Politica locală

5 noiembrie 2020

În timp ce proprietarii Asociaţiei nr. 106 tremură de frig în locuinţe, pe Goldterm o lasă rece problema acestora!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:45

Preşedintele celei mai mari asociaţii de proprietari din Mangalia, Gheorghe Toader ne-a sesizat, în cursul zilei de astăzi, miercuri, 4 noiembrie ac. asupra faptului că deşi, temperatura de afară este tot mai scăzută, cetăţenii nu beneficiază de agent termic. Mai grav este faptul că foarte mulţi dintre cetăţenii Asociaţiei de Proprietari nr. 106 „Unirea” Mangalia sunt vârstnici, vulnerabili atât în faţa frigului, cât şi în faţa actualului context pandemic dat de coronavirus. „Deşi conduc cea mai mare asociaţie, iar la nivelul municipiului s-a început furnizarea agentului termic, iată, că noi, nu avem căldură. Afară este tot mai rece, oamenii sunt majoritatatea la o anumită vârstă şi sunt nemulţumiţi din această cauză. M-am deplasat la sediul Goldterm, unde am discutat cu directorul tehnic care mi-a spus că ar fi o ţeavă spartă, avarie ce nu poate fi remediată rapid, întrucât societatea de termoficare nu are decât 4 angajaţi care să se ocupe de aceste lucrări de reparaţii! Auzind acest lucru destul de şocant, în condiţiile în care în birourile Goldterm lucrează foarte mulţi angajaţi, i-am dat o sugestie directorului tehnic, respectiv aceea de a angaja o firmă care să se ocupe de avarie, dacă nu dispune decât de 4 muncitori. Am discutat şi cu primarul care, deşi iniţial, s-a arătat interesat de problema noastră, ulterior, nu mi-a mai răspuns la telefon. Astfel, după atâtea demersuri, noi stăm tot în frig şi nu ne mai rămâne de făcut decât să protestăm toţi cetăţenii asociaţiei în faţa centralei termice nr. 13, mai cu seamă, că până la această dată nici măcar nu s-a încărcat instalaţia cu apă, se pare, tot din cauza acelei avarii”, a declarat pentru „Ediţia de Sud”, preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr. 106, „Unirea”, din Mangalia, Gheorghe Toader.
Această asociaţie cuprinde nu mai puţin de 20 de scări de bloc, 307 proprietari şi 40 de agenţi economici. Mai trebuie spus faptul că preşedintele asociaţiei a făcut demersuri încă din 2016 pentru reabilitarea termică, însă i s-a spus că nu sunt bani. Asociaţia nu are nicio datorie, mai mult, fondul de rulment este încasat de la proprietari în proporţie de 98%, astfel că nu există motive pentru a fi „pedepsită” de către societatea Goldterm şi de autorităţile publice locale în general.
Am încercat să aflăm un punct de vedere de la directorul general al Goldterm, Dorinel Colgiu, cel care răspunde şi de comunicarea cu mass-media, însă nu am primit niciun răspuns, fiind, probabil, ocupat cu „altele”.

editiadesud.ro 04.11.2020

11 Comments

 1. Voi de fapt erati ofticate ca v-a taiat sponsorizarile.

  Comentariu by Anonim — 5 noiembrie 2020 @ 18:09

 2. Ti-a inchis primarul telefonul??
  Pai ce treaba mai are cu voi, ptr urmatorii 4 ani??
  Traiasca prostia..colgiu, cine-i acest specimen? Daca nu se inventa pupatul in cur, nu auzea nimeni de el.
  Azi a functionat iluminatul public in zona garnizoanei pina la ora 13.00

  Comentariu by Pop — 5 noiembrie 2020 @ 19:32

 3. Luati va centrala ca noi va platim ca prostii subventia

  Comentariu by Fane — 6 noiembrie 2020 @ 19:07

 4. Nu i-a platit spaga la ziarista ca de obicei Goldtermul

  Comentariu by Adi — 7 noiembrie 2020 @ 15:42

 5. In parcarea din spatele primariei a aparut o masina de dezpezit, noua , cu nr rosii. So fi pregatit primarul sa-si dezapezeasca traseul Constanta-Mangalia, cind o da zapada?

  Comentariu by pop — 7 noiembrie 2020 @ 17:05

 6. ce ați votat,asta aveți.Pe 27 sept.ați ieșit in stradă să vă bucurați,bucurați-vă și acum,ciocul mic,nu mai protestați.Și bucurii din astea o să aveți de acum,patru ani.In rest să auzim numai de bine.

  Comentariu by cetateanul care nu l-a votat — 8 noiembrie 2020 @ 9:40

 7. https://www.romaniacurata.ro/drept-burse-elevi/

  Comentariu by nabuco — 8 noiembrie 2020 @ 15:43

 8. DORU COLGIU..)))) DIRECTORUL MINUNE DE LA GOLDTERM..

  Comentariu by cip — 11 noiembrie 2020 @ 10:26

 9. offtopic..
  pe fb a inceput sa ne asalteze cu mesaje populiste dl stroe.
  d alea cu toata lumea trebuie sa aiba acces la apa si cultura.pai la apa da..dar la preturile impuse de raja?iar de cultura..la cata cultura a dat psd ul in 30 de ani se vede in parlament.calitatea psd istilor.
  si p-ac la razboiu dl stroe, si aduce in discutie pensiile militarilor.care nu s nesimtite.sunt cinstite.
  sa iesi la pensie cand esti in floarea varstei, si sa ai pensia mai mare decat salariul asta da cinste.si sa te mai si angajezi pe un salariu nesimtit.ca esti o valoare.
  si sa i deschidem putin echii ca , are populisme ieftine dar cultura lui economica e apa de ploaie.platita la raja.domnule, au contribuit miltarii la fondul de pensii nu zic nu.da ei primesc un salariu brut din care li se opreste o parte.salariu brut platit tot de contribuabilul muncitor la privat.ala care aduce plusvaloare.
  nu zic ca nu e necesara armata dar…o armata cu pensii si generali nesimtiti parca e prea de tot.

  Comentariu by wow — 12 noiembrie 2020 @ 11:58

 10. http://www.resboiu.ro/romania-cumpara-a-doua-escadrila-de-avioanef-16/

  Comentariu by nabuco — 12 noiembrie 2020 @ 13:53

 11. https://www.replicaonline.ro/ce-averi-mai-au-noii-consilieri-judeteni-psd-452520/

  Comentariu by nabuco — 18 noiembrie 2020 @ 14:38

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress