Politica locală

12 ianuarie 2022

Bogdan Maganu, reinstalat pe funcţia de manager al Sanatoriului Mangalia

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 12:22

Lucian Nichita nu mai este manager al Sanatoriului Balnear Mangalia. Ministerul Sănătăţii l-a numit pe funcţie, pentru următorii 4 ani, pe Bogdan Maganu, decizia fiind comunicată la solicitarea ziarului editiadesud.ro.

Ordinul Ministerului Sănătăţii nu este o surpriză, în condiţiile în care Bogdan Maganu a dat în judecată ministerul, după ce a fost înlocuit din funcţie, deşi câştigase concursul organizat pentru ocuparea postului de manager.

Bogdan Maganu a ocupat funcția de manager interimar al Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia din 2017, după ce a expirat mandatul lui Viorel Pascaru. Ulterior, a fost organizat şi concurs pentru stabilirea conducerii sanatoriului, pe data de 12 august 2020, iar Bogdan Maganu a fost desemnat câștigător pentru un nou mandat de director. Doar că Ministerul Sănătății a stabilit că acest concurs a fost organizat în mod nelegal, motiv pentru care l-a anulat. Mai departe, în funcția de conducere a fost numit, ca director interimar, Lucian Nichita, fostul director al Direcției Cultură și Sport a Primăriei Mangalia, care s-a autosuspendat de pe acest post și a preluat interimatul în conducerea sanatoriului. Maganu nu a fost mulţumit cu decizia ministerului de resort, aşa că s-a adresat instanţei, care i-a dat câştig de cauză! Mai mult, Maganu va primi şi salariile restante din perioada cât nu a putut să ocupe postul câştigat prin concurs.

M.M., focuspress.ro 11.01.2022

4 Comments

 1. Salariile restante ar trebui să le plătească cei care au anulat ilegal concursul și nu Sanatoriul.

  Comentariu by lucian visa — 12 ianuarie 2022 @ 12:25

 2. era de asteptat, a revenit pizdeul la butoane. A concurat singur, bine ca nu a iesit pe locul 2.
  Care o fi diferenta dintre fostul ministru boudog si asta?? Pizdisti amindoi.

  Comentariu by pop — 12 ianuarie 2022 @ 18:00

 3. Pt. #1
  Corect, sa vedem reactia lu’ „3.1415-ticu” / „3.1415-nochio”; adica unde il mai unge sef pe lipitorul de afise.

  Comentariu by nabuco — 12 ianuarie 2022 @ 19:47

 4. Iar încep tratamentele la balnear pe baza de prafuri,, începe iar PSD sa ocupe teren in Mangalia ier nevasta lui ciobanel uns director azi maganu maine ????.Piticu pirde teren .

  Comentariu by Ion — 13 ianuarie 2022 @ 9:01

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress