Mangalia – politica locală

23 decembrie 2020

Mica VENEȚIE s-a „CUIBĂRIT” pe străzile din MANGALIA

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:54

După cantitățile însemnate de precipitații din ultima perioadă, localitatea constănțeană Mangalia arată precum spectaculosul oraș italian, Veneția. Sau cel puțin, așa încearcă cetățenii, să compare situația în care se află orașul.

După ce în cursul săptămânii trecute, primarul orașului Mangalia, Radu Cristian, dădea de înțeles că orașul se ridică la standarde europene și că nu crede în nemulțumirile cetățenilor săi, iată că mangalioții sunt hotărâți să-i demonteze toate afirmațiile făcute.

Cetățenii sunt foarte nemulțumiți și s-au săturat să se aventureze zilnic prin gropile pline de apă așa că își strigă disperarea la orice colț de stradă, dar, și în mediul online. Locuitorii fac haz de necaz și îi cer edilului să achiziționeze bărci pentru a putea circula în condiții de siguranță. ,,Cumpărați bărci să mergem și noi la muncă. Mașinile nu ne mai ajută”, declară un locuitor nemulțumit.

Vorbe multe și nicio schimbare

Locuitorii sunt nevoiți să se plângă pe rețele de socializare de lipsa de respect de care dă dovadă administrația locală. Aceștia așteaptă o minune din partea edilului și își doresc pentru noul an ca acesta să își întoarcă fața și către adevăratele probleme cu care se confruntă zona urbană.

Andreea VREJOIU, Replica 23.12.2020

Pozele le puteți vedea pe https://www.replicaonline.ro/mica-venetie-s-a-cuibarit-pe-strazile-din-mangalia-456598/

14 Comments

 1. După sedința CL de astăzi, pe această cale, în mod neoficial, le adresez consilierilor locali care au votat nemerniciile și batjocura lui Radu că după data de 01.01.2021, Mangalia o să vadă zilnic ce nu a mai văzut: cine este fiecare consilier și ce a făcut în viața lui; ce a luat de la primărie și ce firme interpuse au contracte cu primăria; ce votează fiecare dintre ei, o dată pe lună fiecare va avea dedicat câte un episod cel puțin. Orice mișcare pe care o fac, orice hoție, orice combinație, va apare publică.
  Am decis să facem și un studio online.

  În același timp, pentru tot ce este cu iz penal, am contractat casă de avocatură din București pentru parchetele (DNA) si instantele din Bucuresti, iar o altă casă de avocatură pentru parchetele și instanțele din jud. Constanța.

  De asemenea, fiecare HCL neconform cu legea va fi atacat la prefect sau în administrativ contencios. Pentru orice adresă pentru care nu primesc raspuns, va urma acțiunea în instanță cu obligația de a face, cu sau fără despăgubiri.
  Dacă Radu își permite să meargă cu plicul de fiecare dată pentru plângerile penale care i se fac, consilierii care îi votează abuzurile nu o să-și permită astfel de plicuri.
  Este doar o reacție de apărare pentru batjocura care au fost capabili să o facă față de locuitorii Mangaliei.
  Am timp și resurse. Felul lor de a fi m-a adus pe acest drum, să cheltui timp și resurse împotriva batjocurii de care ei sunt capabili.

  Comentariu by Mentalistul — 23 decembrie 2020 @ 20:37

 2. Bravo, da-i bataie cu curaj!

  Comentariu by nabuco — 23 decembrie 2020 @ 21:04

 3. Curaj băiete, ești nimeni și nimic nu cred că vei reuși cu politica ta de revoluționar.

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2020 @ 23:18

 4. Vă este frică de ozzy pupincuristilor?

  Comentariu by alina nicolae — 24 decembrie 2020 @ 8:58

 5. Adevarul e ca ozzy chiar e o forta.
  FBI,KGB,MI5 toti ii stiu de frica

  Comentariu by Anonim — 24 decembrie 2020 @ 10:16

 6. Să postezi anonim și să afirmi despre o persoană publică că e un nimeni e culmea ridicolului și nimicniciei umane.

  Comentariu by Marian Vasile — 24 decembrie 2020 @ 14:55

 7. Crăciun fericit,domnule Visa!

  Comentariu by Ghiulgi — 24 decembrie 2020 @ 18:26

 8. Crăciun Fericit!!! tuturor, care serbează.

  Comentariu by Lute — 24 decembrie 2020 @ 22:51

 9. Crăciun Fericit Oamenilor de Bine!

  Celor ticăloși nu le doresc nimic rău pentru Crăciun, doar să le fie o zi obișnuită ca oricare din an.

  Pt.3: Transmit urări de bine pentru orașul nostru! Asta înseamnă inversul la ce voiești tu.
  Pentru coeficientul dumitale de inteligență, te informez despre realitate: înainte de alegerile locale erau toți cei din politică la ușa mea, cu cereri. Cam un astfel de nimic reprezint. În cea mai proastă zi a mea (așa am decis pentru a-mi folosi în viitor) am scos 3 consilieri locali. Fără partid cu notorietate la tv.
  Ai idee cât de greu este să obții un asemenea rezultat? Dar dacă ești capabil să îl obții, când mai crești, treci nivelul necesar pentru a câștiga. Câte persoane din Mangalia pot face asta pe propriile puteri?

  USR, PMP, Pro România, oricare partid în afară de PNL și PSD, nu au obținut ce am realizat.
  Persoane cu notorietate în oraș, vechi în politică, nu au reușit ce am făcut.
  Și în continuare ești în negație, când lucrurile sunt evidente?

  Dar ca să îți crească și mai mult admirația față de mine, te anunț că odată cu intrarea în vigoare a Codului Administrativ în anul 2019, s-a schimbat și condiția de cvorum pentru referendum local. Este de 30%, nu mai este de 50%.
  Să faci 30% cvorum este foarte ușor. Mai ales dacă iei semnăturile a 25%.

  Ca să ne fie ușor, fac o organizare cu o gestiune a evidenței astfel încât, oricând, în termen de 7 zile, să putem strânge semnăturile celor 30% pe care să îi scoatem la votat referendumul.

  Astfel că: Radu Cristian și nemernicii lui trebuie să țină fericiți pe viitor minim 50% din populația cu drept de vot, presupunand că cca 20% nu vor fi în oraș să voteze, pentru că sunt la muncă în străinătate. Va trebui să mituiască minim 50% din populația cu drept de vot, care să refuze să semneze pentru un referendum.
  Partea frumoasă este că nu există termen, se poate face oricând. Deci trebuie să țină fericiți 50% din cei cu drept de vot tot mandatul.

  Acesta este cadoul meu pentru Radu Cristian și echipa lui, pentru nesimțirea de care au dat dovadă în ultima ședință a CL.

  Este alegerea lor pentru cum va fi viitorul. Dacă vor nemulțumi populația cu deciziile și faptele lor, vor avea parte de referendum.
  Unde s-au strâns 5.000 de semnături, se mai pot strânge încă 3.500.

  Ia provoacă-mă, să vedem dacă pot realiza un astfel de referendum!

  Comentariu by Mentalistul — 25 decembrie 2020 @ 21:49

 10. Sărbători fericite !

  Comentariu by lucian visa — 25 decembrie 2020 @ 22:32

 11. Pt. #9
  „Acta non verba”!
  Cat despre: „Dar ca să îți crească și mai mult admirația față de mine,…” e de Ignat fraza …

  Comentariu by nabuco — 26 decembrie 2020 @ 11:58

 12. Pt 11:
  De obicei las scris pentru ce am în intenții să fac. Am spus că voi organiza ceva, apoi am organizat. Fie ca a fost vreun eveniment, fie că a fost reabilitarea farului, ori programul „Grijă pentru Vârstnici”… Am lăsat scris că voi organiza campanie și am organizat-o… Am lăsat scris că mă voi retrage și voi sprijini pe cel cu mai multe șanse contra lui Radu? Am făcut-o.

  Să vii acum să contești ce las scris, în realitate asta e de Ignat, nu ce dai ochii peste cap acolo… Este ca și cum aș scrie „Mă duc să sap în grădină” și dumneata reacționezi cu „Acta non verba!”. Cât de logică e reacția asta? M-ai condamnat precum în povestea prostului care își trimite copilul cu ulciorul să ia apă de la fântână și îl bate dinainte pentru că o să spargă ulciorul.
  Un om care dorește să se întâmple ce anunț că vreau să fac îmi urează succes. Unul care vrea să dau greș face ca ăla cu ulciorul. Ca dumneata.

  Dintr-un singur gest ai arătat ce dorești cu privire la subiect. Încș nu pot identifica de ce îți dorești să nu reușesc: din partizanat pentru Radu? Ori din dușmănie (invidie) pe mine? Oricare dintre ele ar fi motivația, rezultatul dorinței dumitale este același: în chestiunea aceasta ții partea lui Radu, nu a mea, care doresc binele Mangaliei și să îi mai temperez pe nemernici de la jaful organizat.

  Dacă ai vrea să nu se mai intample batjocura Mangaliei, mi-ai ura succes. Dar iată că dorești să nu reușesc.

  Comentariu by Mentalistul — 26 decembrie 2020 @ 14:03

 13. Pt. #12
  https://www.lucianvisa.ro/2020/12/23/mica-venetie-s-a-cuibarit-pe-strazile-din-mangalia/#comment-782365

  Comentariu by nabuco — 26 decembrie 2020 @ 18:05

 14. Fiindca suntem iata la sfarsit de an , an care mie cel putin mi s-a parut unul lung si greu si totodata am revenit in tara , acum definitiv…am decis sa scriu cateva randuri si sa va urez multa sanatate in primul rand si impliniri fiecaruia in functie de nazuinte. Acest timp cit am lipsit din tara am urmarit acest sait dar nu mi-am permis sa scriu nefiind aproape de Mangalia . De acum am sa fiu aici si vom comunica.

  Comentariu by Marian Iorga — 29 decembrie 2020 @ 9:15

 15. Bine ai revenit.

  Comentariu by lucian visa — 29 decembrie 2020 @ 15:57

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress