Mangalia – politica locală

19 mai 2022

Apel către premierul Ciucă: Opriți distrugerea stațiunilor din sudul litoralului, se fac șmecherii!

Filed under: PER — lucian visa @ 15:19

În ultimii 20 de ani, foarte multe spații verzi din Mamaia și Năvodari s-au transformat în terenuri pentru construcții, astfel că astăzi stațiunile din nord s-au umplut de blocuri de locuințe, vile, case de vacanță și hoteluri. Unul dintre cei mai mari investitori de pe litoral, Mohammad Murad, trage un semnal de alarmă și, prin intermediul Replica de Constanța, a transmis un mesaj prim ministrului Nicolae Ciucă: ”Opriți distrugerea stațiunilor turistice din sud!”

Mohammad Murad atrage atenția asupra construcțiilor care au împânzit stațiunile de pe litoral și a făcut un apel, prin intermediul Replica de Constanța, către premierul Nicolae Ciucă, să dispună, printr-o hotărâre de guvern, interzicerea construcțiilor cu destinații locuințe în stațiunile din sudul litoralului. Nu vrea ca acestea să aibă aceeași soartă ca Mamaia sau Năvodari. ”Domnule prim ministru, vă respect pentru că sunteți o persoană echilibrată. Ajutați-ne și opriți, prin HG, construcțiile, în stațiunile turistice, care nu au clasificare, care nu au destinație de obiectiv turistic. Aici se fac multe șmecherii cu terenuri… Fac apel, dacă e nevoie fac și grevă: Nu e normal să facem blocuri cu apartamente, mi se pare o crimă, ar însemna distrugerea litoralului. Daca vrea prim ministru să-i fac statuie, îi fac: să oprească construcțiile în stațiunile turistice. Uitați ce se întâmplă în Năvodari, în Mamaia. E crimă bloc construit unul lângă altul. Opriți distrugea stațiunilor turistice. Nu vrem cartiere de orașe în stațiuni”, a spus Murad.

 

Mirela PASCAL, Replica 19.05.2022

6 Comments

  1. https://www.replicaonline.ro/mohammad-murad-nu-m-am-predat-lui-cristian-radu-si-nu-ma-voi-preda-video-519521/
    vs.
    https://www.urbanambition.ro/pug-puz-pud/

    Comentariu by nabuco — 19 mai 2022 @ 16:18

  2. Din 7 Feb 2022:

    《VREȚI BLOCURI ÎNTRE HOTELURILE DIN STAȚIUNILE MANGALIEI?

    – primarul a trecut la următoarea etapă a mecanismului jafului organizat asupra Mangaliei: vor să distrugă și stațiunile.

    S-a dat liber la construcții în Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp. Terenurile sunt luate cu japca, cu concursul celui care conduce orașul, prin executări silite și prin alte hoții care se fac cu ușile închise. S-a dat liber la construirea de blocuri, Parter+10. Au luat cu japca terenuri de la malul mării, iar între plajă-soare-mare și turistul cazat la hotel se va interpune câte un bloc cu locuințe de închiriat, de 7-8-9-10 etaje, cât îl tine buzunarul de investiție. Precum în Mamaia și Năvodari.
    Vreți așa ceva?

    Putem să luptăm împotriva mafiei și
    să stopăm acest asasinat al industriei turismului din stațiunlpile Mangaliei. Depinde de ceea ce vor cetățenii, rog să votați sondajul:》

    Nota mea: Am întrebat 200 de mangalioți și au răspuns că nu vor blocuri în stațiuni.

    Comentariu by Mentalistul — 19 mai 2022 @ 17:01

  3. sa luptam noi, astia din Mangalia?Sa lupte mai marii hotelieri care stau pres in fata lui Radu,incepand cu consilierii lui care au active in statiuni.Se construiesc blocuri,asa si?Vor cumpara poate si localnici acolo si vor inchiria la greu facand concurenta hotelurilor.iar patronii se vor gudura in continuare pe langa primar cum au facut si pana acum.Doar nu ne asteptam la proteste din partea lor.

    Comentariu by anonim — 20 mai 2022 @ 8:23

  4. Mai este Jianu Florin la AUR?
    George Simion îmi spune că Jianu a fost exclus imediat.

    Comentariu by Mentalistul — 21 mai 2022 @ 20:41

  5. Murad nu s-a predat!
    Plateste tribut !
    A intrat in randul lumii!

    Comentariu by Sultanul Radu cel Milostiv — 21 mai 2022 @ 21:35

  6. https://adevarul.ro/locale/constanta/salariile-romanii-refuza-lucreze-litoral-patronate-muncesc-putin-vor-bani-multi-1_628df7eb5163ec4271ccb801/index.html

    Comentariu by nabuco — 25 mai 2022 @ 22:29

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress