Mangalia – politica locală

18 februarie 2022

Mangalia, dacă tot n-are bani, arde curentul degeaba…

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:18

Cel mai îndatorat oraș din România ”arde gazul” de pomană. Radu Cristian, primarul din Mangalia, pare că le demonstrează tuturor primăriilor din România că el este cu adevărat special. În miezul zilei, iluminatul stradal funcționa fără nici un fel de problemă. Ce dacă restul primăriilor se plâng de facturi tot mai mari la electricitate, Mangalia se fălește că are de unde.

În ziua de joi, 17 februarie, mai mulți trecători au surprins imagini ale mai multor becuri de iluminat stradal, aprinse în miezul zilei. Locuitorii și-au arătat revolta în mediu online, cu privire la faptul că, deși soarele s-a arătat de mult pe cer, iluminatul stradal era încă în funcțiune.

Cu alte cuvinte, Mangalia ”arde gazul” de pomană. În timp ce alte primării se plâng de facturile tot mai mari la energie, Radu Cristian, primarul orașului Mangalia face ”economie” în ciuda tuturor.

Radu Cristian este primar al orașului Mangalia, încă din anul 2012.

De atunci şi până în prezent, Cristian Radu a reușit să urce orașul Mangalia în top, în topul listei celor mai îndatorate orașe din România. Bineînțeles că averea lui a fost protejată și înmulțită de ”câteva” ori.

Locuitorii se plâng de faptul că primăria nu are bani pentru drepturile persoanelor cu handicap, acestea nefiind achitate de două luni, potrivit declarațiilor acestora.

Cârcotașii nu au întârziat să apară, așa că un localnic a făcut haz de necaz, postând câteva versuri referitoare la situație.

”De-atâtea becuri orbitoare/ Amicii lui chiar își bat joc:/ Pe stradă-i prea multă lumină/ Și-n capul lui nu e deloc”, a postat un cârcotaș în mediul online.

Maria ONICĂ, Replica 18.02.2022

 

Un comentariu

  1. https://www.replicaonline.ro/vrea-daune-de-10-000-de-lei-de-la-sanatoriul-din-mangalia-ca-a-fost-hartuita-psihic-509294/

    Comentariu by Mentalistul — 19 februarie 2022 @ 8:48

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress