Politica locală

4 aprilie 2022

Ludovic Orban: „Florin Cîţu a fost executat fără proces“

Filed under: PNL — lucian visa @ 15:22

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat duminică, la B1Tv, că Florin Cîţu nu a fost cel mai mare rău care s-a întâmplat pentru PNL.

„Nu am absolut nicio satisfacţie. Practic, schimbarea lui Cîţu era previzibilă. Cîţu nu avea nicio calitate să fie ales preşedinte al PNL. Cîţu a fost o unealtă care a fost folosită de Iohannis şi de nomenclatură pentru a mă schimba pe mine şi pentru a pune în practică un proiect profund nociv pentru societatea românească şi antidemocratic şi antiliberal, cum a fost alianţa cu PSD. Cîţu a fost executat fără proces. A semănat cu o lovitură de palat dată parcă de o huntă militară”, a declarat Ludovic Orban, scrie stiripesurse.ro.

El a adăugat că PNL este acum un partid care ascultă de ordinele preşedintelui Klaus Iohannis, care exercită şefia de factor a formaţiunii.

„Florin Cîţu nu este răul cel mai mare pentru PNL. PNL nu este un partid democratic care să asculte de voinţa cetăţenilor, PNL e un partid la ordin care e în slujgărnicie faţă de preşedintele Klaus Iohannis, care exercită de facto şefia PNL. Răul PNL este că e la ora actuală prizonier într-o coaliţie cu PSD, în care este la remorca PSD şi în care nu are capacitatea să reprezinte electoratul liberală. PNL a murit. PNL este astăzi PSD 2. Oricine susţine PNL, susţine o coaliţie cu PSD”, a explicat Orban.

Replica 04.04.2022

3 Comments

  1. Vezi și https://www.stiripesurse.ro/adriana-saftoiu-despre-schimbarea-conducerii-pnl-iluzie-optica-liberala-sa-crezi-ca-pici-mereu-in-picioare-cand-stai-in-genunchi_2323880.html

    Comentariu by lucian visa — 4 aprilie 2022 @ 15:23

  2. https://www.cotidianul.ro/partidul-in-pana/

    Comentariu by nabuco — 4 aprilie 2022 @ 22:07

  3. https://www.replicaonline.ro/viorica-dancila-vrea-sa-fie-din-nou-sef-de-partid-515487/

    Comentariu by nabuco — 12 aprilie 2022 @ 18:43

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress