Mangalia – politica locală

29 mai 2021

Ioan Negrea, de la Mangalia, în SCANDAL cu soacra finului său

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 9:26

Ioan Negrea și Dan Moldovan au fost destul de apropiați în trecut, în afară de relația de rudenie, îi mai leagă și afacerile. Nașul Negrea și finul Moldovan dețin o firmă împreună, Naby Estival Maritimo SRL, înființată în 2019 pentru a pune mâna pe terenul de 800 mp situat în Portul Turistic Mangalia, pe care funcționează restaurantul Maritimo. Cei drept, în acte apare Negrea, nu și Moldovan, acesta fiind reprezentat în societate de soacra sa, Maria Ciuciumiș. Iată că fostul consilier Negrea pare să nu se mai înțeleagă asociata lui, din moment ce contestă o hotărâre a AGA a societății Naby Estival Maritimo SRL.

Naby Estival Maritimo SRL a fost înfiinţată în 2019 și deține restaurantul Maritimo din Portul Tomis, pe care l-a cumpărat de la SC LGV Invest Quality. Cea din urmă deținea și terenul, prin concesiune, de la Primăria Mangalia. Asociați sunt Ioan Negrea și Maria Ciuciumiș, soacra fostului consilier local Dan Moldovan, care este și finul lui Negrea. Iată că asocierea pare să nu mai funcționeze în parametrii normali, din moment ce Negrea se războiește cu firma pe care o administrează, în instanță, nemulțumit de o hotărâre AGA, hotărâre pe care o avea anulată. Potrivit unor surse, la mijloc ar fi vorba despre niște bani.

Finul Dan Moldovan, traseist politic

Finul Dan Moldovan, fost consilier local în Mangalia, nu s-a lecuit de politică! De la PD la PDL, apoi la PSD… până a ”parcat” la Pro România, din partea căruia a și candidat, la alegerile din septembrie 2020, pentru poziția de primar! Ah, să nu uităm că a fost şi prin PUR, dar asta ‘nu se pune’.

Moldovan a avut o relație bună cu Claudiu Tusac. În 2017, acesta i-a închiriat lui Dan Moldovan, de fapt, soacrei sale, terasa Bicaz din Olimp, obţinând, ulterior, şi bucata de plajă.

Cât despre Negrea, acesta s-a aflat în război cu firma pe care a înfiinţat-o în vremurile sale bune alături de fostul primar Mihai Claudiu Tusac. Cetăţeanul german Negrea are de recuperat un milion de euro de la societatea care făcea legea în Mangalia, intrată între timp în insolvenţă şi executată de mai mulţi creditori.

Mirela PASCAL, Replica 29.05.2021

5 Comments

 1. https://www.libertatea.ro/stiri/mercedes-carbonizat-dupa-explozie-la-arad-o-persoana-moarta-la-volan-nu-stim-daca-e-barbat-sau-femeie-3575127

  Comentariu by nabuco — 29 mai 2021 @ 22:27

 2. Dan Moldovan este inca consilier local

  Comentariu by eu — 29 mai 2021 @ 23:11

 3. Dan Moldovan este un personaj fara caracter care pentru bani face orice. Dupa ce a fost sluga a trei primari (Iorgus, Tusac si acum Radu) in schimbul unor lucrari sau terenuri, acum a ajuns sa se bata cu nasul sau Nae Negrea pe o terasa din port.
  A uitat ca in trecut era ospatar la Catunul si ca Nae este cel care l-a invatat sa mearga pe strada!
  Nu cred ca mai exista in Mangalia un personaj mai jalnic ca acest Dan Moldovan!

  Comentariu by Marius — 30 mai 2021 @ 8:34

 4. https://m.youtube.com/watch?v=OXRkHZtDHm8
  mare om, mare caracter …

  Comentariu by nabuco — 30 mai 2021 @ 14:00

 5. Mai cevă că le făcea si o felatie spectatorilor.un personaj fără caracter si fals.imi vine să vomit.

  Comentariu by Jojo — 30 mai 2021 @ 19:19

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress