Politica locală

15 decembrie 2020

Locuitorii din OLIMP şi-au pus COVOARELE pe STRADĂ, să-l sensibilizeze pe RADU

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 12:46

Cum primarul Mangaliei, Radu Cristian, nu investeşte şi în infrastructura staţiunii Olimp, locuitorii din zonă s-au pus singuri pe treabă pentru a-şi astupa gropile de pe şosele. Un crater ce zăcea de mai bine de un an pe o arteră rutieră din staţiune a fost astupat, de către locuitorii mai inventivi, cu un covor. Aceştia s-au şi văzut protagonişti în poveştile cu Aladdin şi covorul fermecat.

Locuitorii din staţiunea Olimp au făcut haz de necaz după ce au stat mai bine de un an cu o groapă imensă în şosea, fără ca autorităţile locale să îi bage în seamă. Pentru a rezolva problema de care se loveau şoferii zilnic, un cetăţean a decis că este timpul să apeleze la covorul fermecat al lui Aladdin şi să acopere craterul cu el. Se pare că metoda a avut efect întrucât, printr-o minune, groapa a fost asfaltată.

Noroc că a apărut covorul în mijlocul drumului

Locuitorii din Olimp s-au arătat amuzaţi de situaţie şi mulţumiţi, în acelaşi timp, pentru că problema a fost rezolvată, măcar pentru un moment. “A început marea asfaltare în Olimp. Această groapă este de peste un an. Dar s-a rezolvat. O minune! A venit cineva cu o cupă de asfalt şi ne-a scăpat de goapă. Mulţumim pentru “promptitudine”!”, a declarat un cetăţean. Cel mai probabil, dacă nu apărea covorul în mijlocul drumului, locuitorii din Olimp mai aveau de aşteptat mult şi bine pănă la asfaltarea gropii.

Diana MAXIMIUC, Replica 15.12.2020

2 Comments

  1. Mana de la mana si punem covoare cu dedicatie:
    https://www.emag.ro/covor-pentru-copii-alba-ca-zapada-piticii-multicolor-disneey-150×225-cm-cc-06/pd/DW6N6VBBM/

    Comentariu by nabuco — 15 decembrie 2020 @ 20:35

  2. cont. @1
    https://www.replicaonline.ro/cristian-radu-nu-crede-in-nemultumirile-sincere-ale-mangaliotilor-455791/

    Comentariu by nabuco — 16 decembrie 2020 @ 13:45

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress