Politica locală

17 februarie 2023

Bloc de șase etaje la Mangalia, lângă LIDL. Cine sunt investitorii?

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 15:33

La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depus un memoriu de prezentare pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru construire imobil cu locuințe, la Mangalia.

Investitor este asocierea Best Space SRL și Sky Building Concept SRL, iar regimul de înălțime propus este de Demisol+Parter+5Etaje+6E retras, adresa fiind strada Rozelor nr. 27A. Necesitatea PUZ-ului este menționată în Certificatul de Urbanism 92 din 16.02.2022, emis de către Primăria Municipiului Mangalia. Proprietatea studiată, în suprafaţă de 165mp din acte (166 mp din măsurători), este situată în intravilanul Municipiului Mangalia, în partea centrala în apropierea Parcului Tosca, Faleza Saturn.

Fondul construit este reprezentat, preponderent, de construcții izolate, locuințe colective specifice anilor 80, având o stare de calitate precară spre medie. În zona de sud a fost construit/amenajat un supermarket (LIDL).

Best Space SRL

Firma este înființată în anul 2015, cu sediul social în Mangalia, pe strada Horia, Cloșca și Crișan nr. 1. Asociați sunt Theodor Cristian Zodilă – 50%, Apselam Adalet – 25% și Zodilă-Apselam Narcis – 25%. Administratorul firmei este Theodor Cristian Zodilă. În anul 2021, firma a raportat 6 salariați, la o cifră de afaceri de peste 2 milioane lei, cu un profit de 824.979 lei. Theodor Cristian Zodilă mai este asociat unic în Unick Corner SRL.

Sky Building Concept SRL

Firma este înființată în anul 2016, cu sediul social în Mangalia, pe strada Mihai Viteazu nr. 20. Activitatea principală este reprezentată de „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Asociat unic este Bogdan Ștefan Nistor și administrator este Dumitru Vlădescu. În anul 2021, firma a raportat 11 salariați, cu o cifră de afaceri de 2,2 milioane lei și un profit de 265.372 lei.

Claudia Corbu, Ziua de Constanța 17.02.2023

7 Comments

 1. Cred că acolo au fost garaje.

  Comentariu by lucian visa — 17 februarie 2023 @ 15:34

 2. Si implicit punctul de pensie:
  https://www.replicaonline.ro/romania-ar-putea-fi-obligata-de-ue-sa-creasca-salariul-minim-cu-1-200-de-lei-547274

  Comentariu by nabuco — 17 februarie 2023 @ 17:14

 3. Pt.1: Da, au fost garaje.

  Comentariu by Mentalistul — 17 februarie 2023 @ 21:14

 4. Nu au fost garaje… spatiu de joacă pentru copii !

  Comentariu by Doru — 18 februarie 2023 @ 1:32

 5. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02CxayKMCdDm8qA8qe46BMEbtVgmCtBaZWtVZvk9Ta6EPtfmUzL7ehn65VdN1Wq1Qkl&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 18 februarie 2023 @ 10:02

 6. ORICINE POATE FI OZZY

  – ofer, și ofer de atâta timp, încât cei incorecți consideră că este o obligație a mea să ofer, și că ar fi un merit al lor, ca să primească. Unde a dispărut respectul?
  – dă-i unui om cămașa de pe tine, în fiecare zi, iar în ziua când vei întârzia să-i dai, te va urî. Chiar dacă cu ajutorul tău și-a luat o cămașă mai bună.

  Toate informațiile pe care le public, despre cum este devalizat bugetul local, despre mecanismul jafului organizat, și, în general, despre treburile publice, nu le obțin din funcția de consilier local. Pentru că orice adresă fac primăriei, orice cerere de informații pe care o fac în calitate de consilier local, nu primește răspuns sau mi se răspunde fix în a 30-a zi, doar cu bazaconii. Legea prevede să i se răspundă consilierului local, dar nu prevede și vreo sancțiune dacă încalci prevederea.

  Obțin informațiile la fel cum poate să le obțină oricare dintre cetățeni. Studiind comunicatele, studiind documentele publicate pe pagina de internet a primăriei, studiind legile și urmărind cum au fost aplicate în Mangalia.

  Oricine dintre politicienii care declară că sunt interesați de binele Mangaliei, oricine din presă, oricine este curios, oricine are spirit civic, oricine poate să obțină informații și să vă informeze despre treburile publice, așa cum o fac.
  Oricine poate participa la dezbaterile publice pentru bugetul local, pentru taxe și impozite, pentru Regulamentul pentru Comerț, pentru Regulamentul Parcărilor, pentru orice act normativ care este în intenție de a fi supus aprobării. Din aceste participări, se poate identifica ce are de gând primarul. Din toată această stradanie, se poate afla cum vor afecta deciziile primarului pe locuitorii orașului sau care este scopul hotărârilor de consiliu local, cui sunt servite.
  Studiind bugetul, studiind datoriile, studiind achizițiile, studiind SEAP, poate afla oricine drumul banilor și care sunt schemele de jaf organizat.

  Oricine poate fi Ozzy.
  Oricine poate să facă politica pe care o fac eu, aceea de a vedea adevărul în față, de a-l prezenta și de a pune alături, pe masă, și soluțiile pentru mai bine.
  Geloșii nu trebuie să mă atace cu minciuni. Este de ajuns să facă ceea ce fac și eu, dar să o facă mai bine, nu vor mai avea pentru ce să fie geloși.

  Oricine poate fi Ozzy. Dacă are forța interioară și capacitatea cognitivă, precum Ozzy.

  La fel: Oricine poate fi primar. Dacă are forța interioară și capacitatea cognitivă să fie primar.
  Pentru că: fie ești primar, fie ești doar un tâlhar ajuns pe funcția de primar.

  Poți să ai cele mai bune intenții, dar dacă nu te pricepi să fii primar, rezultatul este același: ajungi să fii un tâlhar pe funcție de primar. Dacă nu te pricepi la a fi primar, ce altceva să faci în funcția aceea?

  Comentariu by Mentalistul — 20 februarie 2023 @ 21:53

 7. Nu au fost garaje, a fost un parc de joaca pentru copii , este chiar langa gardul lui LIDL , in fata la blocul A3.
  Eu le-am vandut pamantul baietilor care constuiesc acum.

  Comentariu by Gabi — 22 februarie 2023 @ 13:55

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress