Politica locală

16 decembrie 2020

Cristian RADU nu crede în NEMULŢUMIRILE sincere ale MANGALIOŢILOR

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:27

Așa se poate caracteriza, în ultima perioadă, Municipiul Mangalia. În timp ce, centrul orașului este amenajat de sărbătoare, pe străzile lăturalnice, gropile, gunoiul și lipsa infrastructurii la standardele europene, dau bătăi de cap oamenilor. În loc să iasă pe teren pentru remedierea problemelor, primarul… se scuză: Nu au acceptat faptul că au pierdut!

Dacă centrul orașului a fost îmbrăcat în straiele de sărbătoare, cu lumini și ghirlande, lăudate de cei mai mulți dintre cetățeni. Realitatea tristă este că nu același lucru putem spune și despre aleile și străzile periferice din municipiul Mangalia. Problemele par să fie de ordinul zecilor pentru cei care sunt nevoiți să traverseze zilnic zona străzii Vasile Pârvan. Lipsa trotuarului, noroiul de pe stradă, maldărele de gunoaie, lucrările neterminate, gropile nesemnalizate, cauzatoare de stricăciuni pentru mașini și lipsa de reacție a primăriei îi face pe cetățeni să devină reticenți la faptul că soarele ar putea apărea și pe strada lor.

Localnicii așteaptă o vizită din partea edilului

Cetățenii care locuiesc pe strada Vasile Pârvan, îi cer edilului Cristian Radu, să facă o vizită și să remedieze problemele. Aceeași situație este prezentă și pe strada Walter Mărăcineanu.

Cetățenii îi adresează primarului, Cristian Radu, aceștia doresc să afle când vor fi refăcute trotuarele și când va fi asfaltată strada Vasile Pârvan. ,,Ne puteți spune când vor fi refăcute trotuarele și când va fi asfaltată strada Vasile Pârvan, această importantă cale de acces auto?” precizează aceștia.

Răspunsul primarului Cristian Radu

Contactat de către reporterii „Replica de Constanța”, primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian, a fost de părere că cei care se plâng și sunt veșnic nemulțumiți nici măcar nu locuiesc în zonă.

„Cu siguranță cei care se plâng și trimit pozele peste tot, nu locuiesc în zona respectivă. Acești oameni se pare că au rămas cu gândul la alegeri. Nu au acceptat faptul că au pierdut și continuă să arunce în stânga și dreapta cu lucruri neadevărate. Și spun acest lucru pentru că în urmă cu 2 săptămâni, am fost în zona respectivă, și cetățenii știu care este adevărul. Dacă discutați cu cei care locuiesc în zonă, o să vedeți că nu au nicio problemă. Proiectul este unul finanțat cu fonduri europene și este în grafic. În zona respectivă există 2 probleme majore pentru care s-au sistat lucrările. Prima este legată de schimbarea țevilor de către cei de la RAJA. Iar ce-a de a doua problemă este legată de rădăcinile copacilor ieșite prin trotuar care împiedică asamblarea pavelelor. Este necesar să îi dărâmăm, însă eu nu-mi doresc acest lucru.” a declarat edilul orașului Mangalia, Radu Cristian.

Andreea VREJOIU, Replica 16.12.2020

4 Comments

 1. Are importanta daca locuiesti ori ba pe V.Parvan? Daca traiesti in Mangalia, e normal sa fi deranjat de aspectul orasului.

  Comentariu by Vasile — 16 decembrie 2020 @ 17:32

 2. Orice asemănare cu personaje reale (din politica locala) este pur întâmplătoare
  https://ziaruldevalcea.ro/2020/12/profesionistii-pnl-ministrul-finantelor-florin-citu-nota-4-la-examenul-de-treapta-a-doua-de-la-liceul-energetic-ramnicu-valcea/

  Comentariu by nabuco — 17 decembrie 2020 @ 10:24

 3. „Acești oameni se pare că au rămas cu gândul la alegeri. Nu au acceptat faptul că au pierdut și continuă să arunce în stânga și dreapta cu lucruri neadevărate.” Cata nerusinare, tupeu porcesc, de-a dreptul, pe acest individ. Nu a fost in stare in 8 ani sa castige respectul, dragostea cetatenilor orasului si se impauneaza ca a castigat! A castigat la o mie si ceva de voturi, prin amenintari, jocuri murdare de culise si print-un noroc chior ca opozitia nu a reusit sa ajunga de la inceput la un numitor comun. Se poate vorbi in aceste conditii de castig ? Nu, este doar o gluma sinistra! Castig era in situatia in care ar fi avut in fata adversarilor, 40%, 50%….. asa cum au castigat primari adevarati din judet sau din localitatile invecinate, Limanu, Albesti etc. In megalomania lui, nu este constient ca niciodata, absolut niciodata, nu va fi in stare sa obtina un asemenea scor niciunde pe unde va candida, daca va mai candida. Doar daca este impus, asa cum s-a intamplat in 2012. Dar adevaratele probleme altele sunt, orasul, e ……

  Comentariu by Anonim — 18 decembrie 2020 @ 11:54

 4. „3,1415-ticu’ & Co.” in ceea ce priveste lucrarile incepute si neterminate o sa dea vina pe colindatorii de anul trecut:
  „Si la anul cand venim, tot asa sa va gasim!”
  😉

  Comentariu by nabuco — 19 decembrie 2020 @ 17:51

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress