Politica locală

31 august 2022

Primăria Mangalia, cadouri pentru vârstnicii din oraş

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 13:57

Administraţia locală din municipiul Mangalia se ocupă an de an de oamenii vârstnici care locuiesc în oraș.

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a anunţat pe pagina sa personală de Facebook că bătrânii din Mangalia vor primi cu ocazia zilei de naştere câte un tort din partea primăriei. Aceasta nu este prima dată când Primăria Mangalia recurge la astfel de gesturi, ele repetându-se şi în alţi ani.

Cristian Radu spune că prin această metodă se demonstrează că părinţii şi bunicii care au contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea oraşului Mangalia sunt oarecum recompensaţi.

„În prezent, Primăria Mangalia derulează mai multe programe de sprijin și solidaritate pentru vârstnicii orașului nostru, inclusiv cel prin care le oferim acestora câte un tort, cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere. Acest gest vine ca o recunoștință din partea autorităților locale pentru contribuția părinților și bunicilor noștri la dezvoltarea Mangaliei și bunăstarea întregii comunități”, a declarat primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu.

Mircea Ghiță, Cuget Liber 31.08.2022

8 Comments

 1. Un gest frumos, daca nu ar avea si un substrat -acela de a vota pnl la parlamentare, oferindu-i lui Radu un fotoliu de senator.

  Comentariu by pop — 31 august 2022 @ 15:54

 2. https://www.doctorulzilei.ro/care-este-legatura-dintre-alzheimer-si-dulciuri/

  Comentariu by nabuco — 31 august 2022 @ 16:25

 3. Torturile sunt livrate de firma lui Colgiu. Care ia cartoanele inscripționate de la firma lui Angelescu. Ca să fie bine.

  Comentariu by Mentalistul — 31 august 2022 @ 18:00

 4. https://www.replicaonline.ro/festivalului-international-al-dansului-cantecului-si-portului-popular-turco-tatar-organizat-la-constanta-530802/

  Comentariu by nabuco — 31 august 2022 @ 20:17

 5. Directoarea de la Turism, fosta secretara telefonista a condus sedinta cu directorii de scoli din Mangalia langa primar. O fi normal?

  Comentariu by anonim — 1 septembrie 2022 @ 10:42

 6. Repet, cind vreti sa-l suparati pe r c , intrebati-l ceva despre scolile parcurse si despre situatia scolilor din oras.

  Comentariu by pop — 1 septembrie 2022 @ 14:20

 7. Pt. 6: Festivitatea de deschidere a anului școlar este eveniment, probabil de data aceasta cu participarea primăriei. Dacă este organizat ca un eveniment, cineva trebuie să noteze nevoile logistice și să le îndeplinească.

  Comentariu by Mentalistul — 1 septembrie 2022 @ 14:21

 8. ptr 7 – spre surprinderea ta, nimeni din primarie nu a avut timp sa participe la o asa activitate, care e fara mincare si bautura.

  Comentariu by pop — 5 septembrie 2022 @ 18:03

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress