Mangalia – politica locală

10 noiembrie 2022

Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului, prezente la Târgul de Turism al României

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:33
Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului vor fi reprezentate la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, care va avea loc, în perioada 10-13 noiembrie, la Romexpo Bucureşti.

Primăria Mangalia va promova serviciile turistice din staţiunile pe care le are în administrare, respectiv Saturn, Venus, Jupiter, Cap-Aurora, Neptun şi Olimp, la standul 17, aflat în pavilionul B1 al Complexului Romexpo. Pe toată perioada de desfășurare a evenimentului, reprezentanții Primăriei Mangalia vor întâmpina vizitatorii, cu materiale promoționale, precum tricouri personalizate, magneți, pixuri, stick-uri, broșuri, pungi personalizate etc. Totodată, hotelierii vor prezenta la rândul lor, ofertele turistice pentru sezonul estival 2023.

„Mangalia sprijină și promovează turismul la Marea Neagră, atât prin proiectele de revitalizare a stațiunilor pe care le deține, cât și prin intensificarea legăturilor din spațiul transfrontalier româno-bulgar, cu accent pe dezvoltarea comună a patrimoniului cultural și turistic. În această vară, am finalizat lucrările de modernizare a infrastructurii din stațiunea Saturn și a falezei Mangalia-Saturn”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

El a mai explicat că „până la începutul sezonului estival 2023, vom finaliza și proiectul de revitalizare a stațiunii Neptun-Olimp și continuăm cu proiectul de modernizare a falezei din Cap-Aurora, astfel că toate stațiunile noastre vor deveni din ce în ce mai atractive pentru turiști, obiectivul final fiind acela de a avea o faleză pietonală de 9 km de coastă, din Mangalia până în Olimp”.

Pe această cale, edilul orașului invită pe toți cei interesați, să viziteze standul Mangaliei pentru o cât mai bună informare despre cazare, oportunități de distracție și agrement, spa, etc. pentru petrecerea unui concediu estival cât mai plăcut la Mangalia şi în cele şase staţiuni.

mangalianews.ro

15 Comments

 1. Ar trebui să împartă și proiectul noului regulament de funcționare al agenților economici. Ca să știe turistul ce să care în geantă când vine la Mangalia.
  În rest bani aruncați degeaba, pentru că niciun bilet de cazare nu va fi vândut de către primărie. Tot Grecia se va vinde și nu de către primăriile localităților în care se duc românii, ci de agențiile de turism.

  Mă întreb dacă în regulament era trecută și strada Matei Basarab, mai lăuda Mangalianews administrația ?

  Comentariu by lucian visa — 10 noiembrie 2022 @ 15:35

 2. Pt 1: Strada Matei Basarab este trecută la ZAP (Zona Arterelor Principale), conform Regulamentului propus de Primar au voie restaurante, baruri, cafenele, cofetăŕii și … servicii comerciale.

  Primăria zice că eu mint că nu sunt permise magazinele deoarece nu există definiție legală pentru „servicii comerciale”. Dar continuă cu asigurarea că va schimba expresia din Regulament, deoarece nu există definiție legală pentru „servicii comerciale”.

  Vom vedea ce va schimba. Dacă nu e bine pentru comercianți, va tot schimba până în 2024.
  Altfel, dacă vor să adopte cu forța, va trebui să își asume toți consecințele.
  Se va cere sechestru asiguratoriu pe averile consilierilor care vor vota „pentru”, până la soluționarea litigiului.

  Revenind la Mangalia News, dle Vișa puteați să citați site-ul primăriei.

  Comentariu by Mentalistul — 10 noiembrie 2022 @ 16:45

 3. Peștele de la cap se împute dar trebuie curațat de la coadă https://www.replicaonline.ro/presedintele-per-a-fost-plasat-in-arest-la-domiciliu-537469?z=p

  Comentariu by Alin — 10 noiembrie 2022 @ 20:04

 4. Dănuț POP este președintele lui PER din 2007.
  Prim Vicepreședintele va prelua atribuțiile președintelui. Presedinte executiv nu există momentan, prin plecarea lui Murad…
  Prim vicepreședinte pe național este președintele organizației județene Constanța. Nu-mi fac griji în ceea ce-l privește, este unul dintre cei mai bogați din județul Constanța.

  Cu siguranță vor fi schimbări în PER, va fi alt PER decât a fost din 2007 până în 2022. Scopurile sunt parlamentul și câți mai mulți primari.

  Comentariu by Mentalistul — 12 noiembrie 2022 @ 5:16

 5. O2zy,
  cei care te ataca sunt obisnuiti ca un „prim-vice-prim” ca aiba ca scop „tarii cat mai mult carbune”!

  Pe de alta parte tu sustii ca presedintele PER: „… este unul dintre cei mai bogați din județul Constanța.”, atunci de ce este acuzat „într-un dosar în care este inculpat pentru că ar fi cerut 10.000 de euro în schimbul angajării unei persoane la un cabinet parlamentar, …”

  Comentariu by nabuco — 12 noiembrie 2022 @ 12:16

 6. Nabuco, mai întâi că trebuie să citești cu atenție. M-am referit la cel care preia funcția acum, este de la Organizația Constanța. Adică va fi mai bine, nu ce a fost din 2007 până acum.

  Nimeni de aici nu cunoaște pe POP Dănuț, care e președintele PER din 2007. Dacă nu eram eu în PER, nici nu conta știrea aceasta.
  Ce este ironic, este că fac tam-tam cu dosarul ăsta fabricat cei care au cele mai mari hoții ale națiunii în partidele lor.

  Din punctul meu de vedere, nu am vreo grijă. Totul e spre bine.

  Comentariu by Mentalistul — 12 noiembrie 2022 @ 12:35

 7. Ai o cafea, am inteles in gura …

  Sper sa ai dreptate cu „Adică va fi mai bine, nu ce a fost din 2007 până acum.”
  https://constantafinanciara.ro/ecologistii-si-verzii-din-constanta-afaceri-cu-imobiliare-si-animale-vii
  😉

  Comentariu by nabuco — 12 noiembrie 2022 @ 13:24

 8. Din câte am înțeles din articol: firmele lui Moraru se trag din I.C.E. Prodexport a lui SIE. „după 1989, transformată prin HG 1320 din 21 decembrie 1990 în „PRODEXPORT” SA”.

  Prin același document oficial, guvernul permitea societății să-și deschidă “sucursale, filiale, reprezentanțe, agenții, în țară și străinătate.” Și nici nu se putea altfel deoarece, PRODEXPORT avea deja trei firme mixte funcționale în exteriorul țării, înființate de fostul guvern comunist înainte de 1989, în Londra, Dubai și Beirut.

  Hmm…, interesant. Oricum, are afaceri în 24 de state africane. Deci, conform articolului, Moraru ar fi SIE.

  Dar ce este mai interesant este că firma pe care o administrez se numește PRODEXPORT Sud, a cărei firme mamă este PROEXPORT SA.
  Ce înseamnă asta, că aș fi și eu SIE?
  Niciodată nu ești prea bătrân să afli că ești ceva ce nu ești.

  Comentariu by Mentalistul — 12 noiembrie 2022 @ 14:22

 9. Apropos, nici Corina Martin, nici Murad Mohamad, nu mai sunt în PER.

  Comentariu by Mentalistul — 12 noiembrie 2022 @ 14:24

 10. Era unul care intre cele doua WW a „brevetat” 11 tehnici de manipulare, teoretic erau interesante, practic au sfarsit tragic.
  https://www.libertatea.ro/stiri/parlamentul-ucrainean-vrea-sa-elibereze-republica-tatarstan-parte-a-federatiei-ruse-moscova-acuza-lovituri-informational-psihologice-4343456

  Comentariu by nabuco — 12 noiembrie 2022 @ 14:48

 11. Mircia Guțău, primarul ecologist al municipiului Râmnicu Vâlcea, a fost arestat și condamnat când era la primul mandat, în 2006. A executat 2 ani, până a câștigat la CEDO. A fost arestat și condamnat pe nedrept.
  Acum este tot primar, a candidat cu partidul ecologist în 2016 și a câștigat, tot cu PER și în 2020 a câștigat primăria.

  Comentariu by Mentalistul — 12 noiembrie 2022 @ 17:01

 12. La Multi Ani de Ziua Dobrogei!

  Comentariu by nabuco — 14 noiembrie 2022 @ 8:43

 13. cont.@10
  https://www.replicaonline.ro/un-ucrainean-si-a-rdquo-parcat-bdquo-masina-fix-in-mijlocul-plajei-din-mamaia-537696

  Comentariu by nabuco — 14 noiembrie 2022 @ 8:46

 14. La mulți ani, Dobrogea !

  Comentariu by lucian visa — 14 noiembrie 2022 @ 14:24

 15. LA MULȚI ANI, DOBROGEA!

  „Locuitorilor de ori-ce naționalitate și religiune, Dobrogea, vechea posesiune a lui Mircea-cel-Bătrân și a lui Ștefan-cel-Mare, de astăzi face parte din Romînia. Voi de acum atârnați de un Stat, unde nu voința arbitrară, ci numai legea dezbătută și încuviințată de Națiune, hotărăște și ocîrmuește. Cele mai sfinte și mai scumpe bunuri ale omenirei: viața, onoarea și proprietatea, sunt puse sub scutul unei Constituțiuni, pe care ne-o rîvnesc multe națiuni străine. Religiunea voastră, familia voastră, pragul casei voastre vor fi apărate de legile noastre și nimeni nu le va putea lovi, fără a-și primi legiuita pedeapsă.

  Vă urăm ca această zi sa devie pentru această nouă parte a Romîniei începutul unui viitor de pace și de înflorire, începutul bunului traiú și al înfrățirei între fiii aceleiași Țări!”
  – 14 Noiembrie 1878,
  Domnitorul Carol I al Romîniei

  Comentariu by Mentalistul — 14 noiembrie 2022 @ 18:00

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress