Mangalia – politica locală

4 noiembrie 2020

Cristian Radu a BĂGAT Mangalia în BEZNĂ

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:54

În ultima vreme, mangalioţii au parte de tot felul de suprize care mai de care mai neplăcute. După ce locuitorii din Mangalia s-au arătat nemulţumiţi de pavelele pe care primarul Radu Cristian le-a montat pe trotuarele de prin oraş, acum o altă problemă s-a ivit la orizont. Serile trecute, străzile din Mangalia au fost lăsate în beznă, cetăţenii fiind obligaţi să umble prin întuneric.

Un mangaliot a semnalat această problemă, ţinând să precizeze că în urmă cu două seri a fost nevoit să-si folosească telefonul mobil pe post de lanternă pentru a putea circula pe o arteră din oraşul Mangalia. Motivul principal au fost becurile amplasate pe stâlpii de iluminat stradal care nu erau aprinse. “Am ajuns să ne luminăm calea cu lanterna de la telefon. Foarte frumos, am rămas fără cuvinte!”, a declarat cetăţeanul nemulţumit de situaţia ivită. În plus, acesta a mai susţinut faptul că artera respectivă ar fi fost luminată în timpul campaniei electorale, dar după alegerile locale toate becurile ar fi fost “uitate pe modul off”.

Cetăţenii, nemulţumiţi şi de pavele

Amintim că, recent, mai mulţi mangalioţi s-au declarat nemultumiţi de lucrările ce au avut loc în ultima vreme la ei în oraş. Mărul discordiei dintre cetăţeni şi autorităţile locale a fost reprezentat de pavelele proaspăt montate de către angajaţii de la firma ce se ocupă de lucrări. Ba culoarea nu a fost bună, ba modelul nu a fost înţeles de către cetăţeni. Cert este că de vină au fost autorităţile locale, care nu au ştiut să aleagă culori mai vii, şi lucrătorii angajaţi să le monteze, pentru că nu au realizat opere de artă din nişte simple pavele.

Diana MAXIMIUC, Replica 04.11.2020

13 Comments

 1. Vreti sa circulati pe strada iluminata? Nimic mai simplu, luati microbuzul si mergeti in „Saturn”….nu am vazut in toata tara ceva mai grotesc. Nici in Tandarei, Buzescu, etc( unde majoritari sint conlocuitorii) nu am vazut asemenea porcarie. E parerea mea, poate unora le place, gen condrut, ciuraru, sorin andrei…

  Comentariu by pop — 4 noiembrie 2020 @ 19:26

 2. @pop, daca dvs. ati fost doar prin Tandarei sau Buzescu, se intelege. Daca sunt iluminate strazile principale, nu este bine. Poate era mai bine prin august cand mergeam cu lanterna. Dumnezeu sa va mai inteleaga!!!

  Comentariu by Klaus — 4 noiembrie 2020 @ 19:39

 3. Era de asteptat ,numai prosti au putut sa creada altfel.

  Comentariu by DAN VUCEA — 4 noiembrie 2020 @ 21:44

 4. Numai de tine Vucea aveam chef.Dormi linistit la tine la tara acolo ca ti-ai luat teapa din nou.

  Comentariu by Anonim — 5 noiembrie 2020 @ 11:12

 5. Problema mea e ca ceea ce era lumina galbena, calda, placuta, pe faleza Mangalia, a fost inlocuita cu ceea ce pare fi xenon (desi e poate led). Lumina rece, agresiva, de spital. Buna la operatii, dar nu la plimbari romantice pe malul marii. Da, designul din Saturn e cam excesiv, te saturi repede de el, stalpii sunt prea desi si ceva mai discret ar fi mers mai bine. De ce sa fim Mamaia cocainomanilor cand putem fi poezia lui Ovidiu?

  Comentariu by Diogene — 5 noiembrie 2020 @ 16:28

 6. Ptr ” klaus”, ei nici chiar asa, mai iesi din acest catun si vezi Sebes, un centru cu pomi si flori la Petrosani, sau localitatile Tulcea, etc.
  Daca-ti place porcaria aia de ” iluminat public” din Saturn, nu ma deranjeaza.

  Comentariu by pop — 5 noiembrie 2020 @ 19:35

 7. @pop, prietene, pe unde am fost eu, tu nu ai sa ajungi niciodata sau poate doar sa vezi pe youtube. Stai cuminte!

  Comentariu by Klaus — 7 noiembrie 2020 @ 10:40

 8. Pt.4
  Ca ai ceva cu Vucea sau cu altii e problema ta, dar teapa a luat intregul oras, asta sa-ti fie clar! Ca faceti misto, ca va impaunati cu faptul ca ati castigat alegerile, te minti doar pe tine. Adevarul este ca nu se poate vorbi de niciun castig, pentru ca acest primar a fost inscaunat prin frauda in anul 2012 si de atunci tot asa o tine! Castig e atunci cand ai 50%, 60% etc fata de ceilalti candidati, da,
  atunci cetatenii chiar si-au dorit sa fie primar acea persoana. Dar cand ai doar o mie si ceva de voturi in plus si pentru alea cu cate manipulari si….si …si…., cred ca e mai bine sa-ti tii gura inchisa, asta daca mai ai putin respect, fata de tine, in primul rand si apoi fata de cei cu care te lauzi ca au castigat!

  Comentariu by Anonim — 7 noiembrie 2020 @ 10:46

 9. Orașul a luat țeapă din cauza lui Leo Tănase, Iorguș Zanfir, Nicu Moroianu, Dan Vucea și toți susținătorii care au tras de Murad să candideze la Mangalia.
  Atunci s-a stricat tot meciul. Au creat un bau-bau mai mare decât Radu Cristian.
  Până la acel moment, Radu Cristian nu avea mai mult de 4.500 voturi, cu trend pe scădere.

  Bineînțeles și din cauza trădării PSD-ului, în ziua alegerilor.

  Comentariu by Mentalistul — 9 noiembrie 2020 @ 11:12

 10. https://www.mediafax.ro/editorialistii/istoria-fara-perdea-cinci-divizii-de-copii-turnatori-la-securitate-au-cucerit-la-trei-decenii-dupa-1989-viitorul-romaniei-19737629

  Comentariu by nabuco — 9 noiembrie 2020 @ 13:55

 11. Orasul a luat teapa din cauza ta care te-ai vindut lui Radu si pe urma te-a vindut seful tau lui Murad. Tu ii acuzi pe aia care chiar s-au luptat sa scape orasul de Radu? Nesimtitule.

  Comentariu by Anonim — 10 noiembrie 2020 @ 17:52

 12. Dacă m-aș fi vândut de 2 ori, eram cel mai tare din politica Mangaliei.
  Fii convins că acum urla Radu că din gaură de șarpe dacă era adevărat.

  Comentariu by Mentalistul — 11 noiembrie 2020 @ 0:26

 13. din aia de mai sus singurul nevandut cred ca e moroianu.a cazut c a musca n lapte.nu s a vandut el.l au vandut altii si i au tras si presu de sub picioare.ca era musai ca foleanu sa fie consilier nu?

  Comentariu by wow — 12 noiembrie 2020 @ 9:31

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress