Mangalia – politica locală

12 iulie 2021

Restaurantul lui NEGREA, din Portul Turistic Mangalia, are CONTURILE BLOCATE

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:21

Restaurantul Maritimo din Portul Turistic Mangalia are conturile blocate, după ce i-a fost ”suflată” lui Ioan Negrea funcția de administrator! Naby Estival Maritimo SRL în baza căreia funcționează restaurantul Maritimo din Portul Tomis. Asociați sunt Ioan Negrea și Maria Ciuciumiș, soacra fostului consilier local Dan Moldovan, care este și finul lui Negrea. După doar doi ani de la înființare, s-a rupt lanțul de iubire între asociați. Lui Negrea i-a fost suflat statul de administrator, fiind înlocuit de fiica asociatei Ciuciumiș, iar conturile societățile sunt blocate, pentru că Negrea nu s-a conformat deciziei asociațiilor și a contestat decizia prin care a fost exclus din fruntea conducerii.

În plin sezon estival, activitatea societății este paralizată, din cauza relațiile deteriorate dintre asociați

În prezent, Naby Estival Maritimo SRL înregistrează prejudicii financiare, din pricina măsurii de suspendare/blocare a accesului la contul societății, măsură impusă chiar de de bancă, pentru că aceasta din urmă nu s-a lămurit cine este reprezentantul legal al societății. Cei 15 angajați ar putea rămâne fără loc de muncă. Modificarea în fruntea societății a survenit în urma neînțelegerilor între asociați.

Negrea speră să obțină în instanță anularea AGA, prin care i-a fost retras rolul de administrator. Până la o soluție definitivă și până la lămurirea aspectelor ce țin de reprezentantul legal al societății, conturile rămân blocate.

Restaurantul s-ar putea închide definitiv

De precizat faptul că pe rolul Curtii de Apel Constanta se afla un dosar având ca obiect recurs -anulare act administrativ, respectiv anularea contractului de concesiune asupra terenului pe care se afla activul-restaurant al societății, iar Negrea nu vrea să-și asume riscul ca noul administrator, în speță fiica asociatei Ciuciumiș, să nu exercite o apărare efectiva în respectivul proces, în contra interesului comun al asociaților, toate acestea periclitând buna funcționare în continuare a activității societății.

Procesul de mai sus a survenit după ce Cristian Radu, primarul din Mangalia, a inițiat, în decembrie 2019, o hotărâre de consiliu local care vizează reglementarea juridică a terenului în suprafaţă de 800 mp situat în Portul Turistic Mangalia. Concret, s-a constatat tacita relocaţiune privind un contract de închiriere din anul 2009 încheiat cu firma care l-a deținut, inițial, SC LGV Invest Quality, (contract care a ajuns în iunie 2019 la final), ci cu Naby Estival Maritimo, societatea care a preluat contractul de la LGV Invest Quality.

Mirela PASCAL, 12.07.2021

3 Comments

 1. Dar ptr „extinderea” de pe domeniul public plateste ceva sau or fi „sponsorizat” la casa de vacanta?

  Comentariu by pop — 13 iulie 2021 @ 12:03

 2. https://www.replicaonline.ro/fostului-asociat-al-lui-iorgus-mihai-craciun-i-a-fost-scoasa-la-licitatie-casa-481656/

  Comentariu by nabuco — 14 iulie 2021 @ 12:48

 3. Nea Nicu Plumbuitu’ o rezolva cu cincinalu’, acum o dam in:
  https://www.replicaonline.ro/sorin-cimpeanu-despre-romania-educata-primele-rezultate-vor-putea-fi-vazute-in-anul-2030-481918/
  decenale …

  Comentariu by nabuco — 16 iulie 2021 @ 15:24

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress