Mangalia – politica locală

24 ianuarie 2022

Marius Ilie a demisionat de la conducerea Neptun Olimp SA!

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 18:36

Marius Ilie, director general al Neptun Olimp SA de un an și jumătate, și-a dat demisia din funcție. Liberalul considerat un apropiat al primarului Cristian Radu avea la societatea de stat un salariu de 9.000 de lei și nu și-a depus niciodată vreo declarație de avere, de când a fost numit director la Neptun Olimp.

”La data de 17.01.2022, societatea Neptun Olimp SA a înregistrat cererea de demisie din funcția de director general a d-lui Ilie Marius”, sună anunțul sec al firmei de stat din Mangalia, semnat de Adriana Arghirescu, președintele Consiliului de Administrație.

Marius Ilie a fost numit director general interimar al Neptun Olimp SA în iunie 2020, după înlăturarea lui Cătălin Caracostea, dar a rămas în funcție timp de un an și jumătate. Ilie a venit la șefia Neptun Olimp SA din postura de șef birou la Primăria Mangalia, unde a condus și Administrarea Domeniului Public și Privat.

Nu a depus vreo declarație de avere în ultimii doi ani

Este membru PNL din echipa primarului Cristian Radu și a încasat ca director general al Neptun Olimp SA un salariu lunar brut de 8.989 lei. Nu a depus însă nicio declarație de avere în tot acest interval, astfel încât nu se poate ști cât a câștigat în realitate în ultimii doi.

Compania deținută majoritar de stat prin intermediul Ministerului Economiei a raportat în 2020 afaceri de 658.000 lei și pierderi de 1,3 milioane lei, precum și datorii de 347.000 lei, cu 15 angajați.Neptun Olimp SA deține active de aproape 11,4 milioane de lei: restaurantul La Barchetta, Complex Vile Olimp, de 4 stele, clădirea Sediu Administrativ Neptun, o agenție de turism și sediu administrativ pentru personalul de execuție, construcția Fabrica de Gheață și Stația Frig și Pizzeria Complex Internațional.

Rocsana CRISTEA, Replica 24.01.2022

Un comentariu

  1. Dar CV-ul l-a depus?
    https://www.gsp.ro/sporturi/altele/daniel-ghita-cv-deputat-652770.html

    Comentariu by nabuco — 25 ianuarie 2022 @ 10:24

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress