Mangalia – politica locală

18 noiembrie 2022

Alina Dan, actualul director al spitalului, unic candidat pentru un nou mandat!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:40

Directorul în funcție al Spitalului Municipal Mangalia, Alina Dan, este singurul candidat care a îndeplinit condițiile de participare la concursul de manager al unității medicale.

Promovarea concursului de manager este, astfel, un examen lipsit de emoții pentru Alina Dan, iar reconfirmarea pe funcție o simplă chestiune de timp.

Pe 23 noiembrie urmează ca actualul director să își susțină proiectul de management, dar, chiar zilele acestea, proiectul trebuie sa fie făcut public, pe site-ul spitalului.

editiadesud.ro

6 Comments

 1. fata mea e manager duce firma pan la cer.
  circ si bataie de joc.
  nu inteleg cum cei cu facultati si studii adevarate nu spiru sau alte cursuri facute in timpul programului nu iau atitudine.
  somnul ratiunii.
  si sa va mai plangeti dupa

  Comentariu by wow — 18 noiembrie 2022 @ 16:34

 2. Astăzi, în Comisia de Urbanism, am susținut că nu pot fi votate proiectele de pe Ordinea de Zi, întrucât nu au fost transmise membrilor comisiei documentațiile și nu ne-au fost aduse la cunoștință. Proiectul HCL sau Cererea de Aviz (pentru preluarea de concesiuni, pentru prelungirea de contracte, pentru branșamente de utilități publice care intervin în domeniul public) trebuie să fie însoțite de Referatele de la Urbanism, de la Juridic, de la DFCMV/DAS și celelalte documentații obligatorii. Întrucât nu știm ce se supune avizării, ori sunt citite toate dosarele și votăm după ce am luat la cunoștință, fie reprogramăm ședința după cevsunt transmise documentațiile, conform prevederilor legii.

  Consilierul Local Griguță Nicoleta a declarat că votează pe încredere și s-a apucat să semneze avizele. A urmat un schimb de replici, doamna Griguță a întrebat se se poate face ca eu să fiu sancționat pentru că am jignit-o, prin faptul că am spus că votează fără să știe ce votează și ca nu este treaba mea cum votează. Mă rog, prostii…
  Am remarcat că președintele comisiei (PNL) a cerut de 6 ori să fie transmise proiectele și documentațiile aferente, pentru că altfel nu pot fi votate, iar funcționarul public, directoarea de la Urbanism, a refuzat, impunând cum să se desfășoare ședința și să se voteze concesiuni, vânzări de terenuri, preluări de concesiuni și altele de patrimoniu, în orb, adică fără să știm despre ce este vorba.
  Ședința comisiei a fost reprogramată, să se desfășoare legal.

  Povestesc ca să aveți idee la ce tupeu au ajuns angajații primăriei, dacă s-au apucat să dicteze și cum să adopte consilierii locali diverse acte normative sau hotărâri de patrimoniu. Și ce fel de consilieri locali are Mangalia, niște momâi în fața camarilei lui Radu Cristian, instalată în primărie.

  Și pentru că cei de pe funcții de conducere s-au simțit jigniți de faptul că le atrag atenția asupra încălcării deontologiei funcționarului public și asupra săvârșirii de abuzuri, au decis să nu-și mai îndeplinească atribuțiile de funcționari publici. Practic, vine așa: Pentru că sunt supărați pentru că li se reproșează abuzurile săvârșite, au ales să facă noi abuzuri.

  Aceste atitudini nu sunt tolerate de mine.
  Cu fiecare încălcare a deontologiei de funcționar public, vor avea mai mult de lucru, vor avea mai multe documente de scanat, mai multe proceduri de îndeplinit. Vor avea de răspuns la zeci de întrebări pe lună, vor avea de făcut zeci de situații pe săptămână. Până când vor respecta statutul de funcționar public.

  Comentariu by Mentalistul — 18 noiembrie 2022 @ 17:07

 3. O2zy, oare colegii si profesorii d-nei consilier sunt mandrii de comportamentul dansei?
  https://scontent.fblq4-1.fna.fbcdn.net/v/t31.18172-8/14124910_1477650182261117_7428063643164068254_o.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=Xk141FrYbSUAX__42kx&_nc_ht=scontent.fblq4-1.fna&oh=00_AfA_E-oLGaF_BHNbAO_WjnZClr6CXxw6c3yJ9uF_KzgQCA&oe=639F3090
  Iti respund eu: NU !
  Dansa a ucenicit la „vecinu'” iar tupeul moftangiu marca „Peci” iese la suprafata …

  Comentariu by nabuco — 18 noiembrie 2022 @ 19:11

 4. Deci noua propunere de Regulament, (modificat) nu mai închide pe cei din oraș, dar este mai ticălos față de cei din stațiuni.
  Dacă vor vrea să deschidă magazine/reprezentanțe Guess, Ittierre (Hugo, Versace, Armani, Cavalli), Calvin Klein, Tommy Hilfiger etc, care să urce nivelul stațiunilor noastre, au interzis de la primar.
  Ori dacă vrem să vindem preparate tradiționale cum ar fi șuberek, geantîc, kobete, sarburma, kurma, qatlama, lokma, trilece, sarailii, minuni, baclava etc., nu avem voie, chiar dacă legea prevede conservarea patrimoniului cultural imaterial.

  Au scos aia cu minim 100 mp pentru restaurante, am fi ajuns sa avem toate beach-barurile de minim 100 mp., pe plajă.
  Au redus condiția la alimentați la 40 mp.
  Au interzis orice lângă plaje.
  ……
  ,

  Comentariu by Mentalistul — 19 noiembrie 2022 @ 1:04

 5. Abe Ozzy da mai da si tu ceva ca prea aveti ariciu in buzunar eu vand porumb pe plaja am ponei la plimbare si trasura pe blat daca stiu sa ma descurc. Ce trebuie bre sa manance si gura la ei vrei singur mancat bre ?

  Comentariu by Ghiunaidan — 21 noiembrie 2022 @ 23:52

 6. Pt 5:

  Cum spuneam: să fii anonim pe internet înseamnă că poți fi orice. Poți să te arăți inteligent, straduindu-te mai mult decât de obicei, ori poți să alegi să fii un cretin.
  Faptul că alegi să fii un cretin spune multe despre caracterul tău. Obții efectul contrar celui pe care l-ai dorit.

  Comentariu by Mentalistul — 22 noiembrie 2022 @ 9:54

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress