Mangalia – politica locală

9 februarie 2023

Starea Nației

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:03

50 Comments

 1. „Constituie contravenție, conform prezentei ordonanțe, dacă fapta nu intră sub incidența legii penale, discriminarea unei persoane fizice, a unui grup de persoane din cauza apartenenței acestora ori a persoanelor care administrează persoana juridică… în cauză prin:

  a) refuzarea acordării serviciilor publice administrative și juridice;

  h) refuzarea acordării pentru o persoană sau un grup de persoane a unor drepturi sau facilități.”

  Art.371 CP
  Fapta persoanei care, în public, prin … ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

  Dacă e în funcție publica, e de la 1 la 5 ani.

  Art. 326, Cod Civil,
  《Munca în gospodărie

  Munca oricăruia dintre soţi în gospodărie şi pentru creşterea copiilor reprezintă o contribuţie la cheltuielile căsătoriei.》

  Am înțeles că sunt persoane care vor să îi ŕ plângere pentru tulburarea liniștii și ordinii publice (art.371), pentru discriminarea unei categorii sociale și pentru celelalte concursuri de infracțiuni.

  Vor cere și despăgubiri, în valoare cât cumulează facturile pentru căldură.

  Comentariu by Mentalistul — 9 februarie 2023 @ 16:52

 2. E unu care ne baga in seama p’aci si pentru ca produce senzatie de vomă…nu primește replica ! Iote :

  Mergem inainte.Ne tinem de treabă.Nu este adevarat.Intretinerea la 2 camere este 120 de ron.

  Comentariu by Ion Condrut — 4 februarie 2023 @ 20:23

  Comentariu by I.S — 9 februarie 2023 @ 17:32

 3. Pt. #2
  I-a rămas prafu’ de la VAR in nas de pe vremea când era arbitru de tușa prin judeteană.

  Comentariu by nabuco — 9 februarie 2023 @ 17:37

 4. @3-Cu atât mai mult,chiar dacă ne crede in „judeteana”, nu realizeaza ca e in…ofsaid? El se tine de treaba,de treaba „mare” si a cazut p’aci fără să i se deschida parasuta!

  Comentariu by I.S — 9 februarie 2023 @ 18:02

 5. Aaaaaa, ați gasut pe cine să cășunați! Codruț e de vină.

  Așa un interes de a schimba vorba când vine de prostiile lui Radu, nu am văzut.
  Cu intenție, de fiecare dată.

  Comentariu by Mentalistul — 9 februarie 2023 @ 18:28

 6. @5- Mai fraticule video postat e absolut evident.Ne-am saturat sa vărsăm venin la comanda numai asa de antiPR la primar,mai ales dupa ce venim de la „aplecarea” la asociatie de locatari ! D’aia l-am pus pe Condrut sa aduca ceva laude !Ar fi fost mai „elocvent” ! Ce atata filozofie-ca si aia de mai jos cu pământul plat sau rotund ! Pentru Codruț,e clar ca e plat,pen’ca asa i se cere să spună! Hai sa coboram pe pământ Quod*Erorum* Demonstrandum :https://images.app.goo.gl/FUGsoKHpMhibn1Tz5

  Comentariu by I.S — 9 februarie 2023 @ 18:51

 7. @5 Si d-ta si Condrut(in grupul Mangalia noastra-de parca ar fi numai a lor!) considerați „tugulanul”alegator ca fiind dus cu pluta si ca nu e in stare sa vada si singur ! Ia acest video si posteaza-l acolo ! Aia da- eficiența electorala !Acolo „E mai multi” care trebuie certati/ lamuriti !

  Comentariu by I.S — 9 februarie 2023 @ 19:16

 8. Pt 7: Te-ai întrebat vreodată cum a ajuns subiect la Starea Nației.
  Te-ai întrebat vreodată cine a scos video în presă.
  Mangalia Comunitate Online a fost grup cumpărat de Radu în campanie.
  Mangalia Noastră este PSD dacă îmi amintesc bine.

  Noi avem un grup privat cu 7.000 membri, majoritatea din Mangalia, de numește NOI SUNTEM MANGALIA. Pe lângă cei 7000, mai sunt 3000 invitati, care nu pot scrie comentarii. Doar pot citi, precum la televizor sau o pagina de internet de prezentare.

  Articolele de presă au informațiile de undeva. Grupul privat de 7.000 este ca un eșantion test, acolo se decide ce informații au rating. Astfel ajung la Replica, Ordinea, DobrogeaLive, Ediția de Sud, Radio Constanța, in presă națională.

  Acum se distribuie filmarea cu Mangalia de la om la om. Eu am filmat în print screen ca să nu se trezească Starea Nației că ne dă în judecată pentru că am dat fragment, este precum am filmat televizorul.

  Dl Vișa a tăiat din sursă, dar dacă Starea Nației cere copyright, va trebui sa facem cheta și să plătim. Varianta care se distribuie underground e cea cu sursa originală,cea care se postează este screen saverul.

  Ați mai insistat de câteva ori: Iată ce bine zic cei din presă! Fără să te prinzi ca sunt lucrările mele.
  Acum că știi că sunt ale mele, mai sunt eficient?

  Pătraru făcea reclamă, la un momentan, blocurilor din Olimp. Că își ia și el acolo vreo 2 apartamente, să facă afacere cu aparthotel. Dar i-au dat țeapă, s-a prins și ce primar avem. Dacă în urma cu 1 luna îl atentionai cu asta, nu intra in emisiune. Dar acum a fost momentul.
  Trebuie sa știi cum sta presa cu Radu. Dacă nu era Patraru ajungea la Moisescu sau Mîndruță, la Georgia sau la altcineva.
  Dacă anul trecut trimiteam la Ordinea ceva, nu intra despre Radu. Acum, intra toate, nu mai au contracte între ei.

  Cea mai bună relație cu presa o am eu, dintre toți politicienii.
  Mă bucur că dta consideri că sunt eficace.

  Comentariu by Mentalistul — 9 februarie 2023 @ 21:49

 9. 1) daca ai valoare precum pretinzi cumperi domeniul: ozghiunmenabit.ro si-ti faci blog, pui in titlu „Noi Suntem Mangalia – politica locala”.
  2) daca nu, incerci precum Ciuraru cu: https://www.blogger.com/about/?hl=ro
  3) d-nul Visa nu are nevoie de tertipuri de tip: pe un SmartTV pun https://m.youtube.com/watch?v=I-xw0CZ66Wg si postez doar ce re-inregistrez de la min 06:45, etc. mai ales ca Patraru e prea caracter sa intre in politica. Nu-mi aduc aminte sa te fi vazut la librăria Bookstore&Tea cand si-a lansat la noi prima carte.

  Comentariu by nabuco — 9 februarie 2023 @ 22:49

 10. 1. Exista domenii cumpărate http://www.menabitozghiun.ro, http://www.noisuntemmangalia.ro
  http://www.nsm.ro
  Pe cel cu numele meu am avut și content. Dar pentru că acum se lucrează pe Noi Suntem Mangalia, întra și celelalt pe format personalizat.
  2.o sa am propria publicație media și propriul studio. Momentan se fac podcasturi live de către Asociația Noi Suntem Mangalia.
  3. Ce legătură are ca nu m-ai văzut la lansarea de la Mangalia? Cartea s-a lansat în multe localități, prima dată la București. În afara faptului ca vrei sa arăți ca ai fost la lansarea de carte, nu remarc vreo legătură cu discuția noastră. Ai fost la lansare, ia dă-i un subiect, sa vedem, îl urca pe ecran? Da-i dumneata un subiect despre Radu Cristian, să vedem dacă apare în emisiune. Dacă era de ajuns sa fii la lansare ca să urci astăzi un subiect pe ecran și nu ai făcut-o, ce să înțeleg? Sunt convins că sunt șanse mici ca din atata lucru să îti urce subiectul pe ecran. Dar să vrei să apară și lucrul să se întâmple, asta este o pricepere. Ori depărtezi, ori ii dai subiect pe formatul lui.

  Nu poți sa contești ca acest subiect a plecat de la mine. Ca multe altele. Când se vindea clădirea Pediatriei pe OLX, am adus toate televiziunile, se mira și Angelescu că nu a văzut atâtea la un loc în viata lui. Inclusiv Euronews a fost.
  Sunt momente și momente, când tragi un glonț ori tragi toate gloanțele.

  Mi s-a părut că ai făcut o răutate gratuită, adică fără legătură cu subiectul, vrei tu să te poziționezi pe o poziție superioară de discuție cu mine. De aici și aroganța mea, când vad ca oamenii nu sunt corecți.

  Să nu vă mai faceți iluzii. Eu în 2024 merg până la capăt. Au fost toți „politicienii” că să mă retrag, ca asa au văzut ei că alingăm pe Radu. Am făcut ca ei – ei au pierdut. Acum fac ca mine. Știu, se vede și în rezultate, că nu pornesc de la zero. Știu ca am forta politică și financiara să țin o campanie.
  Cine merge cu mine, ca e partid mic sau mare, ca avea consilieri. Cine nu merge cu mine împotriva lui Radu, nu va avea consilieri. Pentru că nu vor avea voturi, le voi trage pe mine.

  Da, știu, Radu cu suita de consilieri fuge la PSD și îl lasă pe Lexu să candideze de la PNL. Chipurile in opozitie lui Radu, să rupă votul anti-Radu in două. E scenariul cel mai bun pentru Radu sau pentru Angelescu, oricare dintre ei va candida. Voturile fidelizate de primar plus voturile talibane PSD vor imsuma cel mai mare grup de voturi consolidate pe același candidat. Ei sunt siguri așa pe un minim de 6.000 de voturi. Nu-și fac probleme pentru 2024.
  Aveți ceva să poată bate asta. Ori pe cineva? Dar concret, nu delir cum obișnuiesc unii pe aici.
  Aveți pe cineva capabil sa le înțeleagă jocul politic și să fie în stare să inventeze o strategie câștigătoare. Aveți pe cineva sa fie capabil sa se adapteze jocului? Aveți pe cineva cu notorietate și să fie iubit, în același timp sa aibă oamenii încredere ca știe și are forta să realizeze? Aveți pe cineva capabil financiar? Aveți pe cineva cu sprijin politic din mai multe zone? Aveți pe altcineva care poate fi acceptat de servicii? Aveți pe altcineva acceptat și de masonerie?
  Nu aveți. Și chiar de ați avea, e prea târziu acum, chiar dacă vine Țiriac să candideze.
  De aceea nu am milă de ceilalți care nu vor fi în acest proiect politic, scopul meu este să atrag pe mine toate voturile anti-Radu, inclusiv pesediste, useriste, auriste (chiar de nu este organizație în Mangalia), și toate celelalte partide mici. Negociez doar cu cei acceptă să mă susțină, vor primi mai mult decât au sperat vreodată. Cei care pun condiții, ori șantajează ca merg pe propriul candidat, nu mă interesează și nu am vreo milă să îi las fără votanți. Le atrag foștii votanți, le expun candidații, voi face tot posibilul să nu-i voteze nici pentru CL. În paralel, am să mă canalizez pe voturile pentru Radu/înlocuitorul, pe voturile PSD tradiționale, pe voturile PNL tradiționale.
  La alegerile din 2024 nu o să mai iau în seamă partidele, ci pe votanții lor, îi voi convinge mă voteze.
  Și cât iese votul, ăla e.

  O sa fac campanie împotriva oricărui alt candidat de pe buletinul de vot, pentru că a acceptat ticăloșia să rupă voturile anti-Radu știind că nu are șansă la primar.

  Am șanse? Am avut și în 2020. Acum am mail multe.
  Câștig sigur? Nici Radu nu maine sigur. Dar eu merg până la capăt și am resurse logistice, politice, financiare. Cu asta fiind realitate, altcineva sigur nu are șanse împotriva lui Radu cât sunt în joc.
  Voi avea susținere politică? Unul din cele două, PNL sau PSD, unul din ele va fi varză în Mangalia, depinde de la care candidează Radu.

  Singura atenție pe care o vom mai avea, va fi cum să câștigăm.
  Cine nu vrea asta, să își asume. Cum ar trebui sa își asume astăzi că a câștigat Radu Cristian în 2020.

  Comentariu by Mentalistul — 10 februarie 2023 @ 3:03

 11. 1. Exista domenii cumpărate http://www.menabitozghiun.ro, http://www.noisuntemmangalia.ro
  Pe cel cu numele meu am avut și content. Dar pentru că acum se lucrează pe Noi Suntem Mangalia, întra și celelalt pe format personalizat.
  2.o sa am propria publicație media și propriul studio. Momentan se fac podcasturi live de către Asociația Noi Suntem Mangalia.
  3. Ce legătură are ca nu m-ai văzut la lansarea de la Mangalia? Cartea s-a lansat în multe localități, prima dată la București. În afara faptului ca vrei sa arăți ca ai fost la lansarea de carte, nu remarc vreo legătură cu discuția noastră. Ai fost la lansare, ia dă-i un subiect, sa vedem, îl urca pe ecran? Da-i dumneata un subiect despre Radu Cristian, să vedem dacă apare în emisiune. Dacă era de ajuns sa fii la lansare ca să urci astăzi un subiect pe ecran și nu ai făcut-o, ce să înțeleg? Sunt convins că sunt șanse mici ca din atata lucru să îti urce subiectul pe ecran. Dar să vrei să apară și lucrul să se întâmple, asta este o pricepere. Ori depărtezi, ori ii dai subiect pe formatul lui.

  Comentariu by Mentalistul — 10 februarie 2023 @ 3:04

 12. Erată: „ori decartezi”

  Comentariu by Mentalistul — 10 februarie 2023 @ 3:05

 13. Nu poți sa contești ca acest subiect a plecat de la mine. Ca multe altele. Când se vindea clădirea Pediatriei pe OLX, am adus toate televiziunile, se mira și Angelescu că nu a văzut atâtea la un loc în viata lui. Inclusiv Euronews a fost.
  Sunt momente și momente, când tragi un glonț ori tragi toate gloanțele.

  Mi s-a părut că ai făcut o răutate gratuită, adică fără legătură cu subiectul, vrei tu să te poziționezi pe o poziție superioară de discuție cu mine. De aici și aroganța mea, când vad ca oamenii nu sunt corecți.

  Să nu vă mai faceți iluzii. Eu în 2024 merg până la capăt. Au fost toți „politicienii” că să mă retrag, ca asa au văzut ei că alingăm pe Radu. Am făcut ca ei – ei au pierdut. Acum fac ca mine. Știu, se vede și în rezultate, că nu pornesc de la zero. Știu ca am forta politică și financiara să țin o campanie.
  Cine merge cu mine, ca e partid mic sau mare, ca avea consilieri. Cine nu merge cu mine împotriva lui Radu, nu va avea consilieri. Pentru că nu vor avea voturi, le voi trage pe mine.

  Da, știu, Radu cu suita de consilieri fuge la PSD și îl lasă pe Lexu să candideze de la PNL. Chipurile in opozitie lui Radu, să rupă votul anti-Radu in două. E scenariul cel mai bun pentru Radu sau pentru Angelescu, oricare dintre ei va candida. Voturile fidelizate de primar plus voturile talibane PSD vor imsuma cel mai mare grup de voturi consolidate pe același candidat. Ei sunt siguri așa pe un minim de 6.000 de voturi. Nu-și fac probleme pentru 2024.
  Aveți ceva să poată bate asta. Ori pe cineva? Dar concret, nu delir cum obișnuiesc unii pe aici.
  Aveți pe cineva capabil sa le înțeleagă jocul politic și să fie în stare să inventeze o strategie câștigătoare. Aveți pe cineva sa fie capabil sa se adapteze jocului? Aveți pe cineva cu notorietate și să fie iubit, în același timp sa aibă oamenii încredere ca știe și are forta să realizeze? Aveți pe cineva capabil financiar? Aveți pe cineva cu sprijin politic din mai multe zone? Aveți pe altcineva care poate fi acceptat de servicii? Aveți pe altcineva acceptat și de masonerie?
  Nu aveți. Și chiar de ați avea, e prea târziu acum, chiar dacă vine Țiriac să candideze.
  De aceea nu am milă de ceilalți care nu vor fi în acest proiect politic, scopul meu este să atrag pe mine toate voturile anti-Radu, inclusiv pesediste, useriste, auriste (chiar de nu este organizație în Mangalia), și toate celelalte partide mici. Negociez doar cu cei acceptă să mă susțină, vor primi mai mult decât au sperat vreodată. Cei care pun condiții, ori șantajează ca merg pe propriul candidat, nu mă interesează și nu am vreo milă să îi las fără votanți. Le atrag foștii votanți, le expun candidații, voi face tot posibilul să nu-i voteze nici pentru CL. În paralel, am să mă canalizez pe voturile pentru Radu/înlocuitorul, pe voturile PSD tradiționale, pe voturile PNL tradiționale.
  La alegerile din 2024 nu o să mai iau în seamă partidele, ci pe votanții lor, îi voi convinge mă voteze.
  Și cât iese votul, ăla e.

  O sa fac campanie împotriva oricărui alt candidat de pe buletinul de vot, pentru că a acceptat ticăloșia să rupă voturile anti-Radu știind că nu are șansă la primar.

  Am șanse? Am avut și în 2020. Acum am mail multe.
  Câștig sigur? Nici Radu nu maine sigur. Dar eu merg până la capăt și am resurse logistice, politice, financiare. Cu asta fiind realitate, altcineva sigur nu are șanse împotriva lui Radu cât sunt în joc.
  Voi avea susținere politică? Unul din cele două, PNL sau PSD, unul din ele va fi varză în Mangalia, depinde de la care candidează Radu.

  Singura atenție pe care o vom mai avea, va fi cum să câștigăm.
  Cine nu vrea asta, să își asume. Cum ar trebui sa își asume astăzi că a câștigat Radu Cristian în 2020.

  Comentariu by Mentalistul — 10 februarie 2023 @ 3:05

 14. Aaaaa, să înțeleg că unii au buton de ștergere comentarii și eu nu am.

  Comentariu by Mentalistul — 10 februarie 2023 @ 9:30

 15. Pt. #10
  Incepi sa intelegi, „independenta” iti vine de la: „Aveți pe cineva cu sprijin politic din mai multe zone? Aveți pe altcineva care poate fi acceptat de servicii? Aveți pe altcineva acceptat și de masonerie?”
  Asa ca în 2024 mergi până la capăt neinfluentat !

  Comentariu by nabuco — 10 februarie 2023 @ 11:16

 16. @15- Merge la Meteor-Jupiter(pe 23 sau 25.02) unde da 300 lei la intrare la balul Rotary si poate câștiga la tombolă…sustinerea!(avem încă filmulete cu câștigătorii…ce fu !)

  Comentariu by Anonim — 10 februarie 2023 @ 12:55

 17. @15-scuze I.S

  Comentariu by I.S — 10 februarie 2023 @ 12:56

 18. Las și asta:
  https://fb.watch/iBWd8ZISE0/

  Pt 16: Sunt plecat pe 25 Feb. în vacanță.

  Comentariu by Mentalistul — 10 februarie 2023 @ 14:53

 19. Am uitat să anunț ceva: mi-a ieșit Ordonanța.

  1. Articolul 2 va avea următorul cuprins:
  Articolul 2
  (1) După constatarea de către reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții a faptului că respectivele construcții au fost executate fără autorizație de construire sau cu nerespectarea prevederilor acesteia, aceștia înștiințează compartimentele de specialitate cu atribuții de control ale autorităților administrației publice locale ale județelor, municipiilor, sectoarelor municipiului București, orașelor și comunelor, pentru faptele săvârșite în unitatea lor administrativ-teritorială sau, după caz, în teritoriul administrativ al sectoarelor municipiului București, prevăzute la art. 27 alin. (3) din Legea nr. 50/1991, republicată, cu modificările și completările ulterioare, care somează proprietarii construcțiilor să le desființeze în termen de 48 de ore de la primirea somației. În cazul în care somația se afișează la loc vizibil pe imobil, termenul de 48 de ore începe să curgă de la ora afișării consemnată în procesul-verbal prevăzut la alin. (2) și se calculează conform art. 2.555 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

  Articolul 3
  În cazul în care proprietarul nu dă curs somației în termenul prevăzut la art. 2 alin. (1), desființarea se face în termen de 30 de zile de la expirarea acestui termen de către autoritățile administrației publice locale, inclusiv ale sectoarelor municipiului București, în a căror rază administrativ-teritorială este situată construcția, cu recuperarea ulterioară a cheltuielilor generate de această operațiune de la proprietarul construcției, în condițiile Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

  ISC o sa aibă multă putere cu Ordonanța aceasta. Dacă va fi corect, nu vor cade de pe funcții. Dacă vor face abuzuri, vor avea parte de pușcărie și despăgubiri.

  Dar după ce constată ISC construcția nelegală, au 48 ore pentru demolare.
  Apoi 30 de zile pentru demolarea propriilor clădiri, d-le impresar.

  Și acum, putem să ne ocupăm de mastodonții de beton. Ce ați spus, piscina fix pe terenul Stejarii Brumării? Piscina cui?

  Comentariu by Mentalistul — 10 februarie 2023 @ 17:43

 20. @19- Nu cumva „propitarul”-impresarul,cum ii zici,susține că are si certificat de urbanism si autorizație de c-tie ? Pentru mine suna a „dejavu”,cunoscând această metodă de fals și uz de fals,cu care ar putea obține chiar o hot. judecătorească impotriva primariei ! Daca merge pe calea asta,va avea necazuri si el si cei care au semnat ! Pot da oarece sfaturi.(unde trebuie sa te uiti pe hartii)

  Comentariu by I.S — 10 februarie 2023 @ 20:45

 21. Măi Ozzy trebuie să înțelegi că nu vei fi primar . Lumea te stie de vorbă lungă si nu te va vota . Eu cred că nu vei ajunge să candidezi pentru ca tu vei rupe voruri nu altcineva . PSD va avea candidat și acela nu va fi RC . Deci esti mort la naștere domnule . Apropo … asociația te mai sustine ? Pentru că cei de acolo spun că nu vor să mai stai pe lingă ei . Ai rămas doar cu Doru Marinescu care si el săracul este singur pe lume ….nasol pentru tine măi Ozzy .

  Comentariu by Anonim — 11 februarie 2023 @ 10:30

 22. Și eu cred că PSD va avea candidat, doar pentru ai face jocul lui Radu.

  Comentariu by lucian visa — 11 februarie 2023 @ 12:18

 23. Pt 22: Vă avea candidat exact pe Radu Cristian, care trece la PSD cu toată camarila lui.
  La PNL ar vrea sa îl lase pe Lexu (Răzvan Ion), nou membru PNL, crezând că poate să rupă voturi de la mine.
  Dar socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, deoarece PNL dorește să preiau eu Organizația, dacă fuge Radu la PSD.

  Dacă nu fuge Radu la PSD, înseamnă că a picat Stroe, iar cei care îl vor înlocui vor să preiau eu organizația PSD de la Mangalia. Pe motiv că eu sunt pesedist, asa mă știe lumea pe mine.

  Oricare ar fi situația, de oriunde ar candida Radu, de la PSD sau de la PNL, celalalt partid mare va fi în sprijinul meu. Intr-o formă sau alta, alianta electorală sau altcumva.

  Cel mai prost scenariu este sa rămână Radu la PNL, iar Stroe să rămână jupan la PSD. Ca până acum. Asta înseamnă un PSD slab la Mangalia, adică merg la liber să fur voturile lui PSD.

  A mai existat USL. Și a fost bătut în alegeri. Crunt.
  Oricare din scenarii se va întâmpla, eu am strategie pentru fiecare.

  Comentariu by Mentalistul — 11 februarie 2023 @ 13:02

 24. Pt. #23
  Radu se protejeaza in Parlament, la Mangalea ramaneti tu si cu: https://www.mangalianews.ro/razvan-ion-politistul-ranit-la-cap-de-panoul-pus-pe-iarba-in-bataie-de-joc-da-primaria-mangalia-in-judecata/
  „neamul” lu’ Doru.

  Comentariu by nabuco — 11 februarie 2023 @ 13:37

 25. Întotdeauna vei fi pe locul 3 din 2 . Dar si 3 este cam mult pt tine Ozzy .

  Comentariu by Anonim — 12 februarie 2023 @ 16:57

 26. Tu ai strategie măi Ozzy ? Foamne fereste . Înțelege că nu te votează nimeni . Tu ești nebunl din cărți și lumea a înțeles acest lucru .

  Comentariu by Anonim — 12 februarie 2023 @ 17:00

 27. Scz … Doamne f

  Comentariu by Anonim — 12 februarie 2023 @ 17:00

 28. Pt 25 și pt 26:
  Sunt de acord să ai o opinie și având această opinie, poți sa dormi liniștit, nu ai de ce să te panichezi.

  Eu cu opinia mea trăiesc bine, sunt liniștit.
  Per total, amândoi suntem ok.

  Comentariu by Mentalistul — 12 februarie 2023 @ 20:21

 29. https://www.naratiunea.ro/news/cultura/ziua-darwin-astazi-ai-prilejul-de-a-celebra-importanta-contributiilor-marelui-naturalist-britanic-in-dezvoltarea-si-promovarea-stiintei/
  😉

  Comentariu by nabuco — 12 februarie 2023 @ 20:46

 30. Sunt foarte ok și trăiesc f bine si sper ca si tu Ozzy să trăieste bine așa cum spui . Dar domnule Ozzy tu nu vei fi primar pentru că nu vei fi votat . Sper să înțelegi . R C trebuie gonit dar nu cu tine . O viață bună îți doresc .

  Comentariu by Anonim — 13 februarie 2023 @ 9:33

 31. Pt 30: S-a mai întâmplat să nu fiu primar. Nu e vreo tragedie. Nici nu pot să spun „Cum o vrea Dumnezeu.”, pentru că prefer să se concentreze pe cei în nevoi. Nici nu vreau pentru mine, nu este vreo necesitate.

  Fac ce am de făcut. Un om realizează ce își propune, cu condiția să se apuce de treabă. Opinia dumitale sau a altui anonim nu afectează ce fac.

  Comentariu by Mentalistul — 13 februarie 2023 @ 9:42

 32. Ozzy sa stii ca afecteaza foarte mult parerea unuia ca mine . Să ști că sunt foarte mulți care nu te sustin ….chiar ffff mulți . Tu te incurajezi singur și nu cred că ști realitatea din teren . Tu ai ramas singur cu telefonul tau si atit .

  Comentariu by Anonim — 13 februarie 2023 @ 20:41

 33. Pt 32: Nu contează cine nu mă susține, contează cei care mă susțin. Nu trebuie să mă susțină toți din Mangalia, ci sa fie îndeajuns.
  Și nu trebuie să mă susțină pentru că aș fi mirific, ci pentru schimbare.

  Ai auzit vorba asta în oraș: „Ozzy dacă ia primăria, va face treabă.”?

  Comentariu by Mentalistul — 13 februarie 2023 @ 23:24

 34. Ești penibil domnule … probabil vorba asta este spusă de tine si de Doru Marinescu . În rest cred ca lumea rîde de tine în tot orasul . Știu că este dureros pentru tine dar ăsta este adevarul . Nu vei fi primar .

  Comentariu by Anonim — 14 februarie 2023 @ 16:06

 35. Pentru atâta lucru suferi tu?

  Comentariu by Mentalistul — 14 februarie 2023 @ 22:27

 36. Tu suferi măi Ozzy nu eu …. Tu vrei să fi primar nu eu . Apropooooo .. asociatia ce mai face ? Nu cumva au inceput să îți dea flit băieții ? Te cam evită nu ? Măcar ști de ce ?

  Comentariu by Anonim — 15 februarie 2023 @ 14:49

 37. Pt 36:
  Asociatia a pierdut 3 membri (probabil, pt ca nu au facut nimic pentru excludere) și a mai adăugat peste 100. Și vin în fiecare lună.

  Cine a dat flit și cui?

  Fiecare își decide pentru sine ce fel de om să fie. Există oameni ticăloși, ca tine. Există oameni fricoși ca X. Există oameni buni, ca Nabuco și I.S. și Vișa.

  Dar un lucru nu ești capabil să iei în calcul: că eu gândesc cu câțiva pași înainte. Ce nevoi aveau cei 3 muschetari? Să rezolve fiecare câte o problemă. Ia întrați voi, mușchetarilor. în Asociație și să vedeți ce căutați veți fi de către primar. Și au fost căutați. Chiar râdeam că primarul e atât de previzibil, pentru că este limitat la minte. Le-a rezolvat problema, acum ei sunt bune cunoștințe ale primarului. Le rezolvă Radu tot.

  Asta și-au dorit, iar eu am îndeplinit.
  De la bun început, de când le-ati pus garduri de metal, să nu intre clienții, de atunci v-am jucat și am adus lucrurile la consecința pe care am dorit-o.

  „Ce vreți? Să primiți autorizație? Este necesar să vă țineți de plan si Radu Cristian, cu mâna lui, o să vă semneze autorizațiile. ”
  Acum vii să confirmi succesul meu.

  Cu adevărat, necunoscute sunt căile Domnului!

  Comentariu by Mentalistul — 15 februarie 2023 @ 15:59

 38. Măi Ozzy noi nu te mai vrem în asociație . Acum știm că mai mult încurci decît ajuți . Unde esti tu se alege praful . Și nu mai vorbi tu despre cei 3 ….. cei care te finanțau nu ? Ești pierzător și noi știm asta .

  Comentariu by Anonim — 15 februarie 2023 @ 19:49

 39. Deja când începi cu „măi Ozzy”, sunt curios ce aberații mai inventezi.
  Ai cui este Asociația, ai măcar idee?

  Bei apă clocită și ne zici nouă că este vin.

  Comentariu by Mentalistul — 15 februarie 2023 @ 23:19

 40. CARTIERINCA(comentarii ieftine de cartier) facute de intetlopi scapatati,unul dintre ei fiind persoana ISUFICIENTA(care pune cate un „i” in minus sau in plus,după cum crede el- pentru ca oricum se intelege…zice el si are dreptul să posteze,pen’ca a trecut cu mare greutate gimnaziul și deci poate face politica !

  Comentariu by I.S — 16 februarie 2023 @ 10:03

 41. Anonimule,”Măcar ști de ce ?”

  Comentariu by I.S — 16 februarie 2023 @ 10:09

 42. https://m.facebook.com/groups/164197761065504/permalink/1373074836844451/

  Ce se va întâmpla o să-i doară.
  Cum nu au avut nici ei milă de locuitorii Mangaliei.

  Comentariu by Mentalistul — 16 februarie 2023 @ 11:03

 43. @42-E o situație/problema pe care vad ca nu o abordati( mai ales cand afirmați că toți sunt nemulțumiți si faceti un calcul privind strângerea semnăturilor,ca fiind o chestie facila)Personal nu stiu cam cati or fi dintre cei care au sub 2000 venit pe membru de familie/ locație de consum energie termică sau electrica.Probabil sunt multi.Ei,începând cu ianuarie,sunt ajutați astfel încât să nu plătească…nimic pentru căldură sau curent electric ! Furnizorii vor fi plătiți si de Ciuca/Ciolacu dar și de…Hans si Iurgen din UE ! Or fi nemulțumiți? Pe chestia asta,s-ar putea sa avem toate alegerile…la grămadă!

  Comentariu by I.S — 16 februarie 2023 @ 11:26

 44. Pt 43:
  – 850 de dosare aprobate pentru ajutorul de căldură, fie ca e pentru sistemul centralizat, fie pentru ca e factură la gaze.
  – pensionari cca = 5.000
  – locuințe racordate la Goldterm = 5.500
  – locuințe debranșate de la Goldterm în perioada 2021-2023= 1.400 (oameni supărați pe primar)

  După un sondaj al meu, 60% din pensionari locuiesc la bloc.
  În cele 850 de dosare sunt și cei cu venituri mici, sunt și cei cu dizabilități, sunt si pensionarii.

  Peste 4500 de pensionari nu primesc ajutor pentru căldură, primesc facturi mari.
  Cei cu ajutor de căldură primesc tot mari facturile, în loc de 1.700 de lei, au factură 1.200 lei. Pentru că nu pot primi ajutor mai mare de 50%, și e 50% din prima gcal. Următoarea e la preț întreg.

  5.000 de bransati la Goldterm sunt supărați, ies din sezonul rece cu datorii la Goldterm. Care le va aplica și penalități, după sistarea alimentării.

  Știu de 9 Asociații de Locatari au primit somații că li se sistează furnizarea căldurii. Acolo și cei care primesc ajutorul pentru căldură sunt supărați, pentru ca neprimind căldură, ajutorul e zero.

  Sa te duci după semnături pentru primar e mai greu. Mai de teamă, mai de rușine ca vor o autorizatie ceva… Dar la Consiliu nu e agățat nimeni, nu vor avea milă.
  Nici măcar pensionarii pe care Radu i-a mințit că ar face treabă mai multă, dar nu-l lasă Consiliul.

  Comentariu by Mentalistul — 16 februarie 2023 @ 13:24

 45. Pt 43: Nu vor fi alegeri cumulate. Ni vrea nimeni.
  La fel ca la alegerile in 2 tururi.

  Comentariu by Mentalistul — 16 februarie 2023 @ 13:25

 46. @44-Cam complicat.Posta din Mangalia a eliberat un număr X de vouchere.Nu cred ca e secret de stat.Acestia pot plati si datorii si restante.Datoriile către furnizor s-au acumulat tocmai de la ei.Asta este o gura de aer „europeana” tocmai pentru sistemul centralizat.Sunt de acord ca pentru CL nu vor avea mila nici unii nici ceilalti,pentru ca iată ce s-a intamplat in speța asta : orașul a fost divizat în două @

  Comentariu by I.S — 16 februarie 2023 @ 14:23

 47. @44Ajutorul acesta european e pe cale de duca pen’ca Ciuca/Ciolacu nu au de gând să îndeplinească toate jaloanele impuse prin PNRR!(mai ales cand e vorba de speciali si de aia care s-au luptat cu extraterestrii !) Trădătorii ăștia de tara (care tocmai si-au marit consistent,decurand,veniturile )sunt in stare sa sacrifice încă odată tugulanul de rand…mergând până la ROexit.UE a atenționat zilele astea sa nu se mai arunce cu banii lor ! Si aici sunt de acord cu primarul care îi cearta pe cei care nu muncesc…numai ca pentru asta trebuie sa se implice prin politici economice de dezvoltare-investitii-locuri de munca !

  Comentariu by I.S — 16 februarie 2023 @ 14:50

 48. Ca ii este sau nu rusine primarului pentru revenirea la motoarele de cogenerare este soluția imediata si daca se ajunge la nus’ce frâna se poate face o asociere în participatiune sau o linie de actionariat sub patronajul primariei(cu asociațiile de proprietari),sau alte soluții.Si daca tot veni vorba de locuri de munca,de ce nu s-ar putea face o asociere mixtă cu Santierul Naval pentru construcția de eoliene ! Cui i-ar strica un asemenea demers!

  Comentariu by I.S — 16 februarie 2023 @ 15:23

 49. Pt. #47
  https://www.replicaonline.ro/asociatii-fostului-sef-al-directiei-de-informatii-a-armatei-au-pus-mana-pe-un-contract-la-garda-de-coasta-547039

  Comentariu by nabuco — 16 februarie 2023 @ 16:17

 50. La noi nu prea bate vântul. Unde pe vremuri în Dobrogea erau morile de vânt, acolo bate vântul.
  Orașul nostru, dintre toate orașele antice din jurul Mării Negre, are cele mai multe zile însorite pe an. De aceea se numea Kallati.
  Avem și ape termale, un izvor e cu debit de 35 litri/secunda.
  Cea mai rapida de implementat este cogenerarea. Paralel se pot monta eoliene, ori parcuri fotovoltaice, ele produc energie electrică, precum și cogenerarea. Toate pot intra in sistem.

  Comentariu by Mentalistul — 16 februarie 2023 @ 16:20

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress