Mangalia – politica locală

30 noiembrie 2022

Mai mulți artiști de top vor concerta la Mangalia, în luna cadourilor. Târgul de Crăciun și un patinoar vor fi amenajate pe platoul din fața Casei de Cultură

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:01

Primăria Municipiului Mangalia organizează, în perioada 3 – 17 decembrie, mai multe concerte în aer liber, dedicate locuitorilor orașului, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Evenimentele au loc pe scena exterioară a Casei de Cultură, începând cu orele 17:00. Cel care va deschide seria spectacolelor, sâmbătă, 3 decembrie, va fi mult îndrăgitul Dorian Popa, cunoscut publicului pentru carisma și show-urile incendiare.

Concertele de Crăciun vor continua, în ziua de 10 decembrie, cu spectacolul tinerei soliste Nicole Cherry, o prezență scenică cu care publicul din Mangalia este obișnuit.

Seria concertelor din luna cadourilor va fi încheiată, sâmbătă 17 decembrie, cu prestația artistei Ami, care va susține un concert deosebit. Pe aceeași scenă, în fiecare sâmbătă, vor încânta audiența interpreți și ansambluri de dans de la nivel local.

Pe parcursul lunii decembrie, va fi organizat și un Târg de Crăciun, unde se pot achiziționa diverse produse cu specific de sărbători, dar și dulciuri. Spre bucuria celor mici, după data de 1 decembrie, pe platoul din fața Casei de Cultură, va fi amenajat un patinoar, iar în foaierul instituției culturale, se va afla Căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii pot petrece clipe magice, în compania acestuia.

Pe parcursul lunii decembrie, la Casa de Cultură din Mangalia, vor avea loc mai multe evenimente dedicate copiilor. Ca în fiecare an, în așteptarea Crăciunului, orașul va fi decorat cu iluminat ornamental și brazi împodobiți.

mangalianews.ro

7 Comments

 1. Se sărbătorește prețul gigacaloriei de la începutul acestei ierni. Bucurați-vă, mai sunt două ierni până la dispariția sistemului de încălzire publică în Mangalia.

  Comentariu by lucian visa — 30 noiembrie 2022 @ 17:03

 2. https://www.cotidianul.ro/pretul-gazelor-infierbanta-europa/

  Comentariu by nabuco — 30 noiembrie 2022 @ 17:17

 3. https://www.independent.co.uk/news/uk/ons-england-wales-english-census-b2235294.html
  😉
  La multi ani!

  Comentariu by nabuco — 1 decembrie 2022 @ 0:08

 4. In loc sa avem caldura ieftina il avem pe Dorian Popa scump.Sa veem dupa primele facturi cum o sa fie, acum primaria furnizeaza caldura cu tzaraita ca sa nu creasca facturile si sa isi puna lumea in cap.

  Comentariu by tt — 1 decembrie 2022 @ 0:55

 5. Ne bucuram ca daca se termina cu caldura publica se termina si cu sunbentia pentru puturosi si milogi sau interlopi cu Q7 pe numele altuia. Eu prefer sa il vad pe Dorian Popa dacă am de ales decat sa ii platesc caldura unuia care face copii pe banii statului sau nu se duce la munca. Daca ar fi dupa mine nici Dorian nu ar avea ce cauta ca si aia e distractie pe banii mei as plati niste detasamente civice sa faca ordine in oras.

  Comentariu by Galina — 1 decembrie 2022 @ 14:40

 6. Primăria are destule terenuri cu suprafeţe mari pline de bălării. Acolo ar putea amplasa panouri fotovoltaice care să asigure lumină şi căldură întregului oraş.

  Comentariu by apolitic — 3 decembrie 2022 @ 8:17

 7. https://www.replicaonline.ro/un-turn-cu-28-de-etaje-va-rasari-in-olimp-540883

  Comentariu by nabuco — 15 decembrie 2022 @ 9:09

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress