Politica locală

29 decembrie 2022

Ultima şedinţă de consiliu de la Mangalia pe 2022: în lipsa promisei dezbateri publice pe marginea Regulamentului agenţilor economici, discuţiile dintre antreprenori şi administraţie au ţinut aproape două ore! (video)

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:04

Dupa dezbateri de peste două ore, Regulamentul a fost aprobat in forma dorita de inițiator: in statiuni vor fi interzise comercializarea legumelor si fructelor (tonetele), precum si lactatele, mezelurile sau traditionalul porumb fiert (zecile de tonete cu porumb, îngăduite, cu multă indulgență, de aceeași administrație, in urma cu câțiva ani).

editiadesud.ro 29.12.2022

34 Comments

 1. Mincinosul de tătar a fugit din ședință . S-a dovedit încă odată că este o hahaleră mincinoasă .

  Comentariu by Anonim — 29 decembrie 2022 @ 19:07

 2. Pt Psihopat de la pct.1:
  Ce delir e în capul tău, schizo?
  Filmul ședinței este cu mine, dar eu de fapt nu eram, pentru că eram fugit? Cât de schizo să fii, încât să vrei să convingi oamenii că pe cine văd ei in filmare, de fapt nu există?

  Trebuie să explic puțin: Pe grupul de What’s Up al Asociației Noi Suntem Mangalia am spus că mă retrag de la dezbateri și de la vot, la punctul cu Regulamentul, întrucât este o situație de conflict de interese. Am puncte de lucru deschise în stațiuni, am spațiu peste 50 mp, iar acest Regulament mă avantajează pentru că ucide toată concurența; am cumpărat caietul de sarcini să cumpăr un hotel, acest Regulament îmi face un avantaj material față de ceilalți comercianți. Este o situație de conflict de interese și trebuie să ies din ședință. Astfel, în nume personal, fiind prejudiciat în alte activități comerciale, pot da Consiliul Local in judecată pentru prejudicii și pretenții, iar cum CL nu deține patrimoniu, voi cere atragerea răspunderii patrimoniale a celor care au săvârșit abuzul, urmată de executarea silită a patrimoniului acestora pentru recuperarea pagubei,iar, până la închiderea procedurii, garantarea recuperării pagubei prin instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra întregii averi (a consilierilor locali care au aprobat un Regulament abuziv).
  Am scris că eu ies din ședință, iar consilierii care au hotel, restaurante, spatii comerciale în stațiuni vor avea plângere penală pentru conflict de interese, deoarece au votat un Regulament care îi favorizează, Regulamentul ucide concurența, prin abuz.

  Astfel, cei din primărie se așteptau să ies din sală la acest proiect HCL, iar trolii erau pregătiți să urle pe Facebook că sunt un mincinos, deoarece am fugit din ședință când comercianții au avut nevoie de mine.

  Angelescu și camarila au tras cu dinții de acest Regulament, o să explic altădată motivația, de ce le este necesar să pună stăpânire pe comerțul din stațiuni.

  Noi am reușit să obținem victorie împotriva forței votului majoritar.
  Regulamentul – care astăzi ar fi fost deja adoptat, trecut pe șestache prin dezbaterile publice obligatorii – prevedea că pe arterele principale ale Mangaliei și în stațiuni au voie doar restaurante, cafenele, baruri și cofetarii, cei din Centru aveau 1 an termen să închidă. Magazinele nealimentare pot funcționa doar dacă dețin spatiu comercial de minim 50 mp, restaurantele minim 100 mp, produsele de patiserie erau interzise în stațiuni, alimentarile erau interzise în stațiuni (aveau voie doar la parterul aparthotelurilor care se construiesc acum), o mulțime de alte ticăloșii erau în acel Regulament.
  Din Octombrie până în 28 Decembrie a fost dusă lupta împotriva acelui Regulament abuziv. I-am obligat sa repete dezbaterea publică, deoarece i-am prins asupra unui simulacru. I-am obligat să mute dezbaterea la Casa de Cultură. Oamenii au făcu cereri de participare la ședințele CL, cum zice Regulamentul CL cu cerere cu minim 48 de ore înainte de ședință. Chiar și așa, au primit refuzuri pentru participate pe motiv că nu e loc în sala. Dar legea și decizia ICCJ zic ca dacă nu i se permite unui singur cetățean accesul la ședința, acel act normativ devine nul. Cascadorii râsului, când au primit vestea cu ce o să se întâmple, au revenit la cei pe care i-au refuzat cu apeluri telefonice că li s-a aprobat cererea.
  Dar nu au mai băgat Regulamentul la Diverse, cum intenționau. Apoi au încercat să îl bage în ședința extraordinară, dar iar au primit dr veste ca ne place acest demers, deoarece încalcă Normele de Aplicare ale Ordonanței 52, privind transparența decizională. Actele Normative nu se bagă în ședințele extraordinare deoarece acestea nu sunt cu public, conform Codului Administrativ și ROF al CL Mangalia, iar o altă lege prevede că dacă nu permiți accesul publicului la adoptarea actului normativ, acel act e nul de drept.
  Oricum, este ceva poveste în lupta aceasta, pe de o parte comercianții s-au adunat, au discutat strategiile, am ajuns să participam la acțiuni fără legătură cu primăria, la acțiuni și evenimente caritabile, la festivitatea de 1 Decembrie au fost mai mulți decât partidele etc. Iar pe partea cealaltă a fost ambiția primarului de a ucide comercianții autohtoni, ambiție care nu a făcut altceva decât să unească comercianții din Mangalia.
  Rezultatul acestei lupte este că majoritatea acelor prevederi ticăloase din Regulament au fost eliminate: comerțul în oraș a rămas la fel, iar în stațiuni a fost eliminate condițiile de 50 mp la magazine și 100 mp la restaurante, eliminată interdicția de a vinde produse de patiserie, eliminată interdicția pentru comerțul de întâmpinare. Adică am scos su abuzul din Regulamentul adoptat anul trecut.
  Din păcate, au rămas interdicțiile de a vinde fructe și legume în stațiuni, precum și carne, preparatele din carne și pește.
  Aceste interdictii se aplică inclusiv lui Kaufland, chiar sunt curios cum o sa se lupte primăria cu această multinațională. Nu voi mai cere eu sechestrul asiguratoriu pe averile consilierilor locali care au aprobat, ci vor cere avocații lui Kaufland.
  În ședința, viceprimarul a spus că lui Kaufland i s-ar permite, deoarece este in zona de blocuri, din cauza de CP1 și CP5. Dacă se întâmplă asta, direct DNA, pentru constituirea de grup infractional. Deoarece în RLU al PUG blocurile CP sunt în UTR34 – zona de clădiri administrative (unde s-a permis CP deoarece fiind locuințe sociale au trecut la clădiri administrative – iată cum se deschide un alt subiect privind vânzările ilegale de la CP), iar Kaufland se află în altă zonă, UTR-33. Blocurile sunt în municipiu, iar Kaufland este în stațiunea Saturn.
  Dacă permite astfel lui Kaifland, poate să permită oricui, inclusiv celor din Jupiter, pentru că există blocuri de locuințe în stațiuni.
  Chiar și în Regulament, distanța de blocurile de locuințe unde este permisă vânzare de fructe și legume nu este dimensionată și nici dimensionabilă.
  Oricum, chestiunea cu fructele și legumele, plus alte abuzuri ramase, vor fi subiect de judecată în instanță și de plângeri la DNA.

  Dar…, comparând Regulamentul inițial, care era o ticăloșie de la A la Z, cu forma adoptată, practic am avut victorie asupra 99% din masurile abuzive. A dispărut conflictul de interese pentru care eram obligat sa ma retrag de la dezbateri și de la vot. Am participat.

  Planul trollilor lui Radu a fost să mă acuze că sunt un mincinos pentru că am lasat baltă comeciamtii si am fugit din ședință (așa am aflat si cine sunt spionii din grupul nostru).
  Deoarece a fost surpriză că am participat, le-a picat subiectul de propagandă. Psihopat de la pct.1 e atât de frustrat, i-a plăcut atât de mult acest scenariu că ar fi avut subiect sa o țină catatonic cu înjurături și aberații, încât nu-i dă drumul la subiectul de propagandă, îl continuă și chiar dacă realitatea nu e cum au crezut ca va fi.

  După ce s-au încheiat subiectele importante din ședință, mai erau cca 60 de proiecte HCL de penalizare a unor cetățeni și societăți comerciale, cu impozit între 300%-500%. O altă ticăloșie. Deoarece de la convocator păna la ședința, au venit cei din primărie și consilierii PNL ca 6-7 sa fie scoase de pe ordinea de zi, încât cei vizați au făcut curățenie între timp. Dacă inițiatorul spune că 10% din ei nu trebuiau să ajungă pe ordinea de zi, ce încredere sa am că și ceilalți vor fi sancționați pe drept?

  Am amânat plecarea mea din țară cu 2 zile, deoarece au convocat ședința aceasta, care era importantă. Am terminat subiectele importante din ședință și la aceste sancțiuni nesigure am plecat, din sală am plecat direct la drum. Acum scriu din Bursa, unde sunt cele mai mari fabrici de automotive din Turcia, fac revelionul la muntele Uludag, apoi plec cu avionul de la Istanbul în Oman, unde am alte treburi. Asta dacă nu se intensifică războiul din Yemen, care e la 80 km de locația unde am nevoie sa fiu.

  Sunt de acord că trolii nu mai înțeleg nimic. Am venit pe acest blog când am intrat în politică, în 2016. Am scris atunci că am făcut diverse lucruri în viața mea, lucruri pe care trollii nu le pot înțelege că pot fi înfăptuite de un om, lor le par povești fantastice, doar pentru că ei nu sunt capabili de așa ceva. Ori nu au văzut in jur pe cineva sa fie capabil. Cum ar fi acest lucru: să te lupți cu ambiția votului majoritar din consiliul local și să câștigi. Nu numai va am scos prevederile ticăloase din noul Regulament, dar am scos și pe cele din anul trecut.

  Dar de ce nu spune Psihopatul că a fost chemată poliția locală deoarece a ieșit un scandal și consilierii de la PNL, plus Dan Moldovan, s-au simțit în nesiguranță și că vor fi linșați? I-au adus pe oameni în stare să-i ia la omor?

  Comentariu by Mentalistul — 30 decembrie 2022 @ 8:09

 3. Cu dedicație pentru Psihopatul de la pct.1:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0zGoveTLKP7GQkrHgwmFcUdKbQBLFcyXiKD5BcKcNrXGbSyjANAMrWgAzLwufrb7Dl&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 31 decembrie 2022 @ 7:34

 4. Nu e psihopat. Are tulburari de personalitate de gen paranoic (se lauda singur, inventeaza piovesti, are multe conturi de pe care isi da singur Like, minte foarte mult exagerand mult).
  Este foarte util ca spărgator de voturi, captand voturile frustratilor cu garaje demolate (apropos mai sunt cateva in care se face tuica si se repara masini) sau acum ale unor agenti economici. Dezvaluie chipurile fapte rele facute de primarie, dar ,,uita” sa dea atentie celor mai grave din care aflam uneori din presa. Fost frontierist (stim cu toti cum era acolo) nu cunoaste munca prea mult ceea ce l-a facut sa o dea inteligent pe politica. Intr-un fel bravo lui , nu face rau nimaniu iar voturile prostimii trebuie aduse cumva pe linie moarta. Daca prostimea depaseste insa 51% ? Nicio problema , mai e un tatar la USR tot pe la vama port sanepidu ala daca va aduceti aminte si mai apar cativa. Hai La mulți ani și s-auzim de bine. Oricum iese cine trebuie.

  Comentariu by Dan — 31 decembrie 2022 @ 19:58

 5. Pt.4: Ce este în presă este tot de la mine.
  Nu se apucă nicio presă sa facă investigații la Mangalia.

  Cât despre muncă, am muncit mai mult decât ai muncit toată viața ta, pentru că eu dorm 2-3 ore pe noapte, de 35 de ani.
  Și ce zici tu, ca frontierist, am devenit unul din putinii specialiști pe care îi avea România (eram 2 atunci), atât de buni încă am fost invitați și la americani sa ținem cursuri.
  Aia e o muncă care necesită dedicație, pasiune, cunoaștere și dorința de a cunoaște mai multe, de a studia.
  Pe lângă frontierist, am muncit și am construit un business de nivel național. Tu ai reușit așa ceva, să poți comenta? Se reușește prin multă muncă și cu pricepere. Talentul și priceperea se capătă studiind, traind experiența, muncind.

  Și acum, crezi că sunt la Bursa de plăcere, să fac revelionul într-un oraș puternic industrializat? De placere am făcut anul trecut, în Africa? Și atunci am avut treabă.
  De plăcere am fost în Uzbekistan, Kazakhstan, Turkestan, Afghanistan în Noiembrie? Este muncă. Eu fac astăzi o muncă- pe care nu voiam să o mai fac, dar situația o cere – pe care putini din România știu să o facă.

  Spre deosebire de Schizo ăia care au dezvoltat ei un scenariu gen „Băet sărac și horopsit” și își expun litania catatonică, poate-poate o mai crede cineva (cine întra pe blogul asta are mai multă minte decât Schizo ăștia), spre deosebire de Psihopat de la 1 (care pare a fi Nichita) și Schizo de la 4 (care pare de la USR, pentru că aceștia nu au acces la informațiile pe care le află doar din presa), eu chiar muncesc pentru locuitorii Mangaliei.
  Cat despre mine, pe plan personal, eu muncesc pentru mine, nu sunt angajatul altuia. Dacă vreau să ridic un restaurant, îl consteuiesc. Dacă vreau hotel, îl cumpar sau îl construiesc. Dacă vreau un sat tataresc în Vamă, îl ridic. Fără sa cer bani cuiva , fără să fur pe cineva, ori fără să fur din bugetul local. Am atâta putere financiara încât sa fac ce vreau, chiar și 1-2-3-4 campanii pentru alegeri locale, ori o 1-2-3-4 campanii pentru alegeri parlamentare.
  Ai bani să susții astfel de campanii? Nu ai, pentru că dacă aveai, o făceai. Momentan sunt singurul din Mangalia care am facut-o și care pot sa le fac. Pot să am zero lei în cont și eu tot am puterea de a le realiza și de a le finanța.
  Am dovedit asta de atâtea ori. Iar tu ai rămas la vechea baladă, că Ozzy e un Che Guevarra născut din poporul obișnuit. Poți să te scremi oricât, la alegerile din anul 2020 oamenii si-au dat seama cine sunt, si-au dat seama ce înseamnă să nu mă aibă. Au fost supărați, în cea mai proastă zi pentru imaginea mea politică am scos 3 consilieri locali. Asta înseamnă că intr-o zi bună, pe care o voi face să fie bună, votul va fi mai mult de 50%+1 pentru mine.
  Și dacă se va întâmpla ceva și nu va fi așa, tot nu ai calificarea să vorbești cu ton de superioritate despre mine, pentru că tu personal nu ești de nivelul acela. Poate să comenteze Radu Cristian și atât! Nimeni altcineva nu a fost mai bun decât mine, nici măcar Murad.

  Și ca să QED cât ești de ipocrit, eu nu am acces legal la mai multe documente decât oricare dintre cetățenii Mangaliei. Dar am talentul ăsta să aflu, depinde munca aceasta să aflu și să informez cetățenii.
  Dar tu nu ești mulțumit cu asta, pentru că vrei altfel de informații. Alea pe care le afli din presă. Și la presă, tot de la mine ajung informațiile, pentru că le consider mai importante, de presă. Dar să nu pierdem din vedere ce faci tu: Dezvăluie chipurile faptele rele dar „uită” alea pe care le aflăm din presă. Buăi, ipocrite, nu ai avea ce să compari dacă nu as munci eu, nu ai putea compara faptele rele între ele, care sunt mai grave, pentru că nu s-ar mai discuta de niciuna. Dacă nu as fi eu, ar fi liniște și pace, este frăție între PSD și PNL. Iar PSD a avut comportament de sclav față de Radu, de când acesta din urmâ a preluat puterea.

  Mos Crăciun împarte daruri la copii. Unora le dă cadouri mai sofisticate. Tu nu dai nimic, dar denigrezi pe Moș Crăciun de genul: Ce? Alea sunt cadouri ce dă Moș Crăciun? Alea sunt o minciună? Adevăratele cadouri le dă doar unora. Moș Crăciun nu mai trebuie să existe, trebuie să nu îl mai primiți în Casa Voastră.

  Moș Crăciun nu există în realitate. Dar există spiritul lui. De Crăciun, oamenii sunt mai buni. Ăia care nu pot fi buni nici măcar de Crăciun, cei ca tine, sunt niște ipocriți.
  La fel și cu dezvăluirile. Dacă nu îl sunt ție de folos, să fie oprite pentru toată lumea!

  Tine minte: în cea mai proasta zi, am scos 3 consilieri.
  În cea mai bună zi, vom Vram peste 10 consilieri.
  Joac-o p-asta! E realitatea.

  Comentariu by Mentalistul — 1 ianuarie 2023 @ 13:45

 6. Pt. O2zyx
  https://www.cotidianul.ro/apusul-petrodolarului-si-inceputul-ordinii-multipolare/

  Comentariu by nabuco — 1 ianuarie 2023 @ 16:55

 7. „Useristii sunt schizofrenici, catatonici, prosti, nu știu administratie publica,sunt fasciști, individualiști, agresivi, nu-si cunosc locul” ar fi doar o parte din epitetele cu care ne-a catalogat stimabilul consilier local Menabit. Mulțumim și La mulți ani tuturor concetățenilor! Sa avem un an bun și inspirație!

  Comentariu by Semiran — 1 ianuarie 2023 @ 19:25

 8. Te-ai dus la Bursa sa iei bariere pentru parcarea pe care ti-a dat-o Radu? Magnatule.

  Comentariu by Anonim — 1 ianuarie 2023 @ 20:18

 9. Măi tătar mincinos tu vrei să cumperi un hotel și ai spatii în stațiuni zici ? Păi tu nu ai bani de țigări și stai la mila lui Trușcă pentru un os dar ne minți pe noi că ești mare si tare nu ? Huuuuuu hahaleră ce ești ….. îi minți pe toți și credemă că și-au dat seama toti cine ești . Puturosule dute la muncă și nu nai trăi pe spinarea lui maicăta și a surori tale care s-a săturat să îi ceri bani zi de zi …. Huuuuuu hahaleră mincinoasă .

  Comentariu by Anonim — 1 ianuarie 2023 @ 20:30

 10. Pt 7:
  Și ce, nu este adevărat?
  Când i-ați zgâriat cu cheia mașina lui Paul Guzu (care e mai viteaz decât voi și intr-un picior), pentru că nu v-a plăcut că scrie adevărul, ce a fost asta? Nu este huliganism? Când motivul e politic, este fascism.
  „MUJE PSD!”, adică o condamnare colectivă, ce e ăsta, nu e nazism? Și s-a apucat un partid totalitarist să scrie pe porțile membrilor altui partid tot felul de lozinci „Muje PSD!” „Moarte PSD!”, la fel cu „Moarte Evreilor!” din Germania Nazistă.
  Schizofrenici pentru că inventează tot felul de scenarii cu scop de denigrare, apoi încep sa creadă în scenariile acelea. Catatonici pentru că le repetă în tranșă, nu știu altceva decât MEME au primit. Precum cel de la pct.9.

  Nu cred că am adunat toate acele cuvinte la un loc, pentru că sunt logic când am opinii despre manifestările cuiva. Pe ale mele le pot justifica, nu sunt insulte, ci caracteristici în funcție de manifestări.

  Comentariu by Mentalistul — 2 ianuarie 2023 @ 9:18

 11. Cine dracu e Paul Guzu? Și pentru că ai făcut afirmațiile astea, va trebui sa le și dovedești!
  P.s. te bagi în troaca, te manca porcii! Nu te obosi sa răspunzi, ca nu mai întru pe blog.

  Comentariu by Semiran — 2 ianuarie 2023 @ 10:15

 12. P.s.1am găsit personajul. Nu-l cunoaștem, în general nu avem legături cu interlopii Mangaliei!
  https://www.replicaonline.ro › man…
  Mangaliotul Paul Guzu, acuzat de trafic de droguri în Italia, va fi …

  Comentariu by Semiran — 2 ianuarie 2023 @ 10:18

 13. Pt 8: Alt catatonic? Mie îmi întârzie pana și o cerere pentru nomenclator stradal, iar tu insinuezi că mi-ar da Radu vreo parcare? Nici tu nu crezi o asemenea prostie, darămite să o creadă altcineva? Și dacă nu o crede nimeni, de ce te mai agiți? Ca să-mi consolidezi credibilitatea?

  Se face licitație pentru o parcare. Cu dedicație, cred. E parcarea lui Becheru. A avut-o vreo 20 de ani. Dacă este licitație înseamnă că pot participa, zic. Și tu poți participa. Trebuie să cumperi caiet de sarcini și să achiți garanția. În loc de asta, să plătești pentru a afirma corect despre ceva sau despre cineva, ai ales să minți.

  Comentariu by Mentalistul — 2 ianuarie 2023 @ 10:54

 14. Pt 11 și 12: Cunosc despre incidente pentru că știu ce se întâmplă în Mangalia. Întreabă agresivii tăi, ăia de acum lucrează „pe afară”, ce au avut cu un om cu dizabilități (cu piciorul amputat), să îi zgârie mașina cu cheia și să îi strice camera video.
  Ați fost /sunteți agresivi și față de mine, cu minciuni și prostii, dar eu sunt în lupta asta cu ticăloșii de mau mult timp, nici nu existați voi, nu mă impresionați.
  Și da, m-am băgat în troaca politică și mă aștept că vor să mă mănânce porcii. Porcii de la PNL, PSD, USR… Asta așa, să îți răspund atitudinii agresive, astfel de comunicare știți: niciun respect, doar agresiune tip bullying.

  V-am întins de fiecare dată o mînă de ajutor. Ați dat în ea, frustrați.
  Și acum, care a fost scopul să amintești toate epitetele pe care le meritați? Să mă întăriți să vă bag în seamă? Păi nu vă băgați în seamă destul cu catatonismul ăla că ce băiet sărac și horopsit sunt eu? Și că trăiesc pe pensia lui tata, care e mort?
  PNL știe de tata mort, au pe Fichiran și Facredin în PNL, plus că l-a sunat primarul de ziua lui pe tata și a dat de mine, i-am spus ca e mort din 2018.
  PSD știe că tata e mort, eram la PSD când a murit.
  Prin eliminare, Psihopatul de la 1 nu poate fi decât de la USR.

  Apoi… informațiile de care se plânge ca le află doar din presa, nu sunt informații noi pentru PNL, PSD, Pro, care au membri în CL. Ei le știu, pentru că le spun eu, luându-i la rost. Mi-a luat o fracțiune de secundă să înțeleg că cel de la pct.4 nu este din camarila celor cu care mă lupt, ci este un catatonic dintre cei care s-au trezit fără voturi pe partid la alegeri și nu au prins loc în CL.
  Eu le-am propus înainte de campanie să vină alături și le garantez ca vor avea consilieri locali. Dacă vor ține egoiști pe a lor, nu vor întra în consiliu, deoarece cei care vor să dea votul opoziției, îl vor da mie. Dacă un partid cu 20% în Consiliul Județean Constanța și 30% în Consiliul Local al Municipiului Constanța are ZERO consilieri în municipiul Mangalia, arată cât de varză este Organizația Mangalia a USR. Fără să am un partid mare în spate, am reușit 3 consilieri locali în cea mai proastă zi a mea.
  Rezultatele vorbesc. Agresiunea și catatonismul celor de la USR Mangalia sunt manifestările acestor frustrări.
  Atitudinea asta cu ton de superioritate față de mine nu se bazează pe ceva real, ci pe propria lor autosugestie, își impun un scenariu fictiv, mincinos, și apoi îl repetă catatonic să le devină politică. Au ajuns să mintă oamenii ca să strângă semnături. Omul se lasă mințit 1 data sau de 2 ori, dar apoi te respinge și nu mai are încredere în tine. De aceea nu am de ce să mă lupt cu USR Mangalia, trebuie doar să îi las să se manifeste, ca să iau voturile de opoziție.

  Am putea conlucra, i-aș educa în politică. E clar că au ce învața, în primul rand administrație publică. Iar politic, avem 3 consilieri din 19, în timp ce ei niciunul. Și nu am candidat egal, ei având partid parlamentar, având partid puternic pe județ, eu ridicând un partid inexistent în Mangalia și lipsă din Parlament. Dar sunt catatonici, nu au cum să lucreze în alianță. Ei nu concep ideea de alianță, pentru că sunt totalitaristi în doctrină. De aceea, cu cele mai proaste șanse, tot au mers cu candidatul lor, să rupă și alea 500 de voturi anti-Radu. Nu-i interesează orașul sau locuitorii Mangaliei, îi interesează doar partidul lor să obțină cât mai bun rezultat. Eu am fost capabil de sacrificiu, dacă nu ma retrăgeam aveam mai mulți consilieri. Știam ca o sa pierd consilieri, dar am sacrificat să dau o șansă Mangaliei să scape de Radu. USR nu a fost in stare. Nici nu pot concepe asa ceva, ei considera ca dacă nu te duci egoist pana la capăt, este motiv de denigrare că ai ținut cu orasul și nu cu partidul.

  Comentariu by Mentalistul — 2 ianuarie 2023 @ 11:58

 15. Tătar mincinos și puturos . Această specie trăiește pe spinarea familiei și din mila celor care îl cunosc . Sictir

  Comentariu by Anonim — 2 ianuarie 2023 @ 14:31

 16. Pt 15: Mulțumesc! Venite de la tine sunt cuvinte de laudă.

  Comentariu by Mentalistul — 2 ianuarie 2023 @ 19:28

 17. Pt. #8,9,15
  Voi acestia:
  https://journals.openedition.org/remi/7625
  care-l huliti pe O2zy de cate generatii sunteti in Mangalea?

  Comentariu by nabuco — 2 ianuarie 2023 @ 20:34

 18. Cine nu participă la Dezbaterea Publică pierde dreptul să se plângă că Primăria defrișează toți copacii din Mangalia.
  https://mangalia.ro/index.php/2022/12/28/anunt-dezbatere-publica-09-01-2023-ora-1200-registrul-local-al-spatilor-verzi/

  Comentariu by Mentalistul — 3 ianuarie 2023 @ 8:43

 19. Măi Ozzy se plîng băieții din asociație că le ceri bani mai mereu . Păi știm că ai datorii peste tot dar să îi țepuiești și pe ditamai patronii de alimentare chiar că nu credeam . Ți-ai săracit familia măi puturosule …. Dute la muncă și nu te mai lăuda că ai spatii comerciale și faci bani că nu mai ține mincinosule . Apropooooo .. ziceai că aduci un vapor plin cu cărbune nu ? Să nu zici că la scufundat Putin că nu te cred …. Sictir mincinosule …

  Comentariu by Anonim — 3 ianuarie 2023 @ 17:12

 20. Pt 19: În campanie, nimeni altcineva nu a plătit ceva, nici candidații pentru consiliu, nici partidul. Nimeni altcineva nu a dat pentru materiale promoționale și nimeni altcineva nu a plătit măcar cheltuielile obișnuite (mandatarul, PR etc.)
  Nimănui din Asociație nu i s-a cerut vreun ban, nici măcar pentru acte. Asociația este condusă de comercianți, ei hotărăsc ce și cum. Sunt oameni mari și destoinici, nu aș putea să îi țin eu de mână, să îi ghidez ce să facă.

  Am fost în Bursa până astăzi, am făcut Revelionul aici. Portul din Istanbul este prea aglomerat, stau vapoarele la coadă:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02epEWT3CfNpFJD6AXA1AyRFyVsumYyqMRXfxt1kwxe1h7BZ7xgbFkS2iPjaLunrqGl&id=100000485715789

  Portul Gemlik din Bursa este mai util pentru mine, să aduc ce am de adus din partea asiatică a Turciei.
  Eu am ceva ce vor toate țările: am îngrășământ bio la preț de 3 ori mai mic decât ingrasamantul chimic (care deșertifică terenurile agricole). 1 tonă de uree este 7-8.000 lei, pe când 1 tonă de îngrășământ ecologic este 2.500-3.000 lei.
  Acolo unde pleacă marfa mea caut o marfă pe care o vor alții sau cred eu ca s-ar vinde. Ca să rentabilizez transportul. Îți dau exemplu: dacă 1 macara de descărcat a costat 1 mil.de euro în Italia, transportul și instalarea au costat jumătate.
  Cărbunele tău se duce la statul român. E cărbune ecologic din Uzbekistan.

  Ca să nu ma mai frece nimeni la melodie pe viitor, vă rog să considerați că sunt „băet sărac și horopsit”, fără job, fără loc de muncă, că nu am bani să trec strada, darămite să plec în Oman luna aceasta. La Crowne Plaza în Bursa nu sunt cazat, de fapt cerșesc pe aici. Iar la SPA, unde a costat mai mult decat hotelul, a fost de fapt un bilet pe care l-am furat cuiva în Gara Constanța, pe care l-am folosit.
  Sunt vai de mine, am sărăcit pe toți comercianții din Mangalia, cum zici, că mi-am sărăcit familia etc. Iar punctele de lucru din extrasul ONRC sunt false. Așa îmi place mie, să plătesc taxe și impozite pe ele, chiar dacă nu există.

  Era unul de mă căuta pe Prodexport, pt ca scrie în Declarația de Interese că sunt asociat si administratorul firmei; făcea el aprecieri asupra afacerilor mele, pe cât a înțeles. Psihopatule, există mai multe Prodexport, de exemplu Prodexport Logistics. Este de ajuns ca firma mea sa fie acționar în alta firma, iar aceea în alta firmă și tot așa. Pentru lege sunt acționar doar în Prodexport. În realitate, pot fi persoană de decizie în mai multe companii, ceea ce noi numim grup.

  Nu mă consider bogat sau sărac, dar cert este că de când m-am întors în afaceri am mai puțini bani decât aveam înainte, pentru că totul este investiție.
  Așa că Radu și camarila lui nu au ce să îmi facă. Nu depind de primărie, nu depind nici de Mangalia. Că mă joc eu de-a delivery sau de-a restaurantul, o fac din plăcere. Și din interes. Am dus la peste 4.000 de adrese din Mangalia, cei care au sunat să comande. Din când în când putem sa le trimitem sms cu promoții?
  Cei care îmi fac delivery la adresa de domiciliu, ar putea lăsa pliante cu … meniul?
  Am toată logistica necesară.

  Dar tu poți să mă consideri în continuare un băet sărac și horopsit, bun de nimic.

  Comentariu by Mentalistul — 3 ianuarie 2023 @ 18:36

 21. Pt. #20
  https://globalgreen.news/burkina-faso-ecological-coal-an-alternative-for-the-preservation-of-the-environment/
  Se pot crea si locuri de munca …
  🙂

  Comentariu by nabuco — 3 ianuarie 2023 @ 21:17

 22. https://www.azernews.az/region/204511.html
  „Și ca să QED …”
  https://thediplomat.com/2022/09/china-kyrgyzstan-uzbekistan-move-railway-plans-forward-with-agreement-at-sco/

  Comentariu by nabuco — 3 ianuarie 2023 @ 21:32

 23. https://www.agerpres.ro/politica/2022/12/17/parteneriatul-in-domeniul-energiei-verzi-azerbaidjan-georgia-romania-ungaria-semnat-la-palatul-cotroceni-participa-sefa-comisiei-europene–1031388

  Dar ceea ce nu se promovează este ca în aceeași zi s-a semnat și o rută periodica de trabsport containere între porturile Baku din Georgia și Constanța din România, ambele porturi la Marea Neagră. Din Uzbekistan se poate transporta cu trenul pana în Portul din Baku.
  România ia gaz din Uzbekistan. Iar Uzbekistan îl ia din Kazakhstan.
  Primarul Radu Cristian a alungat Kurultai din Mangalia, pe motiv că vin delegații din Uzbekistan și Kazakhstan. În timp de diplomația română se dă peste cap să îmbunătățim relațiile. O fi Radu de-al lui Putin.
  În Uzbekistan m-au primit la ministere cu căldură, iar noi i-am gonit din Mangalia:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02NmKvrjUqo2rieyqUgUC7VJHQWP2C1B5NTDQ2htWkBbbSWQuF9M1T4GxM7BEzQvDFl&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 3 ianuarie 2023 @ 21:53

 24. Te înțelegem, Ozzy, încerci și tu ceva, doar ca minți și manipulezi non-stop. Și știi tu, si-au cam dat seama oamenii ce hram porți. Apropos, nu vrei sa-ti iei și tu permis de conducere? Știm ca ai făcut școală de șoferi în 2018, dar nu e niciodată prea târziu sa ai curaj și sa te pui la volan. Ce înseamnă un permis de conducere pentru cineva care se vede primar? Bafta cu afacerile și poate ne spui și cine te cară în Turcia ..

  Comentariu by Anonim — 3 ianuarie 2023 @ 22:07

 25. Am cedat unor rugaminti și am făcut școală de șoferi în 2018, de fapt orele care trebuiau ca să iau permisul. Dar mi-a trecut repede, mi-am amintit de ce nu vreau să am permis de conducere. Nu mi-a lipsit vreodată, trăiesc foarte bine fără.
  Crezi că felul tău de a trăi este singurul fel de a trăi în lume? Nu-mi trebuie curaj să mă pun la volan, îmi trebuie curaj să mă abțin să mă pun la volan.

  Cine mă cară în Turcia? Fie avionul, fie mașina. Iar acolo și în oricare altă țară, inclusiv în București, există servicii pe care le plătești, mașină cu șofer sau business shuttle.
  Ori taxi.

  Vreți asa detalii din viata mea, cum nu ați vrut de la nimeni altcineva. Nu mă deranjează. Multe vor rămâne necunoscute, restul le veți nega și nici nu contează că le spun sau nu.

  În Turcia sau în alte țări, merg cu prieteni sau cu prieteni. Acum am plecat 4 și am ajuns 14 persoane în Bursa. Că nu public poze împreună cu cei cu care sunt e din opțiune proprie. În primul rând îi protejez. Sunt persoane importante (mult mai importante decât mine), de aceea funcționează prietenia pentru că le respect intimitatea.

  Plus, că oriunde mă duc, mă așteaptă un agent. Noi, tătarii, avem agenți peste tot. Suntem precum evreii înainte sa înființeze Israel. Nu avem țară, dar suntem peste tot. Și suntem loiali țării unde ne-am născut.

  Majoritatea politicienilor mint și manipulează: PNL, PSD, USR etc. Eu sunt dintr-un partid care nu are un control, astfel încât să mențină o minciună să le fie politică. În plus, la Mangalia avem libertate totală privind politica de partid.
  Oamenii știu să judece singuri dacă spun adevărul sau dacă mint.

  Comentariu by Mentalistul — 3 ianuarie 2023 @ 23:17

 26. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid03kxiJE5vGFKjm7XTdf6EoxtecLdedWm6krZT6F2wbvh4SDejwH6eq7u48U3sXDQZl&id=100041307531799

  Comentariu by Mentalistul — 4 ianuarie 2023 @ 11:58

 27. Pt. #26
  https://www.replicaonline.ro/nevasta-lui-zanfir-iorgus-isi-baga-hotelurile-din-sudul-litoralului-in-renovare-542835

  Comentariu by nabuco — 4 ianuarie 2023 @ 15:23

 28. Pt.27: E știre, sau ce e? Dacă e știre, care e știrea?
  Dacă aș băga în Replica că îmi amenajez apartamentul cu 75.000 de euro, ar fi știre?

  Comentariu by Mentalistul — 4 ianuarie 2023 @ 16:23

 29. Pune in antiteza cu „stirea”:
  http://www.ordinea.ro%2Fmenabit-ozghiun-per-zanfir-iorgus-este-un-radu-cristian-dar-mai-in-varsta-remarc-aceleasi-minciuni-si-aceleasi-apucaturi%2F

  Comentariu by nabuco — 4 ianuarie 2023 @ 17:12

 30. O stire importantă va fi cînd o să te apuci de muncă și nu o sa mai minți că faci bani . Tot orașul știe că ești mincinos și că trăiești pe spinarea familiei numai că tu minți cu nerușinare că ești mare om de afaceri …sictir

  Comentariu by Anonim — 4 ianuarie 2023 @ 18:52

 31. Pt 30: O să fiu mare om de afaceri când o să am și eu câteva milioane de euro datorii la bănci.

  Comentariu by Mentalistul — 4 ianuarie 2023 @ 19:23

 32. Tu nu esti în stare să îi dai cei 2000 de euro luii Angelescu măi mincinosule dar vorbești de milioane nu ? Sictir țeparule mincinos și puturos .

  Comentariu by Anonim — 4 ianuarie 2023 @ 22:04

 33. Tatare nu ai muncit mai mult ca mine la viata ta. Am 38 de ani de munca printre care ceva filaj pe la vama cand treceau cu tigari cine stii tu. Mai tii minte cand le faceai semn hai hai treceti odata ? Unde erati mai cand Alexandru Vlaicu si Paul Guzu sau Paul Parvu semnalau nedreptatile ? Vreti sa va spun eu unde erati si ce faceati tu cu Semiranca ? sau cu alti ,,revolutionari” peste noapte ?

  Comentariu by Dan — 4 ianuarie 2023 @ 23:16

 34. cont. @29
  https://www.replicaonline.ro/o-cladire-din-jupiter-detinuta-de-murad-asteapta-sa-fie-renovata-video-542831

  Comentariu by nabuco — 5 ianuarie 2023 @ 0:06

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress