Mangalia – politica locală

20 mai 2021

CNI construiește o bază sportivă în Mangalia cu FIRMA soțului unei CONSILIERE din PRIMĂRIE

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:39

Compania Națională de Investiții (CNI) plătește 5,6 milioane de lei pentru construirea unei baze sportive la Mangalia, iar una dintre firmele beneficiare este deținută de soțul unei consiliere din primărie. Într-o altă societate din contract găsim un fost asociat al Elenei Udrea.

CNI a atribuit pe 11 mai 2021 un contract pentru ”Proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții Construcții de baze sportive proiect tip 1 – V2, încălzire cu gaz: „Construire de bază sportivă TIP 1, str. Șoseaua Constanței, nr. 18A, municipiul Mangalia, Județul Constanța”

Înțelegerea a fost semnată în urma unei proceduri simplificate de achiziție câștigată de asocierea de firme formată din TPS Engineering & Asociații SRL Timiș (lider, reprezentată de Costică Iulian Careja), Infloor Vest 2012 SRL Timiș (subcontractant cu 10%, reprezentată de Drăgan Zarin), CES Consulting Services SRL București (subcontractant cu 5%, reprezentant Ștefan Cătălin), Concrete & Design Solutions SRL București (reprezentant Alexandru Bogdan Fulga), Route Rodama SRL Vama Veche (subcontactant cu 20%, reprezentată de Jean Rotaru) și Constructim SA Timișoara (reprezentant Lucian Eugen Perescu).

Valoarea totală a contractului este de 5.599.450 lei, fără TVA.

Asociat cu Elena Udrea într-o firmă de transport feroviar

Foarte interesante în asocierea firmelor sus-menționate sunt două nume. Astfel, Jean Rotaru, patronul firmei subcontractante Route Rodama SRL din Vama Veche, este soțul Mihaelei Rotaru, consilier principal în Primăria Mangalia.

Pe de altă parte, Lucian Eugen Perescu, patronul firmei subcontractante Constructim SA, a fost asociat cu Elena Udrea în Tim Rail Cargo SRL din Dumbrăviaț, județul Timiș.

Andreea POPA, Replica 20.05.2021

7 Comments

 1. https://www.replicaonline.ro/harsova-va-avea-bazin-de-inot-si-baza-sportiva-moderne-474571/

  Comentariu by nabuco — 20 mai 2021 @ 21:44

 2. https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100124747

  Comentariu by . — 21 mai 2021 @ 3:14

 3. ma gandeam.e vreo tara pe lumea asta unde intr un sistem de pensii bazat pe contributivitate, adica caat platesti cam atat primesti sa poti iesi la pensie cu o pensie mai mare decat salariul pe are l ai avut?calculul asta absurdo electoral , cu calcularea pensiei cu baza de pornire salariul pe ultmiele taspe luni mi se pare o hotie imensa.
  sa facem un mic exercitiu de imaginatie.un angajat gen armata sau politie.iese la pensie la 48-50 de ani.a lucrat fix 25 de ani in medie.
  si iese cu o pensie mai mare decat salariul pe care l a avut.daca va beneficia, si va beneficia sigur,de aceasta pensie inca 20 de ani rezulta ca a primit ca pensie de la stat mai mult decat a primit cand era angajat.si nu e asta hotie pe fata?
  astept sa mi spuneti in care tara din lumea asta mare se intampla asa ceva.
  nu vorbesc de efortul bugetar , vorbesc de impactul social al celor care muncesc si aduc bani bugetului.nu de cei care i mananca toata viata.
  cum e sa lucrezi o viata la patron sa iesi la pensie la 70 de ani ca sa i tii in spate pe acesti trantori de lux?
  si nu, nu tinne chestia aia cu pensii speciale , ca armata, etc..repet .nici o tara din lume nu are acest sistem putred.

  Comentariu by wow — 21 mai 2021 @ 10:33

 4. ptr 3 – despre ce pensii vorbiti? Alea de le-a „desfiintat” rares bogdan impreuna cu pnl la o luna dupa cistigarea alegerilor?
  Va rog, spuneti ce sa facut in tara asta fara spaga.
  Cit despre „subiect”, sint prea mari interesele. Multi dintre cei cu „putere” de decizie au dosare, banuiesc, la diferite nivele si „mersul” lor mai departe depinde de cum voteaza.

  Comentariu by pop — 21 mai 2021 @ 11:40

 5. Pt. #4
  https://www.replicaonline.ro/cat-de-bogati-sunt-noii-sefi-de-la-santierul-naval-mangalia-474712/

  Comentariu by nabuco — 21 mai 2021 @ 14:54

 6. cont. @5
  https://www.cotidianul.ro/dati-afara-pentru-ca-cumulau-pensia-cu-salariul/

  Comentariu by nabuco — 23 mai 2021 @ 11:12

 7. https://www.replicaonline.ro/interviu-cu-george-lipoveanu-seful-salvamarilor-din-sudul-litoralului-475431/

  Comentariu by nabuco — 26 mai 2021 @ 22:49

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress