Mangalia – politica locală

1 aprilie 2021

Bugetul, amânat a doua oară: primăria se încăpățânează să îl țină ascuns și să nu îl posteze public, pe site-ul oficial!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 14:40

Dezbaterea publică pe marginea bugetului Mangaliei a fost, a doua oară, amânată! Motivul este același: nu au fost repartizate cotele defalcate din T.V.A. așa cum a fost stabilit prin Legea bugetului de stat nr.15/2021. Năravul primăriei, și el același: nicăieri nu există postat, conform legii și bunului simț, un buget pe marginea căruia să se poată iniția o dezbatere. Bugetul ar urma să fie dezbătut pe 7 aprilie.

Prin urmare, anunțul continuă să fie postat pe site-ul primăriei, parcă, pentru a lua în râs orice rămășiță de transparență din partea celor puși în fruntea orașului, pentru a susține interesle celor ce la dau, lunar, salariile: cetățenii municipiului!

edistiadesud.ro 01.04.2021

20 Comments

 1. Cu respectarea legislației, pentru ca nu au afișat proiectul de buget, cel mai devreme poate fi aprobat în luna Mai. Cu cât intarzie mai mult afișarea proiectului, cu atât se prelungește data când poate fi aprobat.

  Îi asigur pe cei din primărie că orice buget adoptat fără respectarea legislației va fi atacat în instanța de contencios-administrativ.

  Comentariu by Mentalistul — 1 aprilie 2021 @ 15:37

 2. Bravo O2zy, tine-i in mers pe calcaie, pentru ca uite ce o sa li se intample:
  https://www.replicaonline.ro/nicusor-constantinescu-a-cerut-stramutarea-dosarului-herghelia-mangalia-la-alta-instanta-468245/

  Comentariu by nabuco — 1 aprilie 2021 @ 17:20

 3. Rezultatul „alegerilor”, „asta ne da telefon de ziua noastra, la multi ani”.
  Cred, ca radu ride si prin somn , de cita prostie a gasit la Mangalia.
  Sa nu faci nimic in doua mandate si sa-l primesti cadou si pe al treilea.

  Comentariu by pop — 2 aprilie 2021 @ 8:10

 4. Și mandatul trecut, eram cel care se lua la bătaie cu ei pentru nemerniciile lor, iar frustrații ăștia voiau să creadă și răspundeau vorba că m-ar plăti Radu. Ca să ce? Să-l omor pe Radu?

  Sunt aceiași care în campanie mințeau că m-am vândut lui Radu. Dar în ziua alegerilor ce să vezi? S-a dovedit că ei s-au vândut lui Radu și l-au făcut pe pițiponc iar primar.

  Comentariu by Mentalistul — 2 aprilie 2021 @ 8:21

 5. Mars ma. l-ai omorat de l-ai facut primar.

  Comentariu by Anonim — 2 aprilie 2021 @ 11:52

 6. Toata campania i-ai injurat numai pe Iorgus si pe Murad si zici ca a iesit Radu primar din cauza altora. Tu l-ai facut primar pe Radu!

  Comentariu by Anonim — 2 aprilie 2021 @ 11:53

 7. Nu era mai bine ca:
  https://www.replicaonline.ro/actiune-de-plantare-de-puieti-de-stejar-cu-ocazia-implinirii-a-171-de-ani-de-la-infiintarea-jandarmeriei-romane-468515/
  sa fie facuta la:
  https://www.lucianvisa.ro/2021/03/01/25-hectare-din-padurea-comorova-vor-fi-taiate-pentru-un-complex-imobiliar-vecin-cu-novum-hotelul-din-olimp-inaugurat-de-zeci-de-vedete-in-pandemie/

  Comentariu by nabuco — 2 aprilie 2021 @ 14:04

 8. Ia vezi, că cele mai multe voturi pierdute nu au fost la mine, ci la PSD.
  Iorgus+Crăciun = cca 1.000 voturi pe ei.
  Și câteva sute anulate cu stampila dubla pe Murad și Iorguș. Și au avut la dispoziție 8 zile să își anunțe electoratul.

  Cu mine s-au pierdut 504 voturi, în condiții de șoc, am avut doar 24 ore la dispoziție să fac transferul de voturi pe Murad, fără să pot face campanie.
  Am adus voturile diferența să poată fi învins Radu. Dar a pierdut PSD voturile diferență, cu care a câștigat Radu. Să piardă PSD jumătate din voturi, asta e clar trădare.
  Iar la consilieri PSD au votat și cei ai lui Murad.

  Murad și Iorguș nu au fost candidații mei să îi iau în brațe. Au fost candidații voștri. Si totuși, l-ați deposedat pe Murad de peste 1.400 voturi. Dacă îi luam la mine, poate că era rezultatul campaniei mele contra Iorguș și Murad. Dar nu i-am luat la mine și nici nu au plecat la altul. S-au pierdut rămânând tot în ograda voastră, deci nu din cauza mea, ci din cauza voastră.

  Comentariu by Mentalistul — 2 aprilie 2021 @ 18:29

 9. Pt. #1
  https://www.replicaonline.ro/continua-scandalul-la-mereni-chiar-daca-s-a-schimbat-primarul-468563/

  Comentariu by nabuco — 3 aprilie 2021 @ 16:35

 10. Tu alea 500 le-ai avut pe toate. Nu ai transferat nici un vot dupa ce i-ai injurat toata campania. Nici nu aveau cum sa voteze votantii tai pe Murad dupa ce 0il facusei in toate felurile.Ai mai luat niste voturi de la Murad ca sa intri in consiliu. Voturile tale s-au vazut la parlamentare cand ai candidat, tot alea 500 au fost.

  Comentariu by Anonim — 3 aprilie 2021 @ 20:27

 11. pe fb s au devoalat salariile angajatilor primariei.nu comentam marimea lor acum sau numarul exagerat de angajati.
  ce ma nelinisteste e incultura economica a unor locuitori ai orasului.dar ce sa ma mire.
  o doamna care pare a se da culta dar nu stie ca meseria de lucrator pe macara se numeste macaragiu nu macaragist afirma ca sunt aalarii brute .si ca statul ia din ele 45%
  tin sa i spun aici acestei doamne ca primaria plateste salariul brut.adica mai pe inteles din banii publici catre angajat pleaca salariul brut.efortul financiar pe care l face orasul sa si plateasca angajatii se masoara in banii pe care i cheltuim pentru salariile lor.care s brute.adica alea mari doamna daca nu intelegeti.
  da statul isi ia partea din salariu.ca la toti angajatii.
  in plus si plata aia pe care o face bugetul local catre stat se intoarce, o parte in pensia acestui angajat.care conform salariului va fi mai mare decat a unui alt angajat din domeniul privat.
  sau poate ati dori doamna ca primarul si primaria sa primeasca salariile brute??
  oricum incultura economica mai ales vis a vis de salarii brute si contributii este enorma.
  cazul asta se aplica la toti angajatii bugetari care urla ca li se opreste din salariu.si cum c ar fi nedreptatiti ca si ei platesc contributii

  Comentariu by wow — 4 aprilie 2021 @ 10:32

 12. @11-Decât ori deschid televizorul constat ca cea mai mare amenințare la siguranța națională este PROSTIA ! Azi pe un post cu mare audiență ne anunta ca unuia i s-au tăiat „amigdalitele” …limbii române! Raul s-a facut si din pacate n-avem remediu nici macar pe termen mediu ! Ala de la Grivco- cu programul lui educational- a scos covorul pe batator și in loc sa-l bată…îl privește cu neliniște si îngrijorare!

  Comentariu by I.S — 4 aprilie 2021 @ 11:22

 13. Acum, ca la metrou, dupa greva: ” Atentie se deschid usile!”
  (abund UM 02150): https://www.cotidianul.ro/apel-catre-mapn-pentru-predarea-dosarelor-fostei-securitati/

  Comentariu by nabuco — 4 aprilie 2021 @ 17:53

 14. @13- Tocmai ce spuneam mai sus despre PROSTIA romanilor…sau naivitate-fara sa aduc jignire celor cu oarece „biblioteci” ! Adica dupa 31 de ani de capitalism ( capitalismul lor ! )credeti ca „usile” alea se mai pot deschide cu balamale peste care s-a așternut rugină asa de tare incat chiar daca ne pisam cu totii pe ea…n-o inmuiem ! Pai asta era „conditia” pentru ocuparea posturilor de „raspundere”( ecluzand tugulanii de rand ) din armata ,politie,parchet,judecatori,politruci transformați în politicieni…in toate partidele…! Pai daca prin absurd s-ar mai putea deschide usile alea,atunci se vor pravali peste romani toate rafturile si microfoanele in care se afla..toata mizeria lor !!

  Comentariu by I.S — 4 aprilie 2021 @ 21:44

 15. Scuze- microfilmele’-nu microfoanele

  Comentariu by Anonim — 4 aprilie 2021 @ 21:46

 16. https://www.mediafax.ro/politic/comentariu-marius-oprea-cu-demiterea-lui-bjoza-liberalii-o-iau-pe-urma-taranistilor-care-l-au-demis-si-ei-pe-ticu-dumitrescu-inainte-sa-dispara-19964969

  Comentariu by nabuco — 5 aprilie 2021 @ 9:38

 17. Pt. #14
  https://www.cotidianul.ro/andrei-marga-despre-lumea-post-pandemica/

  Comentariu by nabuco — 10 aprilie 2021 @ 7:41

 18. @17- Am mai discutat despre Marga-ICA ! Pe scurt aici e vorba despre „prostofilie” criticand „prostofobia” @ Daca vreti mai aprofundat : Cristian Patrascu – prostofilia

  Comentariu by I.S — 10 aprilie 2021 @ 14:03

 19. @17- Mai sunt unii pentru care comercianții vând șapca Che Guevara ! La noi inca se mai „vinde” ideologic ! Asa s-a născut nazismul,comunismul…cu ajutorul prostofiliei ! Comunismul e mort ! Nu i se mai scoala !!!

  Comentariu by I.S — 10 aprilie 2021 @ 14:51

 20. Pt. #18
  Ai dreptate sunt singurul care foloseste:
  https://m.youtube.com/watch?v=sbNcxEaSO4s
  pe acest blog.

  Comentariu by nabuco — 10 aprilie 2021 @ 17:02

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress