Politica locală

20 aprilie 2022

Convocatorul ședinței extraordinare a CL Mangalia din 20.04.2022

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:29

7 Comments

 1. Ieri am văzut lista cu școlile care au obținut finanțare PNRR, la poziția 1.397 am găsit Școala Generală nr.1 din Mangalia, pentru un proiect privind combaterea abandonului școlar. Și am scris o postare care spune așa „Felicitări pentru Școala Gimnazială nr. 1 din Mangalia!!
  A făcut demersuri pentru accesarea fondurilor PNRR, pentru reducerea abandonului școlar, și a obținut finanțarea unui proiect în valoare de 870.165 lei.”

  Astăzi, în ședința CL, m-am trezit atacat de doamna Griguță și de viceprimar (acesta nici nu știa ce scria în postare) că m-aș fi lăudat că am participat la proiect și nu mai știu ce au mai debitat, nu prea am auzit.

  Remarc un lucru: au ajuns la aroganța atât de delirantă, încât ei cred că trebuie să le ceri permisiunea pentru a felicita pe cineva care are o realizare în Mangalia.
  Consilierii locali nu pot face parte din echipele care lucrează la proiecte, excepție viceprimarul care are carte de muncă pe primărie. Dar dacă mă gândesc bine, votul viceprimarului pe un proiect la care participa în echipa de implementare, ar putea fi un conflict de interese, dar nu mă prea ocupă aspectul ăsta.
  Remarc că cei din echipa de consilieri locali ai PNL au ajuns prost cu nervii. Ceva se întâmplă acolo. Atitudinea lor este ca și cum ei ar fi în opoziție, iar eu aș fi pe funcție de primar și aș minți despre proiecte (așa cum cum face Radu Cristian).

  Comentariu by Mentalistul — 20 aprilie 2022 @ 19:58

 2. Domnule Menabit, cum „critici” pnl si primarul ca nu fac nimic? Uite, ne mai da posibilitatea sa alegem o alta circiuma, distrugind o oaza de verdeata. Un cadou „opozantului” maganu, asa cum a dat si trotuarul lui dan georgescu sa-si faca parcare la hotel, asa cum a donat parcarea de la policlinica aceluiasi georgescu.
  Acum a trecut la „anveloparea” scolilor, din care lipseste „cladirea noua” de la gen 5.
  Risipa de apa ptr spatiile verzi, a se vedea instalatia de pe 1 dec. ce functioneaza chiar si cind ploua…
  Dar asta au votat locuitorii viitorului „catun” Mangalia – pnl + radu.

  Comentariu by pop — 21 aprilie 2022 @ 7:06

 3. https://www.replicaonline.ro/cum-a-pus-mana-bogdan-maganu-pe-un-teren-in-buza-portului-turistic-mangalia-video-516544/

  Comentariu by Anonim — 21 aprilie 2022 @ 9:21

 4. Pt 3:
  Oricum, tot Portul Turistic va fi dat unui privat să îl administreze. Primăria Mangalia a ajuns la concluzia că este incapabilă să administreze Portul Turistic, construit cu fonduri europene, astfel că primarul a hotărât să fie dat unui privat.
  În ședința Consiliului Local am recomandat să își dea demisia cei care sunt incapabili. Mâine, poimâine, pe aceeași gândire, vor da și Primăria unui privat din anturajul lor.

  PS: Ah, am uitat, deja au făcut o primărie privată. Au înființat o primărie privată pentru stațiunile Mangaliei, căreia îi transferă bani din taxe și impozite, căreia i-au dat putere pe care o poate avea doar o primărie. Și la care s-au pus șefi pe viață.

  Comentariu by Mentalistul — 21 aprilie 2022 @ 11:23

 5. @4- Terenul nu este situat în Portul Turistic, e pe domeniul prival al municipalității”, a declarat, pentru Replica, Bogdan Maganu.

  Comentariu by I.S — 21 aprilie 2022 @ 17:55

 6. Minte drogatu in 2011 el a luat 2100 m2 in port si 21000 m2 lingă liceul industrial prin firma Tonomat Star

  Comentariu by Florin — 21 aprilie 2022 @ 22:26

 7. Pt. #4
  Bine punctat asta cu primarie privata pentru statiuni.
  https://www.cotidianul.ro/in-pandemie-firmele-au-dat-afara-oameni-si-si-au-majorat-profitul/

  Comentariu by nabuco — 22 aprilie 2022 @ 15:47

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress