Mangalia – politica locală

11 octombrie 2021

Radu Cristian: ”În această iarnă vom majora subvenția la încălzire, din bugetul local, astfel încât cei racordați la sistemul centralizat să suporte mai ușor creșterea prețurilor la termoficare”

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:18

În atenția locuitorilor municipiului Mangalia, racordați la sistemul centralizat de termoficare!

”Stimați cetățeni, după cum știm cu toții, prețul gazului a crescut enorm, în prag de iarnă, iar marii furnizori avertizează că ar putea exista probleme cu încălzirea, din cauza stocurilor reduse, la nivel național. Chiar dacă se anunță o perioadă extrem de dificilă pentru întreaga țară, vă asigur că în municipiul Mangalia vom găsi soluția optimă pentru furnizarea agentului termic, în apartamentele dumneavoastră. Totodată, Primăria Mangalia face eforturi pentru a nu transfera în factura consumatorului întreaga majorare a costurilor cu încălzirea. Deși vom reduce aproape de zero bugetul pentru investiții (străzi, trotuare, locuri de joacă), în această iarnă vom majora subvenția la încălzire, din bugetul local, astfel încât cei racordați la sistemul centralizat să suporte mai ușor creșterea prețurilor la termoficare. Vă voi tine la curent pe această temă!”, a scris astăzi Radu Cristian, primarul Municipiului Mangalia, pe pagina sa de Facebook.

mangalianews.ro 10.10.2021

8 Comments

 1. Subventia va fi aplicata si celor cu pensii de 10.000 – 20.000 lei? Intreb ptr cei de la case.

  Comentariu by pop — 11 octombrie 2021 @ 16:03

 2. http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/246430

  Comentariu by Mentalistul — 11 octombrie 2021 @ 21:35

 3. https://www.replicaonline.ro/traficantii-de-droguri-care-actionau-in-zona-scolii-2-din-mangalia-prinsi-in-flagrant-492864/

  Comentariu by nabuco — 12 octombrie 2021 @ 9:17

 4. Si pentru cei care nu sunt racordati la sistemul centralizat(foarte multi daca nu cei mai multii) ce faceti in afara ca le luati banii.Si din banii lor dati subventii la unii.

  Comentariu by Anonim — 12 octombrie 2021 @ 9:46

 5. Don primare, stim ca urasti scolile, de la faza cu treapta a doua, dar ce rau ti-au facut copii?
  Pentru str Negru Voda,ai „cumparat” pamint, angajatii l-au „distribuit astfel : o parte pe linga gardul liceului industrial, o parte pe trotuarul cel nou si o parte la canalizare, ca tot a plouat.
  Daca stiti sa mergeti pe jos, va invitam miine la o plimbare de intersectia cu 1 dec. pina la liceu, sa vedeti. Ce rau v-au facut elevii, stimabililor din primaria Mangalia??

  Comentariu by pop — 12 octombrie 2021 @ 16:45

 6. Dar cu semnaturile pentru referendul de destituire ce se mai aude?

  Comentariu by doru — 14 octombrie 2021 @ 10:03

 7. Ptr 6 – Cine sa initieze operatiunea ? psd? Mangalia nu are cine sa faca „opozitie” , politic.

  Comentariu by pop — 17 octombrie 2021 @ 18:47

 8. Ciocooo mica băăăăă. La muncă de mâine că trebuie să-mi plătiți subvenția mama voastră de centraliști individuali și proprietari de case sau ăia care stați ca proștii în frig… Ăsta comunism tată la liberali , nu ce faceau pesediștii

  Comentariu by Stan — 18 octombrie 2021 @ 0:09

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress