Politica locală

1 martie 2021

2,5 hectare din Pădurea Comorova vor fi tăiate pentru un complex imobiliar vecin cu Novum, hotelul din Olimp inaugurat de zeci de vedete în pandemie

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 19:14

Două hectare și jumătate din Pădurea Comorova vor fi tăiate pentru a face loc unui complex imobiliar vecin cu Novum, hotelul din Olimp inaugurat de zeci de vedete în pandemie.

Ion Fleancu, Paulina Fleancu, Ionuț Cosmin Fleancu și Roxana Fleancu dețin, împreună, peste 25.000 mp de pădure pe buza plajei în stațiunea din sudul litoralului românesc.

Terenul pe care sunt amplasate utilaje și a cărui excavare a început este vecin cu Novum by the Sea, hotelul de lux inaugurat de zeci de vedete în plină pandemie de COVID-19.

Petrecerea de inaugurare a fost organizată la începutul lunii iulie, la ea au participat mult peste limita maximă de 50 de persoane, iar printre invitați s-au numărat Andreea Esca, Adina Buzatu, Delia sau Mihaela Borcea.

Ionuț Cosmin Fleancu deține, împreună cu Dan George Dobre, compania Novum Business Invest, dar și alte companii din domeniul imobiliar. Pentru 3000 mp din cele 2,5 hectare de pădure este înregistrat un drept de superficie pentru societatea Novum Business Invest. Totodată, Ionuț Cosmin Fleancu deține alături de Paulina Fleancu societatea Fapaco SRL.

În luna mai 2020, Primăria Mangalia le-a eliberat lui Ion și Paulinei Fleancu două certificate de urbanism pentru a construi, pe o bucată din pădure, un aparthotel de 10 etaje, un restaurant, parcări și alei.

Persoana care răspunde la numărul de telefon al Hotelului Novum ne-a declarat că nu poate furniza informații despre viitoarea construcție, iar persoana care răspunde la numărul de telefon al societății Novum Invest ne-a solicitat să îi trimitem un e-mail lui Ionuț Cosmin Fleancu. Nici conducerea hotelului, nici Ionuț Fleancu nu ne-au oferit un punct de vedere până la publicarea materialului.

info-sud-est.ro

13 Comments

 1. Niste hoti in frunte cu Radu Cristian.

  Comentariu by Anonim — 1 martie 2021 @ 22:15

 2. sa incepem cu ceva haios..cica iozefini se plmba gol pe o plaja de nudisti.un nudist il vede, il abordeaza si i spune, maestre, esti gol ia sa vad daca poti sa faci un truc .iozefini sta se gandeste si i spune , intorce te, apleaca te…simti degetul meu in fund? da..pai uite mainileee..
  ehhh cam asta fac primarii si in general politicienii nostri de ani de zile.va arata mainile curate.
  si n as zice ca ne displace din moment ce nu facem nimic.

  Comentariu by wow — 2 martie 2021 @ 10:23

 3. nous sommes FR:
  https://www.replicaonline.ro/nicolas-sarkozy-condamnat-la-inchisoare-cu-executare-anunta-ca-va-face-apel-la-decizia-instantei-464639/
  vous êtes RO:
  ?

  Comentariu by nabuco — 2 martie 2021 @ 12:52

 4. cont. @3
  https://www.cotidianul.ro/breaking-news-udrea-condamnata/
  !

  Comentariu by nabuco — 2 martie 2021 @ 14:00

 5. https://www.replicaonline.ro/gropile-din-asfalt-vestitorii-primaverii-la-mangalia-464734/

  Comentariu by Anonim — 3 martie 2021 @ 6:53

 6. Unde o gasim pe Semiramida sa ii multumim ca daca nu il punea pe Paris la USR candidat, aveau acum 5 consilieri si ne impiedicau sa taiem padurea..

  Comentariu by Fleanca — 4 martie 2021 @ 21:51

 7. https://gddhd.ro/investigatii/retrocedarea-retezatului-apia-hunedoara-a-imbogatit-familia-kendeffy/
  vs.
  https://www.cotidianul.ro/piperea-unde-se-opreste-respectul-fata-de-justitie-al-presedintelui-romaniei/

  Comentariu by nabuco — 5 martie 2021 @ 10:52

 8. Padurea Comorova a fost parcelata si data unor persoane inca din 2006-2007(cu mare scandal).Conform legii si statutului padurii nu se putea construii. Inca din 2014 s-au dat autorizatii ILEGALE de construire(fara niciun scandal) in Padurea Comorova de catre Radu Cristian.Nimeni nu a spus nimic.Sa nu ne mai mire ca se vor da asemenea autorizatii ilegale si in curand tot ce apartine de Primaria Mangalia din Padurea Comorova va disparea cu aprobarea primarului.Toate acestea eu i le-am adus la cunostinta primarului si nu a spus nimic ,ba mai mult a continuat. Au avut aceste autorizatii de construire (daca sunt)autorizarea APM Constanta?????

  Comentariu by DAN VUCEA — 5 martie 2021 @ 13:16

 9. Erai la politia locala. Daca s-a construit ceva ilegal, de ce nu ai verificat si dat amenzi ? Si oprit lucrările ?

  Comentariu by Anonim — 5 martie 2021 @ 13:45

 10. Pt.9
  S-au verificat,s-au constatat si procesele verbale de contraventie(conform legii) care dispune stoparea ,aducerea terenului la starea initiala si amenda se da si semneaza de catre arhitect sau primarSi nu numai atat,in mai multe cazuri (ex.Parc Adventura)s-a intocmit act de constatare si transmise primarului pentru a dispune, pentru ca erau cazuri(unele) care ar fi putut fi penale,iar primarul(conducatorul institutiei) este cel care ar trebui sa sesizeze Parchetul.In unele cazuri cand am vazut ca nu o face am facut-o chiar eu,iar dosarele zac la Parchet de ani de zile.Dece, nu stiu.Probabil ca se asteapta vremea sa devina ,,majore”.

  Comentariu by DAN VUCEA — 5 martie 2021 @ 14:09

 11. https://www.replicaonline.ro/scene-fara-precedent-jandarmii-au-saltat-politistii-si-i-au-dus-la-dube-video-463991/

  Comentariu by nabuco — 6 martie 2021 @ 12:19

 12. https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/politic/senatorul-usr-remus-negoi-cere-oprirea-defrisarii-padurii-comorova-din-judetul-constanta-741445.html

  PSD-ul ???

  Comentariu by lucian visa — 8 martie 2021 @ 15:44

 13. Mai aveți așteptări de la PSD?
  PSD Mangalia e condus de Radu Cristian.

  Nu uitați că cel împotriva căruia se protestează este primar PNL. Un nemernic.

  Comentariu by Mentalistul — 8 martie 2021 @ 21:13

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress