Mangalia – politica locală

29 octombrie 2022

Un suplinitor de la Asistență Socială, noul administrator al Neptun Olimp SA

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 13:18

Societatea de stat Neptun Olimp SA are un nou consiliu de administrație, din care fac parte un director din Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, dar și un fost educator, în prezent inspector debutant la Direcția de Asistență Socială din Primăria Constanța.

Adunarea Generală a Acționarilor de la Neptun Olimp SA a numit în ședința de pe 27 octombrie 2022 un nou consiliu de administrație al societății de stat din sudul litoralului, cu un mandat provizoriu de 4 luni. Astfel, noul CA este alcătuit din nou-veniții Ioan Șerban Tănase și Răzvan Cătălin Nicola, alături de mai vechii membri Ionel Damian, Dănuț Culețu și Mihai Cezar Damian. Aceștia vor avea o indemnizație lunară brută de 3.139 lei.

Primii doi sunt personaje noi în conducerea unei societăți de stat din Constanța. Ioan Șerban Tănase este director în cadrul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, dar și membru în Consiliul de Administrație al Centrului Național de Învățământ Turistic. Chiar dacă lucrează la București, Tănase are legături strânse cu malul mării; soția sa Coralia Tănase, alături de care are un teren și o casă în Constanța.

Educatorul dintr-un centru de reeducare, ajuns administrator la o firmă de turism

Constănțean este și Răzvan Cătălin Nicola, funcționar în cadrul Primăriei Constanța, ca inspector debutant clasa I la Direcția Generală de Asistență Socială. Nicola este și administrator la Telegondola Mamaia SA, iar din CV-ul său aflăm că a devenit funcționar în Primăria Constanța după ce a lăsat în spate o carieră promițătoare de educator suplinitor de Geografie, Istorie și Engleză la o școală primară din Londra. Anterior, a fost educator într-un centru de reeducare pentru minori, tot în Londra.

Neptun Olimp SA a raportat pentru 2021 afaceri de numai 685.650 lei și pierderi de 2.491.271 lei, cu 19 angajați, precum și datorii de 1.931.218 lei. Sunt cele mai mari pierderi înregistrate vreodată de compania de stat din sudul litoralului.

Neptun Olimp SA deține active de aproape 11,4 milioane de lei: restaurantul La Barchetta, Complex Vile Olimp, de 4 stele, clădirea Sediu Administrativ Neptun, o agenție de turism și sediu administrativ pentru personalul de execuție, construcția Fabrica de Gheață și Stația Frig și Pizzeria Complex Internațional.

Andreea Popa, Replica 29.10.2022

Niciun comentariu

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress