nu ti impune nimeni restul actiunilor tale zilnice.

  Comentariu by Aloo — 8 martie 2023 @ 11:38

 28. Răspunsul la întrebarea ta este : nu știu.

  Comentariu by lucian visa — 8 martie 2023 @ 14:50

 29. @26-Ati primit un răspuns eufemist-o atenuare,o inmuiere,o stare de neutru !Sa stiti ca initial si noi de p’aci intrasem într-o stare de disfemism,ba la unii era unul dur,gen : fost politist de frontieră vs Garcea ! Nu sunteti departe ! Cu timpul ne-am dat seama ca e singurul care face opozitie si chiar cea mai bună este a d-lui !(vedeti ca si dl Visa recunoaște acest lucru)In timp ne-am dat seama ca nici ANI nici procurorii(prin autosesizare) nici Curtea de Conturi si nici(nota bene) plângerile penale n-au efect la contracararea „centrului de putere” cum ii spuneti dvs,sau „grupuri de putere”(cum le spune dl Visa) care „scot din joben”…Oricum pentru noi tugulanii alegători care ptr centre si grupuri nu prea contăm,fiind usor de cumpărat si de manipulat, este important sa vedem înainte de vot cine reclama(chiar și fără plângeri penale)ce vedem si singuri:vile pe malul lacurilor,averi nejustificate ale unor bugetari,sinecuri in aparatul primariei, care a ajuns…de da pe dinafara !Deci tot ce afirmați p’aci,pentru noi e dejavu ! Inlaturand toate „generalitatile” expuse de dvs este totusi ceva pentru care asteptam si de la dvs sa concretizat afirmația că „RC a facut multe abuzuri !” Spuneti adevarul ala pe care-l clamati ! Le acceptăm si pe acelea fără plângere penală!(Sa nu ne-o trantiti p’aia cu „fără dovezi-nu se poate”…ca n-o sa va taie macaroana vreun centru de putere !

  Comentariu by I.S — 8 martie 2023 @ 17:22

 30. @26-Vă mai dau ceva idei de dezvoltat :atitudinea consilierilor care au acceptat „abuzurile”(unii care au primit „ciocul mic” din grupul lor de putere) altii mai pragmatici,prin firme capusa s-au lipit de lucrările primăriei,chiar si la cele din fonduri europene,care ulterior au fost trecute…din buzunarul nostru ! Hoteluri pe malul mării si blocuri interpuse pe spațiile verzi intre alte blocuri,fini,craciunesti,cuscru bun cu cumatru…

  Comentariu by I.S — 8 martie 2023 @ 18:04

 31. Pt. #26, #28
  https://www.cotidianul.ro/avion-cu-dormitor-pentru-cuplul-prezidential-spre-asia/
  vs.
  https://casaceausescu.ro

  😉

  Comentariu by nabuco — 8 martie 2023 @ 18:07

 32. Pt 28
  Sa pastrez nota eufemistica – neutra.
  Fiecare intelege si pricepe ce vrea, unii mai obiectiv, altii mai subiectiv.
  Autosesizarea procurorului nu se face pt orice fapta asa, ca a scris cineva pe facebook. Ne facem ca nu pricepem.
  Eu sunt sigur ca nu exista plangeri penale, pt ca o plangere trebuie inchisa cumva – nu am vazut ordonante ale procurorilor de clasare, terminarea urmaririi penale, etc.
  Solutii care nu prezinta oricum aurotitate de lucru judecat si pot fi si ele atacate, putand fi redeschisa urmarirea penala (vezi Gerogescu, primar Limanu, unde existena unei plangeri a facut diferenta), deci nici plangeri nu exista – a fost una pe faptele sesizate de avocat Paul Foleanu, referitoare la contractele cu avocatii.
  In rest pauza.
  Eu nu fac campanie, nu candidez pt nici o functie si va asigur ca de fiecare data cand drepturile mi-au fost vatamate am atacat in instanta orice act administrstiv si am facut plangeri scrise, petitii.
  Dar eu nu fac pe portavocea constient fiind ca fac asta strict pt a avea un pachet de „alegatori potentiali” pe care sa il negociez.

  Comentariu by Aloo — 9 martie 2023 @ 22:26

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress