Mangalia – politica locală

1 decembrie 2021

MINUNE! O FIRMĂ fără NICIUN ANGAJAT a pus mâna pe DOUĂ CONTRACTE de la Primăria MANGALIA!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 10:23

La Mangalia, se poartă parteneriatele cu firmele fără angajați. Cristian Radu a atribuit, recent, două contracte ce vizează servicii organizare evenimente unei societăți care nu se află la prima colaborare cu primăria. Este vorba despre BIG Events Management SRL, din București, o firmă înființată în urmă cu doi ani și care a avut, anul trecut, 0 angajați. Indulgent primarul din Mangalia, vedem!

BIG Events Management SRL, controlată de Gheorghe Carabelea și Mihai Vlăduț Zavragiu, a primit de la Cristian Radu două contracte: unul pentru organizarea evenimentului „Concerte de Craciun”, ce va avea loc în zilele de 4, 11 și 18 decembrie,începând cu orele 17:00. pe scena exterioară a Casei de Cultură Mangalia, Piața Republicii.

Contractul include prestații muzical-artistice în aer liber susținute de artiști locali, precum si 4 artiști consacrați. Valoarea contractului este de 78.000 lei. Iar cel de-al doilea contract partea tehnică, respectiv echipamentele de exterior: scenotehnica necesară (instalați de sunet și lumini, echipamente video, etc) asigurate de personal tehnic specializat, in zilele menționate mai sus și pe durata spectacolelor, dar și 50 de afișe format A3, de promovare a evenimentului. Acest contract are o valoare de 90.000 lei.

Societatea BIG Events Management SRL îi are ca asociați pe Gheorghe Carabelea, care deține 80% și Mihai Vlăduț Zavragiu, care deține 20%. Gheorghe Carabelea este administratorul firmei. În anul 2020, firma nu a avut angajați, dar a avut o cifră de afaceri de 863.621 lei, profit de 111.027 lei și datorii de 191 038 lei și o angajați.

Așa cum arătam și mai sus, Carabelea nu se află la prima colaborare cu Primăria Mangalia. Spre exemplu, pe 19 august a.c., a atribuit altei societăți deținută de acesta BIG Ideas Advertising, contractul de servicii privind organizarea Festivalului transfrontalier intitulat „Marea Neagră cu Maramă și Dunărea cu Năframă”.

Suntem curioși cum reușește Carabelea să aibă lipici la banii mangalioților și care o fi secretul succesului afacerii sale!

Mirela PASCAL, Replica 01.12.2021

3 Comments

 1. https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2021/12/protest-parada-1-decembrie.jpg

  Comentariu by nabuco — 1 decembrie 2021 @ 15:06

 2. Conteaza numarul de angajati ai firmei sau „paraindaratul” . Voi ce credeti?
  Rusine, cred ca a fost singura localitate din tara in care nu s-a serbat ziua de 1 decembrie.

  Comentariu by pop — 3 decembrie 2021 @ 10:48

 3. Pt. #2

  mai bine decat asa:
  https://www.youtube.com/watch?v=fjrkeAdNIWY
  La noi a fost ceva la Muzeul Marinei langa cimitir.

  Comentariu by nabuco — 4 decembrie 2021 @ 12:14

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress